Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

but it's over now

Kategori: Allmänt

ja. efter tre timmar på jobb begav jag mig till mobilia för att inhandla bikinitrosor, tampisar och vaxstrips :) blev också två sallader till mig och alex. cyklade och mötte henne. men hann inte komma längre än till borgar då en kvinna ringer mig och säger att hon har hittat min plånbok. yiiiha den lyckades jag självklart tappa på vägen. fick cykla till mas och hämta den. som tur va fanns allt kvar! I'm a lucky bastard :D sen begav vi oss ner till bo01 där vi mötte jessica, frall och vickie. måns och benji gjorde oss också sällskap. 
frall skällde ut blatteungar som puttade i vickie och andra människor från bryggan. GO FRALL! haha
cyklade hem, duschade och rakade min manshåriga ben haha sen blev det en tupplur. när jag vaknade hade mamma satt igång med maten. åt och socialiserade med henne ett tag.
ska snart iväg och hämta upp bögarna och sen köra hem till måns. kan nog bli trevligt :p

imorgon blir det jobb och sen bo01 eller stan. får se hur mitt skinn känner sig haha.

CIAO

ett steg fram två steg bak

Kategori: Allmänt

igår blev det en trevlig kväll med matilda, malin, izzi och jessica i rönneholmsparken. satt där och snackade hur länge som helst. en bebis började kasta korvbröd på oss, men kanske inte så konstigt sen alla vi asgarvade åt dennes syster. han försökte kasnke försvara henne? vad vet jag?

idag påbörjades sista veckan på jobb. SJUKT SKÖNT! jobbade dessutom bara till ett idag. sen bar det av ner till bo01 för att möta izzi, jessica, malin, matilda och vickie. låg där till fem-tiden sen hem och fixa till sig sen möta upp kajsa på malmborgs. fixade lite mat inför kvällen och sen ner till bo01 igen för att picknicka med girlsen. och boysen som gjorde oss sällskap senare. tog ett kvällsbad också :) kom hem för typ en halvtimme sen och tänkte sätta mig framför tv:n en stund :)

imorgon blir det nog bo01 igen. pressa pressa pressa! haha

just det nu har jag, malin, jessica, kajsa och frall bokat vår resa till Budapest för 1562 kr. en supersnygg lägenhet och flyg ingår i priset. kan det bli bättre?! vi åker den 23 oktober till den 28 oktober. riktigt najs! just den tiden man bara vill lämna tråkmalmö :)

CIAO

but now it's time to go

Kategori: Allmänt

när är det dags för mig att lära mig? förstår inte hur jag inte kan göra och vara såhär ibland. det är precis som om det bara slår till. blir så trött på mig själv. vill bara hoppa över några år. växa upp och lämna allt bakom mig. självklart formar allt som händer en, sitt liv men vissa saker kan man vara utan. på ett sätt kan jag tycka att det är skönt nu när skolan ska sätta igång. då blir det fokus på skolan och tjejerna. måste lägga ner mycket mer tid och planering på det. funderar på om de bästa är att klippa banden med vissa..något jag får tänka vidare på.

nä usch och fy. sista veckan på jobb nu. sjukt skönt! sen ska jag flytta ner till Ljunghusen tror jag. jag behöver det lugnet, måste ju vila upp mig inför detta sista året av skola. eller ja sista lär det inte bli. funderar på att läsa idrottsvetenskap sen. kan nog bli bra. frågan är om jag ska stanna kvar i malmö eller bege mig till något annat ställe. vi får se helt enkelt. tänkte iaf gå och prata med syon direkt när skolan börja. eller ja jag kommer ju inte störta in på hennes kontor så fort dörrarna till skolan öppnats.

nä ska packa upp glas tydligen. CIAO

ung och dum

Kategori: Allmänt

jaa det är en ursäkt som är lätt att ta till men det börjar kännas lite patetiskt att dra till med den nu. visst ung är man ju men man ses ändå som vuxen och då ska man kunna ta ansvar för sina handlingar. ju. men jaa ibland går det ju inte som man tänkt sig haha. kan ju handla om allt möjligt, behöver inte vara någon big deal men ändå. ja usch vad gör man egentligen? :p

igår hade jag en superlyckad dag. blev nova med jessica och kajsa. köpte två par skor och en klänning :) vid tre tiden kom vi ner till bo01 och mötte upp malin. låg där till fem sen körde vi hem igen. på kvällen blev det utgång. bar av till retro med sandra, izzi, måns och william. mötte kajsa lite senare på kvällen. mycket kul :)
idag blir det tvätt och sen bo01. måste köra ner bilen till mamma också :/ blä orkar inte. men ska försöka få ihop det så att min bror kör ner samtidigt så att jag kan åka med honom hem.
ikväll blir det 18-årsfest för sandra. lär blir kul! :D

CIAO

but if...

