Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej!
Självklart lyckades jag försova mig idag, men kanske inte så konstigt med tanke på att jag somnade kl 2 i natt. Inte bra det där. Idag är dagen fullplanerad, den börjar med skola till 11.50 och sedan blir det raka vägen hem för att plugga. 14.30 kallar jobb och då jobbar jag till stängning. 21.30 har jag och mamma ett litet mission ;) När jag kommit hem igen blir det till att slå upp böckerna ännu en gång. Ja usch vad denna sista period är jobbig! Lärarna slänger in saker i sista sekund och verkar tro att vi tycker att det är skitskoj och älskar allt vad prov och uppsatser heter! Nej fyfan!

Imorgon blir det iaf en tripp till Ljunghusen med Kajsa, Jessica, Malin och kanske Jane. Blir grill och lite mys i min stuga :) Det slår aldrig fel.

Ska återgå till min uppsats.
/Sara

VM 94

Kategori: Allmänt

Just ni sitter jag hemma hos lilla Isabelli, hon försöker plugga matte och jag försökte göra en uppgift i digital bild men det gick banemej inte bra. Nu håller jag tummarna för att Kajsa och hennes kompis kan fixa det till mig imorgon. Dagen idag har bjudit på skola, sushi och jobb. Hade sällskap i princip hela kvällen på jobb så tiden rullade på ganska bra. Nu känner jag dock bara för att gå hem, duscha och sen nanna. Jag har turen att vara ledig imorgon då idioterna som valde Matte C har nationella. Men det blir ingen sovmorgon för min del, nej jag och Sandra ska mötas kl 9 på stan för att äta frukost :) Sen blir det shopping för hela slanten.

Nej nu kallar duschen och sängen. Natti!


Alltid lika söt!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan!
Idag hade jag tänkt gå upp lite tidigare för att hinna med en promenad på morgonen men ack nä, när jag vaknade upp hade jag ont i halsen och kände inte alls för att röra på mig så jag sov vidare. Hade bara en lektion idag och den varade inte speciellt länge. Jag och Therese försökte leta fram lite fakta om Somalia och Islam men det gick inte så bra. Vi satte oss istället på skolgården och gjorde Katzen Jammer, en sjukt konstig uppgift vi har fått i marknadsföring. Vi tror iaf att vi lyckades något sånär. Efter skolan tog jag mig hemåt och har nog inte gjort något vettigt sen dess. Hade behövt göra min religion men ack nä, jag fick inte tummen ur röven. Ska försöka göra lite när jag jobbar och sen fixa resten ikväll när jag kommer hem.

Nej nu hör jag Niiikooooos kalla på mig och mina råa hamburgare.



/ Sara

huh?

Kategori: Allmänt

Träningen gick väl sådär idag, men med tanke på att jag var själv så funkade det ändå bra. Dock var det inte många av gymnasterna som körde på vårt berg, vi hade byggt upp ett mattberg med två plintar med bänkar mellan, sen la vi på tre klossar och sen en tjockmatta. Blev väl drygt två meter högt och det va inte många som körde där, en av dem gjorde dock väldigt fina volter. När jag skulle köra hem från träningen har de självklart stängt av vägen vid Midhem och jag var tvungen att köra till Segekarusellen och sen köra tillbaka därifrån. Lite smått irriterande om man säger så...! 

Nu sitter jag och skriver på religionen, har inte den blekaste om vad jag ska skriva. Jag fattar ingenting.. Försöker på de frågor som verkar lite vettiga. Vi får helt enkelt se imorgon, mitt huvud börjar strejka nu så får väl stänga av datorn och hoppa i säng snart. Fast först blir det en dusch!

/ Sara

Plugg

Kategori: Allmänt

Denna veckan känns som en helvetesvecka men jag kan tyvärr bara skylla mig själv. Jag har skjutit upp så många saker från tidigare veckor för att jag inte har haft ork att ta itu med dem och nu sitter jag här med dem allihop. Just nu skriver jag inledningen till en rapport i psykologi, den ska handla om ätstörningar. Och nu när jag sitter här och läser och funderar över det så inser jag att det är fruktansvärt många i min närhet som på något sätt har haft en ätstörning, vare sig man är medveten om det eller ej. Hur hemskt jag än tycker att det är med en ätstörning kan jag nästan dagligen komma på mig själv med att tänka "Om jag bara slutar äta eller börjar träna mycket mer så kanske jag går ner i vikt och kommer att må mycket bättre". Det sjuka är att för mig är att vara smal lika med lycka, något som inte stämmer för om jag nu hade gått ner i vikt hade jag säkerligen haft något annat att hacka på. Men ändå kan jag in rå för mina tankar, jag tror de alltid kommer sitta och trycka i mitt huvud. 
Nu ska jag återgå till min rapport och sedan försöka mig på religionen igen..



