Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

28 mars

Kategori: Allmänt

utvecklingssamtal idag med Sh, Fe, Eng och NaK. ligger på VG eller MVG i dem. låter väl bra? Tänka sig att lilla sara nästan har MVG i kemi?!!? sjukt va! 

jag lyckades flytta mitt italienskprov från torsdag till fredag! wiiiie! sara är så duktig så. det blir ett litet läxförhör i företag på fredag också. hm jaa det behövde jag tydligen få bra på om jag ville ha mitt VG. woops! am I scrud or am I scrud!?

förresten nu har jag äntligen pengar på min mobil igen! UNDERBART! har nästan dött, typ?

nä nu ska jag allt sola och plugga med frallzoooor!

Kisses and stuff!

23 mars

Kategori: Allmänt

ännu en vecka slut. nu är det bara en vecka kvar till påsklovet! ;) mitt lov börjar med en trampettkurs vilket innebär att jag missar två fester jag jättegärna skulle velat gå på! aaarh! fan att kursen måste ligga just där.

efter skolan idag så blev det en fika med jenny, måsen, sunzeeeel, robin, marika och therese på espresso, som vanligt :p alltid lika trevligt :) PUFF! hahahahah Vi alla vet vad sunzeeeeeeel kommer att göra i helgen hahah ;) raaaur!

hahahaha sjukt ball träning igår! levande dammtrasor? JEPP. fina dubbelkullerbyttor, cooola parövningar. hahaha. jeeee! jaa vi fick iaf en ordentlig magträning ;)

fy på sara och robin, vi är borta lite väl ofta från italiaaanska. "vi ska på konsert så vi måste gå om en kvart." hahaha yeye vi kan ju inte hjälpa att lektionerna inte är så roliga haha.

idag blir det nog chillpill med töserna. imorgon, träffa tove och kvällen? kanske ta det lugnt ska ju tävla med mina töser på söndag.

just det ja, jag fick G i NakA wiiiiiiiiie! duktig sara haha. "nu ska jag fantamej ta tag i skolan!" hmm hur många gånger har jag inte sagt det hahahha. yeye, som sunzeeeeeeel sa: "det gäller att hitta sitt sätt att plugga och det perfekta tillfället" hahaha mm ofta!

nä ska duscha nu.
PUSS (L)

20 mars

Kategori: Allmänt

tänk om man fortfarande hade gått i 9:an, då hade man fått sitt barnbidrag idag. ack ack ack. nu måste man vänta till den 30:onde. inte kul alls! men då är det iaf en vårjacka som gäller och kontantkort! får panik när jag inte har pengar på mobilen. sen måste jag spara pengar till klassresan också ;) jag har räknat ut att drickan kommer att kosta dryg 120 kr. lagom och bra. fyfan vad Sp1b kommer vara utmattade veckan efter. det kommer nämligen att festas både fredag och lördag och måndagen efter är VALBORG! jippijoejippijej! Första maj kommer nog inte att bli så rolig för min del, mina tjejer ska tävla på Lingvallen vilket kommer reslutera i att jag kommer gå upp JÄTTETIDIGT! eller inte alls gå och lägga mig. haha jaja det blir väl kanske några dagar ledigt i den veckan :p

idag hade vi engelskprov första lektionen. det gick väl ändå ganska bra får jag säga. men sen är det lättare att komma ihåg saker från en bok man tycker är bra än en dålig. jaa nu ska jag bara få ett starkt VG också annars skjuter jag någon.
efter provet fick vi reda på att det inte var någon matte så vi satte oss och väntade på Fe-lektionen. när det är dags att gå in får vi reda på att även den är inställd! jaha jaja då, vi slutade alltså halv 10. gymnastik va nämligen också inställd men det hade vi fått reda på i förhand. jaa trevligt dag må jag säga.

ikväll är det träning som gäller. hmm undra hur många vi bli idag, två? jaaa! kul att göra fristående då. har lust att kötta satan idag, ska nog ta med strykepapper. får nog bränna en skiva med lite peppande musik också.

