Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Hårfint

Kategori: Allmänt

Glöm allt vad lock- och plattänger heter. Inbakad fläta ger bästa lockarna! Iaf på mig :)




Dagens fläta blev inte speciellt fin men idag är det endast slutresultatet jag är intresserad av.

New years eve

Kategori: Allmänt

God morgon!
Jag började min morgon med att skrapa rutorna på bilen för att köra iväg till solariet. Var uppe redan halv nio och drog iväg men tror ni solariet hade öppet?! Nej kl nio skulle det öppna. Men tror ni det öppnade då!? Nej. 9.20 gav jag upp och ringde mamma som har ett passerkort till ett annat solarie. Hämtade upp henne så solade vi tillsammans. Klydd det ska vara för att försöka få lite fuskbränna.

På hemvägen köpte jag med mig frallor, tidning och juice. Väckte pojkvännen och åt en mysig frukost tillsammans. Sen kilade jag iväg på min promenad. Lika drygt att komma iväg men när jag väl är igång är det skönt!



Detta möttes jag av imorse. Frost! :)

Fantasi rullar vi runt bland...

Kategori: Allmänt

Ja sen vet jag inte mer. Däremot vet jag att jag och Måns använde den melodin till vår egenkomponerade italienska låt. Fantasmi hette den. Får be Måns om texten. Av någon anledning kommer han ihåg texten och varje gång vi festar börja han sjunga på den. Gulleplutt.

Jaha vad gör jag en kväll som denna. Jo jag har kämpat lite med friståendet till mina flickor och pojkar. 2,30 min känns som en evighet! Fantasin tar slut efter första 10 sekunderna.

Såhär glad ser jag iaf ut när jag lyckats komma på en bit


Digga påsarna under mina ögon.

Trupp 1

Kategori: Allmänt

Ansiktsmask

Kategori: Allmänt



Ett försök i att bli snyggare inför morgondagen!

Another try!

Kategori: Allmänt

Ja då ska vi se hur jag lyckas denna gång! Har hänt en del sen sist såg jag! Har hunnit bli ett helt år äldre och visare.

Imorgon är det som ni säkert vet new years eve! woop woop! En fantastiskt överskattad kväll som för varje år blir mindre och mindre planerad. När jag var runt 16 så var nyår typ den viktigaste kvällen någonsin! Allt skulle vara perfekt, helst skulle man dra på så många fester man bara kunde och ASPACKAD skulle man vara. Bra inledning på det nya året liksom, att inte komma ihåg ett piss haha. Ja ung och dum har jag allt varit (bara för att jag skriver detta kommer säkert morgondag totalt spåra ur..). Men för att återkomma till morgondagen. Det blir middag hos mig och Patrik med 12 vänner och därefter ansluter ett par till sen firar vi in det nya året med dunder och brak :) Kan inte bli annat än bra när man får ha sina nära vänner hos sig.


Hade tänkt lägga upp en bild från förra nyår men de ligger på den externa hårddisken så får bli en från juldagen :)