Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

fresh air

Kategori: Allmänt

nä nu ska jag ta tag i detta med jobb. tror jag ska söka till Connecting Sweden. vet att det är ett tråkigt telefonjobb men man har iaf en grundlön och just nu behöver jag pengar. kommer nog söka andra jobb under tiden men som sagt jag behöver pengar. man klarar sig inte på ett fattigt studiebidrag. blä blä blä på lågt studiebidrag. man skulle minst behöva 2000 kr.
nu känner jag att jag behöver en stor chai. lite svårt att få tag på just nu. men tror jag ska ta en imorgon innan skolan. skulle behöva ta en liten runda på stan :) behöver en kofta, mascara, väska, väst och linnen. jaa en del helt enkelt. får om jag hittar något fint imorgon :)
imorgon missar vi en del av engelska. TOPPEN! vi ska se Fröken Julie med vår svensklärare. inte jättekul direkt men bättre än våra dryga och tråkiga engelsklektioner. vår lärare har fetaste tixet i ansiktet som man stör sig något oerhört på. funderar på om jag ska hoppa av den. för det första är lektionerna tråkiga, för det andra hänger jag inte med och för det tredje behöver jag inte kursen. ja vi får helt enkelt se. tar mig inte igenom kursen med ett G.

just det! måste bara berätta om en va mina gymnaster. hon är en av de yngsta i gruppen och även den kortaste. när vi hoppar plint är hon bara någon enstaka centimeter kortare än plinten men studsar upp som en liten studsboll hur enkelt som helst. det är helt sjukt! i måndags tog vi en plint som va en del kortare och så frågade jag henne om hon ville göra ett grenhopp över hela plinten som står på längden. Ett grenhopp är när man sätter i händerna mitt på plinten och grenar över HELA plinten. och gissa om denna lilla tjej klarade detta? SJÄLVKLART! helt sjukt! man kan inte annat än skratta. hon bara kör rakt på. efter kanske tio försök sätter hon det. hon är helt fantastisk! :D she is my little star!

nä nu ska jag nanna :)


sjukis

Kategori: Allmänt

ja nu kommer höstförkylningen. snuva och halsont. URK! jag som hade tänkt träna idag, imorgon och torsdag. vaknade upp imorse och kände av halsen lite grann men hoppades på att det skulle gå över efter någon timme men nej. så idag blev det ingen träning efter matten. jag cyklade istället hem i kylan och den vedervärdiga blåsten. tog en varm varm varm dusch. mina manshåriga ben fick sig en omgång med rakhyveln också. haha det lät förjävligt! jaja. ringde lilla izzigirl för att se om hon ville luncha och mysa med mig idag. men hon skulle först en runda i stan så jag gick själv och köpte en liten falafel. liiite snålt med vitlök och mild sås tyckte jag.. ack ack.
vid två kom izzi förbi och vi däckade i min säng. sov till halv fyra sen sprang jag ner med tvätten. YIHA! mamma tar alltid tvättid på tisdagar så att hon vet att jag kan ta den. inte kul!
nu har jag och izzi försökt plugga internationell ekonomi. har gått sådär.. inte mycket vi förstår :p jaja får försöka läsa det fler gånger helt enkelt.
nu har vi satt igång med maten. hasselbackspotatisen står i ugnen och gottar sig :) blir en lövbiff till potatisen. mumsigt!

studiebidraget har hoppat in på kontot och det tycker vi om. satte undan 300 kr Budapest :) har 3000 kr när min bror satt in mina 200 kr som han lånat i en evighet. längtar till resan nu! vill bara iväg från malmö. man behöver omväxling lite då och då. men först och främst ska jag och alex klara av vår tävling som är den 19 oktober. nästa vecka ska vi hämta priserna :) hoppas att jag har räknat rätt nu :p nä nu är maten snart klar.

Ciao

höst höst höst

Kategori: Allmänt

älskar att se löven ändra färg till härligt orange. jag tycker hösten har en speciell lukt också. kallt och lite sött från löven. me like :)
idag har det varit skola mellan 10.10-14.10. har inte gjort något vettigt tycker jag :p jo jag fick reda på att vi har vårt internationella ekonomiprov denna veckan. jävla skit! va helt inställd på att de va nästa vecka. nänä för då skulle några i klassen ha två andra prov så det gick inte. men seriöst varenda jävla gång jag hade italienskprov förra året hade vi två andra prov också men då ändrades inget. patetiskt att vissa ska vara så jävla gnälliga och alltid måste ha det på sitt sätt. så nu måste jag börja plugga på det skitet också. har dessutom 30 sidor kvar i svenskboken. matten hänger som ett stort tungt moln ovanför mig också.

nä får återgå till svenskboken nu

usch och fy

Kategori: Allmänt

okej nu är det konstaterat. det blir bara jobbigare att festa ju äldre man blir. eller själva festandet går superbra men dagen efter PUH! det krävs inte mycket för att man ska ligga paralyserad i sängen hela dagen med dunkande huvudvärk och illamående. nä fy fan. ska man behöva ha tre vita helger och förbereda sig mentalt inför en festhelg och ta smällen en gång istället. men den gången räcker för tre helger. herregud! börjar man vid 18 års ålder bli för gammal för att festa varje helg? haha det är inte lätt

dagen har bjudit på soffan och veckans repriser av Idol. somnade till en stund cokså och nu sitter jag här. håller på att laga mat också, ikväll blir det köttfärsbiffar och pasta. mumsigt :)
har den jävla svenskboken hängande över mig. har hälften kvar.. blä blä blä! den ska vara utläst till imorgon. jaja. ikväll blir det kanske film med töntar :)

