Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Julafton

Kategori: Allmänt

FUCK! Satt och skrev ihop värsta inlägget och sen råkar jag trycka på Logga ut. BAJS! Blir bara ett God Jul bara för det!

Bästa!

Kategori: Allmänt

Låten som dunkar i Marikas bil och nu även hemma hos mig:

Pitbull - Girls!





Julshopping

Kategori: Allmänt

Idag har jag och mamsen spenderat en stor del av dagen med att åka runt i Malmö för att hitta julklappar. Fyfan säger jag! Det är fullt av folk överallt och man kommer inte fram med bilen någonstans. Inte nog med det, snön gör att det är blött på varenda litet ställe! Jag glider runt som en idiot på stan. Hittade en julklapp till mig själv, ett par supersnygga skor från Bianco, var tvungen att köpa dem! Mamsen och jag åt en supergod lunch på Casa Mia, blev en pasta med champinjoner och räkor. Sprang inom jobb för att köpa lite saker och hämta min skor och blev samtidigt inkallad för att jobba ikväll. Så ska alldeles strax sticka iväg dit :) Jobbar till 21.15 sen får vi se vad som händer efteråt, förhoppningsvis något om jag orkar.

Ciao!

Kyla

Kategori: Allmänt

Asså det är något fruktansvärt kallt i vår lägenhet och då är alla våra element på! Sitter med mina träningsbyxor och en ziptröja knäppt hela vägen upp och ändå fryser jag röven av mig. BRR! Ska strax köra och lämna min bror och sen träna. Förhoppningsvis får jag upp kroppstermeraturen där. Blir förmodligen gymmet idag igen, behöver träna lite armar känner jag. De börjar bli slappa haha. Efteråt blir det till att springa ärenden åt mor min, hon ligger nerbäddad i sängen, hon har blivit lite sjukis.

Nu ska jag agera chaufför!


haha fixade mina naglar imorse också! Najs :D

Snö snö och åter snö

Kategori: Allmänt

Det verkar aldrig sluta snöa här nere i Skåneland. Jag tycker det är supermysigt och vill inte att det ska försvinna men samtidigt är det jobbigt för jag vågar inte cykla någonstans och man är konstant blöt om fötterna haha. I-landsproblem på hög nivå!

Gårdagen inleddes med ett jobbpass på Mästerlivs, 6.45-13.45, överlevde nätt och jämt, var så ruggigt trött under de sista timmarna. Hade lätt kunnat somna om jag verkligen ville, det är illa! haha Efter jobb mötte jag upp Kajsa och hennes syster för en fika och lite shopping. Hittade en kort kavaj på Lindex :) Sen blev det bussen hem för att powernappa. En powernap på 1 timme :p Kl 19 befann jag mig på Elysée för att äta fondue med Emma och Paulina. Väldigt mysigt och trevligt :) Kvällen avslutades på Chili med Carro, en galen natt helt enkelt haha.

Nu bär det va mot jobb!

Bra start

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag av mig själv runt nio-tiden, skönt att för en gångs skull komma upp i tid utan att ställa klockan. Slängde i mig lite frukost och begav mig till bussen mot träningen. Bussarna går ju som idioter och självklart missade jag min och fick vänta i 20 minuter i denna underbara kyla. Gjorde ett bra pass får jag säga, kondition i 40 minuter och sen mina trevliga pilates-övningar, som jag börjar bli riktigt grym på. Får nog ta kontakt med min instruktör och be honom hitta på några nya roliga övningar till mig :) Hann även med att stretcha ordentligt vilket var välbehövligt. Mjukade upp min sträckning i baksidan av låret, hoppas att den snart kan försvinna! När jag väl skulle ta mig hemåt igen fick jag vänta på bussen igen..dock bara 15 minuter så nu var det bara tre tår som förfrös.
Nu sitter jag redo för att bege mig upp i stan för en lunch och lite shopping. Min kusin önskar sig en lägenhet i julklapp, ska se vad jag får tag på. Lovade mamma att släpa hem en gran också.. Det kan ju bli intressant. Får nog tvinga någon att hjälpa mig.

Of I go!

Juletider

Kategori: Allmänt

Igår slog lite av min julkänsla på och det var endast på grund av snön. Julen har kommit på tok för snabbt detta året! Jag hinner inte med riktigt. Undra om det är så att julen blir mindre rolig för varje år? När man var liten var julen något av det roligaste som fanns och man gick och längtade efter julen i månader men nu har den nästan passerat utan att man har förstått det. Att jag inte fått någon julkänsla kan bero på att vår lägenhet är ett smärre kaos och att inga julsaker har kommit upp. Mamma är helt galen nu inför flytten, som dock inte går av stapeln förrän i januari, allt ska fixas just nu och jag pallar inte det! Problemet här är också att mamma ska spara på varenda liten sak vi äger medans jag bara vill slänga allt men det får man absolut inte göra. Drygt drygt och åter drygt. Nästa vecka får vi iaf nycklarna till den nya lägenheten och då kan vi börja flytta över lite saker.

Idag fick jag köpt ytterliggare en julklapp, eller rättare sagt två, fast mest handlade jag åt mig själv haha. Det brukar bli så när man heter Sara Thurell. Fick med mig leggings, mössa, underkläder, tofsar och cykellampor. Någon kotte snodde mina igår utanför jobb! Så fruktansvärt elakt. Hade jag sett personen hade han eller hon blivit nerkastad i snön och mulad femtio gånger om.
Nu kallar mamma på mig, ska rulla köttbullar! WOHO

Helgproblem

Kategori: Allmänt

Jag har märkt att så fort det drar ihop sig för helg så skiter jag i att blogga och vissa gånger tar jag inte tag i det igen. Tur att jag inte är någon Blondinbella. På tal om det så ska hennes kollektion komma ut snart och jag är faktiskt ganska så intresserad av att se hur den ser ut.

Idag hade jag ställt klockan på halv nio men lyckades inte ta mig upp utan sov vidare till tio. Halv elva blev jag hämtad av Benji och så åkte vi till gymmet. Tränade hans pass idag och kan ju säga att jag är fruktansvärt svag i mina biceps och dessutom svagare i höger arm än vänster. Ganska udda med tanke på att jag är högerhänt :p Efteråt köpte vi med oss mat och åkte hem till mig. Klockan 14 befann jag mig på Mäster på Tessins för att jobba till 20. Ett tråkigt och tröttsamt pass. Till slut blev klockan åtta och jag fick komma hem och äta middag och ta det lugnt. Nu ska jag alldeles strax hoppa ner i sängen, är helt slut och ska dessutom upp tidigt imorgon för att öppna på jobb.

Natti!
Sara