Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Skrattfest

Kategori: Allmänt


Mina gymnaster får alltid mig på gott humör. Och speciellt när de gör som på bilden ovan. Stod och skrattade hur länge som helst! haha

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Då har dagen kommit igen. Och självklart är man singel. När man för en gångs skull lyckades skaffa sig ett förhållande tar det slut innan man ens kommit till denna fruktansvärt överskattade dag. Toppen! Jag är inte bitter, nej..?

Denna dagen känns som att den kommer bli tuff, inte fysiskt men psykiskt. Vi får se hur den slutar. Tanken är väl jobb 8-14.30. Ska nog hojta till om att jag inte klarar av att jobba längre idag. Inget fritids eller dagis idag helt enkelt. Ikväll är det som vanligt träning. Det brukar alltid få mig på bättre humör så siktar in mig på det :) Nu ska jag väl slänga i mig en macka innan jag kilar till bussen.

Söndag 13 februari

Kategori: Allmänt

Jag fick min dom idag! Årsmötet godkände mig som ordförande för GF Örnarna. Inte för att jag tror att någon skulle sagt något annat men ändå. Så nu är jag officiellt ordförande. Spännande! Fick även en utmärkelse av föreningen för mitt engagemang. Blev nästan tårögd för de fina orden. Det var vår före detta ordförande som har nominerat mig (Och jag hade nominerat henne :) lite komiskt!

Kom hem därifrån vid fyra. Är egentligen helt slut men har lovat att käka middag borta. Men får bli en tidig kväll helt enkelt. Är sugen på att sola, får se om jag tar en sväng inom solariet på vägen hem :)



Half baked

Kategori: Allmänt

Steg upp kvart i sex imorse.. Var dags för jobb. Aldrig fel med 6-dagars arbetsvecka! Men dagen lyckades faktiskt springa förbi ovanligt snabbt. Helt plötsligt va klockan tre och det va dags att åka hemåt. Ikväll vet jag inte vad som står på schemat. Funderar på att sticka och träna och eventuellt sola. Och sen bara spendera kvällen i soffan, men vi får se vad som händer.

Friday night!

Kategori: Allmänt

Ja, fredag kväll och jag sitter i pyjamas och glasögon i sängen. Anledningen till detta är att jag ska jobba 6.45 imorgon. Happy-times på det! Eller klaga ska man inte göra. Jag har inte bara ett jobb utan två. Och jag får faktiskt säga att trots att jag har spytt galla över Mäster tidigare så är det rätt Ok att gå dit två gånger i månaden och jobba några timmar. Fina pengar om inte annat.

Mamma har redan somnat i soffan i vardagsrummet framför Let's dance. Trevligt sällskap haha. Jag försvann in i duschen i 10 minuter och då hann hon slockna, lillflickan! Men god mat serverade hon innan dess, stek och potatisgratäng. Mumsigt!

Som sagt, imorgon vankas jobb fram till tre. Efter det får vi se vad som händer. Eventuellt lite träning. Har kommit ur gängorna denna veckan. Inte haft någon energi över för fem öre. Kvällen blir lugn även imorgon. Har träning och årsmöte på söndag så känner att jag måste vara pigg och kry då.

Onsdag 9 januari

Kategori: Allmänt

God lunch! Säger man så? Det finns liksom God morgon, god förmiddag, god eftermiddag, god kväll och god natt men god lunch? God mitt på dagen? God middag? Men middag äter man ju på kvällen...

Jag sitter och väntar på att klockan ska slå tolv så att jag ska kila ut och rastvakta i 15 minuter. Jätteskoj! Har mina kilklacksskor på mig men 15 minuter överlever jag nog utomhus med dom. Behöver ju inte springa runt och hoppa i lera direkt.
Idag väntar jag även på min dom om hurvida jag får stanna på Tygelsjöskolan terminen ut eller ej. Är faktiskt lite nervös! Trivs jättebra och stannar mer än gärna men man vet aldrig. Update kring det senare helt enkelt!

Nu har klockan till och med passerat tolv så måste kila ut!

CIAO

Tuesday

Kategori: Allmänt

Yes, this week I have become an englishteacher. I'm gonna have five lessons this week and five the next. Smart nog har jag redan lagt upp planeringar för båda veckorna. Vill inte sitta där och inte veta vad vi ska göra. Så denna veckan blir det månader, årstider och dagar samt frukosten. Nästa blir det film och sedan recension med fokus på adjektiv. I'm good! (Adjektiv!) Idag blev det hemgång redan kl två då det inte var någon bort på fritids. Ganska skönt att gå hem tidigt ibland. Speciellt när man inte känner sig hundra kry. Så när jag väl kom hem gick jag direkt på mina sysslor, vattnade blommor, tömde kattlådan, lagade matlådor, ringde SFs kundtjänst (vilket är en historia i sig). Köpte biljetter via internet till en bio i söndags. Kommer dit men står att det inte finns några biljetter knutna till mitt kort. Fick köpa nya biljetter. Ringde som sagt kundtjänsten idag och då visar det sig att jag köpte biljetter till lördagens föreställning......!!! Och inga pengar får man tillbaka. Dock var tanten i luren snäll nog att skicka hem fyra biocheckar.

Nu ska jag snart bege mig mot mitt middagsmål. Funderar på att ta en promenad senare ikväll. Blev inget gym idag vilket har gett mig världens ångest!

-

Kategori: Allmänt

L'amour entre sceurs est invineible

Utedag

Kategori: Allmänt

Min dag ändrades snabbt när jag kom till jobbet. Trodde jag skulle vara i Lilla Klassen men blev istället flyttad till uteförskoleklassen... Något jag verkligen inte var klädd för. Idag har jag nog sammanlagt varit ute i drygt 3 timmar. Kallt som fasiken! Har frusit satan om fötterna och händer. Mina handskar är på villovägar. Och fötterna fryser jag alltid om. Avslutade dagen på fritids som vanligt.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar med lite fläskpannkaka innan jag ska kila iväg och träna lite gymnastik i Svedala.

Torsdag 3 februari

Kategori: Allmänt

Torsdag idag vilket innebär fredag imorgon och helg! Idag ska tillbaka till Tygelsjöskolan, jobbar 7.45-16.15. Därefter blir det direkt hem till morfar för att köra honom till en middagsbjudning :) Kl 19 blir det träning i Svedala, känner att jag måste tagga till lite mer under dagen för att orka haha.


Ge mig btw sommar och sol!!

Kvällsinlägg

Kategori: Allmänt

Idag jobbade jag 7-15 på Västra Klagstorpsskola. Betydligt mer påfrestande att vara med småbarn än de i skolan haha. De små kräver uppmärksamhet och tillsyn konstant. De lite äldre reder sig själva en hel del. Men samtidigt är de små mysiga :) Imorgon blir det dock skolan igen, 7.45-16.15.

Ikväll har jag spenderat min tid på Kirsebergssporthall med mina gymnaster. Hade en bra träning :) Ska försöka lägga upp lite filmer på de som liven på Facebook i dagarna.

Onsdag 2 februari 2011

Kategori: Allmänt




Jobb 7-15 på dagis :)

Tisdag 1 februari 2011

Kategori: Allmänt


Tisdag: Ny vecka och nya möjligheter! Jobb som vanligt idag men fick dock dela min tid mellan skolan och dagis. Ska tillbaka till dagiset imorgon! Efter jobbet blev det en tur på gymmet. Konditionsträning 30 min och benstyrka. Skönt att komma igång igen efter min sjukvecka.