Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Life of a hero.

Kategori: Allmänt

Idag jobbade jag mellan 6.45-13.45, den mest underbara tiden på hela veckan! Det sjuka är att det faktiskt kommer folk som handlar kl 7 en lördagsmorgon. Till lunch idag skulle jag ge mig på måltidsersättningen men FYFAN vad den smakade. Kändes som att dricka ett mellanting av kräm och vatten med lite smak av tropiska frukter. Nej det va verkligen inte gott men nu när jag väl köpt det får jag försöka äta upp alla 14 portioner. Tänkte försöka mixa ner lite is nästa gång, får hoppas att det blir godare.
Väl hemma duschade jag och sen sov jag en stund för att kunna vara på topp ikväll. Nu sitter jag färdigfixad och väntar på att klockan ska bli 19.00 så att jag kan bege mig mot Malmborgs för att möta upp mina drinkbruttor så att vi kan köpa ingredienser till våra drinkar ikväll :) Vi förfestar hos Izzi och sen beger vi oss till Deep, eventuellt blir det ett stopp på vägen för att förse oss med lite mer dricka :p Detta gänget är kända för att dricka en heeel del haha. Bränner en skiva just nu med musik till ikväll, är superpepp nu :D


Zagorka!


/ Sara

Nya tag.

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Kajsa och på bio och såg Valkyria. Jag har tidigare hört att den inte alls skulle vara bra men jag tyckte faktiskt att den var det, den var spännande och intressant. Man får se Tyskland under kriget ur en annan synvinkel, inte bara att varenda tysk var nazist och älskade Hitler utan det fanns faktiskt en hel del människor som faktiskt försökte göra någonting.
Imorse lyckades jag försova mig, frågan är hur det kommer sig att jag alltid gör det på fredagar? Snabb som jag är hann jag ändå i tid. Väl i skolan satt jag och andra från klassen och väntade på att vår lärare som aldrig brukar vara sen men när klockan tickade på började vi undra vart han tog vägen, vår lille Ryck-Jörgen. Hurtig som jag är tog jag på mig uppdraget att springa och kolla om han var frånvarande och självklart var han det. Underbart! Här har man gått upp 7.30 och så är han sjuk! Jag kunde sovit minst en timme till. Lovely! Jaja Marika, jag, Therese och Jenny gick och tog en fika på EH, Alex gjorde oss sällskap en stund senare.
Klockan 10.00 hade jag ett möte inbokat med syon för att prata lite om kurser och program på högskolan. Jag funderar nämligen på att ta en kurs till hösten under kvällstid. Jag fick en hel del uträtt och det känns nu lite lättare att bestämma sig. Det kommer förmodligen att bli kursen "Sverige och förintelsen" på Malmö Högskola till hösten. Hösten 2010 har jag tänkt söka till ett program, vilket det blir är ännu oklart men vi får väl la se om ett år vad jag bestämmer mig för.
Efter skolan idag blev det gymmet, idag kändes det jätteskönt att träna. Det kändes som om jag hade hur mycket energi som helst! När jag hade tränat klart gick jag till en hälsokostaffär på Kronprinsen för att köpa måltidsersättning. Jag ska byta ut en måltid om dagen mot det. Om det ska bli någon bal för mig måste jag minst tappa 50 kg annars blir det inget! Skämt å sido, några kilo vill jag iaf ner sen får vi se hur många det blir.

Min kväll kommer att bestå av tvätt och film med jenny. Hatar att tvätta fredagar, eller jag hatar egentligen att tvätta vilken dag som helst.. Men förhoppningsvis tar broder min över vid sextiden, eller inte för att det är något att ta över. Han ska bara ta ner tvätten. Jag gillar fördelningen av sysslor i vår familj :p

Nu blir det en banan sen lite vila.

/ Sara

Pust.

