Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

venticinque febbraio, fünf und zwanzig någonting

Kategori: Allmänt

Underbart. Österrike 07 har varit oförglömligt. har haft skitkul. dock har snön inte varit speciellt trevlig mot oss, den ville aldrig komma. såg nästan ut som om vi va på sommarsemester. värmen och solen gjorde ju det intrycket ännu starkare. lite skidåkning blev det allt. annars satt vi på toppstugan och chillade, bakis och obakis. fyfan säger jag för att stå i kö en timme med en lins och bakis som fan. det med linsens kan jag återkomma till.
bussresan ner va småjobbig, fick panik på att sitta i bussen. men vi överlevde trots allt. checkade in på hotellet på söndagsmorgonen. fick ett fint litet rum på tredje våningen, men snedtak, i badrummet? jaa jag kan ju säga att det va ju inte lätt att duscha när man slog huvudet i taket hela tiden.
vi gå och hyra våra skidor sen och fick GÅ TILLBAKA TILL HOTELLET MED VÅRA SKIDOR! usch det va lite småjobbigt. sen bar det av till backen för att hämta våra liftkort och för att stå i kö i sisådär 40 min. wooohoo? sådär skidåkning, var ganska trötta kan jag säga. blev inte mycket sömn på bussen.
söndagkväll blev chillkväll med lite krök.
måndag, jaa jag kan inte exakt säga vad vi gjorde på dagen för det kommer jag inte ihåg. på kvällen avr det iaf Hopfgarten som gällde. förfest på vårt rum sen en bussresa till Hopfgarten med ca 50 andra förväntanfulla ungdomar hahaha. hade sjukt trevligt, blev väl bara lite väl mycket att dricka. hade ett litet problem med att öppna ytterdörren till hotellet, då va jag nog inte så jätte populär haha. säger bara CIN CIN, DJ-KNUBB OCH KAREOKE!
usch usch usch, tisdagen var inte jätterolig. bakis som fan! och hade tappat en lins och hade inga extra med mej, dumt dumt. såg med ett öga, jättekul. jaja vi satt iaf på bussen halv 9 dock något trötta och illamående. fick stå i liftkö i 1h! jaja trevligt sällskap hade jag iaf men usch vad jobbigt det va! blev två åk för min och toves del sen satte vi oss på toppstugan med fanny och satt där i ganska många timmar. sen tog vi liften ner och satte oss på glassbaren. sen bar det hemåt med skidbussen. vi fyra dog på vårt rum på eftermiddagen. på kvällen va det musikfrågor, något bättre cd-spelare detta året. HAHA. "Äh Lasse du sänker lite, det är lite högt" HAHAHAHHAHAHA. jaja detta året fuskade folk inte som förra, hmm? ack ack haha. jag och izzi dog på rummet sen
onsdagen spenderades i wörgl för min, izzis och toves del. var tvungen att köpa nya linser. det gick lätt och smidigt, nog den första i österrike jag har mött som kunde bra engelska. sen shoppade vi loss på spar. vi fann vår trogna partyvän Klas. tacka vet jag honom. har behövdes ganska ofta. 
sen käkade vi på Alddin haha. trevliga serivitörer och hela köret. sen skulle vi ta bussen hem, men då skulle den visst inte gå förräns 1h och 10 min senare. så det blev en dricka på ett café. for hem med bussen coh en jävla massa svettluktande österrikare. hahahha det va en skojig bussfärd må jag säga. på kvällen chillade jag och izzi medan tove och charlie åkte till klammrast och hade trevligt. 
