Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

I'm gonna give it a try.

Kategori: Allmänt

okej, jag har kommit fram till att jag saknar gymnastiken fruktansvärt mycket! dock saknar jag inte lugiträningarna som sög. sällskapet var bra men träningen sög. jag har alltid haft bra tränare tidigare men där va det ju katastrof. kan man bryr sig mindre om sin träningsgrupp? tror nog inte det. tränarna var fullkomligt ointresserad och motvierade oss till noll. jag hade blivit överlycklig med en träning i veckan. fan man tog träningen för givet innan :( jag vill ha tillbaka jonas! haha han va superbra. kommer ihåg när jag tränade för stephi också. det va ju en hel del år sen men gud vad kul man hade. man va inte direkt duktig men kul va det tihi :) blåbärsgruppen va bäst! tyvärr vara inte allt för evigt :/ men jag ska försöka se om man kanske kan få någon träningstid i kirsebergshallen någon dag. det hade varit toppen! körde några volter idag på träningen och gud vad bra det kändes! höga fina volter, dock något långa men men :p

jaja nu ska jag borsta tänderna, hoppa i säng och titta på shark! :D

ha så kul i Sverige medan jag dricker 10-kronorsöl i Ungern ;)

Onsdagkväll.

Kategori: Allmänt

satt och höll malin sällskap i drygt 2.5 timme. ganska roligt får jag säga. vid halv tio sa vi yamata och jag cyklade hem i detta hemskt kalla väder. lyckades dra på mig en hemsk huvudvärk när jag hängde i kiosken. blä på den. hoppas att den försvinner snaart. malin lyckades skämma ut mig ännu en gång. detta är inte speciellt ovanligt när man umgås med henne haha. vi får se vart det leder om vi säger så haha.

tänkte kolla om mitt underbara Shark ska visas ikväll (vet egentligen att det visas mån-tors nästan alltid). Vanligtvis börjar det kl 23.00 och slutar 00.00. vilket är en perfekt avslutning på dagen men gissa om de just idag, när jag är lite extra trött, har flyttat det till 23.40! vad ska jag nu göra då?! detta förstör ju min kväll :( Shark är nog det enda program jag hinner följa och så blir det flyttat! jag gråter nästan..
vår väl nöja mig med Christine och Brothers and Sisters så länge... :( först blir det dock en duschiboy

YAMATA

Time goes by.

Kategori: Allmänt

vilken låt kommer den snutten ifrån tror ni? haha inte för attg någon i hela världen bryr sig men va bara tvungen.
det känns som jag inte har någon tid över alls sedan vi började praktisera. det är alltid något som ska göras. idag skulle jag hämta mina skor som jag har klackat om. Jag skulle också cykla förbi Mästerlivs för att prata med chefen men har missat henne nu båda gångerna jag tittat förbi. får göra ytterliggare ett försök imorgon. Jag ska även försöka packa ihop mig lite idag, vi åker ju på torsdag och imorgon har jag träning med mina tjejer nästan direkt efter jobb så får slänga ner lite grejer i väskan redan idag.
har lovat malin att komma förbi kiosken vid 7 och hålla henne sällskap igen. tar först en promenad och sen tar jag mig dit, det är iaf min plan :) har ju inte blivit någon träning denna vecka heller. ÅNGEST! jag verkligen MÅSTE pressa in minst ett träningspass nästa vecka. det är väl dessutom det enda jag kommer hinna med. Vi kommer hem på tisdag och på kvällen ska jag jobba. På onsdag är jag ledig och på torsdagmorgon åker jag till stockholm. PUH!
På tal om jobb, har fått skriva upp mig på en massa pass nu. Drygt en gång i veckan än så länge. Skadar aldrig med en extra slant i den annars så tomma plånboken.

Kom och tänka på nyår häromdagen, jag har funderat på vad som ska hända detta året. kanske ska man hyra lokal eller ha det hemma? hade varit roligt att kunna samla alla ens bästa vänner på denna underbart överskattade men sjukt roliga dag :) Ska snacka lite mer med mamsen om det.

