Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Söndagsfika.

Kategori: Allmänt

promenerad hem till izzi vid sextiden där marika hämtade upp oss. sen körde hon in oss till stan. vi gick runt lite och tittade på julerierna för att sedan bänka oss på Barista. Blev en cola light och en varm ost och skink-macka för min del :) mumsigt :) charlie anslöt och sen satt vi och snackade, skrattade och hade riktigt kul :) när klockan närmade sig nio kände jag att det var dags att dra sig hem. snäll som charlie är körde han hem mig och izzi.

Asså vafan!!! det funkar ju inte att lägga upp bilder, JÄVLA ANUS!

Nä får väl tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig i sängen. ska förska läsa lite i Snabba Cash. blir aldrig klar :p

Nighty

Första advent.

Kategori: Allmänt

kvällen igår var riktigt lyckad! började med att jag, snäll som jag är, körde mamma och hennes vännina till konserthuset. på vägen tillbaka hämtade jag upp alex och så körde vi och hämtade pizza.
kom hem till mig och åt vår funghi och började dricka öl och cider. efter en stund började folk droppa in och sedan var vi i full gång. vid 11 började Marika, som var nykter! :p, köra oss i omgångar in till stan. snällt! vi möttes upp allihopa på Yamato. Stannade till halv två och sen stack jag, william, måns och tess hem till william. han ville ha efterfest, men hans föräldrar var hemma haha. så vi stannade en liten stund sen tog jag och tess taxi hem. var hemma vid tre.
fick en god natts sömn. vaknade upp vid 10 idag och då satte jag igång med att sätta upp ljusstakar och hängde julstjärnor i fönstrena.
när jag var klar med det gjorde jag havregrynsgröt. hällde i mjölk och lite jordgubbssylt. mumsigt! sen stationerade jag mig i soffan. somnade om vid tolv och sov till halv tre så nu är jag pigg och lite lätt rastlös.
vid sju ska jag möta upp sandra, marika, carro, jenny, charlie och izzi för att titta på julskyltningen i stan och sen ta en fika på Barista.

Ullared.

Kategori: Allmänt

ja idag har jag varit i Ullared. 5.30 ringde alarmet. 6.00 blev jag och mamsen hämtad av min kusin och så bar det av. Hämtade upp min moster på vägen. Stannade på vägen och åt frulle på ett Rasta, det va en liten upplevelse i sig :p sen körde vi vidare och vid halv 10 kom vi fram till Ullared och JÄVLAR VAD BILAR! vi valde nog den sämsta tänkbara. Lönehelg i slutet av november... när vi ska ta vagnar är det slut i princip överallt. lyckades till slut hitta två stycken och var redo för gå in. men NÄ! det är en 100 meter lång kö in. WOHO! min smarta kusin sa till oss att lämna jackorna i bilen för det blir så varmt där inne.... moder min springer snällt och hämtar våra jackor medan kusin och moster går och köper kaffe då kön står helt stilla. men när alla försvunnit och jag står där själv med två vagnar och med endast en tunn kofta på mig börjar självklart kön röra på sig. inte två tre steg, nänä typ 50 meter fram kom jag. och där står jag själv.. försökte samtidigt som jag skulle styra vagnarna, ta upp min mobil för att ringa mamma och kusinen. det gick som det gick, vagnarna for åt olika håll. men till slut stannade kön av och jag kunde ta upp min mobil och ringde min kusin. efter en liten stund kom hon och moster och efter ytterliggare en stund kom mamma också med våra jackor. efter ytterliggare tio minuter kom vi till slut in. FYFAN VAD MYCKET FOLK! helt sjukt! man kom inte fram eller bak. och alla kör ju runt med dessa gigantvagnar. ingen bra kombo. men men nu var vi iaf äntligen inne. jag och mamma teamar ihop oss och börjar röja runt. hittade faktiskt en hel del:
- kofta
- 2 linnen
- trosor
- strumpor
- Bh
- Mp3
- väska
- fleecetröja till skidresan
- skidstrumpor
- ljus
- örhänge
- hårspray
- mousse
- nagellack
- presenter
- strumpor

tror det va allt :p kalaset gick på 750 kr (A)
måste ju säga att  till 75% bestod stället av feta kvinnor från trakten. gärna lätt fettigt hår och en svettlukt. mums! men kul ´har det varit!
hann sova en sväng på hemresan och nu har jag druckit en energidricka så nu är jag redo för kvällens alla äventyr! :D

Mysfredag.