alltid detta USA

Kategori: Allmänt

ser programmet "30 days" på kanal 9. just detta programmet handlar om vapen. en vapenmotståndare ska bo hos en vapenälskande familj i 30 dagar. denna familj hon bor hos har kanske 20 vapen hemma. bland annat en M4 som används av den amerikanska militären. sonen i familjen har ett antal vapen i sitt rum. och allt detta för att dom vill skydda sig själva. med alla dessa vapen känner dig sig trygga. är inte det helt befängt!? det är fan helt sjukt! det ska inte vara så lätt att få tag på ett vapen så att man har 20 stycken hemma och att ens minderårige son har ett tiotal. okej att man har licens och står och skjuter på en skjutbana eller jagar och har ett vapen till det. men då ska de vapnena vara väl inlåsta när de inte används. i usa är det fruktansvärt lätt att få tag på ett vapen och det är kanske därför det begås så många våldbrott med vapen inblandade. varför kan man inte låta poliserna få göra sitt jobb och skydda oss människor istället för att folk ska gå runt och tro att de skyddar sig själva bara för att de går runt med vapen. om alla gå runt med vapen dagligen borde det väl vara lätt hänt att man blir lite väl impulsiv vid ett bråk och tar till sitt vapen och vips så har man råkat skjuta någon. seriöst man vet ju själv hur impulsiv man kan bli när man är förbannad. man slänger saker runt om sig och ibland vill man bara skada en annan människa. om man nu är en godtrogen vapenälskare som bara använder sitt vapen vid skjutbanor och eventuellt har de med sig för att skydda sig varför går man inte med på hårdare vapenregler? vad skadar de dem? de är ju fredliga..eller? fattar inte detta! jaja det är ofta riktigt korkade bönder med linne, ölmage, fettigt långt hår, fula tatueringar och en pick-up. you can't blame them, de kan ju inte hjälpa att de inte har IQ högre än 5.

Live every second like it was my last one

Kategori: Allmänt

Tattoo - Jordin Sparks

härlig fredag! skola va faktiskt helt okej idag. blev en massa skratt :) det är så skönt att veta att ett skratt är inte långt borta när man kommer till SpEk3b.
idag va det spexfoto och vår kära klass va bönder. väldigt vackra bönder ;) förhoppningsvis blev fotot bra! :D fick sluta tidigare även idag. körde hem benji sen körde jag vidare ner till limhamn och lämnade bilen hos mamsen. fick se mamsen kontor. FINT! haha :p tog hennes cykel och tog mig vidare till morfar. ganska varmt ute idag så va skönt att cykla. mamsens cykel flyger fram längs gatorna. man behöver inte trampa alls mycket :p hos morfar,  hjälpte jag honom med hans nya dator. min 85 åriga morfar har köpt en NY dator!? haha helt underbart! :D
när jag kom hem bakade jag en kladdkaka. det tyckte jag att jag kunde unna mig denna helgen. har tränat flitigt i veckan och det kommer bli en vit helg. därför förtjänar jag det! :D tihih

middagen idag bestod av klyftpotatis, lövbiff, sallad och barbequesås. mumsigt! ikväll blir det bara lugna puckar. ska tillbaka till morfar kl 12 imorgon och fortsätta hjälpa honom med datorn. sen bjuder han på lunch :) på kvällen blir det middag med mina flickor :) kanske hinner med att träna imorgon cokså. annars får det bli på söndag. 

just det! jag och alex beställde priser till tävlingen i tisdags men igår kom jag på att vi hade beställt helt fel mängd! så fick ringa idag och ändra allting. som tur va hade de inte skickat iväg beställningen. ibland har man tur :) 

nä nu blir det lite kladdkaka och film :)


  

om man ändå..

Kategori: Allmänt

..vore en sådan person som alltid gör rätt. typ städar en gång i veckan, diskar efter varje måltid, hjälper mamma så fort hon säger till, hälsar på släktingar titt som tätt, jobbar, ger till välgörenhet, jobbar för välgörenhet, gör alla läxor direkt när man får dem, pluggar råmycket till prov, tränar minst 3 gånger i veckan, äter endast nyttig och hälsosam mat, dricker inte, röker inte, hör av sig till sina vänner dagligen, är gudomligt snäll, är aldrig arg eller irriterad, miljömedveten, har en bra ekonomi... jaa man kan ju fortsätta i all evighet.
hade det inte varit skönt att vara en sådan person? asså utan att man tänker på det. då hade det varit toppen!

nog om det. dagen har bjudit på skola mellan 9.55 - 13.30. på mattelektionen var jag riktigt flitig och jobbade på bra! är man inte för duktig?! ;) marknadsföringen är som den alltid är, zZzZzzzzzzzzzzzzzzzzzz. skollunchen va inte direkt någon höjdare. det bjöds på broccolisoppa med klumpar i. mums! blev en toast på hörnan istället. självklart är det såhär att de dagar vi har turen att bara ha en lektion i skolan serveras relativt god mat men när vi väl är i skolan så är det skit! förra torsdagen va det fisksoppa som stank något djävulskt. får väl hoppas på att det blir något ätbart imorgon för med min trytande ekonomi kommer det inte kunna bli en toast vid varje lunch.
jaja filosofin va... ja filosofisk. man blir inte mycket klokare bara en aning förvirrad.
efter skolan tog jag och therese oss till kronprinsen och så skulle jag försöka mig på att hitta en praktikplats. jag har blivit så pass desperat att jag gick in till Lindex och EuroSko. vet ni hur lågt detta är?! iaf blev det ingenting där heller. så nu ser det ut som om jag och alex kommer spendera våra två veckor i skolan. YIHA! haha

idag har jag även hunnit med att göra lite nytta. jag har fortsatt lite på projektarbetet, ringt runt till föräldrar, willys och en gubbe på backalirarna, mailat lärare och nu ska jag skriva specialidrott.