Kategori: Allmänt

"don't tell me you're sorry 'cause you're not"

snart är även denna arbetsvecka slut och det underbara vädret träder även fram. blir till att pressa hela helgen! blir även lite partajande i helgen. hade ju en vit helg sist!! :O helt ofattbart ju :p men får ta igen det nu istället. kanske fira körkortet? haha skylla på det iaf haha. ska fira sandra på lördag också. det lär gå vilt till haha.

idag har jag spenderat eftermiddagen med therese och måns i stan. tog oss en tripp till pressbyrån och störde sandra lite :p sen begav jag mig hem och iväg igen haha. mötte upp malin och jessica. gick till rönneholm och satte oss där och gassade i solen.
sitter hemma nu och väntar på att kajsa ska höra av sig så att vi kan gå till malin. ska planera lite inför resan i höst. lär bli tjafs haha. jaja så går det :p

14,1 cm längre ner på sidan

Kategori: Allmänt

ja det är nog inte många som fattar :p men har man sett Ladies night så gör man haha. och den såg jag igår kväll :p den är faktisk en skojfrisk liten film. eller jag film och film. de har filmat framträdandet. ja jag låg där i min säng igår och sjöng med och skrattade för mig själv.
körde en runda med frall igår. fanns inget att roligt att göra! vi stannade på willys i limhamn haha.

fyllo - "tjejer, gör mig en tjänst och ring polisen! asså jag är själv polis men jag kan inte hitta hem"
hahaha jaa så kan det gå.

idag jobbade jag till halv tolv. tänkte köra och hämta ut mitt körkort men självklart har dom lunchstängt i TVÅ TIMMAR! vafan är det för jävla post?! fick fededamp och slog sönder deras dörr. oops
körde vidare till triangeln och lämnade pengar på pressbyrån. snackade lite med jenna en stund också :) nu sitter jag här hemma och har ätit lunch. tänkte ta en powernap och sen cykla iväg coh träna.

AUF WIDERSEHEN

take a bow - rihanna

Kategori: Allmänt

it says a lot

ja, ännu en helg över och sommaren, eller iaf lovet börjar lida mot sitt slut. fyra veckor kvar. och vad har jag gjort nu då? jobbat, jobbat och åter jobbat men även shoppat en hel del, festat en stor del, träffat kompisar och varit i Ljunghusen. jaa min sommar har definitivt inte varit tråkig. kanske en av de bästa på länge? aa får nog säga det.

igår va det kurs på lingvallen som gällde. körde hemifrån vid tjugo över 7. åkte och hämtade upp malin och camilla på kirseberg sen bar det av mot Skälderviken och Lingvallen. självklart lyckades jag köra fel direkt haha. gick bättre sen :) kom upp i tid och gick till hallen och pratade lite med Iaa. sen började kursen. lite smådryg fram till lunch. sen blev det bättre. kursen slutade vid fyra och då körde vi hem. hade tänkt bränna på lite för att komma hem snabbare men självklart började det ösregna så fick hålla ganska låg hastighet. plockade upp filip i åkarp sen lämnade jag av tjejerna på kirseberg igen. körde och hämtade upp alex, benji, egg och måns också. blev lite trångt där bak men vafan där satt inte jag haha. blev Drive In på McDonalds :p sen bar det av till Oxie och Måsen. lämnade av folk sen åkte jag och Måns och handlade. therese kom efter lååång tid med kycklingen och så blev det lite mat. stannade bara till halv nio sen körde jag hem med benji, egg, måns och filip. blev en tripp till konsum sen blev jag hemtvingad till egg för att kunna agera chaufför :p. somnade dock där när dom tittade på den tråkigaste filmen någonsin. körde hem måns och benji och sen hem till mig själv. tog en dusch sen däckade jag :p

imorse ringde kl 9.30 och då va det bara till att springa upp och klä på sig och fixa sig för att sen möta cim i stan kl 10. åt frukost tillsammans och snackade :) riktigt mysigt.
ikväll får vi se vad som händer faktiskt.
AUF WIDERSEHEN

ledig

Kategori: Allmänt

nu är det redan fredag, känns som om veckan bara har flugit förbi. dock skönt att det är fredag så att jag kunde få sova ut. det behövde jag verkligen! vaknade för drygt en timme sen. nu kommer säkert folk reagera på att jag gick upp tio och sa att jag sovit ut, men nu är det som så här. för det första somnade jag elva, halv tolv igår, inte så sent alltså. och för det andra är jag van vid att gå upp halv 7 så 10 är läääänge för mig :p

igår somnade jag efter jobb och vaknade efter en timme. ringde frall och bestämde att vi skulle köra ner till brofästet. kajsa hängde också med på det. och snäll som jag är hämtade jag kajsa på södervärn och körde hem till henne så att hon kunde laga lite mat. vid sju hämtade vi upp frall som va helt till sig att jag fått körkort och tog 55 bilder haha gulligt ;)
körde ner till brofästet och gick ut och satte oss på en cementklump och satt och snackade och snackade och snackade ännu mer. väldigt mysigt :) vid åtta, halv nio körde vi tillbaka. först tankade vi (första gången jag tankade själv ;) haha) sen lämnade vi av kajsa och sen frall. sen hämtade jag upp kajsa igen och lämnade henne hos hennes syster :p sen körde jag hem och kollade på film, Girls just wanna have fun, den va faktiskt lite småbra :) sen däckade jag.

