Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

15 maj

Kategori: Allmänt

det va ett tag sen så jag känner mig lite småtvingad att uppdatera.
Underbara skola igår. Försov mig till att börja med, men hann än då i tid till UM. Blodtrycket har gått ner. bra tyckte tanten. fick med mig en fin liten brun påse med kondomer. underbart trevligt.
kommer till skolan runt halv 10 och sätter mig och läser min samhälle. svenskan börjar inte förräns 9.55.
dags för svenska, vi är väl sisådär 10 elever, resten skriver nationella i steg 3 språk. kommer lärarna? nej. vi går ut och sätter oss i solen. jag får ett sms där det står att vi visst har lektion så vi djurar upp men ingen kommer. går efter ca 2 minuter igen.

jag och Filip går ner till samhällen och tänkte sätta oss och läsa den. vi möts av spanskeleverna som säger att även samhällen är inställd. Jaha ja, alex, izzi och sara bestämmer sig för att gå ner och äta och sen gå till Espresso. när vi kom till espresso får Izzi ett samtal av sara abbas som säger att även datorkunskapen är inställd. jaha, då va det bara italienskan kvar som man självklart skiter i. alltså hade vi inga lektioner igår. Helt underbart!
satt kvar på Espresso i 5 h. Nästan hela klassen samlades, lite små trevligt ju :)
på kvällen åkte sara, tess, alex och jenny till SVT-huset och så inspelningen av Robins. Mycket trevligt! hahaha Det får vi helt klart göra om, nästa gång med fler anhängare :)
idag hade jag endast två lektioner, började 10.40 och slutade 14.00, helt underbart! tacka vet jag nationella prov! haha 
nä dags för att plugga kanske.  Auf Widersehen!

 

27-30 april

Kategori: Allmänt

klassresa och valborg alltså.
sjukt ball klassresa, alla åkte nog hem med lite smått ångest hahaha. men vi får nog säga att vi fick lite bättre sammanhållning ;) kan tyvärr inte gå in på några detaljer för det som hände i Hästveda stannar i Hästveda! ha!
valborg. fyfan! det va lite små kämpigt att börja dricka då igen kan jag ju säga haha. men fan vad ball det va! :D det som hände på valborg kan få stanna där också :p

Lyckad "långhelg" :D