en härlig sommarbild. denna kvällen var helt störd! haha

En bild från i somras. denna kvällen va helt störd!!! hahaha



Ciao

honey, sometimes you should shut your mouth

Kategori: Allmänt

igår på träning satte jag mig ner med en gymnast som flera gånger under träningen hade fått utbrott och lämnat golvet. först va hon bara förbannad och gick knappt att prata med men efter ett tag börjar hon gråta. jag försöker få fram vad som har hänt. efter ett tag får jag reda på att hennes föräldrar precis har gått igenom en skilsmässa och att hon inte träffar sin pappa längre. jag satte mig och kramade om henne för jag vet hur det känns. jag vet inte riktigt hur hennes relation till sin pappa är men att skiljas från någon man alltid tror ska finnas vid ens sida är för jävligt. när man från det att man föddes har levt med båda föräldrarna tror man inte att de ska skiljas åt...
tur för mig att jag aldrig upplevt det.. kanske? som jag ser det har jag i och för sig aldrig haft en pappa. det har mer varit någon släkting man var tvungen att hälsa på då och då. som jag ser det ska en pappa ställa upp för en utan tvekan men det har min så kallade fader aldrig gjort. aldrig. härligt. jag säger alltid att jag inte bryr mig längre om honom men ibland tänker jag på varför han har gjort såhär? det är ju inte så att han beter sig så mot alla fyra syskon. självklart inte. han är en bra pappa till tvillingarna. underbart. han är engagerar sig i allt som rör dem. hmm undra när han senast gjorde så gentemot mig och emil.. nu ska vi se, när va det senast. aldrig skulle jag tippa på. har han någonsin kommit på en träning, tävling eller uppvisning? nä aldrig. fan vad uppskattad man känner sig. fyfan asså, hur ska jag kunna göra annat än att hata honom? det sjuka är att han inte förstår varför jag och emil inte vill träffa honom. någon gång i framtiden kommer jag ställa mig och skälla ut den jävla idioten. då ska han få höra exakt allt! det ska svida så in i helvete.

nä ska inte tänka mer på detta, får mig bara att må dåligt och det vill jag inte. behövde bara skriva av mig lite :)

söndagsmorgon

Kategori: Allmänt

klockan är nu lite över tio och jag sitter i köket och funderar på vad frukosten ska bli. kanske värma en baguette? eller rostemackor? beslutsångest. detta händer mig nästan varje helg och ofta slutar det med att jag skiter i att äta. tar bara vatten och går och lägger mig igen i hopp om att jag ska komma på vad jag vill äta senare. ganska ointressant, men men.
mamma och jag har börjat köra dealar hela tiden. om hon går och handlar åt mig masserar jag henne. om jag ska låna bilen ska jag bära upp hennes golfgrejer. jaa.. kan ju tyckas ganska rättvist. bättre än att behöva göra allt själv :p får nog säga att dessa dealar är ganska bra.
mamsen och jag tittade precis på en present till min käre broder. it's gonna be perfect :D hihi blir man inte glad för detta så vet jag inte vad man blir glad för :)
vet inte riktigt vad dagen kommer att bjuda på idag. är ju ledig imorgon så behöver inte tänka på skolan i första hand iaf. tror jag ska köra in om hallen och kolla lite grejer. funderar på att  ta en runda till bokskogen och vara duktig. alltid härligt med en skogspromenad :)
we'll see

Helg

Kategori: Allmänt

Inte för att helgen är slut ännu men ändå. har ju studiedag på måndag så får lååånghelg och det njuter jag av! :D
jaja fredagen började med skola men fick gå hem för jag hade världens magkramper. hade det hela torsdagsnatten också men det hade lagt sig lite på fredagsmorgonen men sen kom det tillbaka. gick iaf hem efter matten och la mig i sängen. sov från halv tolv till tre. vaknade och tänkte att nu borde ju kramperna försvunnit men nejdå. jag kände mig inte direkt jättepepp inför kvällen men försökte ändå hitta någon sorts festkänsla. blev superglad när mamma sa att hon skulle in om systemet. slapp jag fixa dricka iaf och det kändes skönt. låg kvar i sängen till fyra sen hoppade jag in i duschen och sen blev det sängen igen. tänkte försöka äta något men det ville sig inte. tvingade dock i mig lite mat senare på kvällen för ville ju inte råka ut för någon katastrof :p
fixade iaf mig och mötte upp med malin vid halv åtta och så stack vi till jacob och förfestade sen begav vi oss vidare till vickie och förfestade och sen tillbaka till jacob där vi mötte upp med andra och tog taxi in till debaser. dom äckliga demonstranterna fuckade ju alltihop så det fick bli taxi både dit och hem. finns det möjligtvis någon fond där jag kan få pengar för mina ofrivilliga taxiresor? dom borde upprätta en sådan iaf.
jaja blev inte debaser utan vi gick till kb där vi mötte måsen och andreas och massa andra. helt plötsligt slog en fruktansvärd trötthet mot mig och jag kunde knappt hålla mig vaken så letade reda på malin och så stack vi och fyllekäkade sen åkte vi med den mest skumma svarttaxin ever hem. hahaha SINNES! har nog aldrig varit med om sån bas i en bil någonsin. haha han va helt speedad också. sicksicksick :p
kom hem och tog en alvedon sen sov jag djupt och skönt fram till halv ett idag. riktigt länge för att vara jag :p vid två blev jag och mamma hämtade av morfar och så stack vi ner till Ljunghusen och fixade lite.
kom tillbaka vid fem och blev jag dumpade utanför jacob för att cykla hem min cykel...
mamsen och jag hade bokat biljetter till Patrik 1.5 halv sju så stack och såg den. RIKTIGT BRA! haha fan vad jag garvade!
Nu lagar mamsen mat till oss. lite sent men men. blir fläskfilé och potatis :) nu sitter jag här i min underbara pyjamasbyxor jag dragit fram längst in i garderoben och mina supersköna dunskor och väntar på maten :)
imorgon får vi se vad dagen bjuder på. kasnke lite plugg? njaaa.. haha kanske träning och jag mår bättre :)

