Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

It's back!

Kategori: Allmänt


Årets första julmust! Och nä påskmust är inte lika gott, det är en princip!

Måndag 25 oktober

Kategori: Allmänt

Ny vecka nya tag heter det. Så då kör vi! Jag skulle egentligen varit i skolan från klockan 10, först för föreläsning och sen för grupparbete. Dock har min lille morfar blivit dålig så ligger i jour tills mamma är hemma igen. Ska försöka hjälpa min grupp så gott det går hemifrån.

Har hunnit med en del saker hemma, formulär till mina gymnaster, fixat med fakturor, betalt räkningar, fixat med styrelsepapper. Jaa en del småsaker som tyvärr tar tid. Ska även bränna ut musik till tävlingen i helgen. Kl fyra måste jag kila iväg på ett möte med Fritidsförvaltningen i Rönnens sporthall. Ska få se den nybyggda hallen för första gången!

Fredag 22 oktober

Kategori: Allmänt

Folk pratar fortfarande om denna förbaskade snön, men jag har ännu inte sett något? Ljuger alla andra eller vad händer?

Nu har jag avverkat Pensum på min lista, ska bara ringa upp vår kontaktperson för att stämma av. Förhoppningsvis har allt blivit rätt. Jag har fått flera listor med namn på barn som har slutat och som ska tas bort från Pensum och även en del som är nya och som ska läggas till. Ett hemskt jobb! Sitta och leta i dessa never-ending-listor och pricka av. Men nu är det klart iaf.

Min grupp sitter just nu i en MSN-konversation och försöker komma på något vettigt att göra med grupparbetet. Jag har fått min uppgift så ska försöka börja på den. Nu väntar först lite lunch och sedan tvättstugan som jag hela tiden glömmer bort.

God morgon

Kategori: Allmänt

Igår kväll var jag, tillsammans med min pojkvän, mamma och morfar, på inspelningen av Robins. Jag har varit på dem tidigare, fast då på gamla Tv-huset på Jägerso. Nu spelas det in på Slagthuset istället och tar en hel del mer publik. Innan inspelningen började, var där en stå-uppare som pratade, Fritte Fritzon hette han tydligen. Trots sitt udda namn var han väldigt rolig. Inspelningen började till slut och gäster var Lill-Babs och Lotta Engberg. Och gud vad dom bjöd på sig! Det blev massa skratt! Programmet var väldigt lyckat får jag säga. Det sänds på lördag 21.30 så då får man se om jag ser sig själv ;)



Nu har jag precis ätit frukost och läst på om nyheterna för dagen. Idag står tvätt på schemat tillsammans med grupparbete via Msn kl 12.00 och till sist jobb 15.00. Därimellan ska jag försöka ringa Pensum (försäkringsföretag till vår förening) och göra lite andra halvviktiga saker.


Det är trots allt fredag så då får man unna sig nybakade bullar :)

The Last Song

Kategori: Allmänt

Ännu en tårfylld film! Har nog gråtit mig genom hela filmen. Kan väl inte påstå att det var den bästa filmen jag sett, men slutet var så underbart fint! Rekommenderar filmen, trots vissa mesiga bitar. Man får lite perspektiv. Alla gör vi misstag men lär dig att förlåta. 

 
Miley Cyrus i huvudrollen med Liam Hemsworth

Filmmys

Kategori: Allmänt

Nu tar jag mig en paus från verkligheten och hoppar in i filmvärlden!

Storbloggarna

Kategori: Allmänt

Ooh herregud! Vilket jävla drama som är på gång i bloggvärlden. Det är helt bisarrt. Att det finns människor som beter sig så svinigt mot varandra och trampar ner vem som helst så länge de står högst upp. Befängt. Jag förstår att dessa storbloggare mår dåligt. Vem hade egentligen mått bra i värld full av svek, lögner, otrohet och annat skit? Det dyker ju upp nya incidenter varje dag. Hur orkar man hålla på så? Att hela tiden lägga sig andras angelägenheter. Tycker på ett sätt synd om dessa människor som har fastnat i smutsen men samtidigt få de skylla sig själva. De har gett sig in i den offentliga världen och får spela efter reglerna. Eller det finns inga regler egentligen, man får vara hur rå och förjävlig man vill tydligen. Frågan är var gränsen till slut kommer att gå. Det kommer bli intressant att se.

Torsdag 21 oktober

Kategori: Allmänt

Det pratades om snö igår. Hos mig fanns ingen snö? Schysst att lämna en del av Malmö utan!

Idag är planen att grupparbetet ska komma igång ordentligt. Jag satt och läste igenom allt igårkväll och känner mig lite mer säker på vad detta faktiskt handlar om. Men skulle inte bli förvånad om att när jag väl är i skolan med gruppen visar det sig att jag har uppfattat allt fel. Det hade inte varit första gången iaf ;) Efter skolan är det tänkt att jag ska fika med Sandra. Och eventuellt Izzi om hon orkar pallra sig in till Malmö. Min lilla flicka har nämligen flyttat till studentstaden Lund. Det känns som igår som hon låg i sin lilla vagga och gollrade! haha Kanske inte riktigt.