torsdag vilket var en trevlig skiddag för mig och tove för en gångsskull. härlig åkning. solade lite och hade mysigt. på kvällen var det hopfgarten igen. förfest igen på vårt rum. gick lite vilt till för någons del. haha. bussresan sen igen. den va inte lika kul som förra gången men alla överlevde. kvällen va helt okej. trevliga göteborgare träffade vi också. blev lite tjafs där ute, något jag tyckte va så oerhört onödigt och bara ville att alla skulle dö. 
fredag, jag gick upp 8 för att lämna pengar till lasse. sen blev det frukost med alla. vi tog en liten sovmorgon. jag och izzi gick upp och däckade sen. sov till elva då vi fick panik för izzi skulle lämna pengar till lasse senast 12 på toppstugan. stressade och hade oss. va iaf i backen i tid. satt och väntade på tove och charlie som hade åkt drygt en timme mer än oss. vi åkte nog inte så mycket den dagen? 
på kvällen förfestade vi ännu en gång på vårt rum för att sedan GÅ till glashuset. jaja så farligt va det inte förutom att fucking charlie skulle skrämma upp oss hela tiden. attans. jag blev av med 65 euro! haha fråga mig inte hur, för så mycket köpte jag verkligen inte för. aja, livet är hårt. fick iaf granat att dricka jäger-redbull. haha. det gillade han allt :p hade en riktigt trevlig kväll! :) kommer nog att få en jävla mobilräkning efter det.  aja, förhoppningsvis inte jag som betalar. 
upp tidigt och åt frukost. snabbpackade sen och lämnade rummet i ett hmm? sådär skick haha. jaja. lämnade våra väskor och sånt i källaren och åkte till backen vilket var ganska så onödigt för vi åkte bara en gång. sen satt vi på toppstugan och va bakis. "HEEEEEJ!" "ehh, hej?" HAHAHAH. jaja det va fler som inte mådde så bra den dagen märkte vi. åkte sen ner till glassbaren, dock med liften, vilket vi iof alltid gjorde haha. tove blev glad när hon fick sin glass. såg världens gulligaste par, dom såg ut att ha så trevligt! DOM SA INTE ETT ENDA ORD! hahahhaa.
väntade vid spar i hundra år för att få köpa 4 fucking vykort! jaja mötte två trevliga töser. vi skrämde iväg några holländare och hittade ett litet barn vi alla ville ta med oss hem.
sen begav vi oss med bussen hem och lämnade våra skidor och jag och izzi gick tillbaka i bara strumpor, allt för att göra det så enkelt som möjligt haha. sen blev det en dusch och vykortskrivande. sen spelade vi kort och sen va det käk. sen åkte bussen. tragiskt. flera filmer visades och hela fadderullan. sov sådär. alla andra verkade sova som stockar!  ingen ville vara social med mej. exakt likadant förra året haha. attans.
båtfärd och sen en sträcka i danmark sen va vi framme i malmö som har mer snö än vad vi någonsin hade i österrike. lite tragiskt må jag säga. vill tillbaka! jaja jag ska ju tillbaka nästa år så det är ju chiiiiiiiiilll! haha
tack för en underbar resa allihopa!
PUSS (L)