Just det nu är ännu en klassresa bokad. Helgen den 14-16 november bär det av till Hästveda för SpEk3B. kan ju bara inte bli mer än kaos! haha men det gillar vi.

Nä nu ska jag fortsätta packa lite och sen bege mig mot malin :)


Bild från i söndags och klubbtävlingen, en tredje plats för de blåa och nionde för de röda :) I'm a stolt tränare

Korvar överallt!

Kategori: Allmänt

vaknade redan vid tio imorse och bestämde mig för att gå ut och gå en runda. har ju inte hunnit eller orkat träna i veckan så kände att jag kunde behöva en promenad. tog på mig lite kläder och gav mig ut. det va inte speciellt kallt utan mer milt och friskt :) kom tillbaka efter en halvtimme och hoppade in i duschen.

runt tolv hoppade jag in i bilen och körde och hämtade upp alex och sen körde vi vidare till willys. alex höll på att dö när jag körde upp på deras parkering haha. kommer själv ihåg första gången jag skulle köra upp där. då hade jag väl övningskört ett tiotal gånger och hur säker är man då? inge vidare kan jag säga. mamma säger åt mig att gasa på och det är precis vad jag gör men när jag kommer upp får hon panik och skriker "BROMSA!" för ungefär 10 meter från uppförsbacken kommer en vägg. vem fan konstruerade denna parkering om jag får fråga?! tänk på de stackars själar som inte vet om detta!? jag slår vad om att en hel del har stångat in i den väggen. dock inte jag. hihi
nog om det, jag och alex tar en av Willys megavagnar och springer runt och letar efter det ena och det andra. 13 påsar korvbröd, 3 gurkor, 2 smörpaket, 2 ostar, 1 skinkpaket, 1 dunk saft, 5 flak läsk, 2 mellan mjölk, 8 paket korvar, 2 paket papptallrikar, 3 stockar muggar och ett paket bitsocker. en hel del helt enkelt. vi trodde att våra megavagn skulle räcka men icke sa nicke, det blev en till :p
körde till hallen och lämnade våra femtioelva kassar och flak med läsk. sen blev det en tripp till donkan och deras drive-in. ni vet om man betalar med kort, så skickar dom ut hela kortgrejen. tidigare kunde man dra in hela den i bilen men nu har dom satt fast den!!! kan bero på att jag och hilla sa att vi skulle stoppa in den i bilen och köra vidare.. vi undrade just vad dom skulle göra.. haha

nu sitter jag här i min morgonrock och har precis duschat. ska hämta upp lillflickan kvart i sex och sen ska vi laga mat och baka kladdkaka :D mumsigt!

Heliga helg.

Kategori: Allmänt

ja nu är helgen här igen. skönt får jag allt säga! dagen på praktiken slutade lite tråkigt men hoppas att det löser sig.
denna helgen ska bli en whitey har jag bestämt mig för. kommer nog bli lite lättare att hålla denna gång då jag redan har bestämt något idag och på söndag ska jag upp halv 7 och då går det verkligen inte för sig att gå ut på lördag.
kvällen kommer att spenderas med malin. tänkte bunkra upp med popcorn och nachos. kanske springer iväg och köper dricka och choklad också. fick pengar av mamsen :) får väl ta och fixa lite mat snart. har inte hunnit med det ännu. blir fläskfilé och potatis tror jag. mumsigt

imorgon blir det en shoppingrunda med alex på willys och sen en tripp till hallen. ska fixa det sista inför söndag. vid sex kommer therese och så ska vi laga middag och baka kladdkaka och snacka skit om idioterna till killar där ute i världen. det behövs! sen ska vi som sagt upp och hoppa halv 7 på söndag och sen bär det av till hallen och tävlingen. börjar bli lite nervöst nu faktiskt hehe.

just det skrev igår att jag kanske skulle få ut pengar och det fick jag! hade 300 kr i ränta på mina obligationer. pengar är precis vad jag behöver nu. det får bli ett par solglasögon för de pengarna :)

nä får väl börjar med maten nu :)

Nattinatti.