Aldrig fel att bjuda på ett ordentligt leende ;) Nu; frukost!

Nya tag!

Kategori: Allmänt

Nej nu får jag kräla mig upp ur deppsvackan och sätta lite färg på tillvaron. På med leendet på läpparna och så kör vi!

UNDERBART!

Kategori: Allmänt

Fick världens mest underbara samtal ikväll! Min chef har lyckats få mig ledig på lördag så att jag kan gå och se EM i gymnastik. TACK TACK TACK! Den dagen vill jag verkligen inte missa. Inte ofta man har möjlighet att få se eliten tävla, dessutom gratis! (Tack Dick) Föreningen sponsrar oss ledare. Vi har det allt bra!

Ikväll har jag haft träning med mina gymnaster. Vi har tränat inför deras tävling nästa lördag. Det börjar faktiskt se riktigt bra ut! Är stolt är mina flickor och pojkar :) Ska fotobomba under tävlingen så att jag kan visa upp lite här.

Nu väntar lite plugg inför morgondagens grupparbete.


Uppladdningen innan träningen ;)

Pluggdag

Kategori: Allmänt

Har avverkat 45 minuter plugg tidigare idag. Tog mig sedan ut på en promenad, tänkte att jag kunde gå förbi Mästerlivs på Tessinsväg för att kolla om det fanns några olösta pass. Båda cheferna var där och jag fick reda på att jag ska jobba 8.45 på nyårsdagen. Superskoj! Då får det bli en lugn nyårsafton helt enkelt. Kanske kan ställa upp som chaufför haha.
Promenerade hem igen och har suttit i sängen sedan dess och försöker planera mina gymnasters tävling den 30:e oktober. Nu tänkte jag dock försöka fixa lite lunch och sen sätta mig med böckerna igen.

Inte alltid bra

Kategori: Allmänt

Jag är en sådan person som alltid svara att det är bra, på frågan om hur jag mår. Det är ren vana att svara så, jag tänker aldrig efter hur jag egentligen mår. Men nu kan jag ärligt säga att jag mår inte alls bra. Jag är slutkörd, trött, ledsen och frustrerad. Jag skulle helst av allt bara släppa det jag sysslar med och åka iväg. Låta någon annan ta min skit som jag många gånger har fått ta andras. Men det kommer inte att hända, det vet jag själv. Jag släpper inte saker och ting utan fullföljer, även om det slår hårt mot mig själv. Huvudsaken är att det funkar för andra, att andra mår bra. Sen kan jag må skit. Inte för att jag känner av det speciellt ofta, jag tar mig inte tiden att sätta mig ner och fundera på hur jag mår. När jag känner mig ledsen tänker jag istället att det finns de som har det värre och att jag borde vara lycklig för det liv som jag har. Men det kommer inte fungera i längden, det vet jag. Men än har det inte kommit ifatt mig ordentligt. Jag kan nog fortsätta ett tag till. Vi får se när det inte går längre.

Varför alltid söndag?

Kategori: Allmänt

Det verkar vara ett återkommande tema, att söndagen alltid blir bloggfri. Denna gång kan jag inte skylla på någon grotesk bakfylla. Lördagen var mycket trevlig med fest för min pojkvän. Blev dock hyfsat lungt för min del och vi ett kilade vi hemåt. Söndagen består som vanligt av träning med mina nybörjarbarn, så var tvungen att komma upp i tid. Halv nio vaknade jag hyfsat pigg av mig själv. Blev god frukost och lite filmmys innan jag blev körd till träningen. Efteråt blev det möte, som gick som det gick. Tog på mig ännu mer att göra, inte bra. Men så är det väl när man sitter som ordförande. Man får göra allt och ta all skit. Speciellt i en styrelse där vi endast är två som drar lasset (förutom ekonomin som Dickan har hand om). Men vi klarar oss, och kul är det faktiskt. Roligare hade det varit om jag enbart kunde hänge mig åt föreningsarbetet.
Kom hem igår helt slut, huvudvärk och frusen. Blev hämtad av pojkvännen, körde och hyrde tre filmer. Vi såg den första igår, Brothers med Jake Gyllenhaal, Natalie Portman och Tobey Magurie. Riktigt bra film! Se den! Vet inte hur många gånger jag grät under filmen.



Idag står plugg på schemat, har redan avverkat 45 minuter och tänkte ta iaf 45 minuter till. Sen väntar en lång promenad i Oxie med svärmor. Jag har i uppdrag att dela ut lappar till barnen i en grupp där ute. Såg att alla, utom en såklart, bodde i oxie så då passar en promenad perfekt!

Härlig morgon!

Kategori: Allmänt

Igårkväll körde jag hem till min pojkvän för att sova med honom. Men såklart var han inte hemma när jag kom så fick gå och lägga mig ensam, eller tillsammans med Blondinbellas bok. Och massa kläder! Hade pyjamasbyxor, strumpor, t-shirt och tjocktröja. Hade precis fått upp värmen när min pojkvän kommer och drar med sig massa kyla in, blev lika kall som när jag kom dit. Toppen!
Imorse serverades frukost, bullar! Bullar på helgen är pricken över i:et. Och samtidigt sken solen in i köket. Hur underbart är inte det? Körde hemåt vid halv elva. Har tänkt sitta och plugga en del idag. Men måste först springa till Malmborgs och hämta ut en paket från H&M!