17 februari

Kategori: Allmänt

då åker vi idag. kl 13.15 ska vi samlas. allt fixat och klart nu, hoppas jag :p
kommer att sakna alex, jenny och måsen jättemycket, det blir ju inte en vanlig vecka då man alltid träffar er :/

saknaden av dig kommer också vara stor, blev faktiskt besviken igår. du var den sista jag trodde skulle göra så. jaja det är iaf dej jag älskar mest och även kommer att sakna mest Kajsa <3

jag vet inte vad jag ska göra utan träningen! asså det är ett beroende. det känns ganska motigt att lämna träningen, faktiskt. låter hur skumt som helst men jag tycker att det är så himla roligt. träningarna är alltid roliga och givande, oftast? haha.

nä nu ska jag dra.

PUSS (L) will miss you all


Quindici febbraio

Kategori: Allmänt

min fot gör riktigt ont nu! inte roligt ska jag säga er. jaja det är inte bra att kombinera skada och träning. attans, men sara gör allt för sin gymnastik. det är friståendet som nog tar totalt knäcken på foten, där är det mycket tåarbete och då belastas den delen jag har ont i. hoppas inte det gör så ont när jag åker skidor, men har dock en känsla av att det kommer göra det för när det blir ett tryck gör de ont och det trycker när man har pjäxor. jaja, jag har laddat upp med tejp och lindor.

träning idag, halva matta halva fristående. har fått en danspedagog nu, hon verkar ganska bra faktiskt. det va roligt idag när vi dansade, mina strumpor gick i sönder pga alla piruetter vi körde haha. inte bra kvalitet där, får köpa tjocka strumpor hädanefter. fint är friståendet iaf.

skrev kontaktannons på italienskan hahahha. dom mest sjuka förslag kom upp! jag ska finslipa min lite sen jävlar kommer många svara!

alex & jenny & måsen my everything in school <3 

aaaah buse, är ett ständigt återkommande uttryck i skolan haha. attans vad folk härmar mig. alla vill vara som mej märker jag, typ? haha

åker på lördag ! aaah skoj skoj skoj skoj! måste packa klart imorgon. 

nä nu ska jag sova, är trött som en stock eller nåt :p

Puss (L)




 

14 februari

Kategori: Allmänt

alla hjärtans dag idag. konstigt namn egentligen, hmm.. alla hjärtans dag. vad menar dom med det egentligen? eller asså jaa jag fattar ju principen men varför heter det inte alla kärlekens dag? det är ju kärlek det går ut på väl? skolan va fint utsmyckad och ganska många hade sina fina I <3 Borgar - tröjor. filmvisning va det också och godisutdelning och pusszon! haha gulligt.

stan idag med frallan, nickemän och johanboy. HAHAHAHAH gud vad jag va vitsig där, nicke är man men johan, nää han är fortfarande en pojke hahaha. jaja mobbad hann man med att bli jaa, jag kommer dö på kreta. aaaah! frall ska ta med sej en solstol! HAHAHAH det va något av det roligaste jag hört på länge! jaja det lär bli ball på kreta iaf, jag ska supa frall under bordet och sen blir det min tur och så kommer alla lämna mig HAHAHAH!

österrike om tre dagar :) aaaaaah skoooooooj! ska packa imrogn :) och tvätta hehe. även träning imorgon, wiiie! ska ge järnet era jävla stolpskott!

jag är snällaste i världen, dock delad plats :) men ändå (a)

nää nu orkar jag inte skriva mer

PUSS (L)

13 februari

Kategori: Allmänt

jippijioejippijej, kul att någon läser iaf haha ;)

söndags va det träning ja. alltid lite små segt pga av den TIDIGA träningstiden men jaa man kommer igång ganska snabbt. vi hade som vanligt en mattlänge som jag och åsa använde oss filtigt av. träning gick faktiskt ganska bra. fick ganska bra koll på mina handvolter. jaa alltid bra, dom som jag ALLTID kämpar med. jag körde fina hoppkullerbyttor? hahahahhha! tog ganska för mycket fart, fattade inte varför hahaha tänkte nog inte på vad jag skulle köra. hmm jag och åsa störde oss liiiiide på vissa. hahaha. undra hur dom ser ut när dom ........... ? HAHAHAHAHHA! fick gå till stationen sen för den jävla bussen kom typ precis när jag svängde ut från en gata och det va evrkligen itne lönt att springa, så jag fick gå! DRYGT och kallt :p däckade direkt efter duschen, sov i 3 h typ. hahha helt slut!

igår fick vi tillbaka svenskuppsatserna, hmm GP - ? jävla brändefanskap! ofta jag förtjänade det, du är fan cprubbad!
jaja fick tillbaka samhällsprovet också, ett VG där, jaa det va väl helt okej.
fick träffa vår nya italiensklärare också, Roberto. wooohoo! hahaha ingen fattade typ nåt av vad han snackade om! HAHHA jaja det blir väl bra? hmm haha
på datorkunskapen fick vi reda på att vi skulle göra powerpoint presentationer, jag har preventivmedel som ämne haha.
tränade tjejerna sen, helt okej. dom va något störiga och jag lättirriterad.