Kategori: Allmänt

ja snart är det dags för sängen. måste försöka komma i säng i tid. har blivit lite väl sena kvällar på sistone. men idag ska jag kolla på shark som börjar 23.00 och efter det får det vara nog. får se hur det går :p

just nu försöker jag leta efter en fin väska men detta tycks vara omöjligt. hittar ingen som passar. eller jo men då kostar den halv studiebidraget och det går inte för sig när man är fattig student. måste även hitta ett par nya solglasögon. lyckades självklart ta sönder mina i skolan och lider varje dag solen är framme. nu när vi ska till budapest och jag ser att det är 21 grader sol där lär jag behöva ett par!
imorgon på förmiddagen ska jag springa iväg till banken och se om jag har någon ränta som jag kan ta ut. hade varit underbart.

nä ojsan nu har klockan blivit 8 över elva! fuck!

NATTI

Ett steg från helg.

Kategori: Allmänt

jaa då håller även denna vecka på att ta slut. den har bara sprungit iväg känns det som. praktiken går super. dock är det lite drygt att man hela tiden måste plocka upp och ta hand om andra som inte klarar sig själv. jaja.. endast fyra dagar kvar sen får jag förhoppningsvis jobba själv.

kom att tänka på det, en bekant till mig firade ett år med sin flickvän härom veckan. grattis till dem. men denne lille människa har förmodligen inte varit helt ärlig mot sin kära flickvän. och detta inte bara vid ett tillfälle utan flera. fruktansvärt dålig stil. fyfan. fattar inte hur man kan tycka det är okej, efter allt som har hänt. är ganska irriterad kan jag säga. vissa människor lär sig inte av tidigare misstag. men som jag sagt tidigare what goes around comes around. man kommer aldrig ifrån sin egen skit.

igår jobbade malin kväll så jag kom och höll henne sällskap till stängning. fick man lära sig det också. var först och tränade mina tjejer. sista träningen innan tävlingen. får nog säga att det gick helt okej. sist lär vi icke komma ;p hoppas på att vi kan placera oss minst topp 10 :) annars är det bad :p

nä nu ska jag in i duschen och få bort korvlukten som etsar sig fast.


Jag som alltid sagt att jag inte tänker sätta på mig ett par sådana här, men kan faktiskt inte säga annat än att de är ganska sköna, dock stannar dom inne i kiosken :p

Praktik.

Kategori: Allmänt

Ja då har praktiken satt igång. jag kämpar och sliter i min lilla kiosk. har lärt mig en hel del nu så det känns bra :) ska hjälpa malin imorgon på kvällen också :) känns som om jag inte har någon tid över alls denna veckan. igår var det praktik och sen hem och fixa lite inför träningen och annat skit. iväg vid fem och hemma halv nio. idag jobbade jag till fyra och sen direkt upp i stan. hemma halv sex igen. hade planerat att träna ikväll men varken min kropp eller mitt huvud orkar med det.. :( får försöka göra det på torsdag eller i helgen :)
på söndag är det dags för min och alex tävling. NERVÖST! hoppas att allt går bra :) nästintill allt är fixat, ska bara ring kaffegubben, handla, kolla mic, sista planering och kolla med en butik om bullar. inte så fasligt mycket.

snart beger girlsen sig till Budapest :D nästa torsdag it is. måste skriva en packlista :p idag har jag växlat pengarna :) 75'000 ungerska pengar, som jag inte vet vad de heter. ska kolla vädret där nu så man vet hur man ska packa :) tydligen går vädret upp och ner så får väl packa för både varmt och kallt :)
nu ska jag bädda ner mig i sängen framför tv:n :)


Underbar höstdag i Rönneholms parken

Helgen!

