Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Julafton.

Kategori: Allmänt

då har det gått och blivit julafton. jag vaknade när klockan ringde lite över nio. då var mor och bror redan vakna så jag gjorde dem sällskap i vardagsrummet och så öppnade vi några julklappar. Än så länge har jag fått bäddset, handduk, ljus, presentkort, brosch, choklad och grejer från Body Shop. Jag har helt enkelt varit en snäll flicka i år :) hihi
Kl tio mötte jag upp kajsa och så cyklade vi till solariet. Älskar när jag är brun! :D ska sola imorgon också :)
Nu sitter jag och fixar mina sista juklappar. Om en timme ska jag köra iväg till mormor och lämna hennes julklapp. ska hämta upp morfar och min moster och sen bär det av till lödde där jag ska fira jul. detta året blir det en nykter julafton för min del då jag tog på mig ansvaret som chaufför. Morfar har haft det ansvaret de flesta julaftnar så idag ska han få fyllna till ordentligt haha.
Nu får jag ta och fortsätta med julklapparna. God Jul allihopa! :D


Denna bilden bjuder jag på ;p

Lille Jul.

Kategori: Allmänt

gårdagen var en ganska mysig dag får jag allt säga :) började med ett jobbpass 10-14, efter det mötte jag upp kajsa och så stack vi och solade. klara där, gick vi in till sandra som jobbade i restaurangen. satt och snackade och blev bjudna på god lunch :) vid halv fyratiden cyklade jag och kajsa hemåt. väl hemma tog jag en dusch, dukade och städade toaletten.. :p
på kvällen gick jag på bio med mina mostrar, morbror, kusin, morfar, mamma och bror. vi såg "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen". Jag som inte har sett den första hängde inte riktigt med men den va ändå helt okej. Efteråt åt vi lite småplock hemma hos oss. Mysigt att umgås med släkten. Vid tio-tiden stack jag hem till Måns och så såg vi Familjen är värre.

Imorse vaknade jag redan vid nio-tiden men låg kvar i sängen till tio. Var riktigt skönt att bara ligga och dra sig. Kommer inte kunna göra det denna veckan, förutom imorgon, då jag är ledig. Idag ska jag ta en liten runda på stan innan jag ska möta upp "Pappa", Ann, Oskar och Filip för att äta på Jensen. Efter det bär det av till kiosken. ska jobba till halv elva idag. 

nä får väl ta och fixa mig nu så att jag kommer iväg.

Dan före dan före dan före dopparedan.

Kategori: Allmänt

Tror det är rätt? :p vaknade vid tio idag, skönt att komma upp i tid :) började att slå in alla de julklappar jag har köpt. nu återstår bara min ena kusins, min morbrors och min mosters. Vet redan vad jag ska köpa och ska fixa det på måndag efter jobb.
Idag ska jag träffa kajsa, blir en promenad och solning om jag får som jag vill hihi. Ikväll ska jag och sandra se Hancock. Kanske kan lura henne till att se skräckfilm också, är lite sugen på det idag. Såg en igår med Robin och Marika men det var ingen bra film, läskig var den dock, men hade ingen bra handling. The Abondoned hette den förresten. 

Nu ska jag fixa lite frukost och sen stalka kajsa lite. 


En bild från avslutningen med alla ledare i onsdags. Vi hade trekamp på Laserdome. Riktigt kul! :D   

Fun Fun Fun!