nää ska dra mig nu

PUSS (L)

18 mars

Kategori: Allmänt

söndag igen. wiiie? ännu en ny vecka. jag bara jublar av glädje inombords. aja det är iaf en massa inställda lektioner vilket resulterar i två lååånga sovmorgonar och en väldigt tidig dag. 
i fredags va det jaa trevligt för att jag va med Marika mindre trelvigt för att festen vi va på va så överdrivet tråkig, man kunde fan helelr kalla det fest, det slutae med att vi stack vid tolv, wiiie! sen fick jag hänga med Marika vid bussen och vänta ett bra tag tyckte jag :p sen gick jag hem. wiiie! :p 
specialidrottskurs på lördag morgon kl 9! jättekul och vara där överbakis och trött som ett svin. jaja det hade väl sina roliga och intressant sidor det också. fick se världens roligaste bild som jag asgaravde åt hur länge som helst! dog när jag kom hem därifrån. med allt rätt. chillpillade på kvällen. 
träning imorse igen då ja, kl 9! haha inte en sovmorgon denna helgen. jaja helt okej träning. allsidig för en gångs skull haha. hann med lite styrka också. och såklart när vi ska gå så börjar det ösregna och vi dör av kyla. missar tåget gör vi också och får vänta i en halvtimme. drygt som fan och kallt! dog när jag kom hem.
engelskprov på tisdag. jippijoejippijej! har typ femtitusensidor att läsa!
nä nu ska jag joina mor min vid tv:n wiiie!
PUSS (L)



 

16 mars

Kategori: Allmänt

 igår va det då studiedag. den spenderade jag med att läsa lite på kemin, hänga på espresso med marika och izzi, klippa musik hos frallan, träna, filmkväll hos kajsa med frallan, malin ö och jacob och sist men inte minst pluggade jag lite kemi till. trevlig dag :)
på träningen gick vi igenom formationer. haha det va ganska kul kan jag säga. damp-barn hela högen. haha ingen fattade vad vi skulle göra eller varför och hade synpunkter på exakt allt! haha jaja så kan det gå
  såg click med kajsa och co. haha naawe jättesöt lite här och var. stackars Adam Sandler som bara fick ligga där utanför sjukhuset i regnet utan att någon sprang efter honom. hahahahaha!
naturprov 10.40. AAAH! panik kan jag säga. jag kommer fucka alltihop. men jaja aah jag pallar inte bry mig eller jo men jag vill inte det. jag läser ffs samhälle och inte natur! man hade ju exakt samma kemi i högstadiet, inte för att jag lärde mig ett piss då. jag var ganska mycket mer förvirrad då än nu. men jaja jag har ju gjort det!
  psykologen efter skolan. aahh inte kul, asså jag tycker det är skitjobbigt att prata med någon jag inte känner om mina problem. jaja det blir förmodligen sista gången idag.
  busy nu tre helger i rad. denna helgen är det specialidrottskurs. nästa helg är det örngympa och helgen därpå trampettkurs. wiiie! fullbokad jaa-a!
  asså jag börjar få lite smått panik varje tänker på student och sånt. jaa jag vet det är 2.5 år kvar men ändå. asså vad fan ska jag göra efter gymnasiet? jobba? hmm kanske men då är jag rädd att jag aldrig blir motiverad till att plugga igen och bara fastnar i nått skitjobb.
men plugga direkt då? nja kommer jag palla det? jag har redan pluggat i 12 år i rad då. men det kan samtidigt vara skönt att bli klar med allt som har med plugga att göra så snabbt som möjligt.
resa? jaa visst men vart kommer pengarna ifrån?
jaa man står alltså inför en massa tuffa val. och det ger mej ångest att jag inte vet vad som kommer hända.
 
nej det börjar bli dags för mig att dra mig.
PUSS (L)

