Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Sol sol sol

Kategori: Allmänt

Ja nu har den hittat hit igen och jag mår toppen! Kom hem från Näset igårkväll och spenderade min kväll med biljard, Metro och Etage. Riktig impulskväll, jag kände mig måttligt underklädd på Etage men men så kan det gå. I taxin på väg hem diskuterade jag och chaffisen ungdomars fyllor och klädstil, ganska så roande må jag säga.
Vaknade upp imorse med en liten släng av bakfylla men efter frukost gick den över. Samlade ihop några kompisar och stack ner till stranden där jag har legat och stekts hela dagen. Kom hem för drygt en halvtimme sen och nu väntar jag på att mamsen ska komma hem så att jag kan ta hennes cykel och ta mig bort till Entré. Behöver handla lite grejer och kolla på jeans.
Ikväll blir det bara till att ta det lugnt, tänkte måla mina naglar och så :)

/sara

uppdatering från Näset

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i min stuga i Ljunghusen. Har haft en mysig dag härnere med mina mostrar, har powerwalkat, badat, promenerat längs stranden, hyrt film och suttit på terassen och solat. Nu ska vi strax bege oss till en restaurang och äta lite middag :) Jag kände att jag behövde denna trippen bort från staden och vila upp mig lite. Men imorgon bär det av hemåt igen och då blir det först och främst banken. Ska ta ut pengar för att köpa mig en egen dator, det lär behövas om jag inom kort flyttar hemifrån. Helgen är redan nu fullspäckad, jobbar fredagkväll och efter det bär det av på fest. Lördag innebär även det jobb med fest på kvällen. Söndag blir det jobb tidigt på morgonen och vid lunch blir det styrelsemöte. Full gång här! haha men det är roligt får jag faktiskt säga :) Är inte det som kan sitta hemma dagarna i ändå, blir så fruktansvärt uttråkad. 

Nej nu ska jag fixa mig. 

/ Sara