Kategori: Allmänt

gårdagen var minst sagt rolig! Började med engelska 8.20, vi var sex elever.. haha ja men det får man väl nästan räkna med, då det var jullovsdagen. Fick iaf reda på mitt betyg på writing test som vi hade i tisdags, blev ett G, men han tyckte ändå att jag klarade av det hela bra, behöver dock öva på svåra ord och linkers :p fick TP i omdöme. Har inte några högre ambitioner i ämnet än G så kommer köra på på samma sätt nästa termin också.
Efter lektionen blev det en fika i väntan på att affärerna skulle öppna. När de gjorde det sprang jag, sandra och måsen runt överallt! jag lyckades skrapa ihop nästintill alla julklappar. Har nog bara tre eller fyra kvar nu :) unnade mig själv ett par skor. De jag längtat efter i en evighet. När de dessutom kostade 350 kr kunde jag inte annat än att slå till. Nu äger jag ett par i röda :)
halv tre cyklade jag till morfar för att hjälpa honom pynta granen. höll på att somna när jag skulle ta mig därifrån så det blev en dusch när jag kom hem och sen bäddade jag ner mig i sängen. Sov en halvtimme, sen var det dags att börja fixa sig inför kvällen. Kvällen till ära tog jag på mig mina röda nya skor. Tog svarttaxi till Jensen där therese, jenny och alex redan satt. Efter maten gick vi till Yamato där vi tog en öl för att senare ta bussen till Big Bowl. Då alla dissade oss blev det bara jag, jenny och alex som stack till Big Bowl. Som tur va lyckades vi övertala två dudes att hänga med oss. När vi skulle betala berättar jag att vi bara vill ha en av de två banorna jag bokade. gissa vad hon i kassan säger då? Jo att vi måste betala för både ändå, 700 kr! Vi blev riktigt irriterade! Med tacka vet jag gamla bråkiga gubben som gjorde så att vi bara behövde betala för en. Jaja kvällen var riktigt rolig! Härlig musik, underbart sällskap och många skratt :D
Tack girls! :D

Idag blir det bara mys, ensam eller med vänner, det återstår att se.
'

En dag kvar!

Kategori: Allmänt

nu är det bara en dag kvar på höstterminen -08. det ska bli så skönt med lov. men tro inte att jag kommer sitta hemma och uggla hela lovet, nejnej. Jag kommer att jobba den 22:e, 23:e, 25:e, 26:e, 28:e och 30:e, och detta är på tre olika arbetsplatser. Får ju säga att jag är ganska flitig. ska försöka läsa ut boken vi har på engelskan också, 1984 heter den, får hoppas att den är bra.

Nä nu måste jag ta något att äta.

Auffi

Förbannad!

Kategori: Allmänt

Just nu kokar det inom mig! Jag är så jävla trött på ditt jävla bullshit, eller rättare sagt ert! Jag har inte gjort er någonting! Och om jag har får ni väl för fan komma fram och säga det. Nu har jag hört nog. Dags att konfrontera. Jag har hållt mig i bakgrunden länge och hållt mina åsikter för mig själv men nu är jag så jävla trött på er båda. Det är fan inte ofta jag är så här jävla arg, förbannad och trött på människor! Hur fan lyckas man egentligen?!

FUCK FUCK FUCK


En blick säger mer än tusen ord.

Writing test.

Kategori: Allmänt

Tisdag är egentligen min lediga dag men ack nä. Vår lärare har lagt en engelskprov 8.15.. Inte alls roligt. Och med tanke på att jag somnade vid halv två igår var det inte helt enkelt att ta sig upp imorse. men lyckades släpa mig upp i mörkrets malmö och cyklade iväg till skolan. provet gick inte alltför bra. Blir nog ett G men det nöjer jag mig med. Efter provet satt jag kvar och snackade lite med girlsen för att sedan möta upp Malin och ta en fika på Espresso. Skrattade som aldrig förr haha
Cyklade hemåt vid tolvtiden och nu sitter jag här. Har skrivit in mina dagar jag kört bil till tjejernas träning så att jag kan lämna in det imorgon. Om tio minuter börjar vår tvättid och som vanligt är det jag som kör igång det hela.. hade egentligen bara velat lägga mig i soffan med min bok, men får släpa ner tvätten och sen lägga mig i soffan.

Ikväll blir det förmodligen film igen. sandra och jag hyrde tre filmer igår, Meet The Spartans, Hancock och Barnhemmet. Ikväll blir det Barnhemmet om jag och Sandra vågar det vill säga haha.

Nu är du nöjd kan jag tänka mig. Det var den sista droppen, även för min del. Jag tolererar inte att någon behandlar mina vänner på det sättet. Det kommer dröja väldigt länge, riktigt länge, innan du får höra något från mig igen. Ännu en borta?


Tack!