Kategori: Allmänt

Idag blev jag tvungen att ta bussen till träningen och när man ska ta bussen till Kirsebergssporthall måste man först ta 3:an till Värnhem och sen byta till antingen sjuan eller 33:an. 33:an ligger bara 1 minut från hallen medan 7:an 5 minuter så jag försöker alltid tajma in 33:an och idag skulle jag först ta 3:an 16.15 för att sedan ta 33:an från Värnhem 16.42 och 3:an skulle komma fram 37 så det är gott om tid och i värsta fall får jag helt enkelt ta 7:an. Idag gick jag ut i lagom tid till bussen och satt och filosofierade en stund. Klockan blir 15 över men bussen har inte kommit, den blir 20 över och bussen har fortfarande inte kommit. 16.25 bestämmer sig två 3:or för att rulla in på hållplatsen.. 10 minuter försenade, optimist som jag är tänkte jag att jag skulle hinna med en 7:a på Värnhem och ändå komma i tid. Men denna buss var inte speciellt snabb.. och självklart skulle dom byta chaufför på Centralen.. ännu mer försenat och folk stormar bussen som om det vore en fotbollsmatch. Bussen boktavligen kryper fram längs gatorna och inte förrän 55 var jag framme på Värnhem..13 minuter försenat. Och ändå gången jag är superstressade med bussen står inte 7:an och väntar utan även den får jag vänta på i någon minut. Till slut kommer den och 17.05 är jag framme i hallen, 16 minuter försent. Nu förstår jag varför bilen har blivit min bästa vän, jag kan åka samma sträcka på 20 minuter med bil istället för hemsk 45 och då är jag ändå försenad. Buu för Malmös kommunaltrafik, Heja bil och taxi. Dom kan fan inte höja busspriserna när dom inte ens kan hålla tiderna. Död åt Skånetrafiken.

Träningen gick iaf bra och det fick mig på bra humör. Hade tre gymnaster som körde flickis själv! I'm a proud coach. Nu blir det sängen.
Nighty!


Från träningen i måndags. Sanna kör grenhopp (man grenar hela plinten i ett hopp), GOOD!

/ Sara

Mitten av veckan

Kategori: Allmänt

Idag ställde jag klockan 40 minuter tidigare än vad jag egentligen behövde, endast för att plugga religion. Provet gick ändå åt helvete, men jag försökte i alla fall...lite grann. Jag måste försöka komma in i rätt pluggrytm igen. Närmast har vi filosofiprov och på grund av att jag åker till Stockholm på torsdag ska jag göra det redan på tisdag, så det får bli plugg i helgen. KUL! Jaja jag har ändå inga planer på fredag då jag ska jobba på lördag morgon.
Efter provet idag fixade jag och Alex enkäter till vårt projektarbete, vi ska lämna ut dem till styrelsen, ledare, föräldrar och barn i min förening. När vi va klara med det blev det en runda på stan (A) Är jag beroende eller? Fast idag blev det bara ett linne och en bricka till min mamma. Hon har tjatat hur länge som helst om att vi inte har några brickor så när jag var inne på Lagerhaus såg jag några och slog slag i saken och köpte en till henne.
Ikväll blir det träning med tjejerna och efter det möte, vi ska diskutera gruppernas framtid. Intressant. Jag känner för att ge tjejerna en hård träning idag mohaha. Det bästa med att vara tränare är att beordra andra vad dom ska göra :p

/ Sara


Fika med Alex och Jenny

Etik och moral.

Kategori: Allmänt

Det är det jag försöker nöta in i huvúdet till morgondagens prov och jag kan inte påstå att jag har läst speciellt mycket. En gång har jag tagit mig igenom det.. Men som jag skrev innan är mitt humör varit i botten men efter en fika med Izzi, Marika och Sandra kändes det hela lite bättre. Vi gjorde upp planer inför lördag och de är inga dåliga planer! Då har man något att se fram emot även denna helg. Nu har jag precis kommit hem från fikan och mina fötter är som två isklumpar. Inget smart val att använda vårskor en kväll i februari, jag hoppas helt enkelt för mycket på att våren ska ha kommit.

Morgondagen ser ut som följande:
- Skola 9.40-10.45 (Prov.....)
- Projektarbete med Alex
- Gymmet
- Träna mina småflickor
- Göra arbete i internationell ekonomi

Nu blir det dusch och sen lite plugg.
/ Sara

Tungt!

Kategori: Allmänt

Äntligen är det sol och det får mig att må bra men ändå är det något som känns jobbigt. Jag vet inte riktigt vad det beror på, kanske tröttheten på skolan? Ångesten inför vad som händer efter studenten? Mig själv? Jo en del beror nog på mig själv, jag kan nog säga att jag är raka motsatsen till en narcissist just nu. Jag trivs inte med mig själv och det beror på olika saker men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Just nu varken orkar jag eller vet hur jag ska göra. Det enda jag vet är att jag orkar inte höra om tjafs till höger och vänster eller om olika problem. Det får mig definitivt inte att må bättre utan får mig bara att sjunka djupare ner. När jag kommer upp ur svackan kan jag återgå till mitt vanliga jag, då jag lyssnar och finns till för de som behöver det men just nu behöver jag en paus.

