Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

toppiboy

Kategori: Allmänt

historieprovet är avklarat. de gick ju åt helvete hahahaha. vet inte alls vad jag snackade om på hälften av alla frågorna. jaja skitsamma. så kan det gå ibland.

hade ett litet uppvisningsmöte igår inför Örnarnas årliga uppvisning. jättespännande! haha inte alls. men jaja trevligt att försöka vara lite aktiv i föreningen. slapp iaf ta bussen hem från svettkirseberg.

idag rymde jag, jenny, alex och therese från lunchen och åt på BK på vår EXTREMT långa lunch på 30 min. jag och therese orkade inte stressa så tog lite ledigt från en lektion det råkade bli två.. men det va faktiskt inte vårt fel!
jaja vi hann med en runda på lindex. HAHAHA jag provade den fulaste tröjan någonsin på skoj och ska gå ut och hitta en ful kjol till therese och expediten bara utbrister "MEN GUD VAD SÖT DEN VAR PÅ DIG! JÄTTESÖT!" hahahahha

jaja jag och therese tar oss tillbaka till skolan för att gå på geografin men nej då har läraren heltplöstligt fått för sig att inte byta klassrum och vi vågade inte knacka på :p så vi gick ut och satte oss i solen och pluggade engelska. preeeeeetty close! hahahahhaha jaa det är inte lätt

direkt när jag kommer hem frågar min bror om jag ska med till körskolan och skriva in mig. joo visst lika bra att få det gjort. så nu är jag inskriven. ska bara ner och skriva på papper någon dag :) körkortet here I come!

sen sprang jag hem och satte mig med italienskan. jättekul! verkligen! sen ringer mamsen och frågar om vi ska kolla efter min stulna cykel hos polisen. jovisst mamsen! så jag övningskörde och allt. mina båtar till skor var lite jobbiga att köra med faktiskt haha.
nää ska väl sätta mig med italienskan igen.

AUF WIDERSEHEN!

skolk eller vafan du vill kalla det

Kategori: Allmänt

jaja sara skolkade INTE idag! hon va sjukanmäld :D jaadå, sara är en stor flicka nu som får sjukanmäla sig själv :) tufft eller hur? det blev en runda på stan med mina älsklingar alex och therese. jag storsatsade idag och köpte skor, jeans och två tröjor :) måste dränka mina sorger... ;( shoppning funkar alltid. blev en fika på EH också. sen begav vi oss tillbaka till skolan och gick på vår enda lektion idag, historia. vi kollade en jätteskojig film. EY! hahaha

nä om jag kanske borde skriva in på mig på körskolan? jaa, ska be bror min följa med mig någon dag :) börjar slacka lite. orkar inte ta tag i ännu mer faktiskt. skolan, småtjejernas träning och planeringen inför föreningens uppvisningen räcker som stressmoment, men vill faktiskt ha mitt lilla körkort innan sommaren så får ta tag i detta nu. :)

nä nu ska jag försöka börja planera min sommar lite hade jag tänkt. ska kolla jobb sen försöka komma på vad som kan tänkas hända. får se när vi har huset i Ljunghusen i sommar. vill åka på någon roadtrip också. får försöka skrapa ihop några människor som känner att dom vill dra iväg och festa och ha allmänt kul. (dock kommer inget slå österrike ;))

nää nu borde jag sätta mig och plugga inför mitt historieprov imorgon, ska bara boka soltid först (A) det tycker jag att jag förtjänar.

två dagar..

Kategori: Allmänt

..sen vi återvände från wildschönau och det känns fortfarande inte bättre. det som dock känns lite bättre är att man får träffa alla igen på torsdag och fredag :) men usch vad det är jobbigt att vara hemma. det är en tryckt jobbig stämning här som jag inte orkar med. kan inte folk bara vara lite glada och se till det positiva i livet? hitta på saker, sitt inte bara på din jävla röv och tyck synd om dig själv.

fest med österrikarna på fredag. ska bli riktigt kul! looking forward to it so much!
lördag är det jennys 18-årsfest. maskerad och jag och måns ska vara skidåkare. fan, då kommer man bara sakna allt ännu mer.. jaja det blir säkert kul. jag och alex har ett litet mission ju ;)

nu är det bestämt, Lingvallen med min kära gymnaster den 9-11 maj. då beger jag och catti oss med ca 12 glada och förhoppningsvis lugna gymnaster till Skälderviken för att träna satan. detta året är det inget latande utan träning på hög nivå! längtar faktiskt dit. älskar Lingvallen, det är så mysigt.. många trevliga minnen därifrån :)

nä om jag kanske ska ta och äta lite frukost och läsa tidningen så man blir lite uppdaterad.

TSCHÜS!

