Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

God morgon.

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen idag. Var tvungen att gå upp tidigare än vanligt för att hinna duscha. Kommer inte hinna det ikväll innan jag sak iväg så får ta det nu istället. Idag blir det som sagt skola, jobb och tjejmiddag. Jag lär vara slutkörd ikväll haha.
Nu bär det av mot Signalen där jag ska möta upp Malin för att lämna hennes kamera till henne.

/Sara


(Nu funkar inte bildskiten igen!!!!)

Födelsedag.

Kategori: Allmänt

Vid nio-tiden gick jag, mamma och Dan med raska steg hem till Marja, min tidigare chef och mammas väninna för att överraska henne på hennes födelsedag. Vi mötte upp min bror utanför och sen smög vi oss upp och sjöng för fulla halsar utanför hennes dörr. Hon blev väldigt chockad och överväldigad. Jag kunde inte sluta le. Tycker det är så roligt när människor blir så glad för så lite. 

 

Nej nu får jag ta och gå och lägga mig om jag ska orka med morgondagen som ser ut såhär:
- Skola 8.20 - 13.50
- Jobb 14.00 - 18.00
- Tjejmiddag hos Tess 18.30
Lär bli tufft men som tur är har jag bilen så jag kan köra till Tess.

/ Sara

Tröttig dag.

Kategori: Allmänt

Idag var jag flitig och gick upp två timmar än jag egentligen behövde för att gå och träna. Har inte hunnit med det denna veckan och innan skolan var det enda jag hann med idag, så så fick det bli. Duschade och gjorde mig i ordning på gymmet sen släpade jag mig mot skolan. Hade bara en lektion idag. Jag var tvungen att skippa filosofin då jag skulle hålla i en lektion i gymnastik för 8-11 åringar. De går på ett fritids och där de har något projekt där barnen får prova på olika idrotter för att hitta något det tycker är roligt. Det hela gick mycket bra och var uppskattat.


Lilla gruppen

Efter det drog jag mig hemåt. På gustav mötte jag en gammal tränarkompis från gymnastiken. Alltid kul att stöta på folk man inte träffat på länge och ta igen lite.
   När jag cyklade hem hämtade jag upp mina skor jag lämnat in för att klackas om. Jag fick betala 385 kr för det, har nog aldrig betalt så mycket för att klacka om mina skor :p Jag får helt enkelt återgå till min vanliga skomakare på kronprinsen.
Jag var alldeles slut när jag kom hem och hann endast läsa några få sidor i min bok innan jag somnade.. När jag vaknade hade mamma precis blivit klar med maten. Bra tajming haha.



   Ikväll ska jag följa med familjen till mammas kompis som också har varit min chef. Det är hennes födelsedag idag så vi ska fira henne lite. Jag får passa på att tacka henne för all hjälp med sommarjobb och jobb. Det är hon som har fixat sommarjobb till mig, senast nu i somras och hon lyckades även fixa in mig på Mästerlivs.

/Sara

Del två.

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen fått min kamera köpt! Åkte iväg med mamma efter träningen och inhandlade den på NetonNet. Nu vet ni iaf vem som alltid kommer ta foto haha.

Träningen idag gick väl sådär. Hade både vår grupp och en annan. Mina tjejer gjorde bra ifrån sig men de från den andra gruppen var respektlösa och oengagerade. Sånt får jag spel på. Det ska inte spela någon roll vem man har som tränare, man ska göra sitt bästa ändå. Usch och fy, men detta kommer deras tränare att få höra.

Idag blev det mer shopping, som jag förutspådde innan :p Blev en långärmad tröja som jag tänkte ha när jag åker skidor. Ska bara åka med väst detta året så då behöver jag mer än en tjocktröja under. Jag köpte även ett par byxor från Gina Tricot. Visar det hele imorgon :)

/Sara

Skola.

Kategori: Allmänt

Idag har jag endast haft en lektion imorse, religion. Må säga att de lektionerna är ganska intressanta om man jämför med de man hade i grundskolan. Nu handlar det mer om relevanta problem som uppstår på grund av religion och inte bara hur de olika religionerna ser ut. Idag diskuterade vi könsstympning och organtransplantation. Efter lektionen blev det BK.. jag syndade.. Inte bra alls. Får väl strunta i att nu på några dagar. Nä skämt åsido, får väl helt enkelt träna hårdare denna vecka. Har dock inte hunnit med något ännu, får bli träning imorgonbitti och på lördag.