Kategori: Allmänt

känns som en evighet sedan jag uppdaterade men har varken haft tid eller ork. känns som om hela helgen bara sprang förbi.
fredagen började med tråkskola. engelska som sög riktigt hårt. sen va det dags för matteprov. mitt favoritprov! kan ju inte direkt påstå att jag kammade ihop många poäng haha. men får hoppas på G iaf.
efter det hemska provet hade vi svenska. fick tillbaka våra uppsatser om lille Mersault. jag hade ju tänkt mig ett G och om jag verkligen hade tur ett VG. men när lille Björn kommer till min bänk och ska lämna min uppsats utbrister han "SKITBRA!". jag tänkte för mig själv "Vafan snackar mannen om?" och när jag vänder till sista sidan och ser ett MVG jublar jag högt! Jag behövde det betyget som fan om jag vill försöka få det i hela kursen. riktigt riktigt skönt! :D
nu sket jag fullständigt i matteprovet och internationell ekonomiprovet, för inget av det kunde förstöra min dag! hihi :D
sista lektionen som är internationell ekonomi fick vi självklart tillbaka provet. här visste jag att jag skulle ligga runt ett poäng över G eller något liknande. Men på något riktigt underligt sätt hade jag lyckats kamma hem 22 poäng och 25 var VG. fullständigt befängt! jag som hade gissat mig igenom nästintill hela provet.


efter skolan fixade jag och alex priserna till tävlingen och åkte och kollade upp saker i hallen. sen begav jag mig hem och duschade och väntade på att mamsen skulle komma hem så att vi kunde åka iväg. när hon väl kom hem satte vi kurs mot märkes outleten vid värnhem. mamma gillade inte alls stället och tyckte vi skulle sticka direkt. sagt och gjort. iväg for vi till Caroli där vi entrade Team Sportia. Jag hittade superfina pjäxor och också ett par stiliga skidor. mamsen var snäll och köpte dem till mig (A) jag har en underbart snäll mams :)


med skidorna på plats hämtade vi upp sandra och sen blev det middag hos mig. lammkotletter och potatisgratäng med bearnieäsås. mumsigt! sen fixade vi oss och begav oss mot toftanäs och jenny. självklart gör bussfan i 30 km/h hela vägen. jag tror att han ville att jag skulle kissa på mig under färden. inte snällt alls! väl framme sattes olika ölspel igång och vi drack och drack och kissade och kissade hahaha. nä men det va en trevlig kväll. tog bussen in till stan och Yamato. fast jag stack ganska tidigt med steffi och izzi. däckade så fort jag satte foten innanför sovrumsdörren.
 
lördagen spenderades hos mormor med släkten. firade mormors 86 årsdag som är idag. faktiskt riktigt trevligt! :) blev bestämt att jag åker med min kusin till Ullared den 28 november :) wiiie :D får försöka jobba ihop en hel del pengar tills dess :)
på kvällen blev det film med mamma :) jag fick också sitta och göra om alla jävla papper till tävlingen för 100:ade gången. just loving it!

idag blir det loggboksskrivande och specialidrottsskrivande. fun! både två ska in i denna veckan som kommer. ska träffa flickorna ikväll och snacka Budapest. vi åker ju om 11 dagar :)

nä får väl ta tag i skrivandet nu..


Längtar till tusen tills jag får inviga mina skidor och pjäxor i Bansko!! :D

Hard work.

Kategori: Allmänt

ja nu är praktiken spikad och jobbet fixat. GREJT! slipper man ha ångest över det. nu är det bara projektarbetet jag känner lite smått ångest över. men det ska vi försöka lösa imorgon. jag och alex bokade nämligen ett möte med Iaa för att checka av lite.

idag har det varit skola mellan 9.55-13.30 men jag var tvungen att komma till skolan lite över nio för att gå till specialidrottsgubben. sjukt drygt! fick ett papper som ska fyllas i och skickas in igen. sen satt jag i min ensamhet och väntade på att tiden skulle gå. fördrev tiden med att handla bulle. vid halv kom therese och gjorde mig sällskap.
gjorde inte ett piss på mattelektionen idag. borde ha gjort det med tanke på att vi har prov imorgon. men nä det orkar inte jag. kommer inte göra något ikväll heller. lär dessutom bli lite svårt med tanke på att böckerna ligger i skåpet. oopsi.