Myskläder på. Och glasögon. Lyckades göra av med min ena lins hos min pojkvän (Y)

Kvällsträning

Kategori: Allmänt

Ja, chocken! Jag, Sara Thurell, drog mig bort till gymmet en fredagskväll 21.15. Inget liv? Kanske det. Ångest pga dagens matintag? Definitivt. Därför fick det bli en tur till gymmet. Hade energi över och inget bättre för mig. Dock fick jag världens illamående efter att ha druckit vatten och sen lagt mig på magen för att göra rygglyft. Inget jag rekommenderar, kombinationen alltså. Och huvudvärken kom tillbaka så fort jag gick ut från gymmet. Nu är den dock försvunnen igen.
Min första plan var att köra 20 min kondition och sedan styrka. Men min älskade Ipod dog efter tre minuter. Dagens tragedi! Det är det värsta kom kan hända på gymmet. Jag klarar inte av att träna kondition utan musik. Musik peppar och taggar men min hemska, dålig-konditions-andning gör definitivt inte det! Fick istället sluta efter 10 min och sen köra styrka.
Nu sitter jag nyduschad i soffan med en sovandes mamma bredvid mig. Blir sängen strax för mig också.



Trevlig fredagkväll!

Lugn kväll

Kategori: Allmänt

Har suttit och bränt skivor hela dagen. Hade lovat min pojkväns mamma att bränna ut fem skivor till pojkvännens 20 årsfest. Och den är imorgon. Har självklart skjutit upp det som med det mesta. Men nu är de klara! Och det är skönt! Har under kvällen suttit och pratat med mamma. Vi har pratat om allt och inget. Det är skönt att ventilera lite, både allvar och skoj. Hon har hjälpt mig försöka strukturera upp min vardag. Nu ska jag ge hennes förslag en chans.
Nu sitter vi i soffan framför Idol och slappar. Funderar dock på att gå till gymmet men har en sån hemsk huvudvärk så vet inte om jag orkar.. vi får se vart det hela slutar :)

Tvätt

Kategori: Allmänt

Har precis avslutat dagens tvättpass. Mamma påbörjade det imorse sen tog jag över när jag kom hem. Sist vi hade tvättid glömde jag bort att det hängde kläder kvar i torkrummet och en bitter tant plingade på halv fyra och sa att jag hade gått en halvtimme över tiden. Bad om ursäkt typ 100 gånger men hon fortsatte vara lika bitter. Sådana människor är för jävliga! Precis som om något sådant aldrig har hänt henne. Lite jävla överseende kan man ha. BITTERTANT!

Arga gubbar

Kategori: Allmänt

Igår var jag och My på möte med Fritidsförvaltningen angående en ny sporthall som vi ska få tillträde till inom kort. De som var med på mötet var fyra nissar från Malmö Stad, jag och My för Örnarna, två tjejer från Motus, en tjej från Malmö Allstar och en gubbe från Malmö badminton. På mötet berättade nissarna om hur hallen såg ut, hur fördelningnen var tänkt och vi skulle även gå igenom redskapsrummen. Där blev det direkt problem. Det finns för mycket redskap för det utrymme som finns. Hur ska vi kunna dela på det som ska finnas? Då alla redskap som ska flyttas dit tillhör Motus måste vi göra någon uppgörelse hur vi kan dela på redskapen. Tydligen ska hallen vara utrustad med några redskap överhuvudtaget från Malmö Stads sida, vilket är väldigt udda då det ska bedrivas skolgymnastik i hallen. När det sedan skulle handla om något kansli som skulle ligga i hallen började badmintongubbe prata om att hans föreningen hade tjingat det och han hade faktiskt varit med från början och det skulle vara si och så bla bla. När det sen kommer fram att det kansliet inte ska användas av någon förening får han frispel och slänger pennan i bordet och reser sig. Jag höll på att börja skratta. Jag tyckte att det var så komiskt. Han sitter där och är så barsk redan från början och när han inte får som han vill kastar han sin lilla röda penna. När vi gick fick han sedan sitta kvar med nissarna och reda ut saker. Skulle vara intressant att sitta med där. Han kanske började kasta stolar också. Aggressiv badmintongubbe!

Mötesdag

Kategori: Allmänt

Ska alldeles strax kila iväg för att möta upp My. Vi ska köpa tävlingskläder till våra pojkar. Vi har inte hunnit beställa från vår vanliga leverantör så denna första tävling får det helt enkelt blir svarta shorts och svart linne. Det blir säkert bra det också :) Efteråt blir det lunch, vi har en del styrelsesaker att diskutera och reda ut. Kl 15.00 ska vi på ett möte med Fritidsförvaltningen angående en ny hall. Kan bli intressant att se vad dom har att säga. De är tydligen inte speciellt insatt i gymnastik så deras förslag och synpunkter kan bli intressanta att höra.


