Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Tentadags imorgon

Kategori: Allmänt

Jag avslutade precis min tidslinje. Nu har jag gjort vad jag har kunnat. Har inte varit såhär strukturerad på länge! Har läst allt som ska läsas och tycker att jag har bra koll på vår historia. Med hjälp av min tidslinje ska jag nog kunna fixa tentan. Dock skulle jag velat ha se hela Sveriges Historia men jag lyckades inte få ner alla avsnitt.. Aja håll tummarna för mig imorgon! 
 
Förutom att plugga idag har jag haft friståendeträning med trupp 1. Det börjar arta sig nu! Friståendet i sig sitter sedan länge men jag har gjort om formationerna en hel del så det har ställt till det och tagit tid att få till. Jag slängde även in en extra träning en lördag. Under träningen kommer Patrik ner med en bukett rosor. Fin sambo jag har skaffat mig! :) 
 
Väl hemma fastnade jag med att klippa friståendemusik. Skulle ju egentligen plugga men ville fortsätta och få det klart vilket jag också fick! Skönt! Ännu en punkt på min never ending to-do-list. När det var klart kunde jag äntligen fokusera på pluggandet. Typ. Då fick jag spel på att vi inte har någon ordentlig lampa vid soffan. Så jag släpade fram lampan jag köpte för några månader sedan och pillade upp den i taket, tog bara sisådär en halvtimme haha. Men nu är den där och jag kan köra soffplugg även på kvällarna! 
 
 
 
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Jaha vad gjorde ni för spännande under er lördag? Min var så otroligt spännande. Spenderade hela dagen i soffan med mina skolböcker. Från elva till tre. Skoj! Som sagt är det tenta på måndag så det fanns liksom inte så många alternativ. Idag tänkte jag skriva klart min sista epok sedan är jag redo för att tentan! Vi får ha med tidslinjer med oss på tentan som hjälpmedel så det är dem jag ska kirra idag. Desto mer bättre tidslinjer, desto bättre tentaresultat helt enkelt!

Arbetsdag

Kategori:




Dilemma

Kategori: Allmänt

Ja jag sitter här och funderar och funderar.. Patrik fyller år på onsdag och mission impossible är att hitta en bra present. Först var jag inne på en weekend till Stockholm men det var i princip omöjligt att hitta en helg då vi båda var lediga. Han har följer både MFF och MIF samt spelar hans eget lag och sen jobbar han vissa helger. Och jag, ja jag har ju träningar, tävlingar och dömer tävlingar. Så jag gav upp den idén.
 
 
Så då kom jag på en ny idé, två biljetter till MMA-matcherna som ska komma till Malmö nästa helg. Var inne och bokade biljetter men då visade det sig att Patriks lag spelar en avgörande match på lördagen, det gäller om de ska upp i division fyra eller ej och går de upp blir det party party som han inte ville missa. Så då sket det sig också! 
 
Ja och nu har jag inte den blekast om vad jag ska köpa. Förslag någon?!?! Gärna upplevelse eller liknande för Patrik "önskar sig ingenting", my ass. Precis som om det någon gång finns stunder då man känner att man har ALLT. Man kan alltid ha lite mer kläder, lite mer smink, hudvårsprodukter, smycken, skor, husgeråd, böcker jadajada..

Dagen i bilder

Kategori: Allmänt

Blir allt oftare såhär, men som jag skrivit tidigare så finns det inte många lediga stunder under dagen. 
 
 
Idag så har jag då varit hemma hos morfar på förmiddagen. Vi kollade på Sveriges historia tillsammans. Jag har tenta i historia på måndag och efter att ha läst och läst och läst och läst kände jag för att använda andra sinnen så kompletterade läsningen med film. Var väldigt givande måste jag säga! Vid lunch körde jag till Mobilia och tog mig en sväng. Fastnade såklart vid en försäljare för mobiler.... En ny telefon och billigare abonemang fick jag med mig hem. Inte helt fel! Nu håller jag bara tummarna för att jag inte blev lurad haha. Patrik kom också förbi så lunchade vi tillsammans :) Och då det är torsdag avslutas dagen med motionsgympa på Österportskolan. Körde mitt nya pass idag, uppskattat blev det! :) Kul! 

Guten tag!