efter skolan stack jag och izzi och tränade. alltid skönt med en liten workout sådär på eftermiddagen. när jag kom hem var jag tvungen att byta lamphelvetet i badrummet som slutat fungera. lite drygt imorse när man något sömndrucken försökte tända lampan men inget hände och man inte fattar varför. sen försökte jag tända när jag skulle borsta tänderna och när jag skulle gå på toa innan skolan. ack ack ack.. men den blev bytt av elektriker-sara som man kallar mig. sen kunde jag hoppa in i duschen.
har varit duktig och lagt in min tvätt. la mammas och emils tvätt i höger. dock inte vikt men jag tänker faktiskt inte göra allt i den här familjen! haha
skulle hjälpt min broder med matte idag men självklart säger han att han är för trött och inte orkar utan vill göra det imorgon eller lördag men jag lovar er att då kommer han ha någon annan toppenursäkt. så nu skiter jag i detta!
här försöker man vara en snäll syster men nä! jag som skulle fått pengar av mamma för det ;(;(

Fall, fall and even more fall.

Kategori: Allmänt

igår blev det en film med töntar. vi såg Hata Göteborg och Ace Ventura :) satt på mitt rum och kollde. självklart hade jag popcorn i hela sängen och jordnötter i fönsterkarmen. underbart! vem älskar inte att lägga sig i en säng full av popcorn? 
 
första lektionen idag är kl 14.15 så hade tänkt ta sovmorgon men NÄ! självklart ringer lilla Izzi och väcker mig. inte för att jag svarade men vaknade av att det vibrerade och sen kunde jag inte somna om. ja bara till att gå upp. har tagit det lugnt hela morgonen. och nu sitter jag framför datorn och lyssnar på Jordin Sparks. kan inte få nog av henne, älskar hennes röst.
just det, lyckades aktivera mitt CSN-kort idag. det andra går ut i slutet av oktober så lika bra att ta tag i det nu. innan lektionen idag ska jag försöka hinna med att lämna mitt CV, hämta ut en ledighetsansökan, låna en ny bok och sätta in papper i projektpärmen. efter skolan ska jag pressa in ett besök hos min praktikhandledare haha. jag har nog den lameaste praktikplatsen men men :p sen bär det av till tjejernas träning. får försöka racea genom stan haha. lär ju inte gå med alla dessa jävla vägarbeten som jag redan en gång tidigare förbarmat mig över. verkligen alla vägar som går till hallen har någon sorts vägarbete. helt sjukt ju. försöker kolla på vägverket var dom bygger men fattar mig inte på den sidan! snart gråter jag ;( jävla fittsida! den visar inte ett enda vägarbete förutom ett i Burlöv men kyss mig i röven på att det bara pågår ett enda vägarbete i området Malmö-Burlöv. fuck heller! död åt vägverkets pissehemsida.
nä får väl försöka lugna ner mig lite.

Amy Diamond.

Kategori: Allmänt

Detta tillägnar jag Isabel af Öhring. Det finns en underbar liten tös på 16 vårar vid namn Amy Diamond. Denna lilla flicka med engelskt påbrå har en fantastisk röst! Låtar som What's in it for me, Shooting Star och It can only get better har tagit Skandinaviens unga publik med storm! Inklusive med själv. Ja, jag erkänner jag är ett stort fan av lilla Amy. Hon sjunger med sådan inlevelse om olika kärleksbekymmer. För vid 12 års ålder har man gått igenom det mesta. Det vet vi alla eller hur? Killar, eller ska nog säga pojkar, som krossar ens hjärta eller som springer runt mellan alla flickor. Hemskt. Fruktansvärt, förstår varför Amy måste sjunga ut om dessa problem.

Nog om Amy Diamond. Har städat mitt rum idag. Det behövdes. Bäddade rent också :) Älskar när det är nybäddat, så mysigt!
just det! fick ett samtal av Malin idag, hon har fixat praktik till mig i kiosken :) kanske inte världens roligaste ställe men det ger kanske en chans till ett jobb :) toppen! ska dit imorgon och få papper påskrivna.
innan skolan imorgon ska jag lämna mitt CV på Mästerlivs, tydligen känner min arbetsgivare från i somras en som jobbar där och skulle prata med henne :) vi får se hur det går.
får se om jag hinner träna innan skolan, annars blir det kanske efter tjejernas träning. We'll see.

nä får väl laga lite mat nu då, mamsen kommer inte hem och gör det :( haha nä så bortskämd är jag faktiskt inte hihi

Tre steg framåt, inga bakåt.