Kategori: Allmänt

När jag fick höra av min lärare i Internationell ekonomi att vi som missade provet i fredags ska göra det efter lovet, kände jag en otrolig lättnad. Jag kan glida genom den sista veckan! Det tycker jag om.
Idag fick vi betyg på våra redovisningar i Svenska C. För min och Thereses del blev det ett VG. Vi stannade kvar och pratade en hel del med vår lärare. Kändes bra att höra att han förstod hur vi kände när vi redovisade.
På marknadsföringen fick vi äntligen tillbaka våra prov och gissa om jag satte ett MVG? JADÅ! :D Är man grym eller är man? ;) haha


Tyvärr är jag inte lika grym på skateboard :p Men kul va det iaf ;)

Efter skolan tog jag och Måsen en fika på EH. Snackade skit och hade det mysigt. Tog en liten runda i några affärer också. Jag vill köpa nya kläder!!! ARH! Vill ha pengar :p
Ikväll blir det film med Måsen och Sandra. Lär ju bli en hel del skitsnack haha ;) Innan dess ska jag dock sola och ta en promenad med loppan :) Nu när jag äntligen har tid över ska jag se till att träffa alla de man vanligtvis inte hinner med :)

Ska ta och chilla en stund nu :)
AUFFI

Härliga söndag.

Kategori: Allmänt

denna söndag har verkligen varit skön! som sagt började dagen med att jag träffade cimme. cyklade till mobilia och tog en fika och kollade i butiker. vi båda hittade fin fina skor! jag blev kär i ett par svarta stövlar som var på rea, bara 299 kr. Drygt att jag dock inte har dessa 299 kr just nu, eller jo det har jag men de måste gå till annat. Rackarns.
När jag kom hem hade mamma köpt en gran så jag fick i uppdrag att pynta den. Måste säga att den blev riktigt fin! Tänkte lägga upp en bild på den, men just nu hittar jag inte min sladd till telefonen.. Så det får vänta tills den är återfunnen.
Mamma, jag och Dan åt en smarrig middag tillsammans och vid 19.30-20.00 kom Måns, Sandra och Måsen förbi. Vi hängde framför tv:n och bestämde oss efter lite tajfs för att se Vägen Ut. Måns lämnade oss drastiskt efter att jag och Sandra mobbat honom men vi tre girls fortsatte se film. Måste säga att det faktiskt är en rolig film. När den va slut satt vi och snackade, skrattade, snackade och skrattade ännu mer. En väldigt mysig kväll alltså :) De lämnade mig precis så nu är det dags för mig att dyka ner i sängen. Ska försöka läsa i min bok så att jag någon gång blir klar med den :p

God natt mina vänner!

Galen kväll.

Kategori: Allmänt

Fredagen blev riktigt lyckad! Började med en tripp på stan med Måsen, After School på Yamato med klassisar, fix med therese, middag med tjejerna, förfest och Buddah. Sjukt kul kväll! Frallan fick modevisning på Buddah, jäklar vad het hon va! ;) haha
Gårdagen var inte fullt så rolig :p Mådde inte toppen kan jag ju säga. Usch och fy. Jag har nu bestämt mig för att inte dricka och festa varje helg längre. Det funkar inte. Jag börjar bli gammal och sliten. Igår kväll blev det jobb för min del. Malin tittade förbi och höll mig sällskap en stund :) Kom hem och bäddade ner mig i sängen och somnade vid tolvtiden.

Imorse vaknade jag vid halv tolv av att min bror började spakla inne på sitt rum.. mysigt uppvaknande. dagen kommer att bjuda på en fika med cimme och lite julklappsshopping. Efteråt kanske jag tittar förbi hos Charlie och Izzi. Dom skulle mysa tillsammans och bjöd in mig hihi. Får se om jag hinner med det. Måste plugga internationell ekonomi också.. blä!
Mamsen skulle släpa hem en gran idag så får väl ta mig lite tid att pynta den också. det är mitt uppdrag varje år :)

Nä får ta och börja fixa mig nu!

AUUFFI!

Lussevaka.