Kategori: Allmänt

Well hello my little friends! 
Ja gårdagen gick ju verkligen i ett. Plugg på skolan till två, en snabb tur på stan för att fylla på sjukvårdsväskor, fika med vänner, lite shopping till mig själv, till kontoret för att kopiera massor av papper, en matshoppingtur på City Gross och till slut landade jag hemma vid halv åtta tiden.. Puh! 
 
Och idag är ju upp med tuppen igen, Örnarna ska vara med på en föreningsmässa på Orkanen så ska dit och hjälpa till innan skolan :) Swing by! :D 
 

Well hello!

Kategori: Allmänt

Då sitter man här igen, redo för att gå till skolan. Idag har vi inga föreläsningar utan min basgrupp har bestämt oss för att plugga tillsammans. Vi ska göra klart vår tidslinje och sen ska jag läsa ut min bok. Har drygt hundra sidor kvar så det ska jag nog lyckas med. Tar några på bussen :) Gäller att vara effektiv! haha 

Måndag morgon

Kategori: Allmänt

Hallihallå!
Måndag morgon it is och det känns bra. Veckan är planerad till fullo, framförallt skola och plugg men även gymnastik, motionsgympa, jobb och fest. Kan inte bli annat än bra ju! :)
 
Jag har infört sex nya riktlinjer i vardagen;
  • Dricka minst två liter vatten varje dag
  • Inte äta skräpmat och försöka dra ner på halvfabrikat
  • Äta mindre portioner men ca fem gånger om dagen.
  • Motionera regelbundet
  • Sova minst 8 timmar

De två sista tycker jag att jag uppfyller hyfsat bra. Träna gör jag iaf minst en gång i veckan men brukar gå till gymmet ett par gånger också. Sömn får jag tillräckligt, sover nästan alltid 8-9 timmar. Små förändringar kan leda större helt enkelt :)

A little bit windy!

Kategori: Allmänt

Ja det är en ganska så stor underdrift. Jäklar vad det blåser. Kan ställa mig ute på gatan och låta vinden förra mig till träningen - Ekonomiskt och miljömedvetet! Som jag skrev igår satt jag och knåpade ihop ett nytt träningspass till motionsgympa, och ja det blev faktiskt klart. Skönt att redan nu ha ett på lager som jag kan ta fram vid behov. Annars så avlöste filmerna varandra under gårkvällen. Somnade inte förrän vid halv två så det blev ett par. 
 
Nu på morgonkvisten har jag hunnit få i mig frukost och plugga en timme. Det gäller att använda sin tid effektivt! Min plan är att läsa halva boken idag och resten imorgon, för att sedan sammanställa min utvecklingslinje på datorn. Jag gillar när det är snyggt och organiserat.
 

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

Ja kul att ligga inne med huvudvärk. Har haft det sedan igår, trodde det skulle gå över under natten, sen höll jag tummarna för att det skulle gå över efter min powernap. Men icke! Jäkla segdragen huvudvärk. Skulle egentligen varit på förfest hos en tjejkompis men hoppade de. Tråkigt nog. Men tror inte massa prat och hög musik gör huvudvärken gott. Så jag sitter hemma i mjukiskläder. Har tittat på Step-up 2 och nu körslaget, och under tiden knåpar jag ihop ett nytt träningspass till motionsgympan. Ska se om jag kan klippa ihop friståendemusiken också :)

-

Kategori: Allmänt

Dagarna som gått i bilder

Kategori: Allmänt

Ljunghusen!

Kategori: Allmänt

Dagarna flyger förbi

Kategori: Allmänt

Gud vad tiden går fort när skolan är igång! Jag vaknar, går till skolan, åker hem, går till träning, sover. I princip alla dagar ser ut så. Inte mycket tid över till annat kan jag säga. SO-kursen går i ett dessutom, vi har redan avverkat samhällskunskapen och nu är vi inne på historian som tentas av om en vecka. Puh! Här går det sannerligen undan. Ingen tid för jobb överhuvudtaget. Kan ju inte missa flera timmars plugg liksom! Jag måste ta igen lite nu i helgen också, har inte hunnit plugga mån-ons, då har det varit träningar. Och jag börjar ställa mig själv frågan hur mycket tid jag ska lägga ner på gymnastiken när skolan bli åsidosatt så pass mycket som den blir nu. Det känns inte riktigt ok att prioritera gymnastiken framför skolan. 
 