Kategori: Allmänt

dagen började med matteprov i matte C. satt med två uppgifter i en halvtimme men det lönade faktiskt sig. fick rätt svar tror jag men mina uträkningar är nog inte godkända med tanke på att jag inte gjorde några haha. tacka vet jag miniräknare! och tacka vet jag måns som lärde mig förstå den i lördags :p
efter tråkprovet stack jag och therese till träningsvärket och tröttade ut oss. blev en hel del mage med våra favvomaskin haha. blev lite flum i stretchingrummet också :p
gick och åt lunch tillsammans och sen tog therese bussen hem.
sitter och degar framför datan nu. har lite att göra idag; lämna CV, fixa naglar, städa rummet, byta lakan och hjälpa broder min med matte. det är min dag i stora drag :)

just nu längtar jag till tusen till lovet, budapest och stockholm. behöver lite omväxling i vardagen. najs :D längtar som fan till Bansko också!! underbart!!!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=rzsfIA3YKvs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=l2k9nyRYeF8&feature=related

ni måste kolla dem, helt sjuka! :D

Måndag eftermiddag.

Kategori: Allmänt

idag är det måndag vilket innebär ny vecka. min måndag innebär också skola mellan 10.10-14.10, plugga matte och träna flickorna. Förhoppningsvis slutar vi tidigare på marknadsföringen.
vädret idag är ganska fint så jag funderar på om jag ska cykla till träningen. Går ju nästan snabbare är bussen. Det är ju fruktansvärt mycket vägarbeten överallt så man kommer inte fram någonstans. vi får se hur det blir senare.
nä nu börjar marknadsföringen så får ta mig till salen nu. uppdaterar senare :)



det blev ingen matte idag. orkade inte.. ja vi får helt enkelt se hur det blir imorgon. hoppas på det bästa.
tog bussen till träningen idag. tog typ 5-10 minuter att komma fram från slussen till värnhem. jävla skit! vi springa in på pressbyrån och köpa min efterlängtade och välbehövda redbull. hann trots allt med min buss :) den tog en jävla omväg för att komma till kirseberg så fick stressa med att kopiera papper och annat skoj. 
hade 10 gymnaster idag.. känns sådär. det kommer nog att bli en hopslagning till nästa termin. träningen idag gick iaf ganska bra :) hade ett litet snack med tjejerna också. 
nä nu får det bli en liten duschiboy :)
 

heddå!

Död åt Främlingen.

Kategori: Allmänt

Ja nu har jag suttit och stirrat på mitt worddokument ytterliggare ett tag. såhär långt har jag kommit:

Främlingen

I boken "Främlingen" av Albert Camus får vi följa en ung man vid namn Mersault som förlorar sin mor, efter att hon har spenderat en tid på ett äldreboende. Under begravningen visar Mersault sig oberörd och redan dagen efter inleder han en kärleksrelation med en ung kvinna vid namn Marie. Han visar inga som helst tecken på sorg.

När han likgiltigt dödar sin väns fiende och hamnar i fängelse visar han ingen ånger utan mer en liknöjdhet.

          Mersaults likgiltighet får man se redan i början av boken där han säger "Idag dog mamma. Eller kanske i går; jag vet inte.".

jag vet inte vad jag ska skriva mer! eller jo men jag kan inte formulera mig. orkar inte mer!! har iaf tagit en paus nu och gjort en del andra saker som stod på min lista. mamma gav mig en broschyr om SPA-behandligar på den skidort jag ska till i vinter. kollade i den och såg att en helkroppsmassage kostade drygt 50 kr! YIHA :D där kommer jag spenderar mina eftermiddagar haha. manikyr kostar 35 kr. kan det bli bättre?! skippar nästan skidåkningen för SPA:et haha.

just det, jag skrev i torsdags att jag hade lånat en ny bok. kan berätta att den snart är utläst :p vaknade till vid halv fem i natt och kunde inte somna om så började läsa. läste till 7. nu har jag nog bara tre-fyra kapitel kvar :) det går verkligen inte att lägga ifrån sig den boken. tråkigt att den snart är slut dock :p får försöka leta reda på någon lika bra.