Nu har jag och Alexandra precis skrivit klart utkast två. Känns riktigt skönt att ha det klart. Nu blir det biblioteket nästa så att vi kan påbörja vår andra del. Spännande.. :p

Om en liten stund bär det av mot stan och så vill jag shoppa, shoppa och åter shoppa. Är jag beroende eller vad?! haha

/Sara



Mina huffisar!

Studiedag.

Kategori: Allmänt

Har hon inte sett fel på schemat, är det något annat som gör att hon ringer mig i ottan haha. Nä så farligt var det faktiskt inte. Låg bara och halvsov när Måsen ringde mig och behövde mitt stöd och självklart ställer jag upp. Så nu har jag ätit frukost och chillar lite vid datorn. Är väldigt sugen på att beställa hem lite grejer faktiskt, får nog bli så hihi. Fick in min lön för några dagar i julas. Storhelg och det innebär mycket pengar. För en och en halv dag fick jag in 1100 kr :)
Men det första jag ska göra är att lämna in tre par skor som jag måste klacka om och sedan är det digitalkameran som gäller. Det bästa vore en rosa men då den inte finns inne får det nog bli en svart en.

Nä nu blir det nätshopping!

Måndag.

Kategori: Allmänt

Ny vecka, nya tag? Nä men ny vecka, ny insikter. Bra insikter. Väldigt bra. Jag säger hejdå och vinkar med mina prinskorvsliknande fingrar.
Gårdagen var superbra. Träning, kalas och möllan med mina flickor. En öl och en strawberry daquiri avslutade min söndag.

Idag blev det shopping för att komma på bättre humör. Blev två t-shirtar från Zara, ett par solglasögon, body lotion och balsam från H&M. Hann även med en fika med Alex, Måsen och Jenny.

Imorgon är det studiedag och då blir det träning, kamerajakt, eventuellt mer shopping och eventuellt jobb på kvällen. Men just nu ska jag bädda ner mig i soffan fram CSI med ostbågar så det så

/ Sara

Födelsedag.

Kategori: Allmänt

Gud vad jag inte har haft en enda sekunds ledig tid idag. Dagen började med att jag for iväg till hallen för en träning med mina nya grupp. Det går väldigt bra och det är så skönt att det inte blir samma press som med den andra. Vid elvatiden kom jag därifrån från och väl hemma var det bara till att hoppa in i duschen och börja fixa sig. Hann med att skicka iväg några mail som jag har missat hela veckan. Har man den bördan borta från axlarna. När jag var färdigfixad hjälpte jag mamma med all mat och jag hann kanske sitta ner i två minuter innan det ringde på dörren och gästerna anlände.
Jag fick massa pengar, några smycken, en tallrik till min servis och en bok :) I veckan ska jag ut och leta kamera. Jag vill ha en egen nu, är så trött på att aldrig få bilder från folk :p

Ikväll ska jag ut med mina flickor och ta en öl. Det blir en bra avslutning på en bra dag : )

- Jag är så jävla trött på människor som du! Jag kommer att ta ytterliggare ett steg ifrån dig.

090124

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev väldigt lyckad. Först blev det middag och förfest hos födelsedagsgrisen Tove nere i Skanör. Väldigt trevlig folk och en härlig stämning. Tog bussen in mot stan och mötte upp Måsen och så gick vi till Yamato. Drack lite och socialiserade och sedan tog vi oss vidare mot Choklad. Vi dansade och hade kul hela natten lång. VI tre-tiden kände jag att tröttheten började slå till så jag tog en taxi hem och däckade nästan direkt.

Idag har jag i princip bara legat på soffan och degat. Hjälpte mamma lite med förberedelser inför morgondagen. Ikväll blir det hem till William. Förfest där men jag ska inte dricka, ska upp tidigt imorgon och köra.


Du är inte den vi trodde du var...

Sovmorgon.