idag ska jag bege mig till gymmet och träna en stund. sen ska jag nog tvätta bilen. har fått ett ryck att jag måste göra det. nästan som en tvångstanke :p ikväll ska jag leka med kajsa :) ska laga lite middag och chilla. jag sak upp halv 7 imorgon. YIHA! ska hämta upp två andra tränare halv 8 på kirseberg sen bär det av till Lingvallen. får vi se hur bra jag hittar haha

AUF WIDERSEHEN

körkortkörkortkörkort!

Kategori: Allmänt

jaaaaa jag klarade uppkörningen!!! :D körde runt med kajsa, alex och benji i tisdags. yiiiha! vi tog en tripp till pappa också.
veckan har känts en aning stressad. har flugit fram och tillbaka till Ljunghusen sen i söndags. har fixat inför morfars fest som va igår. blev riktigt lyckat! :D höll ett litet tal för morfar :)

nu längtar jag till ledighet! orkar inte jobba mer! men kommer kännas fruktansvärt skönt när pengarna rullar in på kontot. kommer spara en hel del sen får man shoppa lite också :)

nä orkar verklgien inte skriva något. får ta en liten powernap

curly sue - takida

Kategori: Allmänt

det är en bra låt det.

även denna helgen har varit underbar. började med att jag, kajsa, enzo och malin åker ner till Ljunghusen i torsdags. blev körd ner av min bror i hans nya bil ;) grr. fixade taco och satte oss på terrassen och åt. riktigt mysigt! sitter och snackar och har allmänt trevligt.
vi bestämde oss för att ta en promenad till kanalkiosken, dels för att rasta enzo, dels för någon har ett enormt chokladberoende och dels för att vi skulle plocka upp herr pinotti på vägen.
självklart började det ösregna. när vi äntligen kom tillbaka till huset satte vi oss och spelade kort och snackade. somnade väl runt ett.
vaknade vid halv tio av att en liten hund fick för sig att hoppa runt i rummet. gick upp tillsammans med kajsa och fixade frukost. malin vaknade till liv en timme senare och gjorde oss sällskap. vi chillade lite på terasssen innan vi gick ner till stranden. vovven levde loppan och busade i vattnet. jag och kajsa kände också för att slänga oss i det blå. riktigt skönt! gick tillbaka och satte oss ute och solade och tog det lugnt. vid fyra kommer jacob och hämtar upp oss och kör oss in till stan :)
på kvällen bär det av till marika för att förfesta och sen gå till kb som låg underbart nära :p hade en riktigt kul kväll! marika och jag lyckades få både en shot och en cider ;) haha
lördagen fick jag spendera med äckeldanny och kajsabajsa. skickade dock iväg dem efter en stund :p
tog det bara lugnt med mamsen på kvällen.

idag har jag varit nere i ljunghusen med mamma och morfar. solade, badade och fixade lite inför morfars födelsedag. 
va hemma vid sex igen. gick ut med frall en stund också. blir nog en resa till Irland på novemberlovet :D 

nä ska se klart på en film nu
AUF WIDERSEHEN 

and now you're going away

Kategori: Allmänt

kämpigt att ta sig ur sängen imorse. börjar bli lite trött på att gå upp halv 7 fyra gången i veckan men snart är det över. 14 dagar kvar bara. längtar tills det är löning. har ett stort behov av att shoppa! eller nja kanske mer bara känna att jag har pengar. ska ut och festa med mina partypinglor :)
jobbade till tolv idag sen bar det av till biblioteket. lånade två nya böcker, Exit och Vinterkrigets barn. har blivit en riktigt bokmal haha. har redan läst fyra böcker denna sommaren. ja man blir allt lite nördig när man har så mycket tid över.
efter biblioteket cyklade jag till Träningsvärket, förnyade mitt träningskort. känns skönt att komma igång igen.
försöker ta några promenade på kvällarna också. allt motion är bra som det så fint heter :p
nä nu ska jag börja läsa min bok!