Kategori: Allmänt

jag har en känsla av att denna dagen kommer bli riktigt lyckad! Jag måste dock erkänna att jag sjukanmälde mig idag för att skippa ett prov.. Det är faktiskt första och sista gången det kommer hända. Men något konstigt har hänt, jag kan verkligen inte plugga! har ingen ork eller lust till det alls. Men sen vem fan har lust till att plugga? :p Menmen såhär får det bli idag.
Istället ska jag möta Måsen i stan vid tolv, halv ett för att köpa julklappar och sedan ska vi möta upp några klassisar för att ta en öl på Yamato. Får dock se om jag hänger mer, beror på om jag får pengar av mamsen. Efter det, om det nu blir av.. drar jag mig hemåt för att börja fixa mig inför kvällen. Vid halv fem, fem tittar therese in och så ska vi börja fixa med mat och dukning. Kommer också få hjälp av sandra och izzi. Klockan sju droppar resterande människor in för att äta middag och förfesta. Senare drar vi vidare till Buddah där frallan ska gå en modevisning :)

Nä jag får väl ta och börja fixa mig nu.

Auffi!

Moln, moln och åter moln.

Kategori: Allmänt

ja jäklar vad det är trist väder. jag saknar solen :(

Idag jobbade jag på Mästerlivs mellan 9-12 för att sedan bege mig mot skolan och äckel-engelskan. Efter skolan hoppade jag in i skrotbilen och hämtade upp Hilla och Caroline och körde sedan mot Kirsebergshallen. Idag hade vi vår sista träning för terminen. Gymnasterna fick leka, hoppa trampett och äta kakor och dricka saft :) och vi tränare fick choklad i mängder av tjejerna :p jag lyckades dock bli av med en ask Aladdin Hjärtan hehe. Och gissa om vi fick en gymnast att köra dubbelvolt och en annan att köra sträckt-halv. JADÅ! :D Vi är grymma tränare med grymma gymnaster ;)
 
Imorgon blir det bara två lektioner :) ska pressa in träning efter skolan, har inte hunnit med eller orkat med det denna veckan. vi har även tvättid imorgon. Jippi! Ska försöka hinna plugga imorgon också. Blir det inte så, kommer jag skita i provet :p Måste även pressa in handling till fredag också. Får ta en runda till Maxi och samtidigt passa på fixa min brors backspegel :p

Nä nu ska jag hoppa i säng. Är redan väldigt trött :p

Tisdag.

Kategori: Allmänt

när jag vaknade imorse var jag så fruktansvärt trött! ville bara ligga kvar i sängen och sova. men nejnej, fick släpa mig upp för att dra mig iväg till jobb. som tur va skulle jag bara jobba tre timmar. men självklart frågar de om jag kan stanna en stund till.. snäll som jag är säger jag ja. men när klockan var halv 1 kunde jag äntligen dra mig hemåt.
när jag kom hem lagade jag till lite tacos, min bror ville jättegärna ha det igår och som den underbara syster jag är gjorde jag det idag. Så nu hoppas jag att han blir gladiboy.

Nu har jag tänkt hänga i soffan och mysa fram till jag ska iväg till jobb.

Uppvisning.

Kategori: Allmänt

Idag hade mina gymnaster juluppvisning. Får väl säga att det gick bra. Så fort det finns publik skärper de sig och kör bättre än på träningarna :)

Veckan är redan fullspäckad..
- Tisdag: provjobb 9-12, träning, plugg, jobb 15.45-22.30
- Onsdag: provjobb 9-12, plugg, skola 14.15-15.55, träning med gymnasterna
- Torsdag: skola 10.50-13.45, träning, PLUGG
- Fredag: skola 8.15-14.05, julklappshandling, Afterschool?, mathandling, matlagning+fix, tjejmiddag, förfest, UTGÅNG!
- Lördag: Dö, jobb 15.45-22.30
- Söndag: Chilla, Måsens dansuppvisning 16.00

Ja jag har helt enkelt en del att göra.. :p men man ska inte klaga :) Nu ska jag återgå till CSI och min Merci-choklad som jag fick idag ;)

Helgen.