Idag ska jag bara ta det lugnt, måste dock plugga och skriva på ett arbete men det tar jag tag i när jag har mer energi.



/ Sara

Ny vecka.

Kategori: Allmänt

Imorse ringde klockan 7.00 och jag var inte direkt den piggaste kan jag säga. Drog mig en stund men tillslut tog jag mig i kragen och gick upp. Kommer till skolan och då där knappt en kotte. Lektionen började men självklart fungerade inte datorerna så efter 20 minuter fick vi sluta.. Underbar morgon. Vi skulle egentligen haft en lång håltimme idag men jag struntade i den sista lektionen och gick istället och åt lunch med Alex, Måsen och Jenny på Pizza Hut. Vi tog oss också en liten runda på stan. Jag köpte ett par nya jeans, ljusa som passar perfekt till våren :) När jag skilts från dem gick till gymmet för första gången på 2 veckor. Det va riktigt skönt att få svettas och ta i igen.
Nu sitter jag och klipper musik fast jag egentligen borde göra internationell ekonomi.. Fy på mig. Ska försöka göra klart musiken innan jag ska iväg till träningen.

/ Sara

Söndag.

Kategori: Allmänt

Imorse var jag uppe på fötterna redan vid åttatiden. Det var dags för träning igen, hade en gymnast idag.. WOHO! Jag kunde sovit istället. Jaja sånt som händer. När jag körde hem köpte jag en sallad från donkan och sen la jag mig framför Seven Pounds, somnade så jag fick se om den när jag vaknade :p Men orkade inte se hela ändå, den va lite dryg. Idag har jag förutom längtat och varit orolig över min väska, gjort lite nytta. Jag har suttit och klippt ihop musik till ett fristående. Jag kämpar som ett djur med det och hoppas att det blir något bra av det hela. 
Jag var tidigare ute med Malin på en promenad, behövde snacka lite skit och får frisk luft.  
Nu ska jag ta en dusch och sen kallar sängen.


Saknar det redan


/ Sara

Skidresa.

Kategori: Allmänt

Då var man hemma från en underbar skidresa i Bansko, Bulgarien. Jag kan ju säga som såhär, jag vill tillbaka! Jag har haft riktigt roligt, åkte bra skidor och festat i massor. Vårt hptell var superfint. Vi hade pool, bastu, massage, pedikyr, manikyr, bar, nattklubb, minimarket, jaa you name it, they had it :p
usch jag vill inte alls vara hemma, där borta släppte jag alla stressmoment och levde för dagen. blä blä blä. Bilder finns iaf på facebook, tänkte även lägga upp några filmer.

/ Sara

Packning.

Kategori: Allmänt

ja jag fick ju kämpa en hel del med min resväska. När jag trodde att jag var klar, och då var redan väskan sprängfylld, kom jag på att jag hade glömt min jacka..Och en jacka tar en del plats men efter att jag suttit mig på väskan och tryckt ihop den totalt lyckades jag få igen den. Jag ställde den på vågen och självklart vägde den 21.6 kg när man bara får ha 20.. Så det va bara för mig att öppna den igen och sortera ut. Ett par skor fick flyttas till pjäxväskan och locktången får stanna hemma. Jag lyckades banta väskan till 20.5 så nu borde det inte vara några problem.
Nu ska jag åka och hämta Sandra och sen blir det film och mys på hög nivå!

/ Sara

Lov!

Kategori: Allmänt

nu är det officiellt lov för min del. Hade bara en lektion och då höll jag mitt hyllningstal, det gick ganska bra men gud vad jobbigt det var. Efter lektion blev det självklart lunch på yamato, deras buffé är utsökt! Det blev en liten runda på stan också. Jag köpte en väska från H&M, nylonstrumpor även de från H&M och en tröja från Gina Tricot. Jag är shoppingberoende har jag kommit fram till. Det går inte mer än några få dagar och sen har jag minst en påse med mig hem men jag älskar det!
Nu ska jag vila en stund annars lär mitt huvud sprängas och sen ska jag fortsätta packa.


Mina shoppingfynd :)

/ Sara

Helt otroligt.