Dagens outfit :)

Sorg

Kategori: Allmänt

Igår när jag var hemma hos morfar och skulle förbereda inför kvällens middag vi jag världens gråtattack. Jag gick in i min mormors rum där hennes saker står kvar. Mitt på sängen står alla hennes gosedjur som hon fick på äldre dar, att se det fick mig att bryta ihop. Varför låg inte hon där med dem? Jag har inte kunnat gå in i det rummet sedan det hände för jag vet att det skulle få mig att bli ledsen. En annan sak som gjorde mig så rörd var att innan morfar skulle gå gick han in i rummet precis som om mormor låg där och sa hejdå. Det fick det nästan att brista för mig. Jag kan inte tänka mig känsla av att förlora någon som man har varit tillsammans med och älskat under 60 år. Att ens själsfrände helt plötsligt försvinner från ens sida. Fyfan säger jag bara. Det är inte rättvist. Någon ska inte behöva bli lämnad ensam kvar. Jag hatar tanken på att min morfar är ensam. Om jag känner mig såhär hur i helsike känner inte han sig då?! Han är 87 år gammal, utan sin fru och inte många vänner kvar. Självklart har han sin familj men vi alla har jobb, skola, egna familjer och finns inte alltid tillgängliga, även om vi försöker.

Nej nu gör jag som jag brukar, slutar tänka på det och går vidare. En dag kommer det ifatt mig igen men det tar vi då.

The blind side

Kategori: Allmänt

Igår kväll kom mina kära flickor förbi med en film, The blind side. En underbart söt film, baserad på en verklig historia. Filmen handlar om en hemlös mörkhyad pojke som med hjälp av en man lyckas komma in på en kristen privatskola pga hans idrottskunskaper, som han egentligen inte har. Han är lyckas inte i skolan och har inget hem. En dag upptäcker en familj honom gåendes på gatan i regnet och plockar upp honom. De ger honom allt han behöver och hjälper honom. Han blir en i familjen. Man får sedan följa deras liv tillsammans, filmen slutar självklart lyckligt.
Men att det finns människor som vågar och faktiskt tar sig tiden att ta hand om en annan människa som om han vore en i familjen. Inte endast lämnar pengar till välgörenhet och tycker att man har gjort en insats, utan gör något på egen hand och trotsar alla normer. Det är fantastiska människor det, riktigt hjältar.

Jag kan verkligen rekommendera denna film!

Synd

Kategori: Allmänt

About yesterday, tog mig som sagt till skolan. Lyssnade inte alls på föreläsningen och kunde spenderat tiden mycket bättre men men. Samvetet mådde bra av att jag var där haha. Drog mig sedan in mot stan och mötte upp min morfar och bror för att sätta blommor på graven, mormor skulle som sagt fyllt år igår. Efteråt gick vi och åt på Mando. Det var mysigt med en stund med min bror och morfar.

När jag hade lämnat morfar vid bussen tog jag mig en tur på stan. Är i stort behov av toppar men självklart hittar man inget när man är i behov av det. Men efter många om och men lyckades jag hitta iaf en tröja. Och lite annat såklart ;) Begav mig efteråt till jobb, stannade dock bara två timmar. Mådde inte alls bra. Therese var vänlig och hämtade upp mig och min cykel med sin Polackbil och tog mig hem. Vi satt sen och kollade igenom en mängd bilder från förra året. Nostalgitripp på det!

Till slut hamnade jag hemma hos min pojkvän som bänkade sig framför fotbollen. Jag däremot satte mig framför säsong ett av Two and a half men.

Imorse struntade jag i skolan, kände mig inte kry. Åkte istället direkt hem till morfar och hjälpte honom med lite föreberedelser inför en middag som han ska ha imorgon. Ska hjälpa honom då också :)
Nu blir det dock plugg i en timme innan jag åker iväg  på ett ärende!


Mina inköp igår :)

Graven :)

God morgon

Kategori: Allmänt

Som jag anade igår har jag gått och blivit sjuk, halsont.. Jag har inte tid med det! Min dag är fullspäckad. Har skola 10-12, ska möta upp morfar och min bror 12.15 för att gå till min mormors grav, hon skulle ha fyllt år idag :( .. och till slut ska jag jobba 16-20. Jag lär ju vara död ikväll! OCH jag måste cykla hela dagen, lär ju inte göra saken bättre. OCH jag har blivit av med min kamera och mammas bilnyckel. Kan det bli bättre?! Jag vill bara lägga mig under täcket och ligga där hela dagen. Sen får gärna min pojkvän komma och hålla om mig :)
Men jag ska ta mig igenom dagen. Det är sol iaf :)


Slänger in en höstbild :)

Sjuk?