Kategori: Allmänt

Jag har haft en riktigt rolig helg får jag säga! Mådde väl inte toppen igår ahha men smällar man får ta. Orkar inte berätta något men kul hade jag iaf :p

You got it bad.

Kategori: Allmänt

gårdagen blev en riktigt lyckad dag! jag tog mig en sovmorgon. bland annat för att hinna skriva klart specialidrotten så att jag inte skulle behöva sitta med den på kvällen. det var verkligen på gränsen att jag hann. kom till skolan och vad är det första jag får höra? Jo "Vi tar en öl efter skolan! Ska du med sara?" haha jag gillar min klass. så efter skolan gick jag, benji, stephi, måsen, jenny, izzi och annika till Yamato. För min, måsen, izzi och jennys del blev det buffe och en öl. och sen en öl till, och en till och ytterliggare en. haha när klockan var sex var jag och stephi lagom lulliga haha och då var det dags för mig att cykla hem. tog mig hem och hoppade in i duschen och fixade mig sen tog jag bussen upp till stan där jag mötte jenny, sandra och marika. tog en fika innan vi sprang in på bion. Vi såg Die Welle. En riktigt bra film, rekommenderar den starkt! efter bion gick vi mot Lilla Torg och hoppade in på Yamato. Kändes sjukt skumt att sitta där helt nykter när alla andra va rånitade haha. Men kul var det ändå. Träffade massa möjliga och omöjliga människor :D Vi ett begav jag, sandra och marika oss hem. När jag kom hem satt min bror och hans kompisar och förkrökade här hemma. Och hans vänner snackade i ett! haha
somnade runt två.

idag vaknade jag runt elva och släpade mig upp ur sängen och gav min lille kissemis mat. nu sitter jag och försöker hitta någon låt vi kan ha på juluppvisningen.. inte det lättaste men tror nog jag har hittat en nu: Do They Know It's Christmas av Band Aid. Det får funka :)

Får väl ta och börja fixa mig nu. Ska köra morfar vid halv tre och sen blir det jobb.

AUFFI

Myskväll.

Kategori: Allmänt

jag har suttit och försökt skriva min specialidrott hela kvällen men jag hade varken ork eller intresse för att skriva något. så nu sitter jag här och klockan är 12 och jag ska börja skriva igen. Dagboken ska lämnas in imorgon så blir jag inte klar ikväll får jag skriva imorgon också. Jag har nog aldrig varit så sent ute som denna gång :p skärpning på detta!
Iaf min kväll spenderade jag istället med Måns, Benji och Alex. Vi har kollat tv, snackat och myst ;) haha Det var iaf mycket roligare att umgås med dem än att skriva dagboken eller skriva en rapport på engelska.
 
Jag bestämde mig innan för att unna mig en sovmorgon imorgon. Det är inte alls ofta som jag skolkar längre men nu känner jag verkligen inte för att höra klockan ringa 7.20 imorgon. Jag vet att jag har ett riktigt härligt schema med endast en tidig morgon, fredagarna, men jag orkar inte.. Så jag struntar i engelskan imorgon och får se om jag skippar svenskan också. Det är trots allt bara redovisningar. Jag kommer till vår sista lektion, Internationell ekonomi, med tanke på att vi har prov i det nästa fredag känns det viktigt att komma på morgondagens lektion. Efter skolan ska jag träna. Jag har ju bara tränat på gym en gång denna vecka. Blev inget idag så tar igen det imorgon. Funderar på om jag ska sticka dit på söndag också men får se hur det blir, gym eller promenad. Något ska det bli iaf :)

Nä nu får jag väl börja skriva på dagboken igen så att jag kan skicka in den imorgon.

Nighty Nighty

Nästintill.

