Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

once upon a time

Kategori: Allmänt

idag hade jag och alex ett möte med Iaa. gav inte jääättemycket. men inte så konstigt med tanke på att vi inte kan göra så mycket mer på vårt arbete just nu. känns ändå bra att vi har gjort så mycket vi kan såhär långt.
vi begav oss upp till stan och åt lunch på espresso :) tog en runda på stan också. blev ett par jeans, ett linne, en hoodtröja och en t-shirt :) behövde fylla på garderoben :p gick tillbaka till skolan och hade engelska i JÄTTELÄNGE! den lektion varar i en evighet! enda lektionen på hela dagen och så ska den vara sjukt lång. aja man dör inte direkt.
mötte upp kajsa efter skolan och så gick vi hem till mig. väntade på att mamma skulle komma med bilen och kortet så att vi kunde åka och storhandla på Willys. gick ju riktigt bra! åkte och tankade också en snabbis. fast det gick inte så bra :p råkade trycka fel oktan och skit. haha så kan det gå.
iaf. kajsa och jag lagade oss en smarrig lasagne och satte oss och tittade på Tillsammans. sjukt rolig film. måste ses! haha
nu sitter jag här och kollar seinfield. har alltid tyckt det är ganska tråkigt men på något sätt slutar det alltid med att jag kolla ändå. fast nu börjar sex and the city. lite roligare faktiskt, nä ska lägga mig i sängen nu och kolla.

lön it is

Kategori: Allmänt

ja idag skulle jag fått min lönespecifikation och imorgon skulle pengarna funnits på mitt konto. men fick jag någon specifikation idag? nä! så jag ringer till en löneassistent och ber henne kolla om mina timlistor kommit in. tror ni dom har gjort det? nä inte det heller. så ringde min chef och hon sa att hon skulle fixa det. får hoppas att pengarna kommer in så fort som möjligt.
idag hade blev det enn runda på stan med therese och måsen. hittade ett par fin fina byxor som jag har lagt undan :) ska upp med alex imorgon också. först har vi dock ett möte med Iaa. ska prata lite om vårt projektarbete.
har engelska vid två sen ska jag träffa min kajsa:)

på torsdag blev det precis bestämt att jag ska iväg och prova lyrical hiphop på freestyle med frall. vill gärna börja träna igen så får bli dans när gymnastiken har lagts på hyllan :( men kommer nog säkert bli bra det också :)

nu ska mamma envisas med att ha datorn så får väl skriva mer imorgon eller nåt. 
 

partynight next

Kategori: Allmänt

ja helgen närmar sig med stora steg! och det känns skönt. inte för att min vecka har varit speciellt påfrestande. har ju haft sovmorgon varje dag förutom måndag och onsdag. engelskan blev inställd imorgon med så börjar tio. trots att det bara gått tre dagar har jag redan fått två läxor; matte och engelska. det sjuka är att jag klarade av matten!!! sicksicksick. vår lärare introducerade kursen med att säga "Ni som hade ett svagt G i B-kursen kommer ha svårt att hänga med i C-kursen" YIHA skrek jag. som ni kanske vet hade jag IG på varenda prov förutom Nationella där jag klarade mig precis. men jag ska allt kämpa för att få ett G. allt som krävs, tror jag får meritpoäng för denna kursen och det jublar jag över! hoppas jag får det i engelska C också.
idag blev det bio med mamsen. vi såg Mamma Mia. har sett musikalen innan i New York. då va det mer show men nu förstod man mer poängen. rekommenderar den starkt :)
imorgon har jag två lektioner, matte och internationell ekonomi. inte så farligt. tänkte ta en tur upp till stan och hämta min klocka som har varit på inlämning sedan börjar av augusti. jag har en viss otur när det gäller klockor. de går alltid sönder!
vid femtiden bär det av till Yamuto eller vafan restaurangen heter. girlsen ska käka tillsammans och dricka några billiga öl haha ;) vart det bär av sen är ännu oklart. men tvekar inte på att det kommer bli en rolig kväll!
nä nu ska jag se Tio orsaker att hata dig

it's coming closer

Kategori: Allmänt

ibland önskar jag bara att allt kunde bli precis som jag ville. varför kan man inte alltid få det man vill ha? fast det är ju klart då hade kanske inte livet varit sådär jättekul. eller? jag har inget bra svar på en frågan. men ibland är det härligt att ha kämpat för att sen få något underbart tillbaka. jag kan inte påstå att jag kämpar något fruktansvärt men jag tycker faktiskt att jag hade förtjänat att få lite som jag vill. men det kanske är så att för vissa saker kämpar jag för lite? vissa människor slänger sig ut och gör allt för att få det de vill ha. jag däremot väntar ibland på att saker och ting bara ska komma till mig. nu gäller självklart inte detta allt. men vissa saker. jag tror tyvärr det beror på att jag är osäker på mig själv. det går dock i vågor men när jag är med främmande människor eller folk jag inte känner så väl så är jag inte alltid den jag vill vara. och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra åt saker. visst kan jag jobba på mitt självförtroende men det finns tillfällen då det sviktar. tror faktiskt det gör det för alla någon gång. men ibland känns det som om jag är den enda som inte alltid vet vad jag ska säga. men jag är nästan hundra på att alla har varit i den situationen.
men jag tror som så här att med tiden kommer även detta lösa sig. det positiva med detta är i alla fall att jag är medveten om det och försöker göra något åt det. bättre än att bara sätta sig i ett hörn och tycka synd om sig. 

