Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

21 april

Kategori: Allmänt

satt ju här i förrgår och skrev en trevlig liten blogg nä då ska den såklart försvinna! jaja bara till att skriva nytt :p
har fått tillbaka två prov, samhälle och engelska. Fick mvg på samhälle och 70/85 på engelska. fråga mig inte vad det va för betyg.
hade NP i engelska igår. usch! inga bra ämnen att skriva om alls! jaja jag skrev iaf om mitt liv om 10 år. det gick nog inte så bra, hoppas iaf på VG +.

nu är det mindre än en vecka Sp1b beger sig till hästveda för att kröka sönder oss och ha allmänt trevligt! fyfan vad kul vi kommer att ha! det hela kommer nog att resultera i en mängd bilder.


igår så va jag på stan med tessan och alex. vi va lite busiga och gick redan efter naturen. MEN jag har faktiskt blivit av med TVÅ sovmorgnar denna veckan så jag förtjänade det, räkande faktiskt ut att det gick ut på ett.
Jag fick tag på mina lillagubben-kläder. Vita tajts från Gina och ett vitt-prickigt linne från HM. helt underbart ju!
kommer vara den bästa lillagubben på söndag! haha
På kvällen begav jag, alex och måsen oss till jenny. käkade sjukt god pizza och tog en trip till Maxi. vi vet allt var vissa numera köper sina kläder. vi är en på spåren!! hahahhaha köpte lite godis, närmare bestämt för 100 kr hahahaha :p jaja allt blev faktiskt inte uppätet. sen va det ju tänkt att vi skulle kolla på film men det blev inte så mycket film utan vi snackade om allt möjligt istället. riktigt trevligt! :D
älskar er tjejer, ni är bäst! <3

jag har varit riktigt flitig idag, har redan läst all naturkunskap, organisk kemi. jättekul? nää men har prov och jag måste ligga runt mvg för att kunna få det i hela kursen. 
Nä nu ska jag nog titta på en film.

Ciao ragazzi!
 

19 april

Kategori: Allmänt

samhällsprovet blev lyckat! :D MVG!!!! sara är oerhört duktig. engelskprovet gick väl inte lika bra, 70/85. vet inte riktigt vad det är, men G är det garanterat, annars dödar jag vår lärare!
Vi har haft ett nobelt besök på skolan, Jan Björklund. Han delgav sig av regeringens nya utbildningspolitik, väldigt trevligt. meritpoäng hit, speciallärare dit. Jaja man lärde sig något nytt i alla fall.
Har bokat in italienskprov nu också ja, den 28 maj. oerhört skoj. då måste jag verkligen plugga. kan inte gå ut med ett G i italienska.
I tisdags va vi och hälsade på jenny på sjukhuset. glad blev hon :) jag hittade en massa roliga saker där, handskar, en gunggrej. Måsen och jag försökte ragga på en lite pojk men han låg och sov.
Imorgon är det NP i engelska, uppsatsen. Inte kul! Tur att vår vanliga lärare inte ska rätta.
Uppvisning på söndag med töserna. Vi ska vara utklädda till Lilla Gubben haha. YEAH! Imorgon blir det jakt efter prickigt linne och vita trikåer.
På lördag har jag planerat att plugga naturkunskap och ha filmkväll med mej själv. Ska låna en massa filmer av Jenny och bara hänga framför tv:n. Det var ett tag sedan man gjorde något sådant :) kan vara skönt med lite tid för sig själv.

Nä nu ska jag titta på CSI och titta igenom engelskan.
Ciao ragazzi!

11 april

Kategori: Allmänt

samhällsprovet avklarat. det gick nog ganska bra för att aldrig ha läst allt haha. nu hoppas vi på ett starkt VG åtminstone.

The things we did, the things we said..