AUF WIDERSEHEN

det blir aldrig som man tänkt sig

Kategori: Allmänt

hahaha nää verkligen inte! denna helgen har varit allmänt spacead. i fredags blev det stranden med måsen, alex, måns, annika och filip. mycket sol va det inte men trevligt hade vi ändå. vid två tre begav vi oss hem. jag tog en dusch och vilade en stund. fixade dricka inför kvällen också. tacka vet jag min favoritdriver! haha
hann med att köra enn runda innan jag började fixa mig inför kvällen partaj. på väg till bussen ringer malin mig och frågar om jag vill med henne och jacob ut senare. självklart vill jag det! bestämde att vi skulle mötas i stan vid tolv. tog bussen hem till william där måns, johanna, therese och benji redan va. vi satte igång och festade. måns och jag tog oss en svängom på dansgolvet HAHA! det va kul det :p hoppade på williams studsmatta. det slutade ju tragiskt för min del. mina byxor sprack! hahah jaja hade som tur va ett långt linne så det såg man inte. tog bussen upp till stan och mötte malin och jacob. kom självklart på att jag glömt min mobil men den lyckades jag få körd till mig (A) TACK!
inne på Hipp va det riktigt kul! träffade allt möjligt folk. en riktigt toppenkväll. dock avslutades kvällen på ett minst sagt konstigt sätt haha.
blev bo01 med måns, jacob och malin på lördagen. riktigt underbart! gjorde inget speciellt på kvällen. däckade runt elva :p blev dock väckt vid halv 4 igen............ :p
på söndagen åkte jag och måns upp till stan. va egentligen tänkt att vi skulle till stranden men molnen flög fram över himlen så blev stan istället. gick runt och lullade och sen åt vi :) fick vår efterlängtade glas! haha
stack hem och vilade en stund. blev ju inte sådär mycket sömn denna helgen :p
på eftermiddagen firade vi min kusin hos henne. trevligt att träffa släkten :)

nää nu skriker mamma att maten är färdig
AUF WIDERSEHEN

keep her alert

Kategori: Allmänt

i onsdags va det självklart jobb. dock inte så mycket. morfar bjöd på lunch på Pims krog, i samma hur som mitt jobb :) gott och trevligt :) vid två cyklade jag in till stan och mötte alex på Espresso på Davidshall. Måsen gjorde oss sällskap efter en stund. vi tog en fika och snackade en massa :) väldigt mysigt och välbehövligt.
körde en runda med mamma. det gick bra, känner mig säkert på allt faktiskt.
vid halv nio mötte jag upp jessica och malin. gick till snabbt och gott där malin åt pommes och mos haha. sen tog vi oss en runda. hamnade på slottet där vi satt och snackade hur länge som helst.

igår va det riktigt fint väder! och jag ville verkligen inte missa en dag på stranden. självklart lät min chef mig gå vid halv tolv tiden :) träffade upp therese, ivana, måsen, sara och annika vid T-bryggan. månsiboy och eggiboy kom dit senare :) badade flera gånger :D måns och jag simmade till och med ut till flotten. låg på stranden till halv fyra sen cyklade jag hem och duschade och sov en stund (a) mötte upp charlie och tove vid bussen. vi halvsprang till ettans buss som som tur var va lite försenad så vi hann med. måns mötte oss vid bussen och så gick vi och hämtade vår mat. gick hem till måns och satte oss på hans altan och åt och snackade. riktigt trevligt och kul! haha tittade på Date Movie också sen tog jag med mina små barn hem och bäddade ner dem för natten.

charlie och tove ligger fortfarande och sussar medan jag sitter här och halvsover :p idag blir det stranden igen. ska möta upp alex vid halv tolv ungefär.
ikväll blir det fest med min älsklingsjane! :D
AUF WIDERSEHEN

what can a cripple do?

Kategori: Allmänt

haha jaa ni. det är nog en hel del skulle jag tro. man ska inte underskatta dem, när man minst anar det dyker dom upp med en kniv mot din hals. eller kanske snarare mot ditt knäveck. ja det är inte lätt när det är svårt.

igår blev det en cider på Lilla för att fira Izzi. Jag, alex, sandra, tintin, michela, lovisa, daniel och izzi satte oss på gökboet och hade det mysigt. jag och alex stack dock redan halv elva, man jobbar ju.. hade iaf riktigt trevligt den stund jag va där.

idag jobbade jag bara till halv 12. stack till möllan och mötte upp kajsa för att käka lunch på Mocca. riktigt gott och mysigt :) tog en liten runda på stan och hamnade till sist på Espresso på Lilla där vi tog en dricka och skickade kärleksbrev :p

sitter hemma nu, idag är det tvättdags. jag fick släpa ner allt! och det va inte lite kan jag berätta. två tvättkorgar och fyra påsar. usch och fy! nu får mamma och emil ta resten :p hihihihihi
ska väl övningsköra lite idag. uppkörningen börjar ju närma sig med stormsteg. snart står jag där med mitt körkort i handen :) YIHA!

AUF WIDERSEHEN