Kategori: Allmänt

Idag har solen bestämt sig för att lysa över Skåneland, helt fantasiskt! Jag hade nästan gett upp hoppet på att få se solen detta år.. Men i sista stund väljer den att titta fram och jag blir så lycklig! Så idag ska mina nya solglasögon på. Idag har jag bara en lektion, svenska C och då är det tyvärr dags för mig att hålla mitt hyllningstal och GUD vad nervös jag är. Jag brukar aldrig bli det annars men nu är jag.. Men det kommer säkert gå jättebra ändå :) Efter lektionen ska vi äta lunch på Yamato som vanligt, fast innan dess måste jag springa in en snabbis på HM och köpa min väska och tantstrumpor. Såg igår när jag packade att alla mina sådana är slut. Ikväll blir det filmkväll med Sandra, äntligen får jag min lugna kväll som jag längat så efter.
Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen kallar skolan



Otydligt, men har svart midjekjol och svart linne på mig :)


/ Sara

35 minuter kvar...

Kategori: Allmänt

... tills det är fredag, helg och lov! Som jag har längtat, jag är så fruktansvärt trött på skolan och vill göra allt annat än att vara där. Innan idag gjorde jag provet i psykologi och det skriker G om det... Inte bra alls. Efteråt hämtade jag ut mina linser och sen begav jag mig till kiosken där jag har jobbat ikväll. Idag gick tiden ovanligt fort kan bero på att Malin hälsade på en stund, jag läste två CHIC-tidningar, några andra blaskor, skrev ett hyllningstal och sista timmen kom Sandra förbi. Men det är inget jag gör flera gånger i månaden, nej tack.
Idag fick jag äntligen min kamera också! WOHO! Nu känner jag mig fullständig igen. Nu ska jag hoppa in i duschen och bli kvitt fritöslukten och sen ska jag packa.

/ Sara


Bild från Emmas 20-årsfest i lördags :)

Drygt!

Kategori: Allmänt

Nu har jag suttit och försökt skriva på mina specialidrott och gissa hur många dagar jag betade av? EN! EN FÖRBASKAD DAG! Fast jag kan väl inte säga att jag satt med ögonen fastklistrade på wordokumentet direkt. Nej jag hittade massa roliga bloggar som jag läste igenom. Härmed lovar jag att till nästa gång vi ska ha inlämning i specialidrott ska jag skriva en gång i veckan så att jag inte hamnar efter hela tiden! Bättring Sara. Nu ska jag ta en banan och sjukanmäla mig och Alexandra. Sen blir det psykologi!

/ Sara


sjukissara

Sjukis.

Kategori: Allmänt

Ja då har jag gått och blivit sjuk så här innan skidresan, inte alls lägligt! Nä så idag får jag stanna hemma, men tro inte att jag ska ligga på latsidan nejnej. Jag ska spendera dagen med att plugga psykologi, skriva mitt hyllningstal, skriva i specialidrottsdagboken och packa. 14.20 måste jag dra mig till skolan för att skriva prov i psykologi och efter det bär det av mot svettkiosken.. KILL ME! Jag har i och för sig bara ett pass denna månaden och om chefen har fått för sig att skriva upp mig på fler ska jag omedelbart stryka mig. Att sitta instängd i en båsliknande kiosk med den äckligaste av äckliga toaletter, ett gatukök som skriker bakterier och en lukt som sätter sig på hela kroppen är inte okej! Och sen för ynka 350 kr, nejnejnej. Hejdå Kiosken och Hej Mästerlivs!
Nej jag måste nog äta lite frukost och sen sätta mig med min underbara psykologibok.

/ Sara

En skvätt.

Kategori: Allmänt

Om inte jag får min kamera snart gråter jag! Gud vad tråkigt det är att inte kunna lägga in bilder på alla möjliga ställen. Allting bli så tråkigt. Men imorgon får jag förhoppningsvis tillbaka den, jag åker inte till Bansko utan den så är det bara! På tal om Bansko så har jag börjat lägga fram mina skidkläder. Byxorna sitter lösare än förra året och det ser man positivt på, bara de inte trillar av mitt i backen. Det hade ju varit lite förargligt. Jag måste ju faktiskt säga att jag har ett skitsnyggt skidset, ljusblå/gråa pjäxor och blåa skidor. Det bara skriker Sara om dem :) Nu känner jag mig väldigt peppad inför resan, jag vill att det ska vara lördag nu! 18.20 avgår vår flight från Kastrup till Sofia och sen väntar en 3 timmars bussresa mot Bansko.

Nu ska jag försöka sätta mig lite med psykologin igen, ämnet i sig är roligt men att plugga är aldrig kul..

