Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Smärta

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en förbannat hemsk dag på jobb. Dagen kändes så fruktansvärt lång, kan bero på att jag var trött, irriterad och hade ont i hela kroppen. Jag ville bara att tiden skulle gå men det gör den aldrig när man tänker på det hela tiden. Men till slut blev klockan tre och jag fick gå hem. Försökte cykla fort hem men då skulle det såklart blåsa nåt fruktansvärt. Det ska ju alltid vara nåt haha. Väl hemma slängde jag mig i sängen och läste i min bok innan jag somnade en stund. Den powernapen var behövlig kände jag, den gjorde så att jag orkade med träningen med mina gymnaster. Vet inte vad det är med mig, men är alltid så fruktansvärt trött. Tror det är en kombination av för lite sömn, dålig mat och ingen motion. Måste ändra på det, orkar inte gå runt och vara trött alltid. Får försöka gå och lägga mig i tid när jag ska upp och jobba tidigt, som idag till exempel, ska ligga i sängen halv elva hade jag tänkte jag :)

Lyckades pressa ner mig i spagat haha. Det gjorde svinigt ont! haha

Morgondagen bjuder på jobb mellan 8-17, efter det ska jag nog hem och ta det lugnt. Fixa med mitt rum kanske, något jag tänkt göra väldigt länge men aldrig kommit till skott :p Kanske blir något hittepå på kvällen men får se :)

/ Sara

Svårt beslut

Kategori: Allmänt

Har slarvat med min uppdatering, var så duktig ett tag men nu har jag inte orkat.. Igår spenderade jag min dag på Ikea med Jane, men det var inte lika roligt som det brukar vara. Det finns nästan inga saker på grund av flytten till Svågertorp. Men vi fick i alla fall våra köttbullar och då var vi glada. Vi hann med en tripp till Entré också innan jag var tvungen att sticka till träningen. Där hittade jag dock några fina underkläder som jag bara var tvungen att ha :) Eller egentligen var det bara ett par trosor jag ville ha men när det är ta 3 betala för 2 så känner man sig nästan tvingad att hitta tre par bara för att haha.

På träningen igår kände jag för att köra lite trampett och får väl ändå säga att det gick bra trots att jag inte kört på år och dag. Pinsamt nog har jag träningsvärk idag. Man tror inte att gymnastik är så jobbigt som det faktiskt är när man står där och skriker på sina gymnaster att inte ge upp haha. Hemsk tränare jag är (A).

Idag väntar jobb mellan 13-21.15 men innan dess tänkte jag försöka söka utbildning och även titta lite på vårt fristående.

/ Sara

God Morgon

Kategori: Allmänt

Jag är uppe med tuppen idag, närmre bestämt stod mitt alarm på 5.30. Helt underbart! Det som är ännu bättre nu är ju att det är mörkt när man går upp och även när jag cyklar iväg. Det är ganska så tungt må jag säga. Idag jobbar jag mellan 6.45 och 13.45, ett lagom långt pass. Har en känsla av att det kommer bli ganska så mycket människor idag med tanke på att det var löning igår. Efter jobb ska jag hem och vila upp mig inför kvällens bravader, Therese ska komma hit och äta med middag med mig och sen bär det av mot Toftanäs för fest. Dock ska jag hålla mig nykter för jobbar tidigt imorgon igen.


Gårdagens inköp

Nu kallar Mästerlivs på mig!



/ Sara

Mums!

Kategori: Allmänt

Dagen på stan blev lång och rolig. Kom runt halv ett med Alex och vi började leta oss igenom butikerna utbud men blev till en början ganska besvikna. Jag köpte bara ansiktskräm, bodylotion och ansiktsmask under de första två timmarna. Kunde verkligen inte hitta något snyggt. Men efter en supergod lunch på Casa Mia med Alex, Therese och Måsen kunde min shoppingtur sätta igång ordentligt. Hittade en mysig halsduk, trosor, bh, linne och en stickad tröja. Köpte även lite nödvändigheter som cykellampor och mappar. Jag lyckades spendera en del pengar trots allt. Tänkte lägga upp en bild på allt men självklart klyddar min mobil och bilden finns inte på datorn. WEIRD!