Kategori: Allmänt

Torsdagarna är den dag då jag har en lång sovmorgon! Idag blev det ännu längre då marknadsföringen blev inställd. JAg blev dock väckt av en viss förvirrad Mås som tog fel på dagarna och trodde att vi började 8.15. Stackare :p Själv låg jag och mös i sängen. Runt halv tio släpade jag mig till slut upp och åt lite frukost för att sedan bege mig till gymmet. Idag blev det kondition och armar, axlar och rygg. Denna vecka har jag ökat konditionträningen från 15 min (Jag har sämsta kondition, jag vet!) till 25 minuter och några träningar framöver kommer jag att köra på 25 minuter innan jag ökar.
Mina knottror i ansiktet jag berättade om har börjat försvinna! Jag är överlycklig! Jag började använda en fett NIVEA-kräm som jag smörjde på morgon och kväll och det verkar fungera. Toppen! Hade inte stått ut mycket längre med dem :p

Nä jag får väl ta och bege mig mot skolan om jag ska hinna i tid. Direkt efter skolan blir det jobb i kiosken... JIPPI!

Puss och Kram


Redo för partaj imorgon ;)

090120

Kategori: Allmänt

Idag fyller min lilla Tove år, jag välkomnar henne till vuxenvärlden. På fredag bjuder hon på middag och förfest nere i Skanör. Efteråt blir det nog Choklad för min del, får se vem jag släpar med mig.

Idag hade jag bara två lektioner. Psykologi B och religion. Hade en håltimme där emellan så jag hann läsa internationell ekonomi en gång. Jag har mitt omprov på fredag. Tro nu inte att jag fick IG på det tidigare provet för det fick jag definitivt inet. Jag har inte gjort provet överhuvudtaget men på fredag är det dags. Jag hann även med att läsa ut Snabba Cash som jag har kämpat med hur länge som helst. Får säga att slutet var väldigt spännande och jag rekommenderar boken!

Nä nu ska jag har lite "Sara-tid". Chic och Djävulen bär Prada blir det idag.

Ny vecka, nya tag.

Kategori: Allmänt

Då var jag frisk igen. Känns bra att kunna komma igång med träningen igen. Gymmade efter skolan idag. Blev lite kondition, armar, axlar och rygg. Lär ha en del träningsvärk imorgon men det gillar vi.
Idag blev det inget med provet i Internationell ekonomi. Läraren var sjuk så nu har jag ytterliggare en dag på mig att plugga. Vet inte om jag hinner med det innan gymnastiken men annars får det helt enkelt bli efteråt. Tar inte speciellt lång tid att läsa igenom allting så jag ska nog ha tid att se mitt älskade CSI klockan 21.00.

Jag känner att jag verkligen måste lugna ner mig. Har fått småknottror i ansiktet, min nacke gör ont konstant, ryggen detsamma och jag har halsbränna allt oftare. Det är inte alls bra. Förhoppningsvis blir denna veckan lugnare än förra och jag får lite tid över till mig själv. Jag kommer inte överleva många dagar med denna kassa hy jag har nu. Jag som aldrig har en finne blir helt plötsligt utsatt för värsta angreppet. Nä detta går bara inte! Blir hudläkaren om det inte försvinner till helgen.


Fina hyn är som bortblåst :(

Plugg, plugg och åter plugg.

Kategori: Allmänt

Nu har jag vaknat från min dvala och ska ta fram mina skolböcker. Har bestämt mig för att jag ska sitta mellan 17-19 och försöka få så mycket som möjligt gjort. Jag vet inte vilken dag i veckan jag kommer att få möjlighet att göra provet så måste vara beredd redan imorgon.

Imorgon ska jag försöka hinna med att träna innan jag sticker iväg till gymnastiken. Är tillräckligt frisk för att träna nu. Nu har tiden redan gått över för mitt pluggande. Ska plocka upp böckerna nu. 

Nä nu blev det ändrade planer.. Ska åka hämta Mamma och Dan som har fått punktering på motorvägen. Hejdå pluggandet! 

B-b-b-bakfull.