Kategori: Allmänt

en lektion idag igen.. engelska. from now on, hatar jag engelska. det har varit ett kul ämne som jag varit intresserad av tidigare men nu suger det totalt. funderar på om jag ska hoppa av..
och svenskan vill jag inte ens prata om. räcker med att säga FYFAN!

skuttade runt på UF-mässan en stund. Ska köpa en nalle av Bear2live och eventuellt en tröja av Gröngölingarna? eller vad dom nu hette haha.
vid tolv stack jag, alex, måsen och jenny upp i stan. sprang runt och tittade kläder, skor and stuff överallt för att sen sätta oss ner och fika. efter en stund på eh bar det av igen. längesen jag tog en ordentligt runda på stan. loving it!


Mina två inköp. Får ju har lite förändring nu. Den vanliga silvriga är liiite tröttsam :p Provade "tabletten" innan och gud vad konstigt det känns :p

Ikväll blir det för första gången på länge middag med både mamma och bror. Vet inte när det var vi tre åt tillsammans senast.. så kan det gå när alla har fulla kalendrar. Senare bär det av till Toftanäs och Jenny. Plockar upp Sandra på vägen :)
Imorgon ringer klockan 5.15. WOOHOO! Not! blir hämtade 6.00 av min kusin och så bär det av till Ullared. Jag lär ju ruinera mig själv haha.
Nä får väl springa över till konsum och handla det mamsen bad mig om, annars hotar hon väl med att jag inte får ta bilen sen eller nåt :p haha jag känner min mor allt för väl haha.

Förändring.

Kategori: Allmänt

idag började jag inte förrän 10.50 men självklart lyckades jag bli väckt två gånger innan mitt eget alarm ringde.. helt underbart! bara två lektioner idag, marknadsföring och filosofi. hängde som vanligt inte med på marknadsföringen.
just idag när vi för en gångs skull äter i skolan va det äckelmat så vi bestämde oss för att äta på BK. inte alls bra.. usch och fy. jag får rycka upp mig och börja äta mycket nyttigare. träna gör jag redan, dock inte denna vecka då jag är förkyld, men annars. men jag måste försöka pressa in lite vardagsmotion också. en promenad varje dag eller något liknande.
har ju fan ångest varje dag nu och det orkar jag inte med längre. nä nu får det vara slut på det.

på filosofin idag flummade vi mest, som vanligt :p vi fick lämna några uppgifter till läraren om oss själva som han ska lämna vidare till en vän som håller på med horoskop. ska bli kul att se vad han får ut av det :p vi fick också skriva en lista på fem saker vi vet och fem saker vi inte vill veta. ganska roligt att se vad folk INTE vill veta haha.

nu sitter jag och väntar på kajsigirl. vi ska leka HELA dagen! haha :D



Blev lite sugen på denna tröjan.. 199 kr bara. icke så farligt.

Mysdag.

Kategori: Allmänt

dagen har haft hög mysfaktor. började med att jag och alex promenerade ner till Malmömässan för att besöka SACO-mässan. mötte upp therese, jenny och måsen sen sprang vi runt och blev inte mycket vettigare men vi fick iaf upp intresset för en bartenderskola på Kos. vi alla är riktigt sugna på att åka väg i fyra veckor till Grekland och bli bartendrar. hade varit underbart! så det har för tillfället hamnat högst upp på min önskelista till studenten :)
efter lite vandring på mässan tog vi bussen upp till stan och tog en fika på eh. vi pratade om allt möjligt och omöjligt :) väldigt mysigt. sen tog vi en lite runda på stan också. jag köpte min klänning till nyår och en mascara :) hittade världens snyggaste skor på Bianco också! jag är kär! jag måste få dem i julklapp! annars kommer jag gråta :p
lägger upp en bild på mina älsklingar


Hur kan man inte bli kär i dessa?!