Kategori: Allmänt

dagen började med att klockan ringde 10.15. jag steg upp och klädde på mig sen tog jag mig ut på en promenad. I 40 minuter var jag ute och gick. Känns väldigt bra att få frisk luft och motion sådär på morgonkulan :) väl hemma igen åt jag frukost och fixade mig för att vid halv 1 bege mig till skolan. Hade bara filosofi idag och vi kollade på ett Vänner-avsnitt. Inte fy skam.
Efter skolan cyklade jag in till stan. Skulle provjobba på Mästerlivs för första gången. Det gick bra för att vara första gången, fick dock bara plocka varor men inget gick iaf sönder ;) alltid något :p På tisdag ska jag dit igen. Hoppas jag får göra något annat förutom plocka varor :p

Fick ett mail tidigare idag utav Penguin Travel, vårt resebolag till skidresan. De skrev att vi har fått ändrad flygrut och tider. Det stod inte varför men nu kommer vi att landa i Sofia och inte flyga förrän 18.50.. Lite drygt men jaja så kan det gå.

Nä nu får jag väl tag i den jävla specialidrotten. Den ska ju lämnas in imorgon.

AUUFFI!



Fick lite julkänsla när jag beställde hem lite bilder som jag ska sätta i ramar och ge i julklapp till nära och kära :)

Tummen upp!

Kategori: Allmänt

Mötet på Mästerlivs gick mycket bra! Ska provjobba tre gånger och sen ska chefen se om jag är duktig nog för att få ett extraarbete i affären. Så imorgon, på tisdag och på onsdag ska jag jobba 2-3 timmar och prova på allt möjligt. Tror nog jag kommer klara det bra :) För tillfället innebär tjänsten jag kommer att få varannan lördag mellan 7 och 14 tror jag det var. Då lönen ligger på 94 kr och lördagar och söndagar innebär 100 % OB jobbar jag mer än gärna lördagar! Jag får också rycka in vid sjukdom och på lov och helger. Låter lovande :)

Hade bara Engelska idag. Ingen spännande lektion direkt. Något som var mer spännande var att det började snöa! Jag älskar snö! Och snön la sig idag. Underbart :) Tror jag ska ta mig en promenad imorgon innan skolan. Har bara en lektion imorgon då en del av klassen har matteprov. Tacka vet jag att jag hoppade av :p

Mina planer inför helgen är för tillfället:
- Bio på fredag med Sandra, Marika och Jenny
- Plugga Internationell ekonomi på lördag
- Jobba lördag kväll
- Eventuellt jobba på Södertorp på söndag

Sen får vi se vad som händer :)

Nu ska jag hoppa ner i sängen med en kanelbulle, som mamma bakat idag, och titta på Efterlyst och Insider.

JÄVLA BILDUPPLADDNING SOM ALLTID SKA FUCKA SIG!

Onsdag.

Kategori: Allmänt

igår kväll kände jag inte av någon trötthet alls så jag satte mig framför datorn, fick använda den gamla då min bror hade den bärbara. Det roliga med den gamla datorn är att vi har en massa gamla och roliga bilder på den. När jag satt och tittade igenom alla dessa bilder kände jag för att lägga upp dem i ett nostalgialbum på Facebook. Självklart fungerade inte uppladdningen som den skulle så fick sitta och ladda upp fem bilder i taget. ganska drygt får jag säga :p Så nu får ni titta igenom bilderna, lovar att ni kommer dra på smilbanden minst en gång.
Jag fortsatte lite med projektet idag också men blev inte klar så ska fortsätta ikväll.

Imorse ringde alarmet 10.30. Då var det dags för en promenad. På med kläder och sen gav jag mig iväg. Var väl ute i drygt 45 minuter. Riktigt skönt får jag allt säga. Åt en smarrig frukost efter duschen, filmjölk med kiwi och havrefras.

Nä nu får jag väl göra med klar, ska till Mästerlivs om en halvtimme och prata med los chefos. whis me luck!


Här är ett smakprov på bilderna. Balen i nian, jag och frida :)

Mordet i Midlands.

Kategori: Allmänt

Den pjäsen var jag och några av min klasskompisar och såg idag på Intiman. Det var en obligatorisk del av Svenska C-kursen. Får väl ändå säga att den var helt okej. I början av pjäsen blev det tekniska problem, vilket var ganska roligt. Överlag var den både komisk och spännande. Ett bra val för en gångs skull.