fick G på företagsprovet, hmm han gör fan svåra prov! du måste i princip plugga in varenda ord i boken.
BK sen, haha intressanta samtalämnen må jag säga HAHA. bowling sen, haha joo visst är man duktig? hmm hahah vann iaf ena gången (a)
försökte göra svenskan när jag kom hem. det är så sjukt svårt att hitta något! herregud, jag är körd!
läste samhällen och naturen också. solade med frallan sen, eller jag solade och hon väntade :) snäääääll fralla.
träning ikväll woohoo! hård träning sa vi ja, ehm vad det blir är en helt annan femma.
kameran ska med iaf ! JA!

får väl packa snart, KUL KUL KUL! :D:D:D:D  hittar dock inte mina skidglasögon, hmm illa.
liiiiide tråkigt att inte allt blir som förra året, synd. MEN VI SKA SUPA NER OSS TOTALT TÖSER OCH PÅG. hahah nää det ska vi inte, jag ska skida varenda dag! hoppas jag ahhaha.

längtar längtar längtar till klassresan! vet att fler gör det ;) och jag och alex har en lite överenskommelse, fyllepromenad i skogen och försöka hitta tillbaka! hahaha ;)

PUSS (L)

10 februari

Kategori: Allmänt

stan tidigt med mamma. fika/frukost i stan. vi gick igenom allt inför österrike, vad som skulle inhandlas och sånt skoj. sen blev det lite shopping och sånt skoj. fick en ny mp3 bara sådär, snäll mamma jag har :) jag fick också en skruvmejsel? mamma tyckte att det kunde vara bra att ha. hahaha söt hon haha. sen mötte jag cimme och så kollade vi lite i stan och fikade :) sen blev det akuttoabesök för min del. haha. sen cyyyyyklade vi hem, eller jag cyklade och solade. så nu är man lite smått brun, ska sola med frall på tisdag igen :) kan ju inte smälta in i snön totalt i österrike ju. länge sen man träffade cimme, treeeeevligt :)

chillpill tonight med kajsa och några andra? blir väl melodifestivalen och sånt skoj.

nää har väl inte mer att berätta idag tyyyyyyyyyyvärr.

PUSS (L)

9 februari

Kategori: Allmänt

"love made me fly now i just cry, please tell me why" 

thinking day and night and what does it help? you shouldn't think, just act. thinking stops you from doing a lot of things.  

okej nu vet jag att allt va skitsnack. haha så patetiskt av mig att tro något sådant om dig. jag har ganska svårt för att lita på folk och jag försökte lita på dig. men nä nu gör jag verkligen inte det längre. man beter sig inte så. och du ska vara äldre än mig? tss joo visst, det märker man, verkligen. jag är helt överväldigad ju. wooo! Fuck what I said It don't mean shit now, så sant som det är sagt. du kan ju glömma vad jag sa, det gäller inte nu längre. det är passé. det jag sa menade jag, då. men inte nu. jag är inte den som berättar sånt och när jag väl gör det tycker jag att det är ganska jobbigt, jag känner mej utelämnad. och när du då ljuger för mej, blir jag så jävla förbannad så det inte är sant. att man ens har hjärta till det. haha jag kan bara skratta, jag gråter inte över en så dum sak som killar, aldrig. har aldrig gjort och vill aldrig göra det.

allsång på borgar idag, trevligt trevligt :)

ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. kanske träning? hmm, nja får se. är ju trots allt träning på söndag och då ska jag DJURA satan! :p nää men jag ska fan sätta en rondat - flickis och handvolt - kullerbytta. och så ska jag försöka köra salto själv. WIIIIIE! haha jag kommer dö, jag tackar för tiden med er alla. ibland måste man offra sig för saker man älskar, och det är få saker jag älskar så mycket som gymnastiken så det blir helt enkelt den man få dö för, ingen annan är värd det.

tänk er detta scenariet:
du vaknar upp, din stero är på hög volym och ut dundrar Justin Timberlakes - Sexy Back. du tittar dig runt i rummet, kläderna från gårdagen ligger slängda på golvet och sängen, mobilen vet du sjutton vart den är, skitsamma. Du reser dig upp och går ut i köket och tar ett glas vatten och går på toa. på vägen tillbaka till ditt rum märker du att du fortfarande är full. du däckar igen
detta va min nyårsdag

