Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Gosedjuren sitter på första parkett. Timeo...

Kategori: Allmänt

20120318_203827 (MMS)

Gosedjuren sitter på första parkett. Timeout är på tvn för tillfället. Själv håller jag på att somna.. Ny vecka påbörjas imorgon. Träning blir det på morgonkvisten innan skolan. Veckan består chockerande nog av skola, jobb, träning, wine and dine och döma tävling. Dock en kort tävling enligt planeringen som skickats ut. Mina gymnaster ska även få reda på vilka åtta som har en plats i friståendet till RM. Spännande!

Sitter på bussen på väg till gymmet. Har l...

Kategori: Allmänt

20120316_071942 (MMS)

Sitter på bussen på väg till gymmet. Har lyxen att ha ett gym bredvid skolan. Så lika bra att köra ett pass på morgonkvisten så är det avklarat. Idag blir det kondition och överkropp. Mina degklumpar till armar ska få sig en omgång! Gårdagen då. Var på inspelningen av Robins med nära och kära. Askul!! Härligt att avsluta dagen med skratt. Gäster va Eric Saade den lille puddingen, Peter Dalle och Susanne Reuter. Ett bra program helt enkelt. Och vilken humor Eric ligger inne med! Inspelningen är verkligen något jag rekommenderar :)

Yes mjukisbrallan är på. Det är officiellt...

Kategori: Allmänt

20120309_171621 (MMS)

Yes mjukisbrallan är på. Det är officiellt helg! För tre år sedan var det partytoppen istället. Men jag har blivit gammal helt enkelt. Ikväll får jag sällskap av Alex. Faijtas och godis står på menyn. Mums på den! Och imorgon har jag stämt dejt med gymmet. På morgonkvisten. Lär ju vakna sju så lika bra att få det gjort då! :) Kvällningen viker jag åt mellon med vänner. Och vin såklart haha!

Oh yeah!

Kategori: Allmänt

FRISTÅENDET ÄR ÄNTLIGEN KLAAART! Fyfan vilken lättnad! Självklart ska det slipas innan jag visar det för gymnasterna på söndag. Men galet vilken lättnad. Och vilken känsla att veta att jag ensam satt ihop ett helt eget fristående! I'm proud.

På tal om något helt annat. Hade min sista praktikdag idag. Bittersweet. Kul att komma tillbaka till mina kursare men tråkigt att lämna barnen. Har ju haft en sexa så de bytar skola nu till hösten. Men gud vad jag har trivits bra. En fin klass som är engagerade och tycker om skolan. Fina barn helt enkelt! Och det var lite jobbigt att säga hejdå idag. Jag bjöd iaf på lite kakor och så fick de ställa vilka frågor de ville till mig hehe. Och avslutningsvis hade vi idrott och då fick de ha gymnastik. Trampetten är omåttligt populär. Killarna är väldigt duktiga, ja tjejerna också såklart. Men de brukar oftast ha ett större intresse för gymnastik än vad killar har. Min fina lilla klass. Kommer ju EVENTUELLT tillbaka i maj som vikarie. Men om det blir så får vi se senare.

Nu ska jag fortsätta slipa på friståendet!

Tisdagsmys deluxe! Har varit och rastat Rö...

Kategori: Allmänt

20120306_191429 (MMS)

Tisdagsmys deluxe! Har varit och rastat Röda faran en sväng. Tittade ner till Oxievång och gympabarnen. Mina fina småbarn! Saknar mysa med dem varje tisdag. Men fick en rejäl dos idag :) Fick även kommentaren "vilken bra mamma du kommer bli!" :)

Guten morgen! Sitter i soffan och tittar p...

Kategori: Allmänt

20120306_075037 (MMS)

Guten morgen! Sitter i soffan och tittar på nyhetsmorgon där de talar om slutna församlingar/sekter. Vad störda människor det finns som går på sådan bullshit att demoner besitter människor så fort man är sjuk eller inte följer deras normer. Det handlar bara om maktutövande! Ännu stördare människor som vill styra över andra. Usch! Nu är det dags för mig att gå till bussen, bara tre dagar kvar av praktiken.. :/

Värmande ord

Kategori: Allmänt

Veckan som gick har verkligen skämt bort mig med värmande ord om mig själv. På måndagen höll jag lektion på min praktikskola och min mentor för MAH var där för att bedöma mig. Efteråt skulle min handledare på praktikskolan, mentorn för MAH och jag sätta oss ner för att diskutera min insats. Och vilka lovord min handledare strödde över mig. Det bästa var nog "Jag har aldrig behövt säga till Sara, du borde nog göra så här istället eller prova det här för... Sara gör allting rätt!". Kan ju inte bli annat än glad! Känns otroligt skönt att höra och jag blir nöjd med mig själv och min insatser. 
 
För att fortsätta lite med praktikskolan så hade vi ett föräldrarmöte i torsdags då jag fick vara med. Jag presenterade mig själv och fungerade som en sidekick till läraren. När läraren hade berättat för föräldrarna att han i maj skulle vara ledig i drygt en vecka och att klassen då skulle ha vikarie räckte en av föräldrarna upp handen. Hon säger då "Men om det nu fungerar så bra med Sara kan väl hon vara vikarie under den veckan? Då har barnen redan en relation till personen och vi vet att allting kommer fungera bra" Ehhh! Hej egoboost! Gissa om jag blev glad! Det kan väl inte vara annat än ett gott tecken?

Och sist men absolut inte minst berättade en gymnast för mig i veckan att i hennes klass hade det gått ut en förfrågan från Sydsvenskan om vem som var elevernas förebilder. Gymnasten och ytterligare en gymnast hade du skrivit mig. Hur underbart är inte det?! Då betyder trots allt mitt slit något. Och mina ungdomar är mina små guldkorn.

Godmorgon! Sitter snuvig och dann i soffa...

Kategori: Allmänt

20120303_080508 (MMS)

Godmorgon! Sitter snuvig och dann i soffan och tittar på nyheterna. Har träning kl nio som jag ska kila iväg på. Drygt att jag vaknade av mig själv 6.42. Kunde inte somna om som gick upp och fixade mig. Trots allt skönt att ha gott om tid på mig på morgonen :) Det fina vädret fortsätter skämma bort oss. Dock har temperaturen sjunkit en hel del. Det var frost imorse! Var är de 10-15 graderna?!

Hej hej hej! Sommaren på G, 21,3 på balkon...

Kategori: Allmänt

20120301_130825 (MMS)

Hej hej hej! Sommaren på G, 21,3 på balkongen. Inte helt fel!