Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Varför är man aldrig nöjd med det man har?

Kategori: Allmänt

Jag har suttit och diskuterat med min mamma om högskolan och framtiden. Jag har som ambition att söka in nu till våren men man vet ju aldrig vad som händer. Det är det som känns så sjukt just nu, man vet verkligen inte vad som kan hända. Innan har det varit att jag har gått till skolan och spenderat större delen av min tid där. Men nu är det jobb och fritid på ett helt annat sätt. Hösten kommer iaf till stor del bestå av jobb och att träna mina gymnaster. Jag kommer att lägga ner drygt sju timmar i veckan på mina gymnaster så vi får se hur mycket tid jag har över till annat. Jag ska även försöka flytta hemifrån, är inte helt fel med en egen lägenhet där jag får göra exakt vad jag vill. Sitter och drömmer mig bort men får ta  mig tillbaka till nuet. Högst upp på min To Do-list står att prata med min chef om jobb. Jag måste veta vad som gäller i höst. Det enda jag vet är att jag har jobb fram till mitten av oktober, så måste kolla upp hur det ser ut sen.

Nu blir det iaf till att kolla på tv och sen komma i säng i tid.



Natti
Sara

Måndagmorgon

Kategori: Allmänt

Morgon är det iaf för min del. Jag vaknade för drygt en halvtimme sen av att min bror ringde. Gulligt det där. Idag är jag ledig och det älskar jag mer än något annat. Så planerna för idag är att gå och hämta min cykel hos Måns, gå till banken och städa mitt rum. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, eventuellt blir det utgång ikväll men we'll see. Det har blivit en hel del festande på sistone och vore väl inte helt fel att dra ner på det, av många skäl :p.
Nu ska jag borsta tänderna och sen bege mig mot Måns.

/ Sara

om solen bara kunde titta fram

Kategori: Allmänt

försökte vara flitig och gå upp redan klockan tio men det va helt omöjligt. snoozade och kom upp tjugo i elva istället så min promenad blev lidande. Jag börjaden tydligen redan klockan tolv så hade inte så mycket tid på mig som jag trodde. Men har en del raster så kan säkert hinna med något vettigt på dem.
Imorgon blir det en ultimat shoppingdag med Kajsa. Jag har inte kunnat shoppa något på år och dag! det är så hemskt att vara pank. Men imorgon trillar lönen in och det gillar vi. På kvällen blir det till att vara hos mormor, morfar åker till stockholm och hon vill ha sällskap. Jag behöver ju som sagt lite lugna kvällar så mig gör det ingenting.

Nu kallar jobb!
/ Sara

Onsdag kväll

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått en stor dos av festande och skulle egentligen behöva vila upp mig ett bra tag men om jag känner mig själv rätt så hänger jag med mina vänner ut på lördag igen. Fast får se om jag orkar, ska nämligen jobba 10-20. Det är ett ganska drygt pass men fina pengar :) Jag är väldigt nyfiken på vad jag kommer att få i lön i augusti och september hihi.
Imorgon väntar jobb, börjar runt tre tror jag så jag ska försöka hinna med en promenad och ringa några samtal. Stänger jobb så jag tror inte att det blir till att göra något speciellt på kvällen utan ska hem och sova. Det va fruktansvärt länge sedan jag somnade innan ett. Jag måste väl försöka ändra på det.

Just det! Såg reklam för en ny film, Year One, den har premiär den 29 juli och jag är sjukt sugen på att se den! Ska försöka få med mig Sandra, det känns som hennes typ av film.

Nu ska jag borsta tänderna och bädda ner mig framför tvn.

/ Sara

lördag

Kategori: Allmänt

Blir inget strandbaden för mig ikväll utan en lugn fest hos Therese. Är dock riktigt sugen på ut och dansa ala Alanya. Det utelivet slår fan allt! Nu sitter jag iaf med en handduk på huvudet och har precis slängt i mig två mackor som fick agera middag. Orkar inte laga någon mat nu när jag precis har diskat och gjort fint i köket haha. Låter lovande. Menyn i min kommande lägenhet kommer att vara mackor, fil och färdiga sallader. Någon som är sugen på att bli bjuden på middag?
Kan ju berätta en glädjande nyhet, jag har fått förlängt mitt jobb till oktober. Inte helt fel det där va! Nu har jag lite längre tid på mig att söka mig vidare och även att hitta en lite apartment som det heter i Amerikat.

På tal om utomlands, jag är väldigt sugen på en resa eller kanske en längre tripp till utlandet. Fråga mig inte vart eller vad jag ska göra där men vill bara bort lite, upptäcka något mer än de 10 metrarna utanför min dörr.

Nej slutsnackat, nu är det dags för en pinne!
/ Sara


Ungefär såhär ser jag ut nu

Diva is a female version of a hustler

Kategori: Allmänt

Ja då är jag tillbaka från några dagar nere på Steket. Det har varit sjukt härligt, solat, badat, ätit gott, festat jaa levt livet helt enkelt. Nu väntar jobb för min del. Jobbar torsdag, fredag, lördag och söndag men sen är jag ledig i tre dagar. Måste erkänna att det är skönt att jag har fått ledigt i sträck och inte varannan dag eller så. Just nu vill jag bara att min lön ska komma för jag är redigt pank! Hemskt, jag måste bli bättre på att hushålla med min pengar. Speciellt nu om jag ska flytta och allt. Kan ju inte sitta med kontot rensat efter två veckor haha. Har någon månad kvar förhoppningsvis så jag hinner lära mig (A).

tillägnat Tove

Kategori: Allmänt

Hola!
Ja nu sitter jag hemma hos Marika, blev inget solande och badade idag inte. Moln, blåst och regn fyfan! Och självklart ringer min chef och säger att jag ska jobba idag. Ännu mer fyfan! Jag som trodde jag var ledig men ack nä. Stänger ikväll öppnar imorgon. Lovely!
Jaja får väl försöka göra något av dagen, nu blir det film iaf.

/ SAra

Sommar och sol

Kategori: Allmänt

Man kan inte annat än älska detta väder vi har nu! Jag hoppas verkligen att det håller i sig ett bra tag, man mår alltid lite bättre när solen skiner.
   Igår bjöd Frallan på förfest i sin nya lägenhet, en snygg etta borta vid Triangeln. Vi satt ute på gården ett tag och snackade skit och när det började bli lite kyligt flyttade vi oss upp till lägenheten. Det var tänkt att vi skulle vidare till KB men jag kände mig inte riktigt i form för det så jag blev hämtade av en vän och hemkörd. 
   Idag blir det jobb mellan 13.45-21.15, man kan ju räkna med en lökig dag. Nu ska jag dock inte klaga, har ju OB hela dagen och det ger bra pengar. Efter jobb bär det av till Kajsa för en lite förfest och sedan vidare till en annan fest. Känns som en bra kväll :) Dock blir det lugnt för min del då jag har tvättid imorgonbitti och om vädret håller i sig hoppas jag på att åka ner till Ljunghusen för en slappdag.
   Nu blir det en dusch och sen en powernap!

/ Sara