När jag var tillbaka från stan vid sex-tiden var det bara för mig att springa ner i tvättstugan och sätta igång med tvätten. När jag kom upp stod fonduen på bordet och det var bara att hugga in. Gott som vanligt och aldrig fel att umgås med mamma :) Kvällen kommer fortsätta med att jag tvättar och sen bara ta det lugnt.

/ Sara

Shoppingdag

Kategori: Allmänt

Idag trillade lönen in på kontot och det första jag gjorde när jag vaknade var att betala mina räkningar, mobilen och A-kassan. Satte in pengar till mamma och satte undan några tusen till mitt sparkonto. Resterande ska användas till shopping! Nä nu överdrev jag men en del iaf :) Ska möta upp Alex och Therese i stan och sen blir det till att flänga runt i varenda rolig affär. När Kajsa slutat jobba ska vi möta upp henne och Malin för en fika.

Kvällen min kommer bestå av att tvätta och äta fondue med mamsen, öppnar jobb imorgon så måste försöka komma i säng i tid. Helst långt innan halv två :p

Nu kallar duschen

/ Sara

Lång dag

Kategori: Allmänt

Det är ett mirakel att jag fortfarande är vaken med tanke på den lilla sömn jag fick i natt, att jag har jobbat mer är nio timmar och att klockan närmar sig två. Jag är snart inne på min tjugonde timme haha. Jag borde vara död nu tycker man. Jobbade från 6.45 till 16.00, blev släppt en timme tidigare vilket jag tackade och bugade för. Väl hemma kollapsade jag i soffan, hängde framför tvn och datorn ett bra tag innan jag fick tummen ur röven att försöka mig på att fixa mat. Sprang iväg till konsum och köpte pyttipanna, tycker egentligen att det är godast att göra egen men idag fanns ingen energi till det.

Kajsa och Malin tittade in också och så såg vi på Systrar i Jeans Andra sommaren, eller jag och Malin kollade. Kajsa klagade mest och försökte störa oss, väldigt taskigt! Filmen var ju såååå djup och mycket rörande! haha Orka att Tibby får värsta paniken för att kondomen sprack och gör slut med sin pojkvän på grund av det. Stick istället till apoteket och köp dagen-efter-piller och sen är problemet ur världen. Men det ska alltid vara drama i sådana filmer.

När filmen var slut fick jag och Malin för oss att cruisa lite, ringde upp Måsen och bestämde att jag skulle hämta min stereo och på vägen plocka upp Sandra som skulle ut och promenixa med Måsen. Blev en ganska lång tripp men rolig! Nä nu känner jag tröttheten attackera mig.

Natti!




Vi lekte lite gangstah i bilen haha

Förbannade torsdag

Kategori: Allmänt

Ja jag måste ju säga att torsdagar är min hatdag varenda vecka. Det är den dag då jag antingen jobbar 6.45-17 eller 8-17, alltid! Och jag hatar det lika mycket varje gång. Nu är det ju till och med mörkt när jag cyklar hemifrån, hur tragiskt är inte det?! Till våren ska det dock blir förändring hoppas jag, ska söka några olika utbildningar och så får vi se vad det leder till.

Jag får väl släpa mig bort mot jobb, ska gråta en svätt på vägen. Efter jobb blir det bara att vara hemma och VILA! Fyra timmars sömn inför en jobbdag på 9h känns inte super, men förhoppningsvis överlever jag.

Ha en trevlig dag!