Kategori: Allmänt

Sitter nyduschad framför datorn. Borde egentligen läsa de sista sidorna inför morgondagens föreläsning. Ska göra det strax... Läste större delen efter skolan idag men blev så trött att jag var tvungen att ta en powernap haha. När jag vaknade igen klampade Therese och hennes pojkvän (?) in. Pojkvännen (?) skulle försöka sig på att fixa min kära mobil som fick sig en tur i toaletten för några veckor sedan. Tråkigt nog gick det inte att göra något åt den. Skickade fram nästa mobil som jag ville att han skulle fixa (Den jag köpte akut efter toalettmobilen). Nu håller vi tummarna för att det ska gå. För tillfället sitter jag med en Nokia som jag inte förstår något av. Förstod iaf att den behövde laddas, den pep hela tiden. Kunde varit sms men så populär är jag inte.

Måndag kväll innebär såklart träning med mina gymnaster. Idag fick det bli träning till tävlingen som vi ska iväg på den 30/10. Gick väl helt ok.. Tog en bra stund innan det satt. Men det ska nog gå bra på tävlingen. Vill dom så kan dom! Och vi ledare tror på dom :) Blev cykeltur till och från träningen. Inte superbra kanske med tanke på min förkylning som är på G att bryta ut. Men motion fick jag iaf!

Nu väntar lite mat och plugg!

Måndagmorgon

Kategori: Allmänt

Igår hann jag läsa några sidor innan Marika och Sandra ringde och bad mig komma ut. De hade tänkt gå en promenad men blev kvar utanför mig och snackade, tills min kära pojkvän ringde. Han hade varit iväg på hockey i Växjo och behövde skjuts hem. Begav mig iväg mot Arenan och plockade upp honom och hans vän. Droppade vännen på stationen i Oxie sen körde vi hemåt. Jag var tvungen att fortsätta läsa, vilket min pojkvän inte blev så glad över. Men I have to do what I have to do ;)
Imorse behövde mamma bilen till åtta så fick snällt köra hem den i tid tills dess. Lika bra kanske att komma upp. Ska till skolan kl 10 och har lite småsaker att fixa innan. Har även drygt två sidor kvar att läsa i boken. Som sagt står skola på schemat idag. Efter blir det lite mer läsa och om jag hinner, träning :)

Styrelsemöte

Kategori: Allmänt

Med tanke på att mina tankar alltid är på annat håll när jag ska försöka plugga lyckades jag bara läsa ett kapitel innan jag var alltför lost. Slängde på mig lite varma kläder och satte mig på cykeln mot Kirseberg och månadens styrelsemöte. Det var väldigt härligt väder att cykla i, strålande sol och lite småkyligt. Kom till kontoret ett bra tag innan mötet skulle börja så hann fixa lite smågrejer. Mötet blev långt, 2 timmar långt. Men så går det när styrelsemedlemmar avgår till höger och vänster och allt ska läggas om. Vi lyckas dock ganska bra trots allt. Tacka vet jag My, utan henne hade jag inte vetat vad jag skulle göra :p

Nu har jag precis duschat och ska läsa det andra kapitlet inför morgondagen


Från cykelturen till mötet :)

(Inlägget läggs upp i efterhand, hade tydligen inte publicerats igår)

Söndag

Kategori: Allmänt

Blev ingen biljard igår. Jag fick världens huvudvärk.. IGEN! och somnade när klockan va halv tio. Blev väckt efter elva av min käre pojkvän som ville bli hämtad från en fest. Gav mig ut i natten mot Söderkulla. Hatar att vara i områden jag inte känner till på natten. Blir paranoid och tror att alla är hemska människor som vill misshandla/råna/våldta. Och när det dessutom tar lång tid för min pojkvän att komma spelar jag upp scener i huvudet om att han blir nedslagen. Och vad jag skulle gjort.. Igår tänkte jag att jag kunde köra på våldsmännen med bilen. Smart ju. Nä nog om sånt trams.

Imorse var jag uppe redan halv nio. Kilade iväg till Malmborgs och köpte frukost. Märkte när jag kom hem att jag hade fått med mig en bulle med russin i! Kan det bli värre?!?! Fick lida mig igenom bullen.
Halv elva var jag på plats i Kirsebergshallen och hade träning med min nybörjargrupp. Alltid lika kul :)

Nu hade jag tänkt läsa lite ekonomi samtidigt som jag smaskar i mig onyttigheter. Röda veckan är på igång, så  får skylla på det ;) Nä men ska försöka kila iväg till gymmet ikväll.

Jobbdag

Kategori: Allmänt

Min klocka ringde redan 5.45 imorse. Mörkt var det ute. Men av någon konstig anledning var jag väldigt pigg. Steg upp, fixade mig och slängde i mig lite frukost innan jag cyklade iväg. Fick öppna själv på jobb idag. Tycker alltid det är lite läskigt. Vi har frysar i butiken som låter, smällar och knackar så man får panik och tror att någon är där inne! Min kära arbetskollega lyckades försova sig så jag fick sköta bak och kassa ensam fram till nio. Fick lite hjälp av Jacob som hade frukt och grönt. I övrigt har dagen på jobb varit lugn.

