Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

baby you´re all that I want

Kategori: Allmänt

deppdag. jaa! hann dock med att träna men självklart får jag ju värsta deppanfallet och äter choklad. inte bra sara inte bra alls. sen låg jag bara i sängen och låg. orkade ingenting. sjukt drygt. måste ta mig samman inför ikväll. ska jag ut och festa loss. det blir först käk hos kajsigirl sen förfest hos sandras kompis. sen bär det av till Deep.

jaa jag måste väl få skryta om hur ambitiös jag varit under lovet, har tränat varje dag sen i måndags :) duktigt! med tanke på att jag inte har tränat på sex veckor känns det jävligt bra faktiskt :)

söndagkväll

Kategori: Allmänt

jag har haft en mycket trevlig helg må jag säga. började med att jag träffade janie i stan och gav henne presenten jag köpt till henne. och gissa om den gick hem? oja! hon hade till och med tänkt köpa den själv för någon minut sen. jaa, man känner ju sina vänner. 
sen bar det av till espresso med måsen, jenny, alex och sara n. satt där och snackade skit ett tag :) sen lämnade alla mig och alex så kollade vi efter kläder :) vi hittade vars ett underklädessätt :) sen gick vi på jakt på Mästerlivs för att hitta kyckling och ättika som vi inte hittade. var tvungen att fråga en gubbe i affären. så visade det sig att vi typ sprungit förbi det femton gånger :p  
sen tog jag bussen hem och duschade och hade mig. beställde flak med bror min. sen började jag laga matiboy till mina kära vänner.
vännerna kom och vi åt och söp! vi fick till och med lite österrike-känsla! toppen det ju :D
sen blev det sammanslagning med min brors kompisar. riktigt trevligt :D sen bar det av till ICE, KB, Gökboet, B&B och Barcelona haha. förfesten var, som många andra gånger, det roligaste :D

Lördagen spenderade jag i stan med jenny. vi fikade med marika och steffi sen mötte vi upp linn, louise, tove, charlie och tintin och gjorde dem sällskap när de åt. sen begav jag mig hem och mötte mamma som kom hem från Bulgarien. Jag lyckades ju självklart blir sjuk cokså ju så missade Cimmes överraskningsfest. det blev Andra Chansen för min del. fick ett väldigt trevligt samtal av en viss person. hahahaha "KOM INTE HÄR MED DITT BORGARÖLTORN!" hahaha har jag sagt något? hahaha :p somnade tidigt denna kväll.

idag har jag varit flitig och skrivit på min svenskuppsats, läst ut engelskboken och till och med försökt plugga matte! helt fantastiskt :D har även hunnit med en runda på stan med therese och alex. självklart ingick en fika :D hjälpte mamsen med tvätten också :) funderar på om jag ska försöka skriva min specialidrottdagbok också. hmm.. tveksamt men skönt att ha det gjort. ska iaf in i duschen nu! 

CIAO!