Garderobsrensningen fortsätter

Kategori: Allmänt

Jag försökte vara duktig idag igen och ställa klockan för att komma upp i tid men lyckades inte, ställde av larmet och vaknade inte förrän halv ett. Men det va skönt :) Nu kämpar jag vidare med min rensning av garderoben, har slängt en del men ganska mycket kommer jag nog att ge bort. Vissa saker kan jag nog sälja också. Känner mig inte supersugen på att slänga en Gant-tröja för över 1000 kr. Nä de pengar passar bättre i min ficka haha. Undrar egentligen för hur mycket pengar jag har rensat ut för. Jag har fyllt en stor IKEA-kasse till bredden och en svart sopsäck är halvfull/tom. Usch det är en hemsk tanke haha.

Just det jag har gått med i en A-kassa nu också, min chef som rådde mig att göra det. Ett dåligt tecken? haha. Så för att vara med där kommer jag att betala 450 kr i månaden och det kan det väl vara värt? Tycker dock det är tråkigt att jag bara får fler och fler fasta kostnader. Mina vuxenpoäng bara skjuter i höjden. Fick min mobilräkning idag och den var låg även denna månaden, 362 kr. Förstår inte hur den kan bli så låg helt plötsligt men jag ska ju inte klaga!

Nej får fortsätta med min garderob om jag ska vara klar till tre, ska nämligen cykla och äta hos Sandra i restaurangen och även diskutera vår skidresa :)

/ Sara

Nattinlägg

Kategori: Allmänt

Malin gick precis härifrån, vi har suttit och kollat på gamla bilder. Riktigt gamla bilder, eller ja 2005 känns länge sen tycker vi! Och gud vad hemska vi såg ut haha Att våra föräldrar tillät oss se ut sådär. Tur att det går åt rätt håll i alla fall haha.

Denna bilden är från 2006. Unga och oskyldiga haha.

Angående min garderobsrensning så kom jag inte längre än att jag rensade ut mina underkläder men det är ett steg på vägen. Är ledig imorgon så ska fortsätta då hade jag tänkt.

För att komma in på något helt annat så ser det ut som att det eventuellt blir en skidresa över nyår i de svenska fjällen. Hade varit superkul om det hade blivit av! Kul att göra något annorlunda över nyår. Så nu håller jag tummarna för att många är på och att vi kommer till skott :)

/ Sara

Rensning

Kategori: Allmänt

Idag ställde jag klockan på elva för att kunna hinna med en del grejer innan jobb som börjar tre. Idag ska jag äntligen ta tag i min garderob! Så nu ligger alla mina kläder överallt i matsalen och väntar på att bli slängda eller inhängda (det rimmade ju lite haha). Som belöning för min stora rensning ska jag gå och sola med Malin. Får unna mig det också innan jag springer iväg och jobbar. Idag blir det dock ett kort pass 15-21.15 så det är lugnt. Vi får se vad som händer efter jobb helt enkelt. Om jag inte blir klar med garderoben får jag nog fixa det annars dödar väl mamsen mig.



/ Sara

Gymnastik

Kategori: Allmänt

Jag älskar att sola solarium, tog bara 13 minuter idag för att inte svetsa sönder min hud. Men det är så skönt att ligga där med musiken i öronen och värmen runt omkring sig. Jag får nästan en känsla av att vara utomlands. Bara för det längtar jag tillbaka till Alanya! Får väl släpa mig till solariet oftare så att jag kan drömma mig tillbaka.
På eftermiddagen trillade Kajsa in hos mig så tittade vi på lite lägenheter, vi är sugna på att dela en andrahandslägenhet några månader. Bara för att testa på att bo hemifrån, kan bli en nyttig erfarenhet. Vi skickade mail till tre fyra stycken så får hoppas att någon nappar. 
   Jag bakade en liten kladdkaka till oss också, dock fick vi snabbt slänga i oss lite av den för jag blev uppringd av en tränare som behövde hjälp med sin grupp redan vid fem så fick cykla iväg tidigare än vad som var tänkt. Var med i barngruppen i drygt 40 minuter innan Maja kom så att jag kunde gå till min egen grupp. Kan ju säga som så att barnen i barngruppen är väldigt söta och gulliga men inga jag hade klarat av varje vecka haha. Blir så lätt frustrerad när man inte lyssnar och tar till sig vad jag säger :p Mina tjejer gjorde bra ifrån sig idag i alla fall. Efter träningen promenerade jag hem med Maja, alltid skönt med lite frisk luft och motion. Stack till kiosken för att hälsa på Malin en stund också. Hilla var också där och vi fick för oss att träna gymnastik på söndag morgon haha. Vi saknar träningen och kände för att träna en gång bara. Kan säkert bli kul :)



