Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

söndag 30 januari 2011

Kategori: Allmänt

God morgon!
Uppe med tuppen idag igen. Konstigt med tanke på min festkväll igår. Inte för att den var sen men man brukar ändå vara utslagen dagen efter. Men inte jag nej, jag studsade upp efter åtta och fixade mig, gick och handlade bullar och allt. Nu sitter jag här färdig och klar och väntar på att det ska bli dags att sätta sig i bilen mot Kirseberg och gymnastikträningen. Duschen tog jag igår natt när jag kom hem haha. Luktade som en hel askkopp! På andra stoppet igår röktes det inne och trots att jag bara var där i drygt 30 min hann ALLA mina kläder börja stinka. Så kände att det var lika bra med en dusch när jag kom hem. Skönt såhär dagen efter! Iaf, gårdagen, den började hos Marika med underbar middag, god drick och roligt sällskap. Hade jättekul! Sen bar det av till avskedsfesten för Kajsa och Max men jag tror att vi kom lite för sent. Det var inte mycket folk kvar och jag ville inte dricka mer och var trött. Så jag tog mig hemåt kanske tidigt. Hann till och med prata med mamma innan jag tog mig an duschen och därefter kudden :)

Planerna för dagen är som sagt träning med min nybörjargrupp, läsa till alla papper till en domarkurs jag ska gå i februari, slappa och ikväll blir det avskedsmiddag för Kajsa.

Lördag 29 januari 2011

Kategori: Allmänt

God eftermiddag!
Vaknade redan halv nio idag av att jag behövde gå på toaletten. Hade gärna velat ignorera det och sova vidare men det är inte det lättaste. Fick släpa mig upp ur sängen och sen var det inte lönt att somna om. Hade dessutom lovat mitt exs mamma att jag skulle åka hem till dem och stänga av lyset på deras bil (De är bortresta och fick samtal från granne om att lyset på bilen var på igår). Så det var lika bra att komma iväg så tidigt som möjligt. Som tur var gick det att starta bilen när jag kom dit. Den hade inte dött. Lucky them! Tog en sväng in om Jägerso för att köpa present till Marika som vi ska fira idag. Blev tre flaskor vin. Sånt som alltid går åt om jag känner den damen rätt ;) Blev bara en mellanlandning hemma innan jag kilade iväg med min moster till Netonnet. Blev en ny mobil till mig och en skrivare till morfar. Får ta och visa upp mobilen när jag kommit hem :) 
Nu får jag ta och vara lite social innan jag ska kila hemåt för en powernap!


 

Fredagkväll

Kategori: Allmänt

Kvällen spenderade jag med att äta middag med min moster, morfar och mamma. Serverades entrecote, hasselbackspotatis och beasås. Asgott! Men tack vare min käre fd maginfluensa kunde jag inte äta så mycket :( Vid åtta drog jag mig vidare hem till Kajsa där det dracks vin och snackades skit. Vi tog en taxi till Möllan där vi fortsatte vår skitsnack och drickande. Kajsa, Max, Malin och Pierre bestämde sig för att dra vidare till KB men jag kände för att dra hem och rätt gjorde jag nog i det. Är astrött!! Så sängen kallar så gott på mig :)

Resultat av dagens runda

Kategori: Allmänt


Ett par assnygga boots från Skopunkten. Bilden gör inte de riktigt rättvisa dock!

Nattlinne från H&M

Mysig tröja från H&M

En söt topp även den från H&M

Blev lite annat också men det var mest tråkiga saker :p

Fantastiskt

Kategori: Allmänt

Det fantastisk är att folk fortfarande går in på bloggen trots att jag inte har uppdaterar sedan i december. Strongt! haha Jag vad har hänt sedan december då? Jo jag har nytt jobb. Jobbar på Tygelsjöskolan som lärarassistent och fritidsledare. Trivs riktigt bra! Nu i februari får vi se hur det blir med tiderna, var eventuellt tvungen att gå ner på halvtid.. Icke bra! Men vi får se hur det blir med det. Ska kontakta rektorn senare idag. Och ja anledningen till att jag överhuvudtaget är hemma idag är att jag fick maginfluensa i tisdags kväll. På min födelsedag och allt! Ja så går det väl när man inte spritar händerna 1000x om dagen på jobbet haha. Idag mår jag dock betydligt bättre men är fortfarande lite känslig i magen så ville inte riskera något genom att springa iväg till jobb. Sitta där och spy och ha sig är ingen höjdare. Och är fortfarande väldigt trött hela tiden. Hade varit vaken i knappt två timmar sen höll jag på att slockna. Och bara att skriva om trötthet får mig att gäspa. Nu är dock tanken att jag ska kila iväg och köpa mig ett par nya skor. Det var faktiskt ett bra tag sedan jag unnade mig det!