Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Jag skulle försöka visa min roliga frilla ...

Kategori: Allmänt

2012-06-24_23_06 (MMS)

Jag skulle försöka visa min roliga frilla jag fick till ikväll men bilden gör den inte rättvisa alls! Jaja jag fick mig ett skratt iaf.

God lunch världen! Sitter för tillfället o...

Kategori: Allmänt

20120620_123153 (MMS)

God lunch världen! Sitter för tillfället och har rast på jobb. Så skönt att vara tillbaka! Och underbart att vakna upp imorse och kunna andas. Lite hosta är kvar likaså snuvan men det överlever jag! Har lite lock för vänster öra också, smådrygt men what to do? Efter jobb idag ska jag köra Röda faran till besiktningen. Håll tummarna för att hon går igenom! Annars får hon nog åka till skroten :(

Guten Abend! Är på plats i sängen och tänk...

Kategori: Allmänt

2012-06-20_21_45 (MMS)

Guten Abend! Är på plats i sängen och tänkte läsa lite i min spännande bok "Askungar". Just det, Röda faran gick igenom besiktningen! Ohyes. Vi överlever ett år till. Måste dock köpa nya framdäck, byta baklampa och fästa avgasröret men inget som krävde ombesiktning! Vi får väl se hur länge hon får fortsätta rulla. Känns som om jag bör köpa något nytt.

God kväll! Jag avslutar denna dag med kyck...

Kategori: Allmänt

2012-06-19_19_13 (MMS)

God kväll! Jag avslutar denna dag med kyckling-bacongryta och jordgubbar med glas till efterrätt tillsammans med min sambo. En sådan här hemmadag hoppas jag att det dröjer länge tills jag har igen. Har legat i sängen, suttit framför datorn, möblerat om i köksskåpen, lagt in tvätt, sorterat papper och spårat fakturor. Givande! Haha Tur att det blir jobb imorgon! :)

Sjukstuga! Såhär känner jag mig idag. Snyg...

Kategori: Allmänt

2012-06-19_09_10 (MMS)

Sjukstuga! Såhär känner jag mig idag. Snyggo! Natten kändes ändå bättre än föregående natt. Jag tog ipren, hostmedicin och nässpray innan jag somnade så jag var väl förbered! Nu längtar jag till att kunna sova med min två kuddar istället för en fet kudde som gör att jag sitter upp. Då det inte blir något jobb för mig idag är jag placerad i sängen. Tanken är väl att försöka röja lite här hemma under dagen och laga god middag till mig och Patrik. Hemmafrudeluxe! Och såklart sova. Jag ska bli frisk!! Imorhon går jag till jobb oavsett vad iaf. Jag vill faktiskt jobba :)

Vilken helkväll! Knarkar nässpray,ipren oc...

Kategori: Allmänt

20120618_195717 (MMS)

Vilken helkväll! Knarkar nässpray,ipren och näsdukar. Innan nattsömnen ska jag knarka lite hostmedicin också. Party!! Förra året gick jag på penicillin och antibiotika på midsommar. Det vill jag inte detta året! Hatar att vara sjuk. Fick sjuka mig från jobb imorgon också :( Vill ju jobba!

God morgon! Inatt har min blåsa tydligen k...

Kategori: Allmänt

20120616_083655 (MMS)

God morgon! Inatt har min blåsa tydligen krympt något kolossalt, sprang på toa två gånger! Sick. Och vaknade såklart upp med halsont... Där fick jag för att jag tränade igår. Så dagens träning utgår.. :( Såg faktiskt fram emot den. Får väl ta det imorgon istället om jag mår bättre. Nu ligger jag åter i sängen efter att ha fått i mig frukost. Jag funderar på vad jag ska göra idag. Tvätta ska jag göra. Kanske städa? Fast hade nog hellre hittat på något roligare! We'll see. Ikväll ska jag fira en tjejkompis och hennes syster. Blir ingen utgång för min del då jag gärna vill bli frisk! :)

Ett år avklarat

Kategori: Allmänt

Förra veckan lämnade jag in min sista uppsats på det första året på min Grundlärarutbildningen och det kändes otroligt skönt! Och det kändes faktiskt som om jag fick sommarlov på riktigt. Har ju uppehåll från skolan till den 3 september men jobbar juni och augusti, och förhoppningsvis en del i juli också, så riktigt sommarlov har jag trots allt inte. Men härligt är det iaf att slippa tänka på skolan och skolarbete. Men om jag ska vara helt ärlig så funderar jag på att kolla upp litteraturen till nästa kurs och eventuellt läsa lite nu i sommar. Aldrig fel att ligga i framkant ;)

Efter mina killermånader april och maj har jag nu äntligen fått lite fritid och har tid för vänner och träning. I tisdags kickade jag igång gymträningen igen. Det är så underbart att känna kroppen jobba och se resultat. Nu ska jag försöka hålla igång detta ordentligt i sommar! Kan iaf inte skylla på tidsbrist ;)

På väg till Måsen för att fira min fina vä...

Kategori: Allmänt

20120609_193156 (MMS)

På väg till Måsen för att fira min fina vän Alex. Ett jäkla meckande för att ta sig från Oxie till Värnhem. Bussarna kör ju precis om varandra.. Men nu är jag snart framme! :)

Riksmästerskapen 2012

Kategori: Allmänt

Hej!
I helgen var det äntligen dags för vår tävling. Som vi har kämpat och slitit för att nå vårt mål och vi tog oss dit och gjorde det bra! Tyvärr var domarna inte på vår sida och vi fick otroligt låga poäng i fristående trots en bra prestation. Efter aggressioner från både ledare och gymnaster sansade vi oss och tänkte istället framåt. Nästa tävling ska vi ha samlat oss ännu mer och göra ännu bättre ifrån oss! Våra slutliga poäng blev följande;
Tumbling - 16.50
Trampett - 16.85
Fristående - 11.45
Totalt 44.80
Vår totala poäng resulterade i att vi placerade oss på plats 70 av 102. Vi ville gärna ta oss över hälften men vi är nöjda ändå. Vi har gjort intåg på rikstävlingar och ska fortsätta visa vad vi går för!

Trots låga poäng hade vi en otroligt rolig helg tillsammans och har fått minnen för livet!