/ Sara

Måndag.

Kategori: Allmänt

Idag blev det en runda på stan för min del. Jag växlade mina pengar till bulgarisk valuta, tur att jag gjorde det så pass tidigt då de har brist på den valutan. Jag hann även med att köpa en ziptröja, en ljusblå randig från Vero Moda och ett par svarta leggings, även de från Vero Moda. Nu är jag bara ute efter en ny väska, jag vill ha en axelremsväska men jag kan banemej inte hitta någon jag vill ha! Får hitta någon dag jag kan ge mig ut och leta reda på en. 
  Jag och Alex var på möte idag med vår handledare, fick lite feedback på vårt utkast och fick lite hjälp med hur vi ska göra nu. Så på onsdag är det dags för oss att sätta igång med moment två.. Drygt drygt drygt. Jag var iaf duktig och skrev i min loggbok när jag kom hem. Lika bra att göra det efter varje möte så att jag inte glömmer bort allt vi pratade om :p Har en tendens att göra det. 
Nä nu ska jag bädda ner mig med min bok :) 

/ Sara
  

Måndag - ledig dag.

Kategori: Allmänt

Idag tog jag mig själv ledigt, jag kände att jag behövde en dag då jag bara får sova ut, ta det lugnt och hinna med mig själv en stund. Jag har inte haft en hel ledig dag på hur länge som helst. Mina planer för dagen är att sticka upp till stan och köpa lite grejer till resan, växla pengar och ta en fika med Therese som blir utskriven från sjukhuset idag :) Jag ska också på ett möte på min handledare kl 14. Som vanligt är det träning med mina gymnaster ikväll och efter det ska jag sätta mig ner med mina psykologiböcker, har prov på torsdag.
Ska fixa mig lite nu sen bär det av mot stan.
(Kan inte lägga in nya bilder då Hilla har min kamera:p)

/ Sara

Bio.

Kategori: Allmänt

Ikväll var jag och mamma på bio och såg I taket lyser stjärnorna. Som jag skrev innan har jag tidigare läst boken dock var det så pass länge sedan att jag inte kommer ihåg ett skvatt men när jag såg filmen kom allting tillbaka. De lyckades väldigt bra med att få med allt det viktiga från boken. Det blev en hel del tårar och snyftningar från alla i publiken. Filmen var riktigt bra och jag rekommenderar den starkt!
Nu ska jag tvätta bort sminket, fixa lite inför morgondagen och sedan bädda ner mig med min bok.

Nighty
/ Sara

Söndag.

Kategori: Allmänt

igår blev också en lyckad kväll. Det började med fest hos Emma vid Kirseberg, god stämning, bra musik och trevligt sällskap. Hilla tyckte vi borde sticka ut så sagt och gjort, vi begav oss till Buddah. Där blev det dans, dans och åter dans. Vid tretiden kände jag att det fick vara nog, Hilla höll inte riktigt med utan taxin släppte av henne på Slagt och körde mig sedan hemåt.
Alarmet ringde 8.00 och då var jag inte alls sugen på att gå upp. Sängen hade en stark kraft som drog mig neråt. Till slut släpade jag mig ur den varma sköna sängen och fixade mig och åt havregrynsgrötsliknande bröd. Jag tuggade i en oändligthet. Det tog mig nog 7 minuter att äta en liten macka. Nä det brödet får vi skippa hädanefter. Träning gick bra idag men jag var så fruktansvärt trött så när jag kom hem däckade jag totalt. Sov i fyra timmar och nu är jag på fötterna igen. Mamma fixar mat och jag måste nog hoppa in i duschen innan dess. Ikväll ska jag och mamma se I taket lyser stjärnorna. Har läst boken och vet att den är superbra!

/ Sara

Bra början.

Kategori: Allmänt

Gårdagen var minst sagt lyckad! Dock började den med att jag försov mig, vaknade 23 minuter innan skolan skulle börja men snabb som jag är hann jag ändå. Jag, Måns, Måsen och Izzi lunchade på Yamato, alltid lika gott får jag säga. Vi fick en känsla av sommar när vi satt på uteserveringen. De hade igång värmelamporna och sol tittade fram en kortis. Det va mysigt att sitta där och snacka, skratta och bete oss :p



Vid två-tiden tog jag bussen hem och började städa och laga mat. Höll på i nästan två timmar med att fixa och dona och sedan blev det en tur in i duschen och sen började jag fixa mig. Vid sju började middagsgästerna droppa in och vi åt oss nästan mätta på snacksen :p Maten gick hem och vi alla blev mätta och belåtna. Senare kom även resten av packet och vi hade en väldigt högljudd och rolig förfest. Sen bar det va mot Yamato och senare Hipp. Kvällen var riktigt roligt, vi dansade hela natten lång.