one step closer

Kategori: Allmänt

två lektioner idag. inte farligt alls. först matte där jag fick gjort tre tal. alltid nåt ju :p marknadsföring va på valfri plats. har en uppgift vi ska lämna in på måndag men gissa vad!? då är det studiedag så den ska in på torsdag istället :) ingen press med det alltså. så jag, måsen, alex, jenny och therese åt lunch i matsalen och sen tog vi oss en runda på stan. therese letade frenetiskt praktisplats och hittade till slut på Kapphal. YIHA :D jag orkade inte bry mig så mycket så frågade bara på Din Sko och Taboo haha. men hon tyckte inte det lämpade sig för praktik. undra varför? :p lämnade mitt CV där iaf. Kan ju vara spännande och jobba i en sexbutik haha. sen gick vi tillbaka till skolan för filosofi. riktigt najsiga lektioner. har i tre veckor kollat Matrix och nu diskuterade vi konspirationsteorier. intressant faktiskt :) blev en hel del kring 9/11. där finns ju massvis med konspirationsteorier.
fick också reda på av vår trevlige lärare att lektionen hädanefter slutar tio minuter tidigare. TOPPEN :D
nu sitter jag här hemma och vet att tvätten väntar på att bli inlagd på våra rum. det blev mitt uppdrag för att jag inte hjälpte till att tvätta igår. idag ska även resan till bulgarien bokas. ÄNTLIGEN! vid fyra kommer månsiboy, willeboy och izzigirl hit så ska vi boka :)
ett annat uppdrag jag har idag är att rensa ut min kära moders garderob. hon klagar alltid på plats för kläder men efter min rensning kommer det hänga ett par byxor och eventuellt en tröja kvar. då finns där plats för allt! :D
nä nu ska jag ta itu med tvätten :)

now we're moving on to friday

Kategori: Allmänt

vaknade va mig själv vid tio-tiden imorse. försökte sova om men icke! jag sover med en ögonmask så märkte inte att det va fruktansvärt ljust utan men när jag tar av masken bländas jag. så tar på masken igen och vilar ögonen ett tag till. sen släpar jag mig iaf upp ur sängen och byter om till träningskläder. slänger i mig en macka och sen beger jag mig iväg till Träningsvärket. riktigt skönt att träna må jag säga!
tog mig hem och hoppade in i duschen. sen lagades det lite mat. jag är så grymt duktig! har kommit på en supergod rätt! gnocchi, matlagningsyoghurt, dijonsenap, vitlök, minimajs och jalapenos. TOPPEN :D
hade fått ett uppdrag till vårt projektarbete som jag tänkte fixa också. jag skulle ringa och boka caféet i hallen. visst. superenkelt. så jag ringer killen och gissa vad han säger? "Ehm vi har inte fått in någon avbokning från Fritid Malmö så vi har en match bokad den dagen" VAFAN?! jävla gubbe! blev ett paniksamtal till ordförande och fick be om hjälp. förhoppningsvis löser det sig. lyckades få tag på ett bokningsbesked för vår del. nu hoppas jag innerligt att detta löser sig. annars vet jag inte vad jag gör.
jaja begav mig iaf till skolan runt två för dagens enda lektion. mötte alex och therese på skolan och satt och snackade med dem ett tag. engelskan blev inte som tänkt utan vi fick gå på en föreläsning om religion på engelska istället. helt okej får jag väl säga men den jävla imamen pratade och pratade och pratade..............
efter skolan gick jag, måsen och therese upp till stan för att köpa en sallad på Café 2000. Mötte steffi och sandra så de hängde också på. halv fem fick jag panik och cyklade i ilfart till kirseberg och tjejernas träning. ganska lugnt idag.
hade sällskap på vägen hem för en gångs skull :)
nä nu ska jag titta lite på tv och mysa :)

here there everywhere

Kategori: Allmänt

om fem veckor bär det av till Budapest med mina älsklingsflickor! längtar! vi åker torsdagen innan lovet, på praktiken ooops :O, och kommer hem på tisdagen på lovet och på torsdagen bär det av till stockholm. ingen tid i sunkiga malmö det lovet. skönt! älskar att resa! och stockholm är en så fruktansvärt underbar stad. fast inget slår New York. jag funderar på om jag ska be min moster försöka fixa något i USA. det hade varit toppen! kanske ett halvår eller så.
i veckan ska jag även boka min skidresa till Bulgarien på sportlovet :D kan det bli bättre?! :D
Kajsa och jag har också snackat om att resa runt i Europa nästa sommar. lovely!

idag blev jag ivägskickad att storhandla igen. tycker mamma har börjat utnyttja mig och mitt körkort haha. släpade med mig kajsa. vi har ju storshoppat tillsammans tidigare så vi hade en toppenflyt! en halvtimme tog det. inte alls farligt. kom hem och då stod maten på bordet. underbart. hemmalagade köttbullat. kan det bli bättre? sen tände jag massa ljus på mitt rum och bäddade ner mig i sängen :) har börjat göra det varje kväll för att varva ner. känner mig stressad varje dag och det är icke bra!

imorgon börjar english course C 14.15 så innan dess blir det träning. förnyar mitt kort imorgon :) lyckades ju bli sjuk när jag hade tänkt fixa nytt men nu är jag på benen igen och redo för hårda träningspass :) efter skolan bär det av till kirseberg och träning med mina flickor. nä ska se lite på legally blonde nu :)