Nu börjar klockan ticka iväg märker jag, dags för mig att tvätta bort sminket och hoppa i säng.

/ Natti

Ledig

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig och det älskar jag mer än något annat. Men ska försöka få en del gjort faktiskt, till att börja med ska jag lämna tillbaka en försenad film, hämta min cykel, lämna kvällsposten hos min mormor och sola. Det ska bli gjort på första rundan ute. Sen återstår bara en miljon andra saker. Jag försökte vara duktig idag och städa undan i köket, sagt och gjort, men självklart som alltid när jag ska göra något så är det något som händer. Idag välte jag ut en växt så det kom jord på bordet och när jag skulle slänga den i papperskorgen tappade jag allt på golvet så det kom ännu mer jord! Älskar det! Men nu borde mamma bli glad iaf för att jag hjälper till. Nej nu får jag nog rusa iväg innan jag får ett samtal från min mormor om att tidningen inte ligger på bordet.



/ Sara

En ny vecka på intåg

Kategori: Allmänt

Kvällen avslutades hos Malin i kiosken. Hon ringde mig runt åtta och hade jättetråkigt så snäll som jag är tog jag mig dit på momangen. På något sätt har vi alltid roligt när vi är där tillsammans och vi har ju varit med om en hel del där haha. Inget jag tänkte försöka återberätta här för det kommer aldrig framstå som lika kul som det faktiskt var. Nikos skulle tydligen inte komma ikväll så Malin stängde verksamheten, som Nikos kallar det, lite tidigare och sen lämnade vi vår älskade kiosk.


favoritkiosken

Asså jag måste ju bara kommentera fjortisbloggarna som är väldigt heta just nu, eller heta vet jag inte faktiskt, men de är på tapeten. Jag var inne på Amandavardet.se idag och herrejävla gud! Jag hoppas för hennes familjs skull att hon spelar dum för jäklar vad korkad och inkompentent hon framstår. Hennes svenska ligger på samma nivå som en 9-årings, hon kan inte stava och det finns nog inte en enda korrekt sammansatt mening på hela hennes blogg. För att inte tala om hennes videoinlägg! Shit! Hon får inte fram någonting på de 5 minutrarna hon står där framför sin fläckiga badrumsspegel. Och vad är det med hennes hår?! Hon rör vid det konstant! Det får aldrig vara ifred! Om ett år har hon inget hår kvar skulle
jag tippa på. Och hennes försök till bloggkrig är ju bara pinsamt. "Ditt hår är fult!" Nähä!? Jäklar vilken bra diss må jag säga... Stackars flickebarn. Jag hoppas att hon inom kort får den hjälp hon är i starkt behov av. Citerar en kommentar till hennes videoinlägg "jag vill bara slänga datan i väggen när jag hör dig", fyfan va sant! Tråkigt att jag höjde hennes läsarantal med mitt besök..


Nej nu ska jag lugna ner mig och slänga mig i sängen framför tv:n.

Nighty!

Söndag

Kategori: Allmänt

Vad glad jag är att jag cyklade till träningen idag! Det är så fint väder och varmt också för den delen. Träningen idag gick bra, jag blir så glad när man har barn som lär sig snabbt och tar till sig vad man säger. Lyckades värva en från den gruppen till min andra. Jag måste säga att jag börjar bli lite nervös inför tävlingen i november, känns som om det kommer bli svårt att nå våra mål. Men nu ska jag inte vara pessimist.