Kategori: Allmänt

gårdagen blev riktigt lyckad må jag säga. Efter förfest hos mig tog vi bussen mot Möllan. Hittade en krog där ölen kostade 29 kr så det blev en tur in där och sedan tog vi oss vidare mot ICE. Hatar dock deras nya system. Det är insläpp och man måste köpa en dricka i dörren för att få komma in. Man får alltså inte komma in om man inte ska dricka.. Sjukt konstigt. Ta bara inträde istället.
Jaja vi hade kul iaf! Jag snubblade in vid kvart i fyra imorse och hade lite smått ångest då jag visste att jag skulle upp fyra timmar senare.. Jag lyckades med detta och drog mig iväg mot Kirsebergshallen för att träna min nya grupp. Idag var vi fler så det va kul :)
Nu har jag ätit lite lunch och ska ta och vila innan jag sätter igång med pluggandet.


Ny L'Oreal -modell? haha

090117

Kategori: Allmänt

imorse ringde klockan 5.45.. Jag kan inte direkt påstå att jag va superglad men jag tog mig iaf upp och cyklade iväg till jobb. Såg några glada ungdomar vinglandes på väg hem när jag raceade med min cykel. Passet gick ganska bra idag. Lite segt var det väl i slutet. När jag kom hem fixade mamma lunch till oss sen stack vi iväg till IKEA. Mamma köpte en ram, två bordslampor och nya kuddar till mig :) Snäll mamma. När jag kom däckade jag någon timme.
Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och fixa mig. Ikväll blir det utgång för min del. Dock inte för mycket av det goda då jag ska upp kl 8 imorgon och vara i kördugligt skick :p


Sommar, sommar, sommar...

Helg.

Kategori: Allmänt

trött. myshelg. jobb. träning. kort sammanfattning.

18 år, student, tränare, butiksbiträde, kioskbiträde = sönderstressad!

Kategori: Allmänt

Lång rubrik idag. Jag känner att om jag inte organiserar och ger mig själv lite mer egentid kommer jag att inom några månader krascha totalt och det vill jag inte vara med om. Nä jag måste planera bättre och inte ta på mig allt till höger och vänster.

Idag har iaf jag och Alex börjat skriva på vårt projektarbete, har skrivit en stor del av inledningen och det känns ju bra. Nästa vecka ska vi fortsätta med tävlingen. Vi har bestämt att onsdagar är våra projektdagar. För att hinna i tid gäller det att vi är effektiva. Andra utkastet ska in den 26 januari.

Efter engelskan satt jag kvar på skolan och läste i engelskboken, har ca 100 sidor kvar nu bara. Min bror var snäll och hämtade mig på skolan och körde mig till träningen. Blev ett stopp på donkan. Åt deras supergoda ceasarsallad. Träningen med tjejerna idag gick bra får jag faktiskt säga. Det är dock en del av dem som är sjuka så vi är inte så många på träningen.

Nu sitter jag och försöker planera in lördagsträningar men gud vad svårt det visade sig vara. Vi är två grupper som ska dela på ett antal dagar men jag jobbar varannan lördag och självklart är det de dagar vi har fått till största del. Men jag ska försöka klura ut någon bra lösning.

Jag planerar även att mina små flickor ska tävla i maj. Har suttit och tänkt ut lite varv som vi eventuellt kan tänkas köra. Får höra med mina tränarkollegor hur vi ska göra.

Jag måste även fortsätta läsa på engelskbok, skriva loggbok, skriva idrottsdagbok och plugga internationell ekonomi. En del att göra helt enkelt men det ska gå på något sätt. Just det har psykologi och svenska att läsa också. Puh säger jag bara.

Nä nu skriver moder att hon vill ha datorn så får ge henne den innan hon börjar gråta.

Puss och Kram






Sjukis.

Kategori: Allmänt

Nu har jag, precis som de flesta, gått och blivit förkyld. Tungt huvud, snuvig och lite hes är mina symptom. JAG VILL INTE! Av någon konstig anledning lyckas jag alltid bli sjuk när jag köpt träningskort. Jag hoppas att det är en snabbförkylning som går över till imorgon eller iaf till torsdag för det är då jag har planerat att träna igen.

Idag hade jag två nya ämnen för terminen, psykologi B och religion A. Måste säga att båda två verkar spännande. Religion har aldrig varit något favoritämne för min del men vår lärare får det hela att låta mer intressant. Psykologi var intressant redan i tvåan och är det fortfarande.

