Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

riktigt längesedan!

Kategori: Allmänt

Nu va det RIKTIGT länge sen jag skrev :p men fick en impuls av att börja skriva igen. tänkte att ni kanske vill veta vad som sker i mitt oerhört intressanta liv :p

veckan har varit lite speciell, geografiutflykt i onsdags haha. väldigt spännande. tittade på stenar lite överallt. det va skoj? :p nää men bussresan va faktiskt rolig :p

asså jag vet inte om jag har mognat som person eller bara har insett att jag inte längre kan vara konflikträdd på samma sätt som innan. man måste ta tag i saker och ting innan de trasslar till sig ordentligt. 
jag anser att har man problem med en kompis, säger man till den kompisen. istället för att gå runt och vara arg eller dölja det och bara snacka med alla andra. jag förstår inte sånt. tycker det är så otroligt omoget. det är ganska svårt att förstå vad som är fel om man inte säger något. eller har jag fel?

tänka sig att man glider ifrån personer man trodde sig stod väldigt nära. vissa förändras mycket, kanske till det sämre? jaa ibland faktiskt. men jag förstår mig inte på personer som leker nära vän till en, men sen sticker en kniv i ryggen på en. vad är det för moral? kan man inte bara vara ärlig när man väl måste stå till svars? ärligheten tar en långt kan jag ju säga, det är vissa som inte har förstått det bara.
sen har jag också märkt att dom jag trodde jag glidit ifrån fakitiskt fortfarande finns där för en. dumt av mig att tro att vänner jag har haft i 8 år skulle försvinna bara sådär. vi har ju ett speciellt band till varandra. det kommer förhoppningsvis aldrig brytas.
"as we go on, we remember all the times we had together"

jaa, då har man två prov nästa vecka också. italienska och rättskunskap. italienskan känns ganska lätt men ändå inte. aja måste iaf få ett vg. har fått lite väl många g denna terminen. t.om ett ig!! panik! men får jag ifs hjälp med nu av min kära kusin. jag och malin kämpade med italienskan igår. hahaha det va trevligt det :p

nä jag ska tigga massage av mor min. ryggen har pajat ordentligt! jippi!

Ciao!