Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

golf?

Kategori: Allmänt

Hittade en Golftidning på toalettenn och helt plötsligt blev jag sugen på en runda. Jag har nog inte spelat på två-tre år men nu känner jag att det hade suttit fint. Fast jag tror inte att jag är så populär att spela med för antingen blir jag förbannad och irriterad för att det går dåligt eller så tar jag ingenting på allvar och bara latjar runt. Inte den perfekta medspelaren kanske haha. Men det där med golf har faktiskt sin tjusning, det är ganska mysigt att spela en kvällrunda på en bana med fin miljö :) Jag får väl försöka få mamsen eller någon annan frivillig att gå en runda med mig på en Pay and Play-bana.



Nu tänker jag borsta mina tänder och sedan krypa ner i sängen med min bok Aldrig fucka upp, den andra av Jens Lapidus.
God natt

So I won't give up..

Kategori: Allmänt

Gymnasietiden är slut och nu väntar ett enda stort frågetecken, det är helt sinnessjukt! Hur ska jag veta vad jag vill göra i framtiden, jag är ju bara lilla Sara som alltid har haft en trygghet i min familj, vänner och skolan. Det har alltid funnits någon runtomkring mig som har kunnat hjälpa mig med mina beslut men nu ska jag göra det själv? Gud, men det är väl bara att se på det hela med en jävla optimism och göra det bästa av situationen! Nu ligger min framtid i mina händer och det känns så jäkla sjukt men roligt.


Sommaren 2008 - Helt sinnesjukt underbar, just dagen då denna bild är tagen kommer jag sent glömma, av många olika anledningar ;)