8 februari

Kategori: Allmänt

nu ska jag allt berätta om mina planer för året än så länge

17/2-25/2 Österrike med izzi, tove och charlie
17/3 specialidrottskurs
25/3 Örngympa (klubbtävling med småttningarna)
2/4-9/4 påsklov
16/4 mamma fyller år
22/4 Uppvisning med småttingarna i Baltiska hallen
27/4-29/4 Klassresa till Hästveda
30/4 VALBORG !
1/5 Englakampen på Lingvallen (tävling med småttingarna)
11/5-13/5 Lingvallen med småttingarna
17/5-20/5 kristi himmelfärd
30/5 Borgars treor tar studenten = ingen skola
6/6 Sveriges nationaldag = ledig
21/6 Kreta med fredrika, niklas och johan
någonstans här  ska vi nog pressa in ett läger med min egen kära trupp också. vi får ju dock inte glömma alla prov och läxor som också kommer pressas in här. WOOHOO! det blir eventuellt också någon kurs på sommarlovet.

träningen i tisdags resulterade i bilder och filmer, så kameran får åka med idag igen.
mina småttingar har blivit ganska duktiga på fristående och lite annat må jag säga. vissa vill man dock bara sparka. det kanske kan bli något bra av dem ändå.
idag ska jag nog försöka göra min företagsläxa, annars gör jag den imorgon på italienskan, som är inställd TIIIHII! hahahah.
träning ikväll, yeeeah. idag ska jag inte stucka några tår. Zontuben ska med för nu ska jag inte känna något i benen hade jag tänkt. knäskyddet och ryggstödet får också följa med. YEAH vadå skademagnet? haha  ska försöka hålla mig borta från skador i österrike
aah bäddade nytt imorse, duktig flicka. haha vissa saker måste bara göras efter ett tag.
nää nu måste jag nog plugga.

PUSS (L)

tänkte uppdatera lite om vår träning idag. i drygt 1 h satt vi och snackade hela gruppen med våra tränare ang våra träningstider, hallar och tränare. jag kanske ska berätta lite om våra träningstider
tisdag 20-21
torsdag 17-19
fredag 18-21
söndag 9-11
som ni kanske ser så är det inte de bästa träningstiderna. vet ni vad våra tränare föreslår, att vi ska träna lördagar 12-14 också. jo ofta ! vi vill ju gärna ha ett liv utanför träningen, men nä är man gymnast måste man satsa stenhårt för att komma någonstans och får offra allt annat, tydligen..
vi har dessutom bara tränare två gånger i veckan, torsdagar och fredagar. yeej? vi tränare dessutom två gånger i veckan i en liten ful GYMPASAL utan några som helst redskap för vår nivå. smart där ja och vi ska vara en tävlingsgrupp? oja vi kommer bli så mycket bättre :S vi har dessutom inget fristående eller friståendetränare och tävlingen är i maj? joo ofta vi kommer klara det.. nä men nu fick vi det bekräftat att vår trupp är det ingen som satsar något i. vi bara finns till för att finnas, typ. men nu jävlar jag ska bli så jävla duktig så att min tränare dör. hahahahha! eller nåt, nä men satsa ska jag. inte fega här inte.

nä nu ska jag titta på tv.
PUSS (L)

6 februari

Kategori: Allmänt

aaaaaaah! nu ska jag berätta en sak för er, sara kunde ha slutat 11.20 efter företagsekonomin för idrotten var inställd. men nää då har min underbara samhällslärare lagt mitt samhällsprov kl 15 i eftermiddag (jag slutar vanligtvis 14 pga min specialidrott) så jippijoejippijej säger ´jag och jublar av glädje för att jag har fått stanna kvar i skolan 4 h extra!

idag blev det mat på subban med måsen, izzi, broder och therese. cpsur tant som jobbade där! usch på henne.