Nu ska jag kolla på Kenza och Tyra show och sen försöka sova bort min huvudvärk. Ikväll är det tänkt att jag ska spela biljard med några kompisar. Vi får se hur det blir. Vill även hinna träna och plugga lite :)


Sängläge! :)

Shopping

Kategori: Allmänt

Jag kom aldrig iväg till skolan (A) oops! Satt istället och läste hemma. Går lite långsamt när jag hela tiden avbryter för att jag måste skriva ner saker eller göra något annat. Har fått lite viktiga saker gjort också, skickat mail till höger och vänster, kollat upp saker och shoppat liiite. Behöver ett par helt vanliga svarta pumps, hittade ett par på H&Ms hemsida för 199 kr så jag slog till. Blev även ett underklädessätt. Underkläder får man aldrig för mycket av ;)

Kl fyra ska jag som sagt befinna mig på jobb, så ska strax göra mig redo. Ska även jobba imorgon bitti så det blir i princip bara hem och sova sen tillbaka. Ska bli spännande att se vem jag ska jobba med imorgon, då min kära arbetskollega har fått ryggskott (det är henne jag täcker för idag). Hoppas någon kul! haha


Utanför min kära butik en vinternatt förra hösten haha

Läsa läsa läsa

Kategori: Allmänt

Åhh herregud! Här försöker jag läsa sida efter sida men det känns som om ingenting fastnar. Kändes likadant när jag satt inför tentan. Började fundera på om jag kanske har någon form av adhd eller liknande. Symptom på adhd är koncentrationssvårigheter, sömnsvårigheter, dålig impulsförmåga, psykiska problem som ångest, stark oro och depression etc. Har alltid haft lite svårt med koncentrationen, mina tankar flyger gärna iväg på annat och jag blir lätt distraherad. Jag har även alltid haft ångest och lätt oro. Ångest inför det mesta; skola, träning, mat, utseende. Och oroar mig gör jag i princip alltid. Det finns alltid något att oroa sig för, framtiden; vad ska jag göra? vem ska jag bli? Hur ska jag komma dit? osv.
Iaf jag bad mamma att ta hem ett test. Det handlade om massa frågor som jag skulle besvara. Utifrån det kunde mamma utläsa att jag mycket troligt har adhd. Intressant att ingen under hela min skolgång har reflekterat över detta. Kan bero på att jag alltid har lyckats, jag har alltid fått bra resultat. Konstigt nog.. När jag nu har så svårt för att sätta mig ner och läsa, och ta mig igenom texten. Känns på något sätt skönt att veta att det faktiskt ligger något bakom och inte bara jag som faktiskt inte har "pli" på mig själv. Nu får vi se om det är något jag vill gå vidare med eller lämna det här. Vi får se..

Iaf jag har gått här och städat undan och lagt in kläder så nu ser mitt rum hyfast ut. Alltid roligare att komma hem till något städat än rent kaos. Nu tänkte jag äta lite lunch och läsa ett kapitel till i ekonomiboken. 


Dagens jag ;) 

8 oktober

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Väcktes imorse av att min chef ringde, Inger på jobb har fått ryggskott och de behövde mig ikväll. Klart jag ställer upp! Kl 16.00 ska jag vara på plats, jobbar till 21.15. Inget långt pass så ska nog överleva det. Innan dess ska jag hinna läsa ekonomi och gå på föreläsning. Hade egentligen hoppats på att jag skulle hinna träna men det får jag nog strunta i. Kanske kan gå till skolan så får jag lite promenad.


Ekonomistyrning..

Jo, jobbet igår! Kom dit igår och fick en kort introduktion av konsultchefen. Vi var tre nya där. Fick läsa igenom diverse papper om uppdraget, hur vi skulle ställa frågorna och vad för frågor. Vi skulle göra marknadsundersökningar av personer som tagit en forskarexamen, och hur deras yrkesliv sett ut efter disputationen. Allt detta gör vi år Svenskt näringsliv. Gick helt okej igår. Lyckades med 10 intervjuer på 3,5 timme. Och du utgår jag från listor där i princip ALLA redan har blivit uppringda, men inte svarat, bett om en annan tid eller haft fel nr. Så det var inte det lättaste. Men det gick! Gud vad jag va torr i munnen efteråt haha. Härliga pengar med tanke på att man bara sitter där och ringer. Tror dock jag måste tala mer rikssvenska, skånskan blev inte förstådd av alla haha.

Tidig morgon

Kategori: Allmänt

Idag stod alarmet på 6.45... Inte roligt att gå upp innan det ens blivit ljust! Släpade mig upp och raka vägen in i duschen. Fixade mig och tryckte i mig två mackor innan Emelie kom och plockade upp mig. Vi var drygt 20 st på föreläsningen, i vanliga fall är vi runt 80 haha. Den drastiska minskningen kan bero på tentafesten igår. Vi får väl se om vi är normalt antal imorgon. Idag satte Ekonomistyrningskursen igång, den känns liiite lättare än redovisningen. Ska försöka vara ambitiös och läsa inför varje föreläsning så att jag hänger med.

Efter skolan blev det en runda på gymmet, känner på mig att jag kommer att få en rejäl träningsvärk imorgon! Men då blir det bara till att träna igen, de säger ju att bästa sättet att behandla träningsvärk är just träning. Har precis satt i mig lite lunch och nu ska jag sätta mig och läsa igenom sidorna till imorgon.