Nä nu blir det en dusch och sen något att äta.

Varje dag är en ny dag.

Kategori: Allmänt

något konstigt har hänt med mig. jag sov till halv 1 idag och igår sov jag till 12. jag som alltid varit en morgonmänniska. det är väl nu när jag har kommit i klimateriet haha. det är ju också sjukt, jag blir varm och fem minuter senare fryser jag och så håller det på hela dagen. känner mig som en 50-årig tant :p
idag har jag en hel del att göra. va tvungen att skriva upp allt på en liten lista, glömmer bort saker och kommer på nya :p bättre att skriva ner allt så att inget glöms bort. idag ligger svenskuppsatsen och matte högst upp på listan. eventuellt åka iväg med mamma och kolla skidgrejer :) vädret idag är riktigt "stanna-inne-väder" och min bror har kommit med massa filmer så ikväll får det nog bli en film.

nu har äntligen min förkylning släppt och i nästa vecka blir det träningen igen :) ska bli riktigt skönt! veckan som kommer börjar praktiken men som sagt har jag ingen och då kommer det nog bli ganska mycket träning :) kommer förmodligen ha mycket tid över dom två veckorna och ska försöka rensa min garderob igen. det behövs ganska ofta känns det som :p hoppas inte att få får några överdrivna uppgifter i skolan bara.

nä dags för svenskan. YIHA

This is me now.

Kategori: Allmänt

gårdagen blev riktigt lyckad :) kajsa och min middag blev supergod! vid sju tog vi bussen mot toftanäs och förfesten. självklart hade skånetrafiken tamjat våra bussar fel så vi missade 6:an från värnhem med två minuter. satt och väntade i 20 min. tiden gick konstigt nog fort. till slut kom vi fram och satte igång med drickandet. lyckade förfest, tack för det jenny :) vid elvatiden tog vi bussen in till stan och satte kurs mot Yamato. först blev det dock ett stopp på donkan. när jag kajsa, roger och niklas precis kommit in får jag ett sms av therese där det står att hon och de andra sticker till ICE istället haha. jaja på yamato va det riktigt mycket folk. verkligen alla va där kändes det som. tyvärr blev jag dåsig och trött och fantiserade om att ligga i min säng under mitt täcke :p så vi ett tog jag bussen hem. för övrigt hade jag en jättekul kväll :)

idag sov jag ut till tolv. tog det lite lungt, åt frukost och hängde vid datan ett tag. vid två stack jag till måns för att han skulle hjälpa mig med matten. inte för att vi fick så mycket gjort men ändå :p han lärde mig hur man knappar på miniräknaren iaf. hoppas jag kommer ihåg det till provet på tisdag (A) sen fick han för sig att lära mig spela Guitar Hero. det gick ju inte jättebra haha. mina fingrar nådde inte knapparna och de krampade haha. slutade med att vi tittade på geek-program på MTV. alltid kul :p
när jag kom hem hade mamsen börjat på maten :) åt fläskfilé, klyftpotatis med sås. mumsigt. ikväll blir det bara chill hemma. ska ladda upp inför min pluggdag imorgon :( har matte och en uppsats att göra.
måste skicka ut ännu ett mail inför tävlingen.. det känns som om detta aldrig tar slut. puh...