what if I cry

Kategori: Allmänt

en lektion mellan 9.50-10.30. på vägen till skolan möter jag både kajsa och jessica. trevligt :) idag fick det bli en bulle i skolan till frukost. hann inte med det imorse. fick inte mycket gjort på matten idag heller.. blä.. vi hade en gäst på lektionen, EN LÄRARKANDIDAT! wiiiiiiiiiiiiiiiiie NOT är så trött på dem! de bara klantar till allting och ingen lyssnar och man lär sig ingenting. nä bort med kandidaterna.
åt lunch med alex och måsen sen gick vi vidare till espresso och tog en chai. jag och alex fick en del gjort på projektet också. känns bra att man har vissa saker klart för sig. nu väntar vi bara på att alla ska komma med sina anmälningar....!
snackade en massa skit med tjejerna också och sen blev det en kort runda på stan. hittade en jättefin kofta på gina som jag vill ha! men har typ inte alls mycket pengar kvar... måste få ett jävla jobb snart! har skickat mitt cv till tre olika ställen i veckan och förra veckan va det några andra men ingen vill ha mig!!!!!! ;(;(;(;( haha nä men får väl försöka vara ännu mer aktiv och kämpa!
therese och jag ska förresten försöka fixa praktik på Taboo haha tänkte lämna mitt CV där också. det kan ju vara spännande :p man måste ju blanda nytta med nöje haha.
nu ska jag försöka skicka iväg ett mail till ordförande om vår fina inköpslista och pengargrejs.
ciao

if you only could hear me scream

Kategori: Allmänt

dagen började med ett bryskt uppvaknade. tänker inte gå in på deltaljer men kul va det inte. lyckades iaf somna om efter en stund. hann väl med 10 min till sen va det dags för duschen, fix, frukost och skola. hade skola mellan 10.10-13.50. lärorikt? nä kan jag väl inte påstå. kan ju inte säga att jag blev mycket klokare efter denna dagen.
efter skolan gick jag, måsen och izzi upp till triangeln. skulle på återbesökt med min piercing. det gick bra, den har läkt fiiiint. köpte en ny stav också :) nåågot kortare än den jag har nu.
åt en china box med flickorna och sen begav jag mig hemåt. hoppade in i duschen igen och där möttes jag av en gigant långben. självklart fick jag panik och började skrika. broder min kom inspringandes och trodde jag höll på att dö men så va ju icke fallet. gissa vad han får för sig att han ska göra för att rädda situationen. slå på duschdraperiet så att spindeljäveln flyger mot mig. det tyckte han va kul! men inte jag. jag tog tag i närmaste tillhygge, i detta fallet en halvtom tvålflaska och attackerade spindeln. dunkade flaskan mot äcklet ett antal gånger. sen lät jag den lida ett tag. såg hur benen sprattlade i all förtvivlan. sen fortsatte jag min dusch i lugn och ro.
idag blev det träning med tjejerna. gick väl helt okej.

nä nu ska jag göra mig redo inför sängen och CSI! :D

mörkhyadebollar

Kategori: Allmänt

lunchen och promenade vad underbara. åt på bokskogens golfklubb. riktigt god mat. hatten med familj va där. eller som morfar kallade honom EO. hahaha! min morfar är allt rolig. efter lunchen körde vi till torup och ställde bilen sen gick vi först en runda på 2.2 km med morfar sen gick han och tog en fika så fortsatte jag och mamma med 7 km. riktigt härligt väder må jag säga! :D det va jätteskönt att komma ut faktiskt :) sen körde morfar oss hem medan jag klagade på hans körsätt.
nu har jag precis kört mörkhyadebollar/chokladbollar/negerbollar call it what you want. nu står dom i kylen för att svalna. ska ta dom till min film, som för övrigt börjar nu :)
BYE

what a wonderful morning

Kategori: Allmänt

även idag vaknade jag tidigt. låg dock kvar i sängen och läste i svenskboken. låg lite efter så tog igen det och började på den nya läxan. tog mig upp vid tio och hoppade in i duschen. nu sitter jag här och har precis ätit frukost. snackar med mamma och bror nu lite. försöker få ihop det här med studenten. sick att man redan måste tänka på det ju.
känner stress över det och över projektarbetet. vi står stilla just nu men vet inte om det finns så mycket vi kan göra egentligen. eller jo två saker, fixa priser och ringa caféet. men vi ska försöka ta tag i det nu i veckan. det är dessutom nu vi ska få in anmälan från allihopa så då har vi ännu mer att göra.

idag blir det en tripp till Bokskogen med morfar och mamma. först lunch på golkfklubben och sen promenad :) helt underbart väder idag också så man måste ju utnyttja det :)

you are my everything

Kategori: Allmänt

idag vaknade jag redan vid nio och va pigg som en lärka. mådde ovanligt bra efter en festkväll. skönt va det iaf. vid halv elva körde mamsen mig till oxie så att jag kunde hämta min brors bil. snällt! annars hade jag varit tvungen att sitta på en seg buss i 40 min. nä tack!
på vägen hem körde jag in om donkan och köpte mat med mig hem. hade inte hunnit äta frukost ännu. bra start på dagen ;) haha vädret va helt underbart och jag hade egentligen velat hitta på något men jag kände hur trött jag började bli igen. tröttheten går i vågor när jag är bakis. sjukt men så är det.
la mig framför tv:n med min mat och har legat där sen halv tolv fram till fyra. slocknade en stund också.
hade ju kvar filmerna sen förra helgen så passade på att gå och lämna dem och samtidigt få lite frisk luft. man märker att det börjar bli höst, det är ju kallt ute! såg också på träden att löven börjar bli lite lätt orange-bruna. mig gör det absolut ingenting att hösten närmar sig, tycker det är mysigt :)
vad kvällen bjuder på är ännu oklart. kanske bara myskväll med mig själv? aa vi får se helt enkelt.
gårdagen va riktigt trevlig fram tills några fruktansvärt töntiga killar fick för sig att bevisa vem som är coolast. trodde det hörde hemma på mellanstadiet men tydligen har vissa fastnat där. tyckte det va fruktansvärt respektlöst och egoistiskt gentemot måsen. man ska inte behöva har tårar rullandes nerför kinderna på sin 18-årsdag men det berör inte killarna så länge de får visa vem som är bäst. riktigt dåligt gjort.
för övrigt hade jag en trevlig kväll. gled runt på det hala dansgolvet som bambi på is haha. tog taxi hem med benji och alex vid två-tiden sen blev det en macka innan jag kröp till kojs.