Tentadags

Kategori: Allmänt

12.30 avgår min buss mot skolan och dagens tenta. Har kollat upp när det är dags för omtenta, i januari tydligen. Kan vara bra att veta ;) Tentatiden är 14.15-18.15 men känner på mig att jag INTE kommer sitta så länge så ska försöka hinna iväg till min träning med tjejerna. Det är snart tävlingsdags och vi vill få ihop varven nu. OCH JAG VILL VARA DÄR! haha Som det lilla kontrollfreak jag är! Såg dessutom att vi tills imorgon ska ha läst tre kapitel i den nya kursen, så lika bra att skippa tentafesten idag och fokusera på läsandet istället.


Dagens outfit ;)

Inte mycket

Kategori: Allmänt

Nej det blev fler inlägg igår, kände att jag inte hade något att skriva om. Men kan ju rapportera om att läkaren ansåg att jag var kroppsligt frisk. Fick lämna diabetesprov, urinprov, leverprov och blodprov. Vi får se om det visar något. Han rekommenderade mig att kolla över min livsstil för att se om det är något där som ställer till det. Så på fredag ska jag och mamma gå igenom allt tillsammans och försöka reda ut saker och ting.

Igår firade som sagt jag och min pojkvän 6 månader så för att fira gick vi till Le Colisé. Jag tog sniglar som förrätt och planka med ryggbiff till huvudrätt. Så gott!

Idag är det tentadag. Ska göra mitt bästa men känner att det inte kommer att gå. Jag känner mig inte missmodig på grund av det, jag tycker faktiskt att jag har försökt men inte lyckats och man kan inte göra mer än sitt bästa. Tycker det blir bättre om jag får en chans till istället för att stressa ihjäl mig nu. Steg 1 i min nya livsstill: Inte stressa mer än nödvändigt ;)

De gick hem!

Kategori: Allmänt

Mina kanelbullar gick hem igår :) Hade lite problem med själva baket, överskred mjöldoseringen ganska bra och fyllning gjorde jag dubbel. Det är ju den som är den godaste! Inte för att jag har ätit någon av bullarna, är inte så förtjust i dem. Mina kära ungdomar var det däremot.


resultatet av mitt bak :)

Dagens plan är läkaren 8.20, ska kolla alla värden och även mina fötter. Vi får se om det är något fel på mig. Efter det blir det plugg plugg och åter plugg. Det är tanken iaf, sen får vi se om jag följer det haha. Det finns alltid något annat att göra. Ikväll blir det träning och middag ute med min älskling, vi firar 6 månader idag :)

Lunch

Kategori: Allmänt

Sprang iväg till Malmborgs och köpte de ingridienser som saknades till mitt bullbak. Köpte även hem lite sallad och tzatsiki till min lunch. Gjorde toast men ost, skinka, lök, tomat, majs och jalapeno, och sallad, tomat och tzasiki till. ASGOTT! :)



Svärmor kom förbi och lämnade över hennes bil till mig. Ska låna den så att jag kan komma hem till dem ikväll. Väldigt gulligt må jag säga! Inte många som skulle låna ut sin bil för att själv behöva ta bussen. Snällt snällt snällt :)

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Blev ingen uppdatering igår, jag var helt utslagen! haha Lördagskvällen blev med andra ord mycket lyckad. Hade skitkul! Jag och Alex körde på ett litet projekt inne på Glasklart som misslyckades som fan och jag vet egentligen inte varför vi skulle göra det. haha På fyllan lät det kanske vettigt.
Som sagt igår var jag helt utslagen. Men min man fyllde år så det blev en härlig frukost på morgonkvisten. Efter den placerade vi oss i sängen igen och kollade film/sov. På eftermiddagen blev det middag på Jensen Böfhus, som hade slut på i princip allt.. Så där sjönk de lite i våra ögon. Min älskade snackkorg hade de slut på! Den är ju ett måste när man är där.


Izzi och Robin körde ett litet violuppträdande

Idag fick jag sova ut och vakna upp frisk och kry. Åt frukost med svärmor och satt och snackade skit. Hon körde mig sedan till Värnhem där jag tog bussen hemåt. Självklart går min fina påse sönder när jag hoppat ur bilen och ska gå mot bussen. Det är väl min vanlig tur. Nu är planen att jag ska gå och handla ingridienser till mina kanelbullar. Sen ska jag sätta mig och plugga ett tag för att sedan baka och tvätta. Ikväll blir det såklart träning med mina gymnaster, kanelbullar är åt dem. Efter träningen ska jag ha möte med vår gamla ordförande för att få ett överlämnande :)

Tanzen!

Kategori: Allmänt

Nä jag kan väl inte påstå att det blev så mycket plugg tidigare idag. Somnade ett tag och kom inte in i det igen. Så kan det gå. Istället har jag suttit klistrad vid datorn och tvn. Har dock dammsugat hela lägenheten exklusive mamma rum. Så snäll är jag inte! Lyckades även ta sönder två glas när jag precis hade dammsugat köket så det fick jag göra om. Skoj! Nu sitter jag här efter att ha fått i mig lite middag och ska börjar fixa mig lite. Har dock svårt för att komma igång. Kanske en öl hjälper. Ska prova. 