Vid fyra tog jag svettbussen mot Kirseberg och tjejernas träning. Träningen gick sådär idag.. det slutade med att tjejerna fick en rejäl utskällning :p så kan det gå ibland haha. lyckades självklart glömma påsen med min klänning och mascara i hallen så hilla fick vända och hämta den igen :p
Ikväll blir det myspys. Börjar inte förrän 10.50 imorgon och det gillas. Hoppas att vi får tillbaka våra prov imorgon, orkar inte vänta längre! det kändes sjukt bra men man kan aldrig vara säker på Kjellans prov. så morgondagen kommer också bli en kort dag. två lektioner hihi :) det gillar vi. om jag mår bättre imorgon ska jag besöka mitt lilla gym. får ju ångest om man inte tränar på en vecka! men sen är det inte bra att träna med en förkylning i kroppen heller.. får hoppas att den går över till imorgon.
På fredag blir det en lektion och sen bär det av till stan. Får väl börja kolla upp lite julklappar och annat skrafs :p På kvällen blir det pizza för mig och jenny och sen ska vi chilla med sandra, marika och co. kan inte stanna ute för länge då jag ska bli hämtade kl 6 på lördag morgon. kusin, moster, morbror, mamma och jag ska åka upp till Ullared och shoppa loss :p På kvällen blir det utgång med sandra, alex och carro. eventuellt sluter fler till :) we gonna have a blast!

nä nu ska jag uggla framför Efterlyst med en Delicatoboll ;)

Sjukis.

Kategori: Allmänt



min förkylning vill inte bli bättre..så nu har jag mer ont i halsen och är ännu mer snuvig. toppen! jaja det är ingen ansträngande dag idag som tur är. ingen engelska utan bara SACO-mässan. och man kan i princip bara gå in och vända om man känner för det. men jag får väl leka lite intresserad och titta runt. jag funderar på om jag ska åka iväg och köpa en ny mascara. källaren har ju öppet idag.. ja det får jag allt ta och tänka på :p jag hade verkligen behövt en fika också. min hals skriker efter en chai. får se om jag kan lura med mig någon.
kollade precis upp hur bussen går, kan ta den både från Centralen och Värnhem så kan jag vara uppe i stan tills jag ska sticka till träningen. bara drygt att sitta hemma efter mässan och uggla.

imorgon ska jag träffa min lilla kajsa. det va riktigt länge sen jag såg den lilla ärtan. vi ska äta sushi! :D mummmmmsigt!
nu ska jag fixa mig lite. tänkte ge naglarna en omgång också. de har blivit lite bortglömda :p

Vad ska man tro?

Kategori: Allmänt

jaa vad ska jag tro egentligen? kan jag lita på den som står mig närmast eller är det den som sticker kniven i ryggen på mig? jag undrar faktiskt och tycker inte att det är konstigt. jag läste i en tidning att man lite då och då ska sätta sig ner och tänka på alla sina vänner. vilka är egentligen ens vänner? vilka ställer upp i vårt och torrt. vilka lyssnar på en tills de får sår i öronen. vilka gör allt för att få en på bättre humör när man har en dålig dag. vilka som låter en stå i centrum när det behövs. vilka ringer, skickar ett sms eller skriver något gulligt på msn rent spontant bara för att visa att man tänker på sin vän. vem får en att le. jaa det finns tusen frågor man kan ställa sig för att rannsaka sina vänner. kort och gott, din vän ska få dig att må bra och vice versa. men glöm aldrig bort att rannsaka dig själv ibland. gör jag det som jag förväntar mig av mina vänner? om inte, kräv då inte att de ska göra det mot dig.



idag tog jag och mina vänner i klass SpEk3b ett steg närmare studenten. vi provade och beställde studentmössa och kläder. jag skrev Sara Thurell - SpEk3b på framsidan och där bak Borgar på det vita och på det svarta 2009. beställde också mjukisdressen, skrev mitt namn på byxorna. två par trosor, en visselpipa och ett champangeglas med mitt namn på. just nu längtar jag till den dagen min klass springer ut tillsammans och är underbart lyckliga.
efter provandet och klickandet hamnade jag, alex, jenny, sandra, sandra, marika, izzi och steffi på Barista och åt och drack gott. vid ett gick jag och alex hem och sen hamnade jag i sängen och sov tills idiotentjejen från Au-pairbajsen ringde och väckte mig med dumma frågor. om en kvart ska jag cykla iväg och handla med mig något till jobb och sen vidare till jobb... orkar egentligen inte alls jobba idag. mår inte alls bra. ont i huvudet, halsen och allmänt förkyld. blä på det.

imorgon ska vi på SACO-mässan på Malmömässan. kul? nä tror jag inte men tror att vi slipper engelskan och det skadar ju aldrig. sen bär det av till tjejernas träning.

ByeBye

Blablabla that's all I hear.