Idag ska jag försöka få lite gymnastikgrejer gjort och rensa min garderob. Den behöver tömmas och göras fin, just nu ligger allt bara inslängt i en enda stor röra. Nu väntar jag på att min lunch ska bli klar, har potatis och morötter i ugnen och ska slänga på en köttbit på stekpannan nu tänkte jag.

/ Sara

Tidig morgon

Kategori: Allmänt

Klockan nio ringde alarmet imorse men jag lyckades inte riktigt dra mig upp då utan snoozade tre gånger. Jag var så trött! Men det va kanske inte så konstigt men tanke på att jag inte somnade förrän tre igår kväll. Jag förstod verkligen inte vad som kunde hålla mig vaken så länge? Nu är jag uppe i alla fall och har precis tryckt i mig två knäckbröd med keso och tomat och ska hoppa upp på cykeln och cykla till Kirseberg för träning med mina gymnaster. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på :)



/ Sara

Lugn kväll

Kategori: Allmänt

Efter många om och men lät jag mig övertalas att följa med till vad som först var tänkt att bli Möllan. Benji hämtade upp mig och sen körde vi till Sandras restaurang där det tydligen skulle bli förfest för de få som ska ut ikväll. Jag satt dock och sörplade på en Cola, känner inte något sug efter utgång what so ever. Men det va trevligt att sitta med en stund i alla fall, hade nog dött av uttråkning om jag hade suttit hemma själv. Runt halv tolv skulle partyfolket bege sig mot Lilla så då körde jag och Benji hemåt. Kort kväll men det va skönt att komma ut lite. Nu funderar jag på om jag ska sätta på någon film eller om jag ska sova. Tror det blir det första för är inte så trött just nu.

Nighty people!


Körde på mina killerheels ikväll, inga skor man går ut och festar i kan jag ju säga!

Underbar dag

Kategori: Allmänt

Jag kan inte direkt påstå att jag har gjort något vettigt idag, eller ja jag har ju inte gjort någonting idag. Efter en tur till konsum där jag inhandlade lite mat och snacks som alla gamlingar kallar chips, placerade jag mig i soffan med datorn i knäet och tvn på. Och där har jag suttit fast hela dagen och sitter fortfarande kvar. Jag väntar på att jag ska få lite energi så att jag kan hoppa in i duschen och göra lite middag men det lär dröja ett tag till. Kvällen kommer förmodligen spenderas på samma nersjukna plats i soffan som under hela dagen. Får se om jag orkar gå och lämna filmen jag hyrde i veckan men det är ytterst tveksamt faktiskt.

/ Sara

Sooova

Kategori: Allmänt

Torsdagskvällen var väldigt rolig och trevlig. Började ju med middag på Casa Mia, åt pasta med skaldjur. Supergott! Men självklart lyckades jag spilla på hela min skjorta haha. Efter middag spelade vi biljard och drack några öl med resten av packet. När klockan blev tolv och de stängde bestämde jag, Sandra och Måsen oss för att fortsätta kvällen så vi bad om att få bli avsläppta  på Lilla Torg och sen bege oss in på Centiliter & Gram. Bara jag och Sandra som stannade men kul hade vi ändå. Var hemma runt tre och trillade i säng.

Gårdagen innebar jobb mellan 12-21.15 vilket var fruktansvärt drygt. Men även den jobbdagen tog slut och jag begav mig snabbt hem till Malin där jag fixade till mig och slöt upp med de andra som redan var peppade till max. Kvällen slutade på KB, inte mitt favoritställe men det gick an. Var hemma runt halv fyra och droppade mina kläder lite överallt i lägenheten för att sen bädda ner mig i min stora säng. Vaknade idag vid halv tolv men lite illamående men det får man väl ta helt enkelt. Idag ska jag inte göra något annat än att vara hemma och ta det lugnt. Funderar lite på att åka ner till Ljunghusen och mamma men får se om jag orkar. Hade varit mysigt att bli omhändertagen hihi.