Idag var det träning 9 imorse och direkt efter det årsmöte där jag blev invald i styrelsen. Lite otippat det där med tanke på att jag bara varit aktiv i denna föreningen i tre år. Men det ska bli kul att prova på detta också. När jag kom hem däckade jag direkt och sov ett bra tag. Jag behövde samla nya krafter inför denna kväll då jag och Hilla ska till en ledare på 20-årsfest. Nu ska jag ta något att äta och sen fortsätta fixa mig :)

/ Sara

Kvällskvisten.

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag och mamma med kissen till veterinären. Det var dags för hans årliga vaccination och jag kan inte direkt påstå att han tycker att det är speciellt roligt. Roligare blev det inte när veterinären tyckte det såg ut som om han hade kattsnuva och skulle ge honom ögondroppar. Det gick inte hem kan jag säga. Spännande två veckor jag och mamma har framför oss när vi ska dosera katten två-tre gånger om dagen med ögondroppar. Efter besöket där och en avlämnad katt åkte vi och storhandlade inför morgondagen. På väg hem åkte vi in om Therese så att jag kunde få min plansch som jag nu satt upp på min vägg. Hann få reda på lite skitsnack också. Alltid kul att höra, speciellt när det handlar om en själv. Kuligare är det när det är saker som folk är övertygade om att man har sagt och gjort fast man själv inte har den blekaste och inte förstår någonting. Visst är det en underbar situation?! Om man nu undrar något varför inte komma fram och fråga personen ifråga själv? Men men alla har väl inte samma syn på det som jag, synd det. Jag har en sån stor lust att bara vräka ur mig allt jag tycker och tänker här men jag ska tygla mig. Min mamma får istället vara mitt bollplank, hon är bra på sånt. Dessutom håller hon nästan alltid med mig och det är så man vill att det ska vara ;) haha 
   Nu ska jag sätta mig framför tvn en stund för att senare bädda ner mig och sova natten lång. 


Min sötekatt hos veterinären

/ Sara

090205

Kategori: Allmänt

Jag blir så fruktansvärt trött på detta gråa och kalla väder. När hade solen och värmen tänkt titta fram? Jag blir otroligt trött och seg av detta väder, jag behöver solljus! 
   Jag va lite busig och gick tidigare från psykologin av den anledning att jag höll på att somna så jag gick efter 45 minuter. Det är så skönt att komma hem och ta på sig pyjamasbyxor och duntofflor och slänga upp håret i en slarvig knut och bara ta det lugnt. Man får göra allt i sin egen takt. Idag har jag en del som ska göras här hemma så jag tänkte sätta igång med det när jag är klar här. Ska först och främst bädda rent min säng. Känsla av nya rena lakan är underbar! Sen återstår bara städning, lägga in kläder, sortera skor, handla och förbereda inför imorgon..


/ Sara

Sovmorgon.

Kategori: Allmänt

Idag fick jag äntligen en sovmorgon, på riktigt, i måndags tog jag min egen.. Inte bra men väldigt skönt. Idag har jag endast tre lektioner och efter skolan idag ska jag hem och börja städa inför morgondagen. Då är det min tur att ha tjejmiddag och förfest för att fira min födelsedag, dock några veckor försent men alla helger har varit bokade av andra haha. Mamma har tvingat mig att sortera mina skor som står i hallen.. Lycka till säger jag bara. Jag ställer in mina skor i garderoben men efter några dagar har de åkt ut igen. Ja det är inte lätt med många skor haha. Nu har jag dessutom utökat min samling med ytterliggare tre och väntar på att par till ska komma. Usch ja. Jag får väl försöka göra anspråk på ännu en garderob.
Nu får jag väl ta och göra mig lite frukost innan jag beger mig av till skolan.


Dressen today. Känner mig lite corny med diademet :p


/ Sara

That's it!