Wildschönau -08

Kategori: Allmänt

världens jävla bästa fittresa! den slår allt får jag faktiskt säga. helt underbart har jag haft det. börjar nästan gråta bara tanken på att jag sitter hemma i malmö helt själv, utan mitt älskade "gang". inget slår "det bästa gänget på HAFLINGER HOF!" aaarh får panik. tänk att det måste gå ett helt jävla år tills nästa gång. det går bara inte..
allt va så jävla sjukt härligt! har pratat med tove i tele fyra gånger idag redan. helt sjukt. fan fan fan!

nu är man alltså tillbaka i den svettstan där alla bara är så jävla fittiga. för fan! hatar det! sara är på krigsstigen kan jag ju säga. det funkar inte för mig längre att alla ska vara så jävla fittigt negativa. nä för fan, slut på det!

wildschönau 2008

Österrike, tredje gången gilt

Kategori: Allmänt

Jaa då åker jag äntligen! :D åker ifrån min älsklingar therese och alex! asså herregud, jag kommer få panik. jag är nog beroende av dessa människor. liksom den extremt torra och riktigt skadade humor vi har kommer jag vara utan i en HEL vecka! CRY ME A RIVER! jaja får väl nöja mej med måns... hmm. nä skoja bara månsiboy!! du kan också vara lite trevlig ibland :D 
nu får man lite space från saker och ting som känns som en finne i röven eller kanske till och med en hemorrojd! haha YEAH!

ha det så kul i BAJSmalmö fuckers!

PUSSILIPUSS!

en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse

Kategori: Allmänt

jag har en dröm, en vision som nog aldrig kommer inträffa. den handlar om att folk ska våga stå upp för det dom säger. nu tänker ni säkert, men va?! gör inte de flesta det som är 18? vuxna människor? nä tyvärr är det inte så. det finns vissa som vräker ur sig saker. men sen när man väl konfronterar dem så nej men herregud! då har man fått allt om bakfoten. tänk vad man kan missuppfatta saker ibland. helt sjukt ju! ja det är inte lätt. är det inte bättre att istället säga till de personerna man tycker gör fel? jo jag tycker faktiskt det. men vi lever tyvärr inte i en perfekt värld.

ja det är inte lätt att vara ungdom idag. man får alltid höra något som inte känns så kul. idag blev jag kallad slampa, slyna och en massa annat! shit!! dags att gråta. fram med chipsen och spriten så ska jag dränka mina sorger. tänkt vad sprit och chipis kan göra underverk. man mår så bra efteråt! en extrem spykänsla, du kommer inte ihåg någonting, du har en underbar känsla av att du är sådär mysigt FET och jaa livet känns allmänt skönt! tänk om varje dag kunde vara så. men vi lever inte i en perfekt värld.

sina vänner har man också lite bry med ibland, inte sant? man försöker och försöker men ibland verkar saker och ting inte gå fram? man försöker visa att man bryr sig men det känns som om man har kinesiska muren mellan sig själv och vännen. det spelar ingen roll hur långt du springer åt höger och vänster, DU KOMMER ALDRIG FÖRBI! tänk inte ens tanken att försöka klättra över få då blir du skjuten av jackie chan eller mulan. slutsats: du kommer inte nå fram. jaa, vad gör man då? ska man ge upp? nejnej sånt kan man ju inte göra. man är ju inte svag! nejnej kämpa på! man kan alltid hoppas att man når fram. hoppet är ju det sista som överger en och jaa det där hoppet är allt en seg jävel. jag ger inte upp i första taget ska jag be att för tala om, man kan säga som såhär: har du väl lärt känna mig så är jag som ett plåster, man blir inte av med mig så lätt. lite jobbigt joovisst men det är smällar man får ta. vi lever trots allt inte i en perfekt värld.

ÖSTERRIKE NÄSTA! AUF WIDERSEHEN MINA VÄNNER

varför fortsätta?

Kategori: Allmänt

jag är trött. riktigt trött faktiskt. jag är trött på mig själv, på andra, på skolan, på malmö, på mitt liv. jag orkar snart inte mer. jag försöker vara där för mina vänner och lyssna på dem men ibland tar det emot. jag har dock sagt att jag alltid finns här för den som vill prata och det gör jag men att höra samma saker hela tiden är ganska trögt. 

kan det inte bara hända något nu. något drastiskt. jag måste iväg. sthlm på lovet tror jag blir bra. tillräckligt långt bort och där finns människor som truly bryr sig. som vill mitt bästa hela tiden, som frågar minst tre gånger om jag verkligen mår bra. trots att jag ger samma svar varje gång "jaa det är bara bra", så oroar dem sig. de märker att något är fel men jag kan inte berätta. de ska inte behöva höra mina små problem när de själva har 10 gånger större.

"it's time for me to face up to this on my own"