Effektiv dag

Kategori: Allmänt

Well hello to you!
Då jag har jobbat två dagar fick lördagen bli min pluggdag. Vi har gruppredovisning på måndag morgon och jag var tvungen att skriva klart min del, sammanställa en enkätundersökning och redigera vår powerpoint. Så det satt jag och gjorde hela morgonen och förmiddagen. Otroligt skönt att få det klart! Nu ska det bara präntas in i huvudet men det blir nog inga problem. Ämnet har vi diskuterat så otroligt mycket och jag har intresse för det, då är det alltid lättare. Ikväll ska vi äta fondue, blir en bra belöning :)
 
Såhär fint friserad blev jag på jobb igår. Hade två frisörer som såg till att jag blev snygg!

Vilken härlig dag

Kategori: Allmänt

Regn och rusk har präglat dagen men för min del har den varit underbar ändå. Jag älskar verkligen att arbeta på Västra Klagstorps förskola. Barnen är så otroligt fina, personalen är super trevlig och omgivningarna ska man icke klaga på. Möjligtvis finns en nackdel, att det spökar. Lilla flickan Eva Dahl, en femårig flicka som ligger begravd på kyrkogården bredvid. Eller det är vad vi tror att det är. Men usch läskigt är det! Tiden gick väldigt snabbt idag och jag vill inget annat än att komma tillbaka på måndag men icke sa nicke. Skolan kallar. Gud vad kluven jag känner mig när jag är där. Skulle så gärna vilja arbeta där på heltid, och vet att de söker personal men samtidigt vill jag inte pausa skolan. Den vill jag bara bli klar med. Ja livets alla beslut! haha Får vara glad för den tid jag får vara där i alla fall :)
 

Fredag 14 september

Kategori: Allmänt

God morgon mina vänner!
Alldeles strax ska jag ta röda faran mot jobb. Röda faran som för övrigt MÅSTE in på reperation. Avgasröret hänger snart inte med längre. Jag orkar bara inte fler kostnader. Men tänkte se vad det kostar och blir det för mycket så får tyvärr bilen åka till tippen. Nya däck behöver jag också... Kul med bil! Idag blir det jobb 7.30-17, inte alls drygt pass haha. Så ikväll ska jag bara hänga i soffan med min to-do-list och försöka pricka av så mycket som möjligt. Lite gotte får jag nog ha som sällskap också.

Now I gotta go! Ciao

Motionsgympa

Kategori: Allmänt

Idag körde jag och Emma terminens andra gympapass. Idag var vi dubbelt så många vilket var kul! Samma pass som sist och det gick återigen bra. Dock planerar vi att till nästa gång lägga in en styrkelåt och en konditionslåt till. Aldrig fel med extra träning ;) Imorgon känns det som att rumpan kommer att ha träningsvärk, härligt! Om ni känner för att vara med på ett pass är ni välkomna nästa torsdag 18.30-19.30 på Österportskolan :)

Ta hand om ditt eget liv istället för att lägga dig i andras, MIFFO!

Kategori: Allmänt

Människor som ska lägga sig i andras liv istället för att ta hand om sitt eget misslyckade liv är en jävla pain in the ass. Gå och dö. Eller insjukna i någon trevlig sjukdom som gör att du tappar talförmågan. Eller varför inte bli en normal människa? Nä jag tror att gå och dö är det bästa alternativet.  

Skola bytas ut mot jobb

Kategori: Allmänt

Yes som rubriken säger är det dags för jobb idag. Ska vara på Västra Klagstorps förskola. Jobbar faktiskt ingen annanstans för tillfället. Använder inte vikariebanken utan har gett VK mitt schema så ringer de när de behöver mig :) Så slipper jag åka land och rike runt till olika förskolor, förskolor som jag ändå inte trivs värst mycket på. Jag funderar på att helt och hållet lämna vikariebanken faktiskt. Både lön och arbetstimmar spelar in. Jag funderar på att gå tillbaka till butik, bra betalt och det finns möjlighet att jobbar kvällar och helger. Först ska jag dock söka ett par jobb :)
 