Kategori: Allmänt

jag förstår det inte. gör du?

lugn skoldag igen. tog en fika med några av flickorna i klassen. gjorde lite planer inför nyår och snackade lite allmänt om allt möjligt :) mysigt med en varm chai och fina vänner som värmer i detta kalla väder. fick sluta en timme tidigare också och det skadar ju aldrig. självklart blev första tvätten mitt uppdrag. tog hand om den och sen kallade soffan på mig. har huvudvärk dagligen.. inte skoj.
om fem min får jag börja göra mig redo för att ta bussen till tjejernas träning. vi får ta och börja förbereda oss inför uppvisningen nästa vecka. inget större arrangemang men ändå. det måste ju se bra ut :)

imorgon har jag ingen lektion men 9.30 har vi utprovning av studentkläder och mössor. gonna be fun! :D efter det ska jag och alex sticka och träna och på kvällen ska jag jobba igen.

byebye!

Uppe med tuppen.

Kategori: Allmänt

imorse ringde klockan 7.20. då va det bara till att rulla ur sängen och fixa sig. prick åtta rushade jag in på konsum och köpte 17 bullar. sen hem med bullarna och drog upp mamma ur sängen och så fick hon hjälpa till att bre, hyvla, skiva och lägga. innan jag sprang iväg blandade jag saft. jag är en supersnäll tränare! :D körde iväg och hämtade hilla, utan backspegel för den lyckades jag dra ner igår. vilket jag tyckte var riktigt roligt. det gjorde inte bror min... vi har nog itne samma humor vi två. hilla och jag gjorde tappra försök med att tejpa upp den men rutan var fuktig och tejpen fäste inte. så fick köra utan till hallen också :p
med 10 gymnaster hade vi en riktigt bra och givande träning. många kom igång med sina rondater, flickisar, handvolter, salto, överslag och tzhukainhopp. riktigt bra! :D får bli fler lördagsträningar nästa termin.

jag och hilla lyckades sätta upp backspegeln innan vi körde hem men jag såg ändå inget haha. jaja den sitter där iaf :p kom hem och åt lite sen däckade jag :p ikväll har det blivit ändrade planer. ingen utgång utan det blir film istället :) ska ju trots allt jobba 10 imorgon :( vi får flytta det till en annan helg helt enkelt :) för det ska bli av så är det bara :)

HEEEDDA!

SNÖ!

Kategori: Allmänt

fyfan vad drygt det va att kräla sig ur sängen imorse. var riktigt nära på att skita i engelskan men tog mig i kragen och drog mig upp. mamma berättade vid frukostbordet att det hade snöat på morgonen. först blir jag glad men när jag tittar ut snöar det inte längre :(
tar mig till skolan och engelsklektionen. gissa om läraren säger att bara de som missade provet förra fredagen ska stanna, vi andra kan gå. KUL!
nästa lektion är matte men jag bestämde mig för att hoppa av. sagt och gjort, gick och lämnade min bok och ett papper till käre Peter. han har faktiskt varit en bra lärare, synd att vi inte hade honom i matte B då hade jag förmodligen kunnat fortsätta kursen.
ännu mer håla nu. jag och jenny tog oss ner till stan och kollade lite kläder. hittade en jättefin klänning på Vero Moda som förmodligen blir min nyårsklänning. skrotar den andra, den satt inte alls bra på.
kom tillbaka till skolan och åt bajsgryta.
på svenskan skulle vi arbeta på egen hand och det gick ju som det gick. mest skratt men lite fick vi allt gjort :)
nä vi kommer till sista lektionen blev vi självklart släppta från den också.... så jag har inte haft en enda lektion denna dag. jag skulle helt enkelt stannat i sängen imorse.
eller nä för då hade jag missat izzis fina uppträde i aulan. vi hade singstar i aulan och det var ABBA-tema idag. Izzi ställde upp med Super Trouper. och det var riktigt kul hahaha.

efter skolan gick jag till gymmet och tränade lite. har lite småont i ryggen nu.. får be mamsen om en massage :) nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan börja laga mumsig mat :)

Inget.