På lunchen idag gick jag och Alex och åt sushi. Första gången för henne och hon gillade det ;) Har man en gång provat, är man fast! Vi satt kvar där en stund och snackade. Kom in på vad vi ska göra efter studenten och jag måste säga att jag har en något sånär plan. Jag ska iväg på en solsemester i sommar sen vill jag jobba i ett år och eventuellt läsa en kurs, jag kommer att fortsätta träna mina flickor, jag vill bo hemma och till våren 2010 ska jag ha kommit på vad jag vill plugga så att jag kan söka in till något på hösten. Nu är ju detta en ungefärlig plan och allt kan ju förändras och förändringar är inget jag kommer att vara rädd för!

Nä nu ska jag vila en stund för att sedan bege mig till kiosken och jobba kväll..

Ingen rolig måndag.

Kategori: Allmänt

nä fyfan när klockan ringde 6.50 var jag inte lycklig. Jag hade lust att stänga av alarmet och somna om. Men jag släpade mig upp och cyklade iväg i den förbannade kylan och den groteska blåsten, till digital bild. Jag kan ju säga som så här, jag gillar inte det ämnet. Jag fattar nada och det finns nog ingenting som kommer att intressera mig, möjligtvis när jag får ta några bilder men inte mer än så. Fast nu ska jag inte säga för mycket, i slutet av terminen kanske jag älskar digital bild. Men just nu ser jag inget som helst ljus i denna tunnel. Nej nu ska jag inte klaga mer.

Efter skolan idag blir det ett stopp på Träningsvärket för ett gympass. Behöver verkligen det efter denna helgen haha. Jag vill helst träna mitt i veckan för på helgen har jag inte ambitionen till att gå dit.
Ikväll blir det träning med mina små flickor. Måste hem och kolla igenom träningsschemat för har inte en aning om vad vi ska göra idag. Tacka vet jag att vi skrev ihop scheman förra terminen. Det känns bra att slippa det nu.

Nä åter till skolan och verkligheten.


Visst har jag fina bilder i Mina dokument i skolan haha

090111

Kategori: Allmänt

Jag är fruktansvärt seg och slö idag. Orkar inte göra någonting. Och att jag måste läsa boken 1984 gör inte det hela mycket bättre. Men nu har jag iaf läst 50 sidor. Alltid något.



Jag orkar inte skola imorgon. Är inte alls sugen på att höra klockan ringa 6.50 och släpa sig ut i mörkret. Nänänä. Fyfan vad jag är skoltrött, inget kul det där.

Nä nu ska jag tvinga min bror att åka och handla mat till oss.

Ny träningsgrupp.

Kategori: Allmänt

Idag var jag uppe med tuppen. Jag har startat en ny träningsgrupp för nybörjare och de kommer att träna på söndagar 9-11. Jag hade 11 barn anmälda men endast 4 dök upp!! Jag förstår mig inte på folk som står på kö till att få börja träna och sen när de får plats i en grupp dyker de inte ens upp på första träningen. Riktigt dålig stil om jag får säga så. Jag hade faktiskt kunnat göra något bättre en söndagsmorgon. Jaja jag får hopppas att fler dyker upp nästa träning.

Idag ska jag läsa 1984 och plugga internationell ekonomi.. Drygt men sånt är tyvärr livet. Jag ska även försöka hinna med en promenad.

Jag förstår inte riktigt varför man har en blogg om man uppdaterar var tredje månad. Men det är bara min åsikt ;)

(nu funkar det inte att lägga upp bilder igen!!!)

Helg.