Skräckupplevelse

Kategori: Allmänt

Idag när jag tog tåget hem, satte jag mig i ett fyra-säte. Detta skulle jag ångra under hela tågfärden. Där satt nämligen redan en tant. Nej jag har inget emot tanter, är inte tantsist. (Alltid viktigt att påpeka, likadant när man ska säga något om folk med invandrarbakgrund så måste man alltid gardera sig genom att säga "Nej jag är inte rasist men..", inte för att jag tror att jag uppfattas som det, det går mer på rutin) Lång parantes det blev.. Ja åter till tanten. Jag sätter mig som sagt på sätet och som alla moderna människor i dagens samhälle slängde jag först upp telefonen och försökte hitta något nytt som jag inte sett på den minuten det gått sen jag tittade sist. Såklart har inget väsentligt hunnit hända och telefonen läggs ner igen. Då höjer jag blicken och tittar på tanten, och GUD! Vilka hemskt groteska tänder. Fyfan! Där var typ fyra tänder i hela munnen och en såg ut som om det var på väg ut, den liksom hängde med hela roten ute. Nä fy fan! Och jag kunde inte släppa blicken från detta. Diskret, I know! Glad blev jag när det tåget rullade in i Oxie och jag äntligen kunde titta på något annat. Nu kommer jag ALDRIG skippa tandborstningen och tandtråden ska används oftare.

Precis vad jag behövde!

Kategori: Allmänt

Well thank you! En gul liten remsa satt under min vindrutetorkare igår. Tydligen existerar det P-vakter i Oxie också. Har dock aldrig sett dem sedan jag flyttade hit för snart ett år sedan. 800 kr dessutom. För att stå liiiite för nära en T-korsning. Who cares?! Ingen drabbas nämnvärt av det egentligen. Men regler är till för att följas ju. Och jag tömmer mitt konto för att betala in ytterligare pengar till staten. Precis som om de inte tar nog. Haha nu kommer bitterSara fram kände jag.
 

Propra Sara

Kategori: Allmänt

Har fått dinge för det här med kjol. Kjol igår och kjol idag. Blir nog att kjolshoppa lite så jag har fler att välja på. Dagens kjol är lite stor tyvärr men det ignorerar jag. Och just det, jag har gett mig själv ett uppdrag. Jag har en tendens att påverkas väldigt lätt av saker som händer runtomkring mig och låter det gå ut över mitt humör och dylikt. Men nu ska jag bättra mig på den fronten. Jag måste bli bättre på att skaka av mig saker. Inte påverkas att så otroligt mycket, det går så mycket energi att irritera sig på saker. Nej det ska det bli ändring på! :)

Intressanta diskussioner

Kategori: Allmänt

Idag i skolan diskuterade vi demokrati, eller vi gör det varje lektion, men idag kom vi in på demonstrationer, vart går gränsen för staten att ingripa osv. Väldigt intressant diskussioner uppstår och jag kan bara inte hålla tyst. Jag måste säga vad jag tycker och min tanke kring det hela. Ibland blir jag irriterad och vill bara skaka om personen jag pratar med för att den ska tycka som jag haha. Men å andra sidan är det ju det som gör det roligt att diskutera, att människor tycker och tänker olika.

Ny trupptröja

Kategori: Allmänt

I våras fick mina gymnaster den briljanta idéen att trycka en hoodie till truppen. Sagt och gjort. Deras ord är min lag. Alla köpte varsin svart hoodie och jag knåpade ihop ett tryck. Resultatet? Se nedan! :)

Familjemiddag

Kategori: Allmänt

Efter träning med gymnaster, lunch med sambo och svärföräldrar samt egen gymträning landade jag hemma hos min morfar. Min moster från Stockholm var nere på besök så jag åt middag tillsammans med dem. Kräftor. Muuuums! Kräftor går alltid hem. Jag fick slutligen köra min moster och hennes vän till Sturup innan jag begav mig hemåt. Planen för kvällen? Läsa kurslitteratur :D
 


Lördagskvällen

Kategori: Allmänt



Gårdags kvällen spenderades hemma hos en vän med ett par andra vänner. Vi åt middag tillsammans, lekte med henens dotter, snackade skit och kollade film. Väldigt mysigt. Sådana kvällar är underskattade! :) Tyvärr fick jag lämna lite tidigt då Patrik ville att jag skulle hämta honom i Hedeberga. Eller Herdeberga. Äh vet i fan, körde fel gjorde jag iaf. Stod ute i ingenstans på en grusväg, beckmörkt var det också. Med lite bensin och lite batteri på telefonen. Som upplagt för en skräckfilm.
 