where I am

Kategori: Allmänt

hoppade sista lektionen i skolan idag och åt lunch med mamma på ett mysigt vietnamesiskt ställe. satt och pratade om studenten ganska länge. oooh man kan inte annat än längta! :D kommer blir superbra :)
vi tog oss en liten runda på stan. tänkte kolla skidor på stadium men dom hade inte kommit in ännu. kanske blir ett par i julklapp? :D me like! struttade runt på Tiger också. hittade en massa skitsaker. haha men det va kul iaf :D
tog mig hem vid fyra-tiden och hoppade in i duschen, kom ut som ett russin haha. wooohoo.
sov och tog det lugnt innan jag satte igång och fixa mig inför kvällen. tog ett tag att fixa håret. haha men det slutade med det gamla vanliga :p sitter redo att bege mig men väntar på bror min som ska lämna sin bil till mig. SNÄLLT! :D tro nu inte att jag ska köra runt full ikväll. nänä, hämtar bilen imorgon :)
nä ska väl borsta tänderna nu sen bär det av till hålan Oxie haha :D

dedicated to you

Kategori: Allmänt

Carrie Underwood - Don't forget to remember me

Eighteen years had come and gone
For momma they flew by
But for me they drug on and on
We were loading up that Chevy
Both tryin' not to cry
Momma kept on talking
Putting off good-bye
Then she took my hand and said
Baby don't forget

Before you hit the highway
You better stop for gas
There's a 50 in the ashtray
In case you run short on cash
Here's a map and here's a bible
If you ever lose your way

Just one more thing before you leave
Don't forget to remember me

This downtown apartment sure makes me miss home
And those bills there on the counter
Keep tellin' me I'm on my own
And just like every Sunday I called momma up last night
And even when it's not, I tell her everything's alright
Before we hung up I said
Hey momma, don't forget
To tell my baby sister I'll see her in the fall
And tell mee-maw that I miss her
Yeah, I should give her a call
And make sure you tell Daddy that I'm still his little girl
Yeah I still feel like I'm where I'm supposed to be
Don't forget to remember me

Tonight I find myself kneeling by the bed to pray
I haven't done this in a while
So I don't know what to say but
Lord I feel so small some times in this big ol' place
Yeah I know there are more important things, but
Don't forget to remember me
Don't forget to remember me

LOVE and other disasters

Kategori: Allmänt

Den film har jag sett på nu. får faktiskt säga att den var bra. gillar livet Jacks (Brittany Murphy) lever. jag vill också ha det så! fast jag vill bo i New York. okej då kanske det lutar mer åt Sex and the City. tänk er bara att bo på manhattan, mitt i smeten! kan det bli bättre?! och har ett toppen jobb med superlön så att man kan köpa mycket mycket supermycket kläder! :D haha man kan ju alltid önska :) just det man får ju inte glömma sen kändispojkvän som är snyggast av dem alla. ;)
nää nu får man sluta drömma för ett tag. eller vad är egentligen dröm, fantasi och verklighet? är detta som jag tror är min verklighet verkligen det eller är det bara en dröm? att jag sitter här just nu kan vara något jag bara fantiserar om och kommer vakna ut senare. som i Matrix ungefär. tänk så är det en värld som kontrollera oss. tänk så är vi inte våra egna individer. vi kanske bara gör det vi blir tillsagda att göra eller så finns det en plan skriven för oss redan. haha sjukt. detta satt jag och cimme och diskuterade förra veckan. inte för att vi blev klokare haha.

märker att jag har en väldans överskottsenergi. den kommer troligtvis dala snart haha. som vanligt. sitter och väntar på att klockan ska bli 17.40 så att jag kan bege mig till solariumet. men nää klockan tickar på sakta sakta. borde dammsuga mitt rum, jaa det får bli det nu. 

CIAO 

When I close my eyes it's you I see

Kategori: Allmänt

textsnutt från låten Everywhere med Michelle Branch. hörde den igår när jag tittade på American Pie 2. inte helt fel får jag säga.
idag har det varit skola mellan 9.55-13.30. dagen började med en bulle från hörnan. tog drygt 20 min att få i mig den haha. sen hade vi matte. lyckades räkna ett, två tal. toppen! det sjuka är att jag satt och försökte. men vi är ju trots allt cp-gruppen och läraren måste hjälpa alla hela tiden. komiskt :p efter matten hade vi marknadsföring. kommer inte ihåg ett piss från lektionen ska jag säga er. vår lärare bara snackar och snackar och snackar och vet ni vad? HAN SNACKAR! i ett! men som tur är att vi får alltid sluta tidigare. fick gå 20 min tidigare. spyan till mat i skolan hoppade vi över och gick till espresso. åt en scones. det va ett bra tag sedan jag gjorde det. vid ett gick vi tillbaka till skolan för att fortsätta se Matrix på filosofin. idag tog den äntligen slut! måste ju säga en sak, det går fantamej inte att se film med killar! jag ska berätta något för er killar, när tjejer ser film diskuterar man ALLT! så är det bara. man kan inte sitta tyst igenom en hel film. tyvärr.
fick sluta när filmen va slut, så kom ifrån skolan redan vid halv 2. nu sitter jag här hemma och funderar på att dammsuga mitt rum. det borde verkligen göras.... :(
jaja har iaf beställt tid till solning. SKÖNT! det får man allt unna sig nu när hösten knackar på dörren. måste också få upp färgen om jag ska ha en vit klänning imorgon. eller har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig ännu. we'll see.
nä nu ska jag ta och sätta mig i soffan med ett glas Cola och sätta på en film. MYS!

