Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

du har för höga tankar om dig själv min "vän"

Kategori: Allmänt

jag är riktigt jävla trött på människor som sätter sig själv på en jävla pedistal. amen seriöst. ofta man går runt och tror att man är bäst på allt. vem fan gör det? jaa tydligen vissa. riktigt jävla trött på sånt. att se världen med realistiska ögon är det inte många som gör. kanske för att de inte vågar? för då faller det man har byggt upp om sig själv. vissa borde verkligen rannsaka sig själva och sluta klanka ner på alla andra bara för att dom inte slavar runt som fan. vi är för fan unga fortfarande, njut av det! bara för att alla inte är som en själv så betyder för fan det inte att dom är omogna och shit. seriöst, jag är tränare för 15 tjejer i åldern 8-10, låter lätt? joo visst. prova du en termin och du kommer inte se ner på mitt jobb längre. det är inte en dans på rosor eller något jävla glidarjobb. du har ansvar för dessa tjejerna, du tar hand om dem, du tar kritik från föräldrar, kritik som svider riktigt jävla mycket, du åker på läger med tjejerna och du planerar och lägger ner din själ i det. säg för fan aldrig mer att mitt jobb är något glidarjobb för då vet du verkligen inte vad du snackar om.

skärpning för fan, lev inte i någon jävla låtsatsvärld längre utan lär dig för fan att se dig själv från andra människors perspektiv. det skulle inte skada om vissa hade gjort det. är riktigt jävla feddup på sånt skit!! att sen sitta och tro att man har mycket erfarenhet av livet vid 17-års ålder är för fan bullshit! du har inte kommit någon jävla stans i livet. du har riktigt mycket kvar att uppleva. jag säger inte att man inte kan ha upplevt saker som har format en till den man är men att sitta och döma ut folk för att de inte klarar av att se saker och ting ur ett vuxet perspektiv är för fan skitsnack. du själv har fan inte kommit så jävla långt. seriöst, vakna upp nu och sluta klaga på allt hela jävla tiden. gå till en jävla psykolog istället och få hjälp för det är något många verkar behöva. jag själv har gjort det, det visar iaf på att jag kan se till mina egna problem. jag tar tag i det! som många andra inte gör. och det är jag trött på. det är så jävla mycket snack och ingen verkstad alls!

jävla fittmänniskor säger jag bara. hatar såna som beter sig som någon jävla royalti.