15 mars

Kategori: Allmänt

Studiedag. skönt skönt skönt, men måste dock plugga kemi till imorgon, usch. jag förstår inte så mycket kan jag ju säga. har aldrig varit en fena på kemi. ofta jag kommer balansera formeler i framtiden. aja, jag får väl helt enkelt finna mig i att det tydligen är en del av allmänbildningen?
sen är det lite företagsekonomi som måste göras också. där förstår jag heller inte så jättemycket. kostnader, utbetalningar, utgifter, värdeminskningar och skit. smart att jag valde ekonomi och jag inte fattar detta? jeje det löser sig säkert.
sen måste jag plugga extra på samhällen. min lärare tyckte jag skulle läsa på anteckningarna och om jag fortfarande itne förstod på måndag skulle hon väl hjälpa mig på något sätt eller nåt. nationalekonomi är sjukt svårt! massa utbud och efterfråga, jämvikts hit och dit, flytta kurvorna upp och ner. visst låter det svårt?!

träning ikväll ja, men ALLA FYRA tränare. det är den drygaste träning. jag förstår inte detta fenomen att vi ska ha fyra tränare när vi är ungefär 10 gymnaster och i värsta minihallen. dom bara står där ju. så sjukt onödigt. sprid ut dem istället. eller nä gör inte det. skönare utan tränare. då får man mer gjort. haha

helgen, kanske träffa töserna i klassen imorgon. lördag är det heldag på latin, wiiie? kvällen, ingen aning. dö kanske? söndag, morgonträning och sen dö och plugga lite. wiiie. klockren helg haha.

nä om jag kanske skulle ta tag i kemin.
PUSS (L)

13 mars

Kategori: Allmänt

Grattis i efterskott till Cimme :)

Underbart väder igår och halva dagen idag. Jag blir på helt bra humör när vädret är fint, då känns livet extra bra.

tränade småttingarna igår. vissa av dem är riktigt duktiga medan de andra ehm, jaa dom jobbar på.
och vissa är bara så sjukt irriterande! man vill skjuta dom eller något! aaarh, hur kan man vara så jobbig?!

naturprov på fredag. jag är så gott som död. jag fattar inte! panik, jaa-a! jag måste ha minst VG på detta, annars riskerar jag att bara få G i NakB också och det vill jag inte. jaja någon som vill hjälpa mej?!

har tränat nu. härligt. har gått igenom hela friståendet nu. riktigt duktigt, nämligen på endast TRE veckor. stolt? jaa-a! det blir bara roligare och roligare ju längre man kommer och när man tillslut sätter det perfekt så känns det underbart! man har nått ett mål. nu ska jag bara försöka placera mig som ordinarie.

I want you to know that I will always listen, no mather what, even if you got nothing to say, I'll listen. Just for you to feel that someone care, that someone is there to listen and give you advice.

11 mars

Kategori: Allmänt

äntligen tog jag tag i det. delete. skönt som fan kan jag säga. slipper man se det hela tiden.

sjukt härlig träning idag. körde vackra rondat-flickisar. stolt över mig själv får jag nog säga ;)

trevlig helg. fredags, fika med del av klassen sen stan med charlie, tove och deras kompis ebba. trevligt trevligt. ehm men charlie ska nog inte vara min personal shopper? hmm haha. jaja sen kom min kusin och så käkade vi tillsammans sen begav jag och jessica oss till malin ö och förfestade där. trevligt trevligt med lite sköldpaddevattens-fajt och lite annan fajt haha. sen begav jag mig vidare till svedala med cathrine, missade bussen så fick ta taxi dit, som JAG betalade, snällt? JAHA! sen stack hon till sin lille boyfriend så fick jag sticka dit själv. eller ja marika hämtade mig. sen blev det lite kaos där och så men visst va det trevligt den lilla stund jag va där. sen när vi ksulle hem kaosade det lite till och sen slutade det med att min kusin fick hämta mig i Kvarnby. hmm sammanfattning: ganska trevlig kväll med kaotiska inslag
lördag, dog i min säng hela dagen. sen käkade jag med malin s och sen stack vi hem till kajsa och kollade på melodifestivalen. va hemma runt 11 kanske och sen dog jag igen.
söndag, träning imorse som som sagt gick bra. sen dog jag efter jag hade duschat och käkat. sen har jag snackat med mamma som kom hem idag och pluggat lite.