färdigpluggad

Kategori: Allmänt

ja nu får det faktiskt räcka. har suttit med detta sen åtta. alltså drygt fyra timmar. kan jag inte det nu kan jag det inte imorgon heller. men jag tror faktiskt att jag har snappat upp en  hel del. borde sätta ett stabilt G iaf. förhoppningsvis det enda G:et i kursen. har varit riktigt segt att komma igång med pluggandet. men nu börjar man komma in i det hela. i helgen blir det som sagt matte som ska pluggas.
nu är mitt huvud alldeles trött och jag vill bara bädda ner mig i sängen med mitt duntäcke och börja på min bok som jag väntat så länge på! "Emma, Mia dotter" av Maria Eriksson. Det är en fortsättning på Gömda, Asyl och Mias hemlighet. någon gång ska jag ta mig an Mias systrar också. den känns dock inte lika lockande som Emma, Mias dotter.
sa att jag eventuellt kunde hämta bror från Lilla torg men nä det får han fixa på annat sätt nu. Nu skriker sängen efter mig.
Upp 7 imorgon. YIHA! fuck enlish!

that's what I'm talking about!

Kategori: Allmänt

aa dagen började med ett samtal som ledde till att en del missförstånd reddes upp. lätt hänt men också lätt utrett.
första lektionen för dagen va matte. blev en del repetition och sen lite räkning. måste plugga som ett djur i helgen om jag ska klara proven nästa vecka. men tror faktiskt att det kommer gå bra :) får be loppan om hjälp om det krisar.
fick sluta halv två idag och hade planerat att sätta mig i biblioteket och plugga fram tills att jag skulle träffa cimme. hann så långt att jag gick in i biblioteket och hämtade min bok och hade precis satt mig ner sen ringde steffi och frågade om jag ville med henne och izzi till espresso och plugga. hängde på dem istället. självklart fick jag inte mycket gjort..men kul med sällskap iaf. cimme kom också och gjorde oss sällskap.
vid fyra tog jag och izzi oss till izikizuri och åt lite sushi. mumsigt! steffi kom förbi efter sin körlektion och satt och snackade lite.
när jag kom hem hoppade jag i badet. det va ett bra tag sen jag tog ett bad och det va riktigt skönt! läste lite på ekonomin i badet också.

imorgon är det som ni säkert vet fredag och den kommer se ut ungefär såhär; engelska, matte, uppsats, lunch, prov, hem, fix och trix, laga middag, kajsa och jag äter middag tillsammans, bussfärd till jenny för förfest, utgång :) ungefär sådär :)
nä nu kallar böckerna.. :(


Dom kallar mig sara med minibröst och med fula bh-band. för väl skylla på att det trots allt va 2004  :p

you suck

Kategori: Allmänt

nu finns ingenting kvar kan jag säga. verkligen inget. men seriöst jag bryr mig inte längre. folk får tro vad de vill. lite naiv har jag allt varit. folk man trodde stod en nära är nog inte så nära ändå. nä tror jag ska dra mig ifrån igen. mycket bättre så. håller mig till de som får mig att må bra. synd att inte den underbara tiden från i somras kunde komma tillbaka. då slapp men skit, rykten och bara allmänt fucked up-saker.
tidigare har jag inte valt sida men nu tror jag att jag har det. har försökt undvika det men nu går det inte längre. sorry. men jag är verkligen inte den personen som startar sånt skit men det verkar några tro. klart man reagerar när man får höra sånt, vem gör inte? men något om otrohet har ingen någonsin snackat om. inte till mig iaf. är trött på att bli indragen i skit när jag fan inte gjort ett piss. lite väl mycket förutfattade meningar kanske. är fucking trött på den skiten. skönt med praktiken snart och sen ett lov då man knappt kommer vara hemma och då behöver man inte höra snack från den ena och den andra. kommer bara spendera tid med mina älsklingar och min familj. och det är det som betyder något.

nä nog om negativa anuspillare. haha. dagen har i allmänhet varit bra. hade kul på tjejernas träning. vet inte vad jag hade gjort utan mina "tränarkollegor":p? träningarna hade definitivt inte varit lika roliga, det är en sak som är säker :)
helgen är lite halvt planerad. på fredag blir det middag och utgång med kajsa :) får se om vi hakar på jenny och co :)

nä nu ska jag  kolla tv och poppa popcorn. ska hämta bror vid elva, halv tolv igen.