Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

"I don't care what they say"

Kategori: Allmänt

jaa då är det bara en vecka och en dag till julafton som jag för övrigt ska spendera hemma.. men mamsen, dan, bror och morfar.......... VAFAN ÄR DET FÖR JÄVLA JUL?! typ den sämsta någonsin... för tillfället hatar jag två av mina mostrar. vafan kan dom inte bara hålla sin jävla avundsjuka för sig själva och lös era jävla problem! det ska för fan inte gå ut över min mamma och mig och min bror? eller? jag fattar inte hur ni tänkte, seriöst... är så jävla besviken.


igår va det chillkrök hos willeboy. det börjar med att jag och catti går vilse i hyllie, helt underbart. där stod vi i frosten och mös. tacka vet jag mannen med hunden som hjälpte oss hitta ut från vårt lilla ställe. (okej, nu lät det som om vi hade gömt oss, men det hade vi inte. vi stod bara på en gatan in the middle of nowhere) jaja sen fick vi gå och möta måns och johanna. så följde dom oss till willeboy. jag visade klart och tydligt mitt hat mot wille kan jag ju säga. JAG HATAR DIG, WILLEBOY! man kan inte säga det för många gånger.
aja, sen blev det lite prat om getter med hiv, om man kan smittas med hiv av en mygga, sätta på hästar och väst- och östtyskland! hahaha det va återkommande.
aja, jag mådde inte toppen plus att jag går på antibotika så jag åkte hem vid halv ett :) riktigt skönt att få lägga sig i min varma säng och bara soooova!

idag hade jag planerat att göra min info & layout, skriva min historia, sola, pynta morfars gran (visst är man underbart snäll (A)) sen ska jag se shrek som jag tyvärr missade igår. funderar på att ringa någon och gå och fika. är lite sugen på att sitta och snacka skit :p
ja just det!! jag ska ju bränna en skiva till nyår, det fick jag i uppdrag :p får ta och göra det sen. men måste flytta låtar från vår ena data till den andra, lite små dryyyyygt!

Kiaaaao!