Imorgon har jag först ett möte på Mästerlivs, ska prata med chefen där. Kanske blir ett framtida jobb, vem vet? Jag håller iaf tummarna stenhårt. Efter mötet bär det av mot Borgarskolan och Engelska C. Blä på det, men jag får väl härda ut.
På kvällen blir det som vanligt träning med gymnasterna. Genrep inför uppvisningen. Får vi hoppas att girlsen tar mod till sig och kör det jävla bordet :p vore ju roligt att få visa upp det.

Just det, jag har kommit på en del julklappar nu. Har tänkt ut till två av mostrarna, mamma och kusinerna. Nu väntar jag bara på att pengarna ska rulla in så att jag kan genomföra mina idéer :p hihi



Här är en bild från julafton -07, på mig och min kusin. Vi fick likadana pyjamasbyxor av vår moster :p Frågan är ju sen vafan jag har på mig för linne på en släktträff?! hahaha sick

2/12

Kategori: Allmänt

Tisdagar är egentligen min lediga dag sedan jag hoppade av Matte C men både förra veckan och denna vecka har det dykt upp saker som förstört det. Förra veckan var det mössprovningen och denna vecka hade jag och Alex möte med vår PA-handledare. Vi fick iaf en hel del hjälp med hur vi ska lägga upp vårt arbete så nu får vi ta oss i kragen och sätta igång med vårt projekt.
Efter mötet gick jag och Alex och tränade. Blev vårt vanliga pass med 50/50 kondition och styrka. Cyklade hem i det äckliga regnet och när jag ska leda ner cykeln i källaren ser jag en stor och djup pöl precis vid grinden. Bara till att forsera den. Mina skor, som redan var ganska blöta, dränktes nu. Inte kul alls.
Kom upp och tog en varm dusch, klädde på mig varma mysiga kläder och sedan gjorde jag mig lite lunch. Har socialiserat lite med min bror som är hemma idag.
Nä nu får jag väl släpa ner tvätten. Idag ska min jacka tvättas. Mamma har köpt tennisbollar så att vi kan torktumla den.


Gympisar :)

Underhållande.

Kategori: Allmänt

får väl inleda med att gratta mina bröder Oskar och Filip. Jag välkomnar dem in i vuxenvärlden!



idag redovisade jag och therese på svenskan. ehm det gick väl... sådär. jag blev lite småirriterad men en sak har jag lärt mig av att umgås med de jag gör. Berätta aldrig om det är dom som gör dig irriterad eller om du är lite nere någon dag! Du kommer bara för höra att du är tråkig, nörd, mes eller något annat uppmuntrande. Som jag sagt så många gånger tidigare, man lär sig något nytt varje dag.

När jag kom hem såg jag att det låg ett brev från Gatukontoret i hallen till mig. Öppnade och drog fram en broschyr. Jag läste igenom den och kan bara sammanfatta det hela med OFTA! Den handlar om att vi inte ska skräpa ner i Malmö, hur mycket det kostar osv. Bra i sig men när de använder han Berhang-killen blir man ju alldeles matt. Ord som shi, shoo, brushan och walla används flitigt. seriöst, bara för att man är tonåring använder man inte blattesvenska. Jag får ju nästan lust att skriva ett mail till Gatukontoret och berätta hur jävla kass deras broschyr va. Den har säkert gått hem på Rosengård, Kroksbäck och invandrartäta ställen men fan heller hos mig. Det är ju helt sjukt att vuxna människor generaliserar så grovt att de tror att alla ungdomar i Malmö pratar Rosengårdssvenska eller vad man nu ska kalla det. Jag kan nog inte ens kalla det svenska, det låter för jävligt! Jag hatar när människor säger Mannen i var varannan mening. Varför liksom? Vad fyller Mannen för syfte? Nä bort med Rosengårdssvenskan, Blattesvenskan, Gårdsvenskan eller vafan man nu vill kalla det.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite i Snabba Cash, blev inget läsande igår.. Dåligt av mig. Ikväll blir det träningen med tjejerna. Får se om de skärper sig efter min grova utskällning i förra veckan.
 HEEDDÅ

p.s JAG KAN FORTFARANDE INTE LÄGGA UPP BILDER!