onsdag it is

Kategori: Allmänt

ja nu är det redan onsdag. veckorna bara flyger iväg känns det som. har även idag bara en lektion mellan 14.15 och 15.35 tror jag det är. drygt att lektionen är så fruktanvärt seg bara. orkar inte det BLÄ! dessutom english course C. You have to speak english ALL the time! Even when you right emails to your teacher you have ti write in english. GOSH! överdrivet. vi är ju för fan inte någon jävla IB-klass. läraren har dessutom ryckningar i kinden som jag stör mig något oerhört på! drygt drygt drygt. jaja nu ska man inte klaga för mycket. kunde ju faktiskt varit värre.
just nu sitter jag hemma hos izzi och väntar på att hon ska bli klar i duschen. vi kollade Bladez of Glory innan. en riktig kanonfilm! haha väldigt verklighetstrogen, verkligen :p
efter skolan blir det träning med tjejerna. kan väl bli kul. just det, vi ska nog köpa in ett fristående till våra gymnaster. lär bli intressant.
imorgon blir det skola mellan 9.50-13.55. inte så farligt det heller. matte, marknadsföring och filosofi. matten är en kort lektion, marknadsföringen får vi alltid sluta tidigare och filosofin kollar vi på film och slutar tidigare. najs. tänkte gå och sola imorgon. känner att det behövs. har ju fortfarande kvar några gånger på mitt presentkort. jag måste verkligen ta tag i matten! börjar få lite panik. kan inte skita i det igen. jag behöver detta betyget. just det på tal om betyg, ska kolla upp olika utbildningar. men den jävla sidan har ju varit nedlagd hur länge som helst ju! kanske funkar nu? det funkade YIHA! nu får man tänka lite på vad man ska göra tihihihihi

I will never forget

Kategori: Allmänt

dagen har bjudit på en lektion mellan 9.50-10.30. vi välkomnade nya medlemmar till cpgruppen :D haha fick inte mycket gjort men ska försöka mig på lite hemma. Funkar inte det får jag väl be om hjälp på nästa lektion. Missade ju vår en-timmes lektion i fredags. icke bra. det är väl där man hinner få hjälp OCH plugga lite. blir lite kärvt på 40 minuters-lektionerna. satt och väntade på hjälp i en kvart, bara för att någon är så fruktansvärt trög! (nämner inga namn) haha. efter lektionen cyklade jag hem och la mig i sängen med min kissekatt och läste. har ju fått ännu en svenskbok att läsa. rolig va den inte iaf. somnade bort från den och sov i tre timmar. det va fruktansvärt skönt ska jag säga!
gick upp vid två och började laga mat. pyttipanna sitter aldrig fel. medans jag åt skrev jag min specialidrott och skrev även lite i loggboken.
fick svara på en del mail och annat också. blir ju nästintill bombad varje dag. POPPIS!
jaja hoppade in i duschen och la en ansiktsmask och fixade naglarna. nu är man redo för fest på fredag ;) då fyller ju vår allas måsen 18 år :D CONGRATS! :D
just nu sitter jag och hoppas på att engelska ska vara inställd imorgon. det hade varit toppen! då blir det inte en enda lektion för min del. underbart ju :) morgondagen bjuder även på träning med mina småtjejer. de har faktiskt börjat ta sig. känns skönt. ett tag kändes det som om de stod stilla i en evighet. men vi alla kommer ju in i svackor.
jag har en gigantisk nu känns det som. är så fruktansvärt trött på skolan. orkar inte ta tag i läxor och skit. det är något oerhört tråkigt! blä på skolan men nu är det faktiskt bara 9 månader kvar. boka in 3 juni i era kalendrar ;)
nä ska försöka socialisera med moder min nu.

CIAO

and now it´s over

Kategori: Allmänt

fredagen blev riktigt lyckad! underbar förfest med god mat och trevligt sällskap hos sandra. vissa fick mer i sig än andra haha men det gillar vi ;) vi begav oss allihop till Lilla där vi delade upp oss på Yamato och B&B. jag hann med både och innan jag, malin och jacob åkte vidare till KB. mötte frall och emilia där. träffade broder som inte va den nyktraste och frågade om pengar, självklart. och snäll som man är langar man upp en 100-lapp. när det är dags att gå har det självklart börjat att regna och när man vänder sig om hittar jag sandra sittandes i en trappuppgång. där har hon suttit i drygt en timme och snackat i telefon. anledningen: hon tänkte hon skulle nyktra till. haha drar med henne till taxin men hon har fått för sig att hon skulle beställa taxi och tror att hon kommer hitta den i flödet av alla taxibilar utanför KB. nänä det blir den taxin jag väljer och sen åker vi iväg. sandra tjatar om sin fika dagen efter och snackar allmänt. sen tänkte hon bli homie med chauffören som inte va s¨å pigg på det. rolig färd hem haha.

dagen efter va inte lika rolig dock. jag har börjat bli gammal känner jag. kämpade mig igenom första halvan av dagen. det va tufft, riktigt tufft :p mötte iaf upp kajsa och köpte en falafel och sen gick vi vidare till kiosken och underhöll malin som jobbade. vid ett tog jag bussen upp till stan och mötte sandra och therese. gick runt och kollade kläder och annat skräp. mådde konstigt nog bättre efter den rundan. vi tog bussen hem fridhemstorget och hyrde tre filmer varav två va bra! vi lyckades bra där. sandra och therese färgade håret. lyckat resultat fast therese började gråta för hon fick färg på tröja, byxor och arm. så kan det gå när sandra färgar ens hår. haha
marika och robin gjorde oss sällskap senare på kvällen och då däckade jag. haha jaa gårdagen satte sina spår :p hade för övrigt en trevlig dag och kväll :D
idag har jag inte gjort ett piss! legat i min säng hela dagen! har varit riktigt skönt faktiskt. nu har jag vaknat till liv lite och tänkte göra engelska och skriva specialidrott :)
GREAT!