Kategori: Allmänt

gårdagen bjöd på middag och förfest hos kajsa. vi firade att hon hade fyllt 19 år, en riktig gammal skata nu ju haha. jag hade en riktigt trevlig kväll men beslöt mig för att inte följa med partyprissarna ut. kände inte riktigt för det igår och det blev väl mamma glad för haha. hon anser att jag festar på tok för mycket och är halvt alkohliserad haha. Men framöver lär det bli lungt nu när jag jobbar morgon varannan lördag och varje söndagmorgon har jag träning med min nya gymnastikgrupp. Det kan väl på sätt och vis vara bra, men är ganska säker på att jag kommer att få höra att jag är tråkig etc etc haha men det får jag väl helt enkelt ta :p

idag åkte jag och min bror och köpte en ny mobil till mig då jag slängde min andra i golvet igår så att den bröts, inget bra val där. men gjort är gjort och nu fick det bli en ny mobil helt enkelt. Köpte en Sony Ericson W302, nothing fancy men den har det jag behöver iaf. just det, min kontaker försvann från simkortet så har typ inga nu, så att ni vet! Försöker samla ihop nummer så gott det går.



ikväll blev det en fika med Måsen, Therese och Alex på Barista. Alltid mysigt att sitta och snacka skit med sina vänner :) Resten av kvällen kommer jag sitta hemma med mina popcorn och titta på film. Imorgon är det tidig uppgång som gäller.


 

Torsdag.

Kategori: Allmänt

väcktes av att mitt jobb ringde och frågade om jag kunde jobba idag, men ack nä! min dag är ganska fullspäckad. Skulle egentligen haft två lektioner idag men filosofin var inställd så slutade vid tolv. Det må jag säga var skönt. Fixade lite saker på skolan sen gick jag, Måsen och Måns och åt lunch på ett sushiställe. Åt teriakiklycklingspätt :) mumsigt. Jag begav mig vidare till Träningsvärket efter denna trevliga lunch. Köpte nytt träningskort, de hade något superbra erbjudande nu, 1049 kr för att träna fram till den 17 maj :) inte helt fel!
När jag var klar där gick jag till banken och hämtade en dosa till att kunna betala räkningar och överföra pengar över internet. Ett steg till mot vuxenvärlden! :D hihi
Nu har jag precis ätit en toast och ska springa iväg till kiosken :( ska jobba ikväll. BRÖL!

Får springa nu om jag ska hinna! HEJDÅ

Nytt skolår.

Kategori: Allmänt

Då har skolan satt igång igen. Sista terminen för min del. Det är med en blandning av ångest och glädje jag tar mig an den. Men jag kan inte direkt påstå att den dagen var påfrestande. Jag fick sova ut idag, gick upp halv 11 och tog mig ut på en promenad i det fina vintervädret. Efter dusch och lite fix ringer izzi och berättar att hon ska upp i stan och fika och självklart hänger jag på. Vi tar bussen upp och möter Marika och Carro på Barista. Min frukost bestod av en foccacia med ost och skinka och en cola light. Inte jättebra med läsk till frukost kanske men Baristas Chai är inget för mig, tyvärr.
Vi gick till vår enda lektion idag, engelskan och skrev på några papper om CAE och fick sedan gå. En bra första dag på terminen. Blev en runda på stan med Måsen och Jenny. Jag köpte två trekvartsärmade tröjor på H&M, en svart och en vit. Tänkte ha dem när jag ska åka skidor. Har bara väst detta året och då behöver jag några långärmade tröjor undan tjocktröjan för att inte frysa :)
Köpte även en vit tunika och svarta strumpbyxor på Gina. Fick en sådan vårkänsla av tunikan. Med leggings och ett par snygga pumps kommer de göra susen till våren.
Jag åt en sallad på Donkan med Jenny och Måsen innan jag blev upphämtad av Hilla och så körde vi till träningen. Det var en bra träning får jag nog säga. Jag gillar vår nya planering, många och bra förövningar, styrka och stretching.

Åt lite av mammas hemalagade potatismos när jag kom hem. Den är alltid så god! Med lite rödvinssås blev det supergott!
Nä nu ska jag borsta tänderna, bädda ner mig i sängen, läsa marknadsföringen, planera träningar och om jag hinner läsa lite i mina tidningar jag köpte igår :)

Natti!

Coaches night out.