just nu sitter jag här i min 3 strl förstora Calvin Kleintrosor jag fick av fader min efter hans resa i USA. kanske ska sy in de? undra om man kan sy in trosor. vad hade en sytant sagt om man kom in med en påse förstora trosor och bad henne sy in allihop? förmodligen hade hon trott att jag inte hade råd med nya trosor. hur fan kom jag att tänka på detta? ja tror nog att therese är den enda som hade kunnat tänka i samma banor men nu är hon ju inte hemma. så får skriva om mina tankar här istället. 

just nu längtar jag något fruktansvärt efter min lön och efter Budapest! denna längtan efter resan kommer nog bli starkare och starkare ju längre in på terminen vi kommer. när man sitter där i slutet av september och mörkret, kylan och blåstet omringar oss då kan man inte annat än längta bort från Malmö. 
nä nu är det dags att borsta tänderna och sen se klart på en dålig film. 
 

on my way

Kategori: Allmänt

hade en lektion idag mellan 9.50-10.30. så kommer varje tisdag se ut för min del. inte helt fel faktiskt. jag och alex satte oss i passagen och fixade lite med projektarbetet. Nu har jag skrivit ihop hela inbjudan, kval och poängsystem. skönt att ha det klart.
tog en liten powernap i eftermiddags innan jag tog tag i tvätten. vek tvätten som låg uppe också. värst vad jag har blivit duktig haha :p
sen fixade jag klyftpotatis och under tiden den stod i ugnen gick jag en powerwalk. gick snabbare idag än igår :) dock va det varmare :p duschade och sen åt jag med mamsen :)
imorgon har jag ju min underbara 4 timmar och 45 minuters håltimme. ska lämna tillbaka böcker på biblioteket, hämta min klocka och lämna en film. tänkte hinna med att ta min promenad och duscha innan jag går till skolan igen. lär inte hinna det efter för bror min föreslog att vi skulle äta på malmöfestivalen imorgon och efter det är det Nrj in the Park.

back to school

Kategori: Allmänt

då har skolan satt igång igen. schemat va inte fy skam faktiskt. en lektion varje tisdag? oerhört skönt! Blev en runda upp till stan för att äta. Blev en Tex-Mex tallrik som va sådär faktiskt. Lite mycket nachos och lite köttfärs. stack till apoteket för att hämta ut p-piller men självklart hade apotekets datasystem kraschat imorse så mitt recept har inte kommit in. får ringa till um imorgon och be dem skicka in det igen. 
när jag kom hem däckade jag totalt. sov i typ 2-3 timmar. vet inte varifrån denna trötthet kom ifrån. skönt va det iaf. började lite med maten sen gick jag ut och gick. tänke försöka göra det till en vana. 
mamsen och jag har bokat biljetter till Mamma Mia på torsdag :) 

 

moneymaker

Kategori: Allmänt

sommarlovet är officiellt över om tre timmar och 50 minuter. mitt lov har varit fruktansvärt bra! ett bra avslut på sommarloven, för detta är ju faktiskt mitt sista någonsin. framöver kommer det heta semester och vara i ca 4-5 veckor. jaa vad ska man säga. finns ju både för- och nackdelar med det. dock inget jag orkar sitta och skriva om nu. alla är nog medvetna om dem.
ja jobb jobb och åter jobb. det är ju en ständig press om jag får säga så själv. nu måste man börja tänka på jobb på allvar för om ett år står man där och är i stort behov av ett heltidsarbete. de är lika bra att börja söka efter ett jobb man kan trivas med under en längre tid. jag har äntligen kommit en bit på vägen, har skrivit mitt cv och börjat dela ut lite smått men måste nog vara lite effektivare om jag vill hitta ett extrajobb till hösten eller iaf till nästa termin. ja usch ibland önskar man att man fortfarande vore liten så man slapp tänka på jobb, pengar och framtiden. visst är det kul men att inte veta gör mig nervös och lite rädd. men allt detta kommer att lösa sig, det vet jag. men det finns tyvärr alltid tid att oroa sig.

nu när man kommer in i rutinerna igen känner jag att jag måste komma igång att träna också och det får bli lite mindre äta ute :p jag saknar gymnastiken så fruktansvärt mycket. saknar att springa ansatsen för att sen trycka ifrån allt man kan och flyga uppåt, rotera och landa i den mjuka mattan. hade velat träna, träna mycket. men det finns ingen förening som passar. det får väl bli gymmet igen. kul? nja sådär. men det är bra träning och det är skönt när man går ut därifrån.

nä nu ska jag försöka se klart på min film.

CIAO

sommaren 2008

Kategori: Allmänt

nu är denna sommare tråkigt nog börja lida mot sitt slut tänkte jag sammanfatta den lite kort: HELT SJUKT UNDERBARgår inte att beskriva den på något annat sett. har haft fruktansvärt roligt konstant. har umgåtts med alla möjliga och omöjliga. nä detta har nog varit den bästa sommaren på länge!
YIHA!







crazy

Kategori: Allmänt

before he cheats - carrie underwood

what about love - heart

hela veckan har i princip spenderats på bo01. man kan inte få nog av solen! i torsdags va sista dagen på jobb, det firades med utgång med jenna. hade riktigt kul! :D
på fredagen träffade jag frall en snabbis på morgonen. sen bar det av till stan mede malin och jessica. blev dock inte någon längre runda för det va olidligt varmt. käkade lunch sen mötte vi tim och gizzan och cyklade ner till bo01. malin åkte dock hem och packade. kom hem vid fem och började fixa mig. stack till kajsa och förfestade. sen tog jag, jessica och cimme taxi till Hipp. hade en underbart rolig kväll!! HAHA :D:D träffade trevliga "näsetmänniskor" och en valross! haha ;) det ska lätt göras om!

idag har jag bara degat. kollar just nu på 27 dresses. har två andra filmer jag tänkte se.

CIAO