inte den dagen men dagen efter dagen

Kategori: Allmänt

sjukis idag. blä på huvudvärk, halsont och halsbränna. men det måste gå över till ikväll så de så.
sitter just nu i sängen och lyssna på Carrie Underwood. hennes röst är sjukt härlig. vid lunch kommer tjejerna hit och så ska vi försöka fixa ihop lite lunch :) ska inte glömma bort att ge Frall hennes pengar. har haft dem liggande nu hur länge som helst :p
kvällen bjuder som sagt på middag och förfest hos sandra. sen får vi se vart vi tar vägen. kan inte bli för mycket ikväll dock för måste vara på topp imorgon ;)
försöker tänka ut vad jag ska göra idag, läxor, självklart men nja det får bli på söndag. skicka mail hit och dit, det får jag försöka ta tag i. sen måste jag sätta igång med specialidrottsdagboken igen. inte fruktansvärt roligt ska jag säga er.

orkar inte skriva mer nu :p

onödigt

Kategori: Allmänt

En tjej ~25 och en kille ~25 står vid godiset. Tjejen lägger en mängd olika sorters choklad i vagnen. Killen pekar då på en hylla.
Killen: Du glömde de där.
Tjejen: Jag vill inte ha de där.
Killen: Du brukar ju jämt äta sådana framför teven.
Tjejen: Men idag är det Dexter och till seriemördare passar det bättre med chokladglass.
Killen: Jag fattar fan inte hur du kan äta så mycket choklad jämt.
Tjejen: Det är ju ditt fel att jag inte får tillräckligt med sex.
Killen: Jaha.
Killen är tyst och tjejen fortsätter att ösa ner choklad i vagnen.

Maria Elementar, Södermalm, Stockholm

Två killar ~10 står och betraktar det två meter höga och spetsiga staketet runt Maria Elementar grundskola.
Kille 1: Undra varför man har gjort ett sånt här staket?
Kille 2: Det är för att man inte ska kunna göra inbrott i skolan.
Kille 1 (tittar skeptiskt på sin vän): Visst! Som om nån skulle bryta sig in för att plugga i smyg!

Dansmuseet, Stockholm

En äldre herre pratar med en kvinnlig museivärd.
Mannen: Är det inte gratis inträde här?
Museivärden: Jo det är det.
Mannen: Vad säger Reinfeldt om det?
Museivärden: Det här museet är en stiftelse, det är därför.
Mannen: Reinfeldt säger ju att det är förbjudet att ha fri entré.
Museivärden: Ja, men det gäller de statliga museerna, dansmuseet är en privat stiftelse.
Mannen: Jaha, men vad säger Reinfeldt om det?
Museivärden: Vem bryr sig om Reinfeldt?
Mannen: Jag hatar Reinfeldt!

if we only could do it

Kategori: Allmänt

dagen bjöd på skola från 9.55 - 13.30 ungefär. inga jobbiga lektioner, eller jo matten för man har störet no. 1 bredvid sig! fick inte mycket gjort på lektionen faktiskt men ska försöka ta igen det i helgen. blir mer än bara matte jag får göra i helgen tror jag. har både engelska, marknadsföring och internationell ekonomi. kan det blir roligare mån tro?! tveksamt, mycket tveksamt. har väl inte riktigt kommit in i det här med att plugga ännu. är så fruktansvärt trött och irriterad hela tiden. bytte p-piller och det är väl det som gör det hela. riktigt jobbigt!! men det blir väl förhoppningsvis bättre snart, annars kommer jag byta tillbaka! så de så!

efter skolan kom jag hem och däckade i min säng. sov fram tills kajsa ringde och väckte mig. då blev det full fart upp ur sängen och upp på cykeln och begav mig till stan. mötte upp kajsa och så gick vi till charlies jobb. åt smaskig sushi! :D satt där och hängde ett tag sen tog vi en kort tur på triangeln. lämnade cv på Carlings, DinSko och även på Charlies jobb hihi :D kajsa och jag cyklade vidare till malins jobb och satt och snackade med henne ett tag. efter en stund hos henne tog vi oss hem till kajsa och kollade en film, Superstaaah! (+ fin pose) sjukt konstig film faktiskt.
kom hem för en stund sen och sitter nu och tittar på Från koja till slott. man blir helt sugen på att göra om hemma ju!
jaja nog om det, nu ska jag fundera på om jag ska göra lite te för att bättra på min hals.

what can I do

Kategori: Allmänt

sitter och lyssnar på Akon med Dangerous. Riktigt skön låt får jag säga. Dagen idag har bjudit på en lektion Matte C mellan 9.50 - 10.30 sen tog jag, måsen och therese bussen till Jägersro. Gick till skopunkten där jag köpte tre par sko :) aldrig fel med skor. dock börjar jag få ångest över att jag gör av med alla mina pengar. oopps. men  man lever bara en gång och då ska man inte snåla! för att dryga ut min sinande kassa söker jag jobb för fulla muggar. sökte två eller tre idag och ska dela ut fler CV hade jag tänkt mig. ska förbi Hertz Kronprinsen imorgon och lämna CV och prata med dem.

efter skopunkten fjantade vi runt på ekohallen. galet haha! jag och therese gick sen till hennes pappas jobb och mötte upp honom så körde han in oss till stan. therese skulle pierca tungan! galet vad nervös hon va haha. jag, sandra och therese pappa fick oss allt ett gott skratt. jag och sandra åt en sallad på Café 2000. therese fick sörpla på en isglass haha.
tog bussen hem och tog direkt en dusch. jag klarar knappt av en dag på stan. känner mig jättesmutsig hela tiden :p jaja nu sitter jag här och borde egentligen plugga matte men orkar inte ta tag i det. har ju pluggat både söndag och måndag! mer än jag någonsin gjorde i B-kursen :p märkte precis att jag sitter i totalt mörker. hela lägenheten är släckt haha. med det blir mörkt så snabbt så tänker inte på att tända haha ganska onödig info men wtf

just det GRATTIS TILL MARIKA SOM TOG KÖRKORT IDAG! :D

katten

Kategori: Allmänt

veckans skop!
therese pappa, tomas widerberg, har idag pratat med en katt! de hade en väldigt lång och givande konversation och tog en kopp kaffe tillsammans.