Kategori: Allmänt

detta va nog första gången som ett prov för Kjell-Björn gick bra! missade bara en fråga och det tycker jag är superbra! nu får vi hoppas att jag kammade in en hel del poäng också.
på filosofin fick vi en sjukt skum uppgift. fast det är väl inte så konstigt med tanke på att ämnet är just filosofi. jaja skrev iaf ihop något skrafs och hoppas det ser någorlunda bra ut.

efter skolan cyklade jag iväg till träningsvärket. har inte tränat på hela veckan så det kändes bra att komma igång igen :) får se om jag tar och träna imorgon igen. cyklade hem i denna hemska blåst. hur man än cyklar i Malmö har man nästan alltid motvind... när jag äntligen kom hem ringer telefonen och det var min chef från i somras som frågar om jag kan rycka in på söndag mellan 10-14. snäll som jag är säger jag ja. så hela min söndag kommer gå åt till jobb. ska jobba i kiosken 15.45-22.30. skoj! haha jaja det är iaf pengar och det behöver jag!

nu har jag funderat på det här med matten, jag ska hoppa av. jag får fet ångest över det. jag vill inte bara ge upp, det går ju inte! men känns onödigt att lägga ner tid på något som inte ger utdelning. får hoppas att detta är det smartaste beslutet.

nä nu ska jag slänga mig i soffan och kolla film :)

And baby when it's love, if its not rough it isn't fun.

Kategori: Allmänt

igårkväll gjorde jag upp planer för denna dag, det såg ut såhär:
- SOVMORGON
- Träna
- Plugga marknadsföring
- Skola
- Träna mina tjejer

Men nu har dom ändrats....Nu ser dom ut såhär istället:
- Väckt av chefen 9.30
- Fix och trix
- 11.30 jobb...........
- Skola
- Träna mina tjejer

Ja så nu får jag försöka pressa in pluggandet någon annanstans. Förmodligen ikväll. Men jag har faktiskt redan läst det två gånger och förstår det mesta med tanke på att allt upprepas tjugo gånger om. Räcker nog om jag läser det två gånger till ikväll. Klockade mig själv igår när jag läste, det tog 50 minuter att läsa 46 sidor.
Har redan planer för helgen också. På fredag ska jag och mamsen laga mumsig mat och spela Monopol! :D call me a geek, but it is fun! kvalitetstid med mamsen också. älskar att vi kommer så bra överens igen. Ska aldrig ta min älskade mamma för givet igen, man vet ju inte när de man älskar försvinner...
På lördag blir det träning med flickorna kl 9 på morgonen och som den snälla tränare jag är ska jag fixa frallor och saft :) Mina duktiga gymnaster förtjänar att belönas lite då och då.
På lördagkväll blir det utgång med några gamla gympisar från Lund. Vet ännu inte vart det bär av men kul blir det säkert :)
Nu får jag nog ta och göra mig redo för två timmar på jobb......

Beroende.

Kategori: Allmänt

jag har blivit beroende av Super Sweet SIxteen som visas på MTV. Det är riktigt kul att se vilka groteska fester dem fixar till sin 16-årsdag. Jag kan inte få nog av deras bortskämdhet, girighet och oförskämdhet. Gottit!

Tror att jag har hittat min nyårsklänning :) En ganska enkel klänning från Gina Tricot. Vet dock inte om jag vill ha den i lila, röd eller svart. får tänka på det litegrann.






Regniga tisdag.

Kategori: Allmänt

- skola
- intervju
- plugg?
- plugg?
- plugg?

mind your own shit

Ny vecka, nya tag.

Kategori: Allmänt

måndag och ny vecka. tur att måndagar är en kort dag. 10.10 - 14.10 och endast tre lektioner. den enda lektionen jag gjorde något vettigt på var internationell ekonomi. där antecknade jag flitigt hihi :) när jag steg innanför dörren efter skolan väntade tvätten på mig. den stod där och bara skrek TVÄTTSTUGAN! NU! inte ens lönt att försöka dra ut på det. släpade ner allt och slängde in två maskiner. skulle egentligen tvätta min jacka först men kan inte hitta några tennisbollar. man behöver ju det för att kunna torktumla jackan. eller du kan ju skita i det men då lär allt dun hänga i ena armen och då kommer inte jacka bli speciellt bekväm. förutom för den ena armen då. får alltså vänta snällt på att mamma kommer hem och letar fram bollarna. :)
ambitiös som jag försöker vara, satte jag mig med marknadsföringen när jag kom upp ur tvättstugan, läste 16 sidor sedan höll jag på att somna. tänkte att jag tar en powernap på en halvtimme och sen är jag redo för mer tvätt och marknadsföring. var riktigt trött när mobilen ringde men drog mig upp och gick ner i tvättstugan igen. nu sitter jag här och ska väl ta upp boken igen och börja läsa...
mamma kommer hem med bilen vid fem och då bär det av till hallen. hade egentligen hellre stannat hemma och hängt i soffan ikväll men icke sa nicke.

nu skriker böckerna efter mig.....

träning med flickorna

Horsewooda.