Kategori: Allmänt

Hälsade på Therese idag. Det känns så bra att vara där för hon blir alltid på gott humör när jag kommer :p Det sa hon faktsikt själv haha. Hon gav mig en födelsedagspresent som hon köpte i Tyskland i januari. Det var en plansch på en vältränad kille i endast handduk. MUMS! haha Jag ska hämta den imorgon och se var jag kan tänkas sätta upp den. Måsen var på hospitalet när jag kom dit och uttråkad som hon var började hon leka med fjärrkontrollen till Thereses säng. Upp och ner, fram och tillbaka. Haha jag får faktiskt erkänna att det var ganska kul.
Efter besöket hos Therese tog jag bussen till Kirseberg för att träna mina småflickor. Träningen gick bra trots en del uppståndelse :p
Idag har jag lyckats bocka av två punkter på min lista och ska försöka bocka av ytterliggare två nu, nämligen filosofin och psykologin. Wish me luck som man säger på Americat.

/ Sara


I väntan på bussen, i den hemska kylan!

Ett steg närmare helgen.

Kategori: Allmänt

Då har det gått och blivit onsdag. Jag ser onsdagar som veckan mittendag. På förmiddagen är man närmare måndag än på eftermiddagen för då är man närmare fredag och helgen. Som jag skrev igår har jag redan hela helgen planerad, jag har en känsla av att jag kommer sova ungefär lika lite som förra helgen. Jaja man lever bara en gång och då ska man leva ordentligt!
Min planering för dagen ser ut som följande:
- Skola 8.15-10.45
- Gym
- Hälsa på Therese på sjukhuset
- Träna tjejerna 17-19
- Plugga
Har en del att göra helt enkelt, men det ska gå. Jag har gjort en lång "Att-göralista" hemma som jag bockar av och fyller på. Jag har en stark känsla av att den listan aldrig kommer ta slut. Det tycker hela tiden upp nya saker man måste göra, vare sig man vill eller ej.

Om en liten stund börjar religionen så får väl börja dra mig ditåt.

/ Sara

Jobb.

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag jobbat en sväng på Mästerlivs. Jag jobbade bara mellan 18.30-21.15 då alla de ordinarie anställda skulle ha personalmöte 19.00. Idag var jag på golvet men det fanns banemej ingenting att göra! Gick runt och frontade och snackade med Ann-Sofie i kassan.
Nu hade jag tänkt läsa religion och sen bädda ner mig med min bok.


Kvällen avslutas med naturgodis och cola zero :)


/Sara

Underbart.

Kategori: Allmänt

Besöket hos optikern gick bra idag, inga större förändringar. Man tycker ju att det borde räcka som det är, nästintill blind är man ju :p Hon upptäckte dock att jag har ett litet brytningsfel men det var inget som behövde åtgärdas. Bra det. Så jag kommer att köra på samma styrka som tidigare, -4.0 på höger och -3.75 på vänster.
   Efter optikern blev det en tur på gymmet. Mina ben höll på att dö! Det hjälpte heller inte att det var motvind hem och även när jag skulle cykla till massagen. Jag fick ett presentkort på en halvkroppsmassage i julklapp av min morfar och den utnyttjade jag idag. Det var helt underbart! Jag behövde verkligen det. Jag tror jag ska unna mig en massage varanna månad :) 
  Nu tänkte jag ta fram min bok och koppla av en stund innan jag sak sätta mig på cykeln igen och bege mig till Mästerlivs för att jobba till stängning.

Just det glömde säga att när jag kom hem från gymmet såg jag att det var ett brev till mig innehållande en avi för att hämta ut mina skor från skopunkten. Jag blev så glad och hämta ut dem efter massagen.

Ett par kilklack, ett par tygskor och ett par pumps med öppen tå :) Köpte även ett fodral till mina solglasögon. Lyckas alltid ta sönder dem (A)

/Sara

Tidig morgon.

Kategori: Allmänt

Usch vad svårt det var att dra sig upp ur sängen idag. Jag ville bara sova vidare. Men en sak som är positivt är att det inte längre är mörkt när man cyklar till skolan. Nu väntar jag bara på solen och värmen. Jag och Måsen har håltimme just nu och tidigare skulle jag berätta för henne vad som inträffade på träningen igår och gud vad jag blir irriterad bara jag pratar om det! Det som är skönt är att jag vet att vår ordförande och andra tränare stöttar mig. Utan dem hade jag nog slutat som tränare för den gruppen. Men vi får se hur det går.. Fortsättning följer som man brukar säga :p

Idag har jag en fullspäckad dag, den ser ut såhär:
- skola 8.15-11.45
- Optikern 12.00
- Gymmet
- Massage 14.30
- Jobb 18.30-21.00

Lär somna tidigt ikväll men det tror jag faktiskt behövs. Jag behöver vila upp mig lite grann och ska jag vara helt ärlig längtar jag efter en helg då jag bara får ta det lugnt. Men det kommer nog dröja. Helgen som kommer nu är redan planerad:
- Tjejmiddag + utgång på fredag
- Träning 9-11, Årsmöte 11.00, 20 årsfest på lördag
- Träning 9-11 på söndag.
Jag lär ju vara ganska så död :p

Och helgen därpå bär det av mot Bulgarien och skidåkning! :D Jag längtar något fruktansvärt!