Kategori: Allmänt

Gårdagen inleddes med ett jobbpass 6.45-13.45. Väldigt spännade :p efter det gick jag hem och däckade i någon timme för att sedan vakna till liv och börja fixa mig inför kvällen bravader. På schemat stod "ledarträff". Nja, kan väl inte direkt påstå att vi kom fram till något vettigt :p Kvällen började hos Paulina, där blev det snack, skratt och Lips. Vi tolv-tiden hämtade hennes pojkvän upp oss och körde oss till Lilla torg. Där entrade vi Gökboet för att sedan bege oss vidare till yamato. Där blev det mat för min och Charlies del. Vi drog vidare ytterliggare en gång, denna gång till Centiliter & Gram. Då det va 25+ kände vi att det inte var riktigt vår grej. Vi lämnade stället och gick till BK. Jag och Hilla blev snällt hemkörda och jag fick ett ytterst gulligt erbjudande innan jag hoppade ut hahahhha. DISSEN! :p Jag hade en väldigt trevlig och det får verkligen göras om, nästa gång ska jag inte ha jobbat kl 7 på morgonen :p

Idag har dagen bjudit på en tur på Mobilia med mamsen. Köpte en ny BH, min favorit fast i annan färg :D När jag kom hem däckade jag och sov i två timmar! Nu är det snart mat och sen ska jag dra mig iväg till Månsiboy för film! :)

AUFFI

Nackspärr.

Kategori: Allmänt

Jag tror att jag har åkt på nackspärr. Kan inte vrida huvudet speciellt mycket och det bara värker hela tiden.. Inte kul alls. Det hela gjordes inte bättre av att klockan ringe 5.10 imorse. Men jag släpade mig upp ur sängen och ut i mörket för att ta mig an inventering på jobb. Gissa om jag och min inventeringspartner fick göra lagret två gånger... Självklart! Tror nog det hände bara för att vi skojade om att allt skulle försvinna från scannern.. Jag har lärt mig en läxa, man ska aldrig säga sådana saker för då inträffar dem.
Klockan elva kom jag där ifrån och då gick jag hem och sov en timme. Det behövdes verkligen! När jag vaknat till liv igen tog jag bilen till Mobilia och gick runt och tittade lite där. Köpte godis till min lille kisse. Han brukar aldrig tycka om kattgodis men just denna blandningen älskar han. Allt försvinner på nolltid.
Hittade ett linne och en lång tjocktröja också. Man ska passa på att handla nu när man har pengar :)
Om drygt 45 minuter ska jag möta Måsen i stan för en fika. Hon behövde prata och självklart ställer jag upp. Bara jag har min chai ;p.

Nä nu ska jag ta och värma en vetekudde och lägga runt nacken i hopp om att det bli bättre.

1 januari 2009

Kategori: Allmänt

Glömde nämna i mitt tidigare inlägg att min vän Therese har äran att fylla 18 år idag. Välkommen i gänget, nu blir det utgång för din del också :D


18-åringen på Alexs fest i somras :)

Jag växlar mellan Parlamentet 10 år och Victoria Secret Fashion Show. Älskar båda två! Björn Gustafsson kan man inte få nog av och alla super snygga tjejer i Victoria Secret är ju bara ögongodis!

Det känns som om jag har en miljon saker att göra nu, fast kan inte riktigt sätta fingret på allt.. Får sätta mig ner och skriva ner allt jag kommer på. Nä nu ska jag ner sista gången i tvättstugan och hämta upp tvätten. Blir tidig sänggång då klockan ringer 5.10... MYS!

NIGHTY

Nytt år.

Kategori: Allmänt

Då har det gått och blivit 2009. 2008 har varit ett ganska bra år får jag nog säga. Jag har lärt mig ännu mer vem jag har vid min sida, insett vad som betyder något och jag har jobbat på att få saker och ting att gå ihop. Misstags har gjorts men jag har även gjort många goda gärningar. Jag har haft fruktansvärt roligt men tyvärr också några tråkiga stunder. Det kommer man tyvärr inte undan tror jag.
Detta nya år kommer att bjuda på jobb, träning med småflickorna (troligtvis startar jag en ny grupp, söndagsmorgnar :p), skidresa, student, bartenderskola? och sen har jag ingen aning! Förmodligen jobb men var? Resa? En sak är jag iaf säker på och det är att detta året kommer att bli innehållsrikt och spännande!

Som den husmor jag är, ska jag ta hand om tvätten nu. Ikväll bänkar jag mig fram Victoria Secret och Parlamenten för imorgon är det inventering på jobb kl 6.00. WOHO!


Sommaren -08. Loved it!