Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

GRATTIS!

Kategori: Allmänt

Idag är dagen många inte trodde skulle komma men den gjorde det trots allt, MALIN TOG SITT EFTERLÄNGTADE KÖRKORT! :D Många många grattis till henne! Fick åka premiärturen med henne tidigare idag och hon är så duktig så :) Nu vet vi vem som blir vår chaufför i framtiden haha.

Idag så har jag förutom att åka bil med Malin varit en tur på gymmet. Cyklade dit vilket är ett plus i sig och sen körde jag 45 minuters konditionsträning. Välbehövligt! Lite mage fick det också bli innan jag begav mig hemåt igen. Väl hemma har jag från och till försökt plugga. Har väl gått sådär.. Lite har jag väl fått gjort, iaf skrivit ut massa papper som jag behöver. Finner ingen riktigt studiero. Och det gör ju inte saken bättre att jag har en katt som springer på alla mina papper hela tiden! A ja, får hoppas att det går bättre imorgon.

Nu ska jag ta en powernap för att sen göra mig redo för en kväll på stan!

CIAO

Pluggtider

Kategori: Allmänt

Imorse ringde mitt alarm 9.00 av den kära anledning att jag ska iväg och träna. Ett pass på gymmet är vad det blir, känner att hela kroppen måste få sig en omgång till. Den igår räckte inte riktigt. Ska dessutom cykla dit så får ännu mer motion vilket är tummen upp. Och jag ska även cykla till Kirseberg och kvällens träning, kan ni tänka er så mycket motion på en och samma dag?! Min kropp måste få sig en ordentlig chock.

Men anledningen till varför jag ställde klockan så tidigt var för att jag måste hinna plugga större delen av dagen också. Tentan närmar sig med stormsteg och jag är inte alls förberedd! Börjar få tentapanik. Ickebra! Så nu ska jag avsätta tid VARJE dag för att sätta mig med mina böcker. Vi får väl se hur det blir med det, men det är ambitionen iaf haha.

Nej lite frukost och sen bär det av mot Heleneholm!


Träningsklädd :)

-

Kategori: Allmänt

Hola!
Då har man uträttade en del av dagens planerade sysslor. Jag cyklade till gymmet, vilket är en bedrift i sig när det gäller mig. Har blivit sjukt lat på sistone och tar gärna bilen eller buss, men idag hoppade jag upp på min röda Cresent och tog mig bort till Heleneholm. Hade dock för lite kläder på mig märkte jag, jag blev lurad av solen och trodde att det skulle räcka med fleecetröja och väst men gud vad jag frös om armarna! Trodde dom skulle trilla av! Men dom satt kvar när jag kom fram och jag kunde köra ett skönt utpumpande träningspass.

Efter lite lunch satte jag mig i sängen med mina skolböcker och löste några arvsproblem och kände mig superduktig. Första gången under denna utbildning som jag satt mig ner och pluggat så länge :p Kanske ett orostecken? haha Efter en timmes plugg mötte jag upp Malin för en solstund. Behövdes verkligen! Fick dock pausa tiden efter 18 min för att min rumpa brändes alldeles för mycket haha. Nu är det dags för dusch nr 2 idag och sen ska jag unna mig en powernap!

Ciao


Har köpt lite nya skor och träningsbyxor :) Tror jag får lugna ner mig nu :p


Pluggstund i sängen. Lagboken är min favorit! haha

 

5 mars 2010

Kategori: Allmänt

Hola!
Visst är det konstigt att man ibland inte alls känner för att ha någon blogg men andra gånger så vill man skriva som aldrig förr. Tror jag har kommit i en sådan period igen, vi får väl se hur länge denna håller i sig :p. Idag har jag ledig från skolan. Dock fick jag ett sms från jobb om jag kunde jobba mellan 13-21, men nej det går icke för sig. Jag har massvis att hinna med idag. Först och främst ska jag cykla mig bort till Friskis för att träna. Har haft en riktigt hemsk syndarvecka så lite träning mår jag nog bara bra av. Därefter blir det hem för att duscha och sen sätta mig och plugga lite. Ska försöka hinna med lite vardagssysslor där emellan. Rentvätten är ett stort berg och behöver sorteras så jag får väl ta tag i det. Någon gång i eftermiddag ska jag möta upp Malin för att sola, ska se om jag kan locka iväg henne på en lite promenad också när det är såhär underbart väder. Ikväll blir det fest för hela slanten. Therese ska hit och äta och fixa sig med mig sen bär det av mot Rönnen där vi ska förfesta lite hos My för att till sist hamna hos Max där vi förhoppningsvis stannar hela kvällen. Låter som en trevlig dag det här! Vi får se om jag kommer ihåg att göra någon uppdatering eller om det blir som det brukar bli haha. Nu rusar tiden iväg från mig känner jag. Gymmet nästa!


Mina goda och nyttiga frukost idag. Annanas, grapefrukt och kiwi :)