 

7 april

Kategori: Allmänt

GLAD PÅSK! :)

5 april

Kategori: Allmänt

ingen bra dag idag, allt suger. svackan är tillbaka

4 april

Kategori: Allmänt

underbart väder idag igen! :D man mår alltid bättre när det är fint väder. idag blir det upp till stan igen, det lär bli mitt hängställe detta lov :p idag ska jag träffa jenny, alex och william tror jag. eller det brukar alltid tillkomma någon lite filur :) ikväll är det träning med tjejerna och sen på kvällen blir det grillning på Bo01 skulle jag tro.

igår blev det stan med tessan, malin s och marika. sunzel och kompis gjorde oss också sällskap en stund. blev nån timme på espresso och sen bryggan. mamma kom och hämtade mig vid halv 6 för att köra mig till det kära lilla mötet på Kirseberg. jätteskoj va det att sitta där. sen blev jag körd hem av gordana och mötte marika och tessan på viddan och hyrde den sämsta filmen någonsin haha. jaja trevligt va det iaf :)

jag fattar inte detta fenomen att jag hela tiden vaknar vid 8 och inte kan somna om, helt stört! fast har iof ganska ont i ryggen när jag vaknar och det får mig att vilja gå upp. aja jag får mycket gjort iaf, eller nä men det känns så haha.

nä nu är det dags för frukost.

Puss (L)

3 april

Kategori: Allmänt

har varit jätteduktig och städat hela mitt rum. vårtorkat, dammsugit och tömt papperskorgen. väldigt duktigt av mig må jag säga.

vad jag än gör så känns det som om det är fel. varje gång jag försöker med något blir det aldrig bra, det är aldrig bra nog för er. nu glider jag verkligen ifrån er, eller alla utom en. jag är inte en del av det "gänget" längre. trist, men som jag sagt tidigare så var det kanske min tur nu. vi har tappat personer en efter en och nu är det jag helt enkelt. jag känner också att jag har blivit sviken nu ett antal gånger men ingen verkar bry sig så mycket om vad dom gjort mig utan tror nästan att det va helt okej eller nåt. jag fattar faktiskt inte det resonemanget om jag ska vara ärlig. sviker jag någon försöker jag prata med personen för att lösa det och för att aldrig göra om det. nu när jag gjorde något jag inte borde gjort kändes det nästan bra. jag vill att ni ska få känna hur det känns. det skulle vara näst intill underbart att få svika er så oerhört mycket, för att få er att förstå hur det känns. men det skulle jag aldrig göra, jag är inte sån som person. hämnd är inte riktigt min grej när det gäller sånt här.
jag är oerhört glad för de nya vänner jag har nu och även för dem jag tidigare inte umgicks så mycket med men som jag nu träffar mer och mer. de är riktiga vänner. finns alltid där, kan snacka med dem om allt, har alltid kul tillsammans, jaa helt enkelt riktiga vänner. tack gode gud för dem, utan dem skulle jag varit ensam.

2 april

Kategori: Allmänt

Läger i helgen. eller ja rättare sagt kurs, trampettkurs. faktiskt riktigt skoj. nu jävlar kan jag passa på allt möjligt, typ? haha kolla bilddagboken så får ni se vad vi sysslade med :p samma folk som sist, eller vissa och det va dom som va dom roliga :p klarade proven gjorde man också. fick dock läsa i en fet pärm i tre timmar kvällen innan, jätteskoj (Y) har kramp i armen efter alla passar. den bästa passaren på kursen är lätt Andreas som verkligen inte låter en falla! haha

idag blev det en tur på stan med måsen och alex, hämtade mat på EH och subban och satte oss sen med Marika och tre kompisar till henne :) satt och snackade i solen och hade det mysigt sen tog vi oss en snabbis på stan. moder min kom sen för att köra mig till småttingarns träning. idag blev det en massa volter för deras del och vissa av dem är ju bara så bra! det ska bli kul att se deras utveckling som för övrigt brukar gå ganska snabbt.

imorgon blir det eventuellt en tur med tessan på stan sen möte på kvällen. jag måste städa mitt rum också, usch usch usch. det orkar jag egentligen inte men moder min tvingar mig.

bestämde för övrigt idag ocskå att det blir nog en bio på fredag med måsen, hennes pojkvän, hans kompis, alex och hennes kompis :) det ska nog bli trevligt.

nä nu är det dags för cityakuten.

puss (L)