Nu är det religion som gäller!

/ Sara

Kaos.

Kategori: Allmänt

När jag kommer till träningen idag möts jag av en nyhet som jag blev väldigt chokad av.. Tänker inte dra allt här men kan säga att jag är jävligt írriterad och förstår inte varför man inte kan ta saker och ting när det väl händer. AARH!


Duktig gympis


Jaja hälsade i alla fall på Therese efter träningen. Hon är sitt gamla jag fast med Tore i släptåg. Ska ta en bild nästa gång jag är där så att jag kan visa hur snygg han är.



Neurologen avd. 2. That´s where you can find Therese


Nu ska jag lägga mig i sängen med mitt psykologiblock och ska försöka mig på läxan vi har.. Usch.

/ Sara

Ny trött vecka.

Kategori: Allmänt

När man sovit 8 timmar sammanlagt i helgen skriker det om sovmorgon en måndag. Jag skulle egentligen börjat 8.10 men jag struntade i digital bild och fick istället börjar 10.10. Det må jag säga var skönt. Hade i princip inga lektioner idag, satt bara och snackade på internationell ekonomi och på svenskan är det dags att för folk att börja hålla sin hyllningstal. De tal vi hörde idag var alla bra :) Nu får jag hoppas att mitt också blir bra.
Efter skolan gick jag och Måns och tränade tillsammans på Träningsvärket. Vi fick våra kort utbytta då de håller på att fixa med passersystem och säkerhetssystem. Gymmet ska börjar ha öppet dygnet runt och därför behövs sånt.
Idag blev det som vanligt kondition och sen armar, axlar och rygg. Nu har jag precis kommit ur duschen och sitter och lägger upp filmer på facebook från i helgen. De är verkligen värda att se!



Ikväll blir det en tur till kiosken, jag måste kolla när jag ska jobba. Har bara skrivit upp mig tre dagar denna månaden. Jag jobbar hellre på Mästerlivs och de ringer allt oftare in mig. Sen kör jag till Kirseberg och tränar mina flickor och efter det bär det av till Therese och Tore.

Nu skriker magen efter lite mat

/Sara

Fullspäckad helg.

Kategori: Allmänt

Ja gud vad jag har hållit igång hela tiden! I fredags bjöd Tess på middag och förfest hos henne ute i Kävlinge. Det bjöds på tacos, dans och musik. Jag höll mig dock nykter då jag skulle upp 5.45 för att jobba på lördag morgon. Det var en väldigt trevlig kväll. Körde in Måsen vid elvatiden och lämnade henne på Sumo. Hämtade upp Sandra efter det och körde till sjukhuset. Hade lovat therese att hålla henne sällskap när hon skulle lämna blodprov. Hon har råkat ut för blodproppar i huvudet och är inlagd på neurologen. Hon mår bra för att ligga på sjukhus men vi alla håller tummarna för att hon snart blir bättre.


Födelsedagsbarn 1


I lördags jobbade jag till två och sedan tog jag mig hem och sov i 45 minuter innan det var dags att börja fixa sig inför kvällen. Denna kväll bjöd på middag och förfest hos marika och sedan utgång. Maten va super, folket partysugna, musiken taggande och alkoholen flödade. Kom i säng vid fyratiden.


Födelsedagsbarn 2


Kl åtta imorse ringde alarmet och det va dags för en träning med min grupp på Kirseberg. Mamma var snäll och körde mig dit. Jag trodde jag skulle somna vilken sekund som helst där men lyckades hålla mig vaken. Dock däckade jag i tre timmar när jag kom hem.
Ikväll har jag och Sandra varit och hälsat på Therese. Stephi, Izzi och Måns var där när vi trillade in. Jag ska försöka hinna med ett besök imorgon kväll också.

(Fler bilder finns på facebook)

/ Sara