Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Som jag skrev imorse skulle jag och Måsen sticka och träna vid tio men tror ni den tröttis kom? Nej hon sov när jag ringde henne från gymmet haha. Så fick bli träning själv, dock inte mig emot. Köttade sönder mina armar så nu är de inte brukbara på ett bra tag. Kan ju berätta att när jag skulle ta mig ner för trappan på gymmet lyckades jag självklart halka och trilla. Just my luck. Tur att ingen såg haha. Begav mig upp till stan där jag mötte Måsen och Therese för en fika, eller mer lunch faktiskt. Vi hann ta igen en del :) Sandra och Måns gjorde oss sällskap och sen begav vi oss ut på jakt för att hitta present till Marika. Hittade en hel del bra saker :) Förhoppningsvis uppskattar hon dom haha. Hittade lite saker till mig själv också, underkläder, inneskor och ansiktskräm. Hittade även några saker till mitt rum men de glömde jag köpa, så får dra mig upp till stan någon dag och köpa de också :)



Mina nya mysinneskor. Har halkskydd på undersidan, lär behövas så ostadig jag är haha

Ikväll har jag haft träning i Oxie, vägen dit var förjävlig, snö och blåst är ingen rolig kombination när man ska köra. Totalt kaos var det på vägarna, fick ligga i 60 hela vägen. Höll även på att köra in i Therese bil när hon körde in i en snöhög. Usch och fy säger jag bara! Efter träningen serverade mamma middag, kycklingsallad. Den satt mycket bra må jag säga! Vid tio kom Marika och Stephi hit för att kolla finalen i Paradise och rätt personer vann!!! :D Jackie och Patrick var helt enkelt bäst.
Nu blir det lite läsning och sen sängen :)

CIAO

Ledig dag

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig från skolan då en lektion blev flyttade till imorgon, inte mig emot! Men tro inte att jag ska slöa idag, nej verkligen inte. Ställde klockan på halv nio för att jag ska hinna slänga i mig lite frukost och packa väskan för att sedan bege mig till Friskis. Ska möta upp Måsen där och så ska vi träna på gymmet :) Var ett bra tag sen jag tränade så nu ska jag försöka komma igång ordentligt igen, ska försöka skriva upp vilka dagar jag ska träna så att jag vet på ett ungefär. Efter träningen bär det av mot stan där jag ska möta upp Therese och Måns. Blir först en fika och sedan shopping. Ska hitta en present till Marika också :)
Ikväll blir det träning i Oxie med den stora truppen, ska försöka hinna hem efter stan och ladda om batterierna lite innan jag dra iväg igen. Efter träningen blir det att se finalen av Paradise och sen komma i säng i tid. Ska försöka att inte vända helt och hållet på dygnet.



Nej nu får jag nog ta och packa ihop lite.

Ciao!

Ovanligt

Kategori: Allmänt

Hej!
Tiden bara flyger förbi tycker jag. Nu ska jag påbörja min tredje vecka i skolan och det känns bara sjukt. Jag slutade precis gymnasiet ju! haha. Men det känns faktiskt bra må jag säga.

Helgen då, ja fredagen innebar skola till fyra och sen direkt till kiosken där jag jobbade till tio. Efter det var jag fruktansvärt trött och var bara hemma tills jag däckade i min säng. I lördags ringde klockan halv sju, då var det dags för mig att Paulina att sätta oss på tåget mot Ängelholm. Vi skulle på Tumblingkurs på Lingvallen. Där stannade vi tills igår eftermiddag då vi satte oss på tåget hem igen. Vi hade faktiskt roligt där uppe och fick många nya vänner haha. Vi hann även med att lära oss en del :)



Idag blir det skolan mellan 13-17 för att sen rallyåka bort till Kirseberg och ha träning med mina gymnaster. Ikväll får vi se vad som händer helt enkelt. Kanske blir lite plugg :)

CAIO