nu är det 12 dagar tills vi åker till österrike! yeeeah! :)

träning i lund ikväll, fristående. jeeeeej! ska väl se killarna halvt slå ihjäl sig för att de inte vill lyssna på oss som vet liiiiiiiide mer än vad dom gör

nu är jag så sjukt trött! jag vill hem och sova, men NEJ! jag måste göra min svenska, både skriftligt och muntligt. sen måste jag göra engelskan också. jaa det löser sig väl på ngt sätt.

lalala (8) bringing back some memories this week (A) tihi

die die die, die die die, die die die. jaa, ska jag skjuta honom? eller vad tycker ni? då kanske alla dessa underliga känslor försvinner och så lever jag lyckligt i alla mina dar. men nää jag är inte så brutal, det får räcka med arr putta honom utför ett stup, AND I KNOW WHERE! mohaha. så får det bli. nu ska jag radera alla mina känslor, trycker på delete i eftermiddag och då deletas även nummer och msn. allt för att få bort dig. trodde iaf att du kunde vara vuxen nog att svara ärligt, men nää tydligen inte. att det kan vara så svårt, jag förstår inte detta. vill man inte hellre ha ett rakt ärligt svar än ett falskt? jag vet att jag skulle föredra det. hos mig prioriteras ärligthet högt. man kan inte inleda någon sorts relation utan att vara ärligt, aight? det spelar ingen roll om det är en vänskapsrelation eller något annat. det måste ni väl ändå hålla med om? tillsut genomskådar man ändå det, det funkar aldrig att ljuga sig igenom någonting. personer med samvete brukar tillslut berätta själv men de som inte gör det, lugn andra kommer göra det. världen är så pass liten så allt kommer fram, sooner or later.

nä jag kanske ska börja samla ihop mig inför mitt prov och snabbplugga lite.

Puss (L)

2 februari

Kategori: Allmänt



nu har jag fan varit sjuk sen i måndags, arrrgh nu vill jag faktiskt bara vara frisk. det har varit skönt att vara hemma men nu vill jag inte mer. jag vill träna, vilket jag isf har gjort, men nu vill jag träna utan att må sämre dagen efter. jag har förmodligen missat en del i skolan skulle jag tro, vet att jag har missat ett prov och ett läxförhör, inte bra inte bra. det blir nog en del att ta igen sen. 

träning igår som gick bra faktiskt, trots att jag va sjuk. dock stukade jag tre tor, woohoo! strongt jobbat må jag säga. jaja bara dom är okej till söndag för då det är träning igen för då jävlar ska jag djura haha. 

idag blir det chill och frall kanske tittar förbi senare :) alltid trevligt med lite sällskap. imorgon blir det förmodligen stan med min moster, sen ev bastu med jessica och kajsa och på kvällen ingen aning. måste iaf sova tiiiiiiiidigt, har träning kl 9 i lund hehe. YEAH fit for fight! 

jaa då är våra tjejer anmälda till en tävling den 1 maj. problemet är bara vem som kommer åka upp med dom haha. om ni inte förstod det så är det dagen efter valborg och jag tror inte någon är speciellt pigg dagen efter valborg. haha. så nu ska vi se vilka som åker upp, förmodligen kommer det bli jag. yeeeah! haha det är alltid jag som får ta ansvar, mina kära tränarkompanjoner är inte sådär jätte ansvariga om vi säger så :p

varför är du sådär söt? nu vill jag inte mer för det verkar inte som om du vill. så mitt förslag är att du slutar vara söt. du får hitta någon annan stil eller nåt. men attans vad svårt det är att glömma någon som verkligen att etsats sig in i huvet på en. varför gjorde du så? det va inte vidare snällt, det blir så ofantligt svårare att glömma dig då ska jag be att få tala om. va du tvungen att vara helt snäll och gullig? sånt gör allting mycket svårare lille vän.


15 dagar till Österrike, jaa nu jävlar! haha

357 dagar tills sara fyller 18. vet ni vad? då kommer det hända något speciellt bara så ni vet ;) än så länge är vi vara få som delar denna hemlighet haha

nu ska jag försöka smöra mig till min brossas bärbara data istället :p

PUSS (L)