 

Det blir aldrig som man planerat

Kategori: Allmänt


Igår hade jag planerat att plugga under förmiddagen och eftermiddagen. Tror ni det hände? Nä precis. Jag fastnade framför datorn, fixade och donade med olika saker, köpte bland annat födelsedagspresent till Patrik. Och sen skulle jag väcka Patrik, då fastnade vi framför en film och jag däckade. Vaknade inte förrän halv tre igen.. Hoppsan. Satte mig iaf och pluggade då, hann dock bara ett halvt kapitel. Så får fortsätta nu på morgonkvisten.
 
Jag såg denna sida i mitt block igår. Det är en tenta-sida.. mitt i mitt block från Tiger. Haha ja jag tyckte det var lite väl underligt.

Sovmorgon är för ungdomar!

Kategori: Allmänt

Försöker jag intala mig själv och se det positiva med att vakna 7.15 en lördag morgon när inget särskilt står på agendan. Jag låg iaf och drog mig en timme innan jag tog mig ur sängen. Kilade iväg till ICA och hämtade ut mina skolböcker och handlade lite. När jag kom hem satte jag igång och diska, baka muffins, vika tvätt, slänga in en tvätt till och nu tänkte jag sätta igång och plugga. Har tre kapitel som jag ska läsa tills på måndag. Om jag ska vara helt ärlig har jag längtat efter böcker. Vill läsa inför varje föreläsning så att jag är med på noterna. Då hänger man med betydligt bättre på lektionen också :)
 


Invigde min Muffins Maker som jag fick av min moster i julas. Reminder: Använd inte bakformar nästa gång!

Fredagen i bilder

Kategori: Allmänt

Då sms/mms-funktionen fortfarande inte fungerar och det är omöjligt att blogga via mobilens internet blev det tyvärr inga inlägg igår. Jag lämnade hemmet halv tio och kom hem först efter midnatt. Så för att kompensera lägger jag upp bilder från gårdagen.




Första passet avklarat!

Kategori: Allmänt

Idag ledde jag och Emma vårt första motionspass. Fyra tappra herrar och en dame var vår grupp för dagen. Vi hade väl räknat med ett par till.. Men vi körde på ändå och det gick väldigt bra. Vi svettades och det brände i musklerna så vi gjorde något rätt :) Nästa vecka hoppas vi på fler aktiva. Jag tyckte verkligen det var kul att leda ett pass likt detta. Blev så inspirerad att jag vill hålla i fler pass av olika karaktär. Kanske något EFIT liknande. Skoj!

Som det brukar vara

Kategori: Allmänt

Imorse ställde jag bilen hos mamma och tog bussen därifrån till skolan. Jag skulle nämligen köra min släkting till strålbehandlingen på eftermiddagen och tyckte det var onödigt att betala för parkering på skolan. Resvägen blir i vilket fall som helst lika lång som med buss hela vägen. Imorse ställde jag bilen och gick direkt till bussen. Däremot hann jag gå in en sväng efter skolan. Och gud vad konstigt det känns. Att öppna dörren utan att se en katt komma trippandes i hallen. Det ska liksom hända. Det har alltid hänt. Usch vad tomt det känns att vara i lägenheten utan Zorro.


  

Utkast: Sep. 06, 2012

Kategori: Allmänt

Ytterligare ett skäl till att redovisa kring kollektivtrafiken; imorse hoppar jag på bussen med ett par andra. En man har en sms-biljett, dock har han fått den skickad till sig av sin fru och därför en kopia. Han hade tydligen en ftg-telefon och kan inte skicka det själv. Han fick åka med fyra men nu blev han nekad på trean. Världens bråk utbryter mellan chaffisen och mannen. Jag tänkte nu vara vänlig och köpa en biljett till mannen men chaffisen säger nej och mannen stormar iväg. Jaha. Tack för dagens gärning! Jag förstår både busschauffören och mannen. Men Skånetrafiken måste förenkla köpen av biljett och jojo-kort! Och mannen får helt enkelt rätta sig efter de dåliga regler som finns. Tacka vet jag Morgonpasset i P3 som får mig på bra humör :)

Hoppsan

Kategori: Allmänt

Dessa skorna råkade visst följa med mig hem i tisdags.. Plus ett par gummistövlar till jobb. Så kan det gå. Nu har jag iaf prickat av två saker på min shoppinglista.