/ Sara

omtumlande

Kategori: Allmänt

Helgen har varit riktigt skön förutom några inslag som jag mer än gärna hade varit utan. Den inleddes med en träff med Cim i stan, allt för länge sedan jag träffade henne. Vi satt nere vi kanalen och snackade en stund sedan hade vi båda tråkigt nog plikter som kallade. Jag skulle hem och möta Iddi 1 och Iddi 2, fyfan säger jag bara. Hela jag kokar av ilska och har ständigt en klump i magen, det är nästa bud på att flytta hemifrån ändå, men då får jag ge upp mina planer att åka till Rom med Malin.. Fan asså! Varför kunde inte jag få en normalt fungerande familj!?!
Jaja nog om det, att förtränga är det bästa! Jag åkte på fredag kväll hem till Sandra och grillade med henne, Marika och Sofia. Massa skitsnack och god mat är aldrig fel :) Vi avslutade kvällen med biljard vid KB, inte helt fel.
   05.45 ringde alarmet på lördag morgon och det var dags för ännu ett pass på Mästerlivs, av någon konstig anledning kände jag mig bakfull, har inte den blekaste om vad det kan bero på. Och som vanligt hade jag och Lisa problem med kassorna, denna gång handlade det om att vi inte hade några pengar. Vi hade i princip brist på allt! Helt underbart, och vi hade inte heller någon möjlighet att få några heller. Men på något sätt lyckades vi ändå. På kvällen körde min bror mig till Klågerup och Stephi, vi var bjudna hem till henne för att fira hennes födelsedag. Efter god mat och en del alkohol var de flesta av oss runda om fötterna och vi tog oss in mot stan och lilla torg. Lite dricka och snack sen bar det av till Slagt där vi dansade oss genom kvällen. Underbart! Alex och jag var radarparet för kvällen och gud vad kul vi hade!
    Igår fick jag sova ut, vaknade halv tolv och kände inte för att göra någonting! Förutom ligga i soffan och glo på tv, det är så skönt när kroppen strejkar. På eftermiddagen var det dags för att åka och handla med mamma inför studenten, ICA Maxi, Willys och Coop hann vi avverka. Hittade nog det mesta vi behöver, jaa förutom färsk varorna det vill säga. Kvällen spenderades i sängen med min bok :)
   Nu är det åter en ny vecka och denna dag kommer att bjuda på skola fram till två-tiden, en lång promenad, plugg och träning med mina flickor :)

/Sara

Tuff dag

Kategori: Allmänt

Efter att jag hade hjälpt min morfar körde han mig in till stan där jag mötte upp Stephi, Jenna, hennes pojkvän, izzi och Therese. De satt och drack öl så jag gjorde dem sällskap. Efter en snabb tur i min mammas kolonistuga var vi hemma hos mig och fixade oss sen bar det ut igen. Jag, Izzi och Stephi stack till Metro och hade en riktigt trevlig kväll :) Heej det är jag som är Kiiiiiiissiiiie! hahaha Vid halv två var jag och Stephi hemma hos mig och nannade kudden.

Idag har jag jobbat 10-20, inte riktigt det ultimata passet efter en utekväll men så långt tänkte inte jag igår. Jag lyckades iaf ta mig igenom passet och nu har jag precis ätit pastasallad och lite grillat till det. Köpte med mig några tidningar från jobb så nu ska jag slänga mig i soffan och läsa dem :)


/Sara

On my way

Kategori: Allmänt

Just nu är jag hos min morfar men ska snart gå härifrån och springa ner på stan och möta om lite människor för att fira Stephi. Nu håller jag tummarna för att det inte börjar regna när jag ska gå härifrån, ska i och för sig ta bussen men är ju faktiskt en bit att gå.

Efter någon öl eller så bär det av hemåt och till religionen.. Underbart!



/Sara

Where is the ending?

Kategori: Allmänt

Måste börja med att gratulera min bror till sin lägenhet! Han köpte en 1:a på 28 kvadrat på Ehrnst Ahlgrensgatan, bara några gator från vår lägenhet. Han får den redan i juni så nu är han och hans kompis i full gång med att renovera.

Jag har inte blivit klar med min uppsats, har inte kommit någonstans egentligen. Jag tycker det är så svårt! Att resonera kring lidande, förlåtelse och försoning är sjukt svårt! Jag vet inte vad jag tycker egentligen och jag kan inte heller sammanfatta vad andra tycker. BLÄ! Får se om jag lyckas fixa det ikväll, nu känner jag att min menströtta kropp måste vila innan jag ska gå hem till min morfar och hjälpa honom skriva några saker på datorn. Efter det besöket bär det av in till stan för att fira Stephi som fyller 19 idag :)

Nu kallar vilan!


(Smutsig spegel :p)

/ Sara

I'm back!

Kategori: Allmänt

Gud vad jag inte har haft tid att vara inne och blogga något. Mitt liv har rullat på som bara den, det har inte varit många kvällar som jag har suttit hemma och tagit det lugnt. Men jag kände att någon gång ibland måste man faktiskt ta det lugnt och andas ut. Och nu när det fina vädret har blåst iväg är det inte lika roligt att vara ute och hitta på saker. Vi får helt enkelt hoppas på att det snart kommer tillbaka, nu när vi endast har fyra veckor kvar till studenten vill man ha fint väder. På tal om studenten så var jag och bytte min balklänning igår, bytte den från svart till blå. Känns lite finare och mer jag, köpte ett par superfina skor till också, ett par cremévita från Bianco med 12 cm klack :) I'm gonna look great!

Nu får jag återgå till min religionskunskap, skriver en uppsats om Passion of the Christ, vilket inte är det lättaste men jag får helt enkelt försöka.

/ Sara