nu känns faktiskt saker och ting ganska bra. eller ska kanske säga att jag mår bra nu. saker och ting är kanske inte så bra som det kan vara. jag har dessutom förlorat tilliten för ytterliggare en person. nu är det inte många kvar kan jag säga. jag har alltid haft svårt för att lita på folk men nu är det ännu värre. så ni får ursäkta om jag inte litar på er men folk har svikit mig så himla många gånger så jag vågar helt enkelt inte lita på någon längre. har nog 2 st jag litar på fullt ut. några av dem jag aldrig trodde skulle svika mig så har gjort det. det kanske är bäst att bara lita på sig själv?

nä nu ska jag väl dö igen

PUSS (L)


4 mars ll

Kategori: Allmänt

varför ska livet bara vara piss hela tiden? kan det inte bara gå min väg för en gångs skull. varför kan jag inte bara komma ur den här jävla svackan. men det kanske är såhär mitt liv ska se ut. då är det kanske dags att vänja sig. jag orkar inte med sånt här. jag vill bara vara lycklig, like I used to be. men nä sara ska tydligen inte må bra. hon ska må skit. så är det bara. vill bara gråta hela tiden men kan inte. det är så fruktansvärt jobbigt.
trots vänner och familj känner jag mig ensam. allt måste jag göra själv. det är pressen jag har. alltid har jag klarat saker och ting själv och därför ska jag fortsätta med det. annars har sara misslyckats och vi vill inte se fler misslyckanden. så sara måste bita ihop och ge allt hon har. plus lite till. men vissa saker kommer jag inte ge mer för nu. det orkar jag inte med. att försöka klistra ihop något som är så trasigt går bara inte. det är väl bara till att vänja sig vid det med. det lär inte vara vi så länge till. folk verkar inte vilja så mycket längre. och nä då tänker jag inte heller ge något heller. det får bara mig att må dåligt. det är nog en av de största faktorerna till hur jag mår. att ni skulle lämna mig ensam va något av det sista jag trodde ni skulle göra. men nu har det hänt och jag ska bita ihop och gå vidare. riktigt besviken är jag. jag trodde det skulle vara vi ett bra tag till men tydligen så hade jag fel. jag får väl helt enkelt försöka gå vidare. ta vara på de vänner man har kvar som verkligen är där för en.
fasaden ska upp imorgon igen, får se hur länge jag orkar. vill egentligen bara vara hemma och bara va. ensam, men det är man ju van vid. gråta i mängder. försöka gråta bort smärtan but you can't cry the pain away, tyvärr. smärta är iof något man är van vid nu. slag efter slag, tillslut vänjer man sig helt enkelt.
vill bara ha någon som sitter med en och bara sitter där. bara finns där bredvid en och kramar om en och säger att allting någon gång kommer att bli bra. men denne finns inte. ensam igen. as usual 
an maybe that's how my life is supposed to be?  

4 mars

Kategori: Allmänt

söndag igen då ja, en vecka sen man kom hem. vill tillbaka! fast ändå så längtar jag verkligen till våren och sommaren.

träning imorse. jodå, det gick väl bra. blev mest matta och det är väl där jag har mest problem. lite fristående också, usch usch usch. haha blåmärken fina får man. riktigt trött efter träning. duschade och sen dog jag.

träffade kajsa och malin igår, long time no see.

orkar inte skriva, känner en massa men orkar inget. är så himla trött på så mycket. har fortfarande inte kommit ur svackan från i julas. vissa stunder tror jag att jag har lyckats ta mig ur men sen faller jag ner igen.