Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

mabye we can start again

Kategori: Allmänt

halkan avklarad! det jag fruktade mest av allt men det va ju hur kul som helst! :D även svenskprovet är gjort. nu är det inga prov nästa vecka frutom nationella men det kan man inte plugga till. dock har jag ändå en del att göra nästa vecka. jag måste börja på ett engelskarbete, geografiarbete, skriva specialidrott, läsa engelskboken och plugga teori. jaa.. det blir säkert kul. nu längtar jag bara till sommaren. det är runt 50 dagar till lovet. låter mycket men med tanke på att kurserna slutar drygt 1-2 veckor innan skolavslutningen så är det ganska lugnt.

kom och tänka på mina tjejers träning i onsdags. hade fyra tjejer som grät.. oops. nä men en vrickade till foten när hon skulle prova salto för första gången så det var förståligt. fick dock henne till att köra igen :) men sen hade jag tre stycken som började gråta när de skulle köra överslag som de alla har kört tidigare. men deras gråt hindrade inte mig från att tvinga dem att köra. det slutade med att de klarade det hur bra som helst och gick därifrån med ett litet leende på läpparna. ibland är det bra att vara stenhård.

körde själv ett riktigt bra träningspass igår på gymmet. kändes riktigt bra när jag gick därifrån. dock började jag känna av benhinnorna. inte bra, inte bra alls! hoppas att det går över.

ikväll blir det partaj hos måoosen :) blir säkert mycket trevligt. men nu är det skola som gäller.

torsdag

Kategori: Allmänt

kanske dags att uppdatera. har mina perioder när det kommer till att blogga.

jaa, livet lunkar på som vanligt. tråkigt? nja kanske lite. när nästan allt går på rutin känns allt inte jätteskoj längre. jag behöver omväxling. skulle behöva komma bort en stund. hade varit superskönt att bara flyga upp till stockholm och hälsa på mostrarna. bara spendera en helg med mys och lugn och ro. det behövs.

jag börjar faktiskt bli lite trött på allt skitsnack. att folk hittar på det ena efter det andra bara för att ha något att snacka om eller för att starta en intrig. jag orkar verkligen inte det. har inte tänkt på det tidigare men när det är en själv som sätts i centrum för det så förstår man hur jobbigt det är. självklart är inte jag den som ska säga till någon att inte snacka skit för vem gör inte det? men när det uppstår rykten, då tycker jag att det har gått för långt.

har fått reda på att jag ska jobba från och med maj till någon gång i augusti. det kan ju bli bra. blir förmodligen en massa pengar och det tycker jag om :) har inte planerat mycket i sommar. vet bara att jag ska på en kurs den 19 juli och att jag förmodligen ska ta en restresa i augusti. kan bli intressant att se vad som händer.

helgen kommer att bjuda på middag för mamma imorgon. blir en lugn kväll :) lördag kommer jag spendera i baltiska hallen. föreningen har uppvisning. kvällen bjuder antingen på utgång eller lugn hemmakväll. får se vad jag känner för. söndag ska jag träna och plugga hade jag tänkt :)

  längtar tillbaka till new york. riktigt härlig stad!