Om en timme eller två börjar väl folk drälla in så för försöka vara klar tills dess iaf! Ikväll blir det White och tanzen tanzen tanzen!

 
En bild till från The Studio:)

Snäll tränare!

Kategori: Allmänt

När vi va på kondiset imorse såg jag en lapp där det stod om Kanelbullensdag som är på måndag. Och vad gör jag varje måndag kväll? Jo jag har träningarna med mina underbara gymnaster. Så som den snälla tränare jag är ska jag ställa mig och baka på måndag. Allt för att göra mina ungdomar glada och känna sig lite omhändertagna :) Dom är faktiskt väldigt duktiga och kämpar på en hel del så de förtjänar det!

God morgon

Kategori: Allmänt

Tack vare en viss man i min säng har jag varit vaken sedan halv 7......! Helt underbart såhär en lördag. Lär ju definitivt blir en powernap senare idag. Så fram tills nu har jag läst tidningen, spelat Råttfällan med mamma (Kom på att spelet heter det och inte musfällan), varit och handlat bullar på konditoriet i kvarteret och även ätit frukost. Nu har mannen min stuckit och jag ska alldeles strax sätta mig med mina skolböcker. Tror att jag ska bädda ner mig lite mysigt i sängen och sitta där. Det känns som en sådan dag idag, då man ska ha på sig myskläder, tända ljus och ligga kvar i sängen hela dagen.


Mannen min bäddade och kommer sedan till mig och säger: "Kom baby, jag har bäddat på ett annorlunda sätt, som gamlingar brukar göra!" haha sött!

-

Kategori: Allmänt

Min fredags kväll spenderar jag i soffan med chips, dippa och cola. Och såklart mina skolböcker. Dom är mig trogna. Det fantastiska är att jag redan nu, 20.59 är trött. Hade jag bäddat ner mig hade jag somnat på studs. Imorgon blir även det en intensiv pluggdag fram tills seneftermiddagen då det är dags för förfest men The old crew :D

Well well, böckerna kallar. (Eller sängen!)

Stan

Kategori: Allmänt

Då jag inte hade mina skolböcker hemma begav jag mig istället upp till stan. Tog en promenad dit, kollade lite i affärer. Hittade en present till pojkvännen som han förhoppningsvis kommer att uppskatta (HÅLLER TUMMARNA!). Köpte även en present till honom från min mamma, är så snäll av avlastar hennes stressiga liv lite grann ;) Gick in på Tiger innan jag skulle åka hem och hittade Musfällan, ett spel som jag kommer ihåg att vi hade på dagis! Jag blev helt exalterad och kände mig som ett barn på julafton. Ville hem med spelet fort som fan och ringa en kompis som kunde spela det med mig haha. Om inget annat ska jag tvinga mamma på en runda ikväll.


Present till pojkvän från mamma, CD-skivor till gymnastiken, musfällan :D och min present till älsklingen :)

Mamma kom förbi precis efter att jag hade kommit hem och lämnade mina böcker. THANK GOD! Hade ju planerat plugghjälp av Emma och hade varit lite snopet att komma dit utan böcker haha.
Måste ju bara berätta om min lilla händelse i trappan, skulle gå upp med soporna, en halv trappa upp, och självklart fastnar min kära morgonsko i kanten och jag flyger ner i trappan. Tacka vet jag soppåsen, hade jag inte haft den i handen hade jag troligtvis trillat och slagit mig :(

Dags att bege mig mot Emma!

Oops

Kategori: Allmänt

Glömde skolböckerna i mammas bil som hon har kört iväg med.. Blir stan istället. Ska försöka lista ut någon present till pojkvänner!




Tog en blixtvisit till Dk i förra veckan :)

The studio

Kategori: Allmänt

Jag kan väl inte påstå att jag lyckades speciellt bra med mitt pluggande igår, efter skolan. Gjorde två uppgifter varav jag förstod den ena, halvt. Bra där! Idag ska jag plugga röven av mig är det tänkt och även få lite hjälp av Emma. Och belönar mig själv med en solning om jag lyckas idag :p

Ja nu måste jag ju berätta om The Studio. Har jag föraktat deras teleoperatörer i åratal, har klickat, hittat på historier och gjort allt för att undkomma dem men till slut satt jag där själv. Iaf på 12:e våning i Torson låg deras studio, helt okej utsikt får man ju säga. Hade inte klagat om jag blev tvingad att jobba där. Vi blev sminkad av make-upartister, min frågade om jag ville vara naturlig eller lite mer sotat och jag valde lite mer sotat. MEN JÄVLAR! Jag såg ut som en hora.. Tacka gud för att 30-40% försvinner på bilderna. Efter lite väntan fick vi gå in och fotas, en miljon enskilda, helkropp, halvkropp, ansikte och till slut fick vi ta några ihop. Jag är ju glad att jag inte är modell för gud vad svårt det är! Jag kände mig lite bortkommen måste jag säga. Men där blev trots det några bra bilder. Mannen min blev riktigt bra på sina, en snygging jag fått tag på ;)