/ Sara

Lång dag på jobbet

Kategori: Allmänt

Att jobba från 8-17 är nog en ganska vanlig arbetstid egentligen men inte för mig! Jag är fan att jobba drygt 6-7 timmar så när man får ett sånt här pass blir man bara ledsen. Har plockat varor i princip hela dagen. Blä på det. Att jobba i butik är verkligen inget för mig, eller iaf inte på heltid. Nä nu längtar jag nästan till att börja plugga.

När jag kom hem från jobb tog jag tag i lite gympagrejer för att sen ta en powernap som dock råkade bli lite för lång. Men nu sitter jag i alla fall fixad och klar och ska snart bege mig mot bussen. Ikväll blir det som sagt middag med Måns och Sandra på Casa Mia och efter det biljard och öl :)

Nej ska byta kläder en sista gång innan jag går!

Ciao!


En supergammal bild på mig ;)

Snart dags för bingen

Kategori: Allmänt

Dagen bjöd på pizza och film med Benji, vi såg på Kenny Starfighter. Måste faktiskt säga att den filmen var bra, eller mer rolig. Men lite väl mycket döda för att vara en barnfilm? Och fattar barn egentligen vad ett socialfall är? haha Ja sådana saker satt jag och tänkte på under filmen.

Runt femtiden satte jag mig i bilen mot Kirseberg och snacka om att det är mycket folk vid den tiden! Man står nog mer i kö än vad man kör, så för att dra mitt strå till stacken ska jag försöka cykla hädanefter eller ta bussen. Träningen i sig gick faktiskt bra, nu kommer de igång sen uppehållet över sommaren. Och med tanke på att vi ska tävla om 7 veckor måste de piskas ordentligt fram tills dess :p. Efter träningen tittade jag förbi hos Malin i kiosken, slängde i mig onyttig mat och snackade lite för att sedan bege mig hemåt.

Jag lyckades utnyttja min sista lediga dag också, imorgon kallar arbetet igen. Jobbar 8-17, fruktansvärt jobbigt och tråkigt pass men det är pengar. Jag får försöka se på det så. På kvällen blir det dock något roligare, ska ut och äta med Sandra och Måns på Casa Mia för att sedan spela biljard med resten av packet :)

Nu blir det en dusch!


Mina små söta gymnaster 2006, helt sjukt att de har gått tre år!

/ Sara

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Ett bra tag sedan jag ens va inne på den här sidan men har inte känt någon lust eller ork. Men nu har jag fått ett litet infall att skriva av mig igen. Som mitt liv ser ut just nu jobbar jag på Mästerlivs i stan, har en deltidstjänst fram till siste oktober. Förutom att jag jobbar som en slav tränar jag även mina gymnaster tre gånger i veckan och sitter med i styrelsen i föreningen. Och när jag väl har något fritid över spenderar jag den med mina vänner och på att festa. Det är väl mitt liv i korthet just nu. Och gud vad tråkigt det låter, just därför letar jag som en idiot efter en utbildning som kan passa mig. Jag vill börjar plugga till våren men vi får helt enkelt se vad som händer. Jag har som ambition att åka iväg med Malin till Italien ett halvår nästa höst och det hoppas jag verkligen blir av, jag kommer få frispel om jag stannar kvar i Malmö.

Ja det va en uppdatering på mitt liv for now. Idag är jag ledig vilket jag njuter något fruktansvärt av, det var tänkt att jag skulle på stan med Jane men hon hade fått förhinder så nu vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag känner i alla fall att jag innan jag beger mig till träningen med mina gymnaster måste titta in i några butiker. Jag är på jakt efter en stor svart stickad halsduk som jag kan vira in mig i under dessa kyliga höst- och vinterkvällar som är på ingåënde. Nä nu känner jag att jag måste ta mig ur sängen och klä på mig. Klockan är trots allt efter ett.


Från VIP-festen på O´learys i torsdags

/ Sara