Skola

Kategori: Allmänt

Idag hade jag en halvdag i skolan, 9.15-12, eller rättare sagt slutade vi redan 11.20. Dock fick vi en uppgift gällande Läroplanen som vi skulle fila på efteråt. Den ska redovisas imorgon :) Inga svårigheter. På lektionen blev vi även introducerade för vår första examination. En gruppredovisning där vi ska välja ut ett problem som berör flera aktörer, vår uppgift blir att se konsekvenser och lösningar. Det roliga är att vi har samhällskunskap vilket innebär att vi i princip kan välja vilket ämne vi vill. Vi har funderat kring kollektivtrafiken; varför ska man betala för något som inte fungerar? Du köper ju inte en telefon som bara fungerar ibland. Vilka garantier ska finnas osv. osv. Eller så pratade vi kring ungdomar och deras fritid. Det pratas mycket om att ungdomar hamnar snett, kriminalitet, droger osv. Men trots de väljer kommun och stat att stänga ner fritidsgårdar, sparar in på fritidsförvaltningar osv. Vilket resulterar i att barnen hamnar på gatan istället för i en sporthall, fotbollsplan eller fritidsgård. Ja det finns många roliga ämnen. Vi ska diskutera vidare på fredag och bestämma vad vi tycker fungerar allra bäst :)
 

Full rulle

Kategori: Allmänt

Nu är verkligen livet igång igen. Skolan startade i måndags, träningen är igång sedan en månad tillbaka, tränar själv, telefonen ringer stup i kvarten av föräldrar som vill att deras barn ska börja gympa, hjälper min släkting med transport till strålbehandling osv osv osv. Nu finns det inte många lediga stunder. Och jag gillar det! Det ska hända saker i livet :) På schemat idag står skola, basgruppsarbete, inläsning och träning :) Hade varit skoj om jag fick in en promenad också. Men det återstår att se :)
 
Skulle laddat upp bilder men min kära gamla dator vill inte samarbeta. Och just det, anledningen till att det inte blir så många inlägg är att sms/mms-funktionen inte fungerar.. BLÄ!

Skolstart innebär ny garderob

Kategori: Allmänt

Hur kommer det sig att när det är dags för skolstart måste garderoben uppdateras? Det känns liksom som ett måste. Så jag får väl följa denna "tradition". Skulle behöva fyra par nya skor, ett par gummistövlar (till jobb), ett par stövlar, ett par sneakers och ett par vinterskor. Sen skulle det inte sitta fel med lite nya höstkläder och kanske någon ny väska. Ni får gärna lämna ett bidrag till Saras skolstarts fond. 
 

Skolstart

Kategori: Allmänt

God morgon
Vaknade upp imorse och kände fortfarande att jag har ont i halsen. När ska skiten släppa?! Hade planerat att gå till gymmet och kick-starta dagen. Men icke sa nicke. Gav mig dock inte. Röra på mig skulle jag. Bestämde mig för att ta en promenad. 35 min och 3,5 km blev det. Tog det ganska lugnt, vill inte trigga igång en förkylning igen. 
 


Dagens ungdomar

Kategori: Allmänt

Idag när jag kom hem från träningen var jag på fixar-humör. Sa till Patrik att jag skulle byta sängkläder. Hans respons; "Men vafan kan man aldrig få ha en lugn söndag!!" Eh.. va? Jag ska byta sängkläder, JAG, och du klagar. Ditt uppdrag var att flytta rumpan från sängen till soffan. Ja dessa bortskämda barn! 
 
När jag ändå var igång sorterade jag bland våra sängkläder och handdukar. Allt ligger nu i en fin ordning. Hemmafru-deluxe! Patrik ska vara glad att han har mig. 
 
Det går väldigt bra att ignorera klädesgarderoben bredvid. Den är inte lika välsorterad. Den var det dock en gång. 

Helgen som gått

Kategori: Allmänt

När man har som mest tid är man som minst aktiv. 
 
Fredagen spenderade jag på Lilla. Skulle egentligen bara äta middag och ta ett glas vin men det slutade i tre flaskor vin och cider. Hemkommen kl tre. Hoppsan. Kul hade jag iaf! :) Lördagen spenderades i soffan fram tills det var dags att bege sig till Patriks föräldrars 25-årsjubileum. En trevlig kväll, även där dracks det men långt ifrån som i fredags och hemgången skedde redan halv tolv. Skönt idag kan jag säga. Hade ju träning kl 11 så kändes skönt att vara pigg :)