Kategori: Allmänt

jaa då har man kommit hem från en galen helg i Hästveda. fredagen var helt utflippad! haha trots lite kaos blev den lyckad. på lördagen mådde jag redigt dåligt haha men bara att härda ut. några svikare åkte hem, vissa pallar inte trycket helt enkelt. MESAR! ganska dåligt att man dessutom bara tar sitt pick och pack och drar utan att ens kunna plocka undan sitt eget skit. men visst vi som stannade kvar hade faktiskt riktigt mysigt hela dagen! promenad, mys i sängarna, tv, kortspel, dricka, middag och massvis med skitsnack! dock inträffade en liten tråkig händelse men vi hjälptes åt allihopa och det löste sig.
idag spenderade jag en timme med att diska. SKOJ! vi hjälptes åt att städa undan och sedan åt vi frukost tillsammans. tog en dusch och sen fortsatte vi städa och vid halv tre satt vi i bilarna på väg hem. var hemma runt fem. jag och mina små bilvänner stannade och donkan och åt. nu sitter jag och är ganska död. ikväll blir det en tidig kväll. saknar dock redan horsewooda. det är helt dött runt omkring mig. jag vill att någon ska sätta på en bra skiva, ge mig en öl och så är festen igång igen haha. nästa gång vi åker, om det blir en nästa gång dvs..., vill vi stanna ännu längre. men med vissa restriktioner hahah ;) jenny du vet vad jag menar hahaha (Y) 

nä nu ska jag dega i soffan :)  

Dan före dan.

Kategori: Allmänt

sitter och tittar på Tila och tycker att Bo ska få lilla Tila. George, som är en riktigt pudding!, åkte precis ut.. Han är ju så snäll och megasnygg! skicka ut ButchLisa istället.

Okej slutsnackat om reality. Jag fick ett brev för några dagar sedan där det stod att jag kan hämta ut 500 kr i ränta. YIIIIHAA! pengar att shoppa för hihi. Behöver lite grejer nu faktiskt. och måste ha lite pengar på fickan till nästa helg då det blir utgång med några gamla gympisar :)



Ojdå, nu åkte visst ButchLisa ut ändå haha. Då håller jag alla mina tummar för Bo! :D

Imorgon börjar dagen med prov i Engelska C...sen blir det inga tunga och dryga lektioner. hoppas bara på att tiden imorgon flyger iväg och att vi helt plötsligt sitter i bilen på väg upp. nä nu får jag väl skutta till sängen om jag ska orka gå upp 7.10 imorgon :(
Natti Natti

Ledig dag.

Kategori: Allmänt

idag har jag varit ledig. vi har utvecklingssamtal på skolan och det är inte obligatoriskt. kände inte att jag behövde gå och prata med någon lärare denna gång. det känns inte som om vi har hunnit med så mycket ännu. det är väl mer nu det hela sätter igång för vår del. engelskprov imorgon, marknadsföringsprov nästa torsdag och internationellt ekonomiprov veckan därpå. okej detta är ju ingeting jämfört med ettan och tvåan.

idag vaknade jag runt tio och hoppade direkt ner i soffan med min frukost. mamma hade köpt mumsig kiwi till mig hihi :) kl ett mötte jag upp alex på gymmet. vi kom fram till att om inte vi hade tränat tillsammans hade båda suttit kvar i sina soffor haha. jäklar vad det brände i mina armar och axlar idag :p
duschade när jag kom hem och åt lite lunch + en banan. jag börjar bli lite nyttig! :D haha sen däckade jag framför tv:n. vaknade när mamma kom hem och då fick jag ett väldigt roligt samtal, efter fem min får jag ett till.. tjafs mellan föräldrar i gruppen. helt underbart att vuxna människor inte kan lösa sina problem på ett moget sätt. jag fick leka medlare och nu är det löst. men gud vad onödigt allt detta var. hade kunnat skötas ganska mycket smidigare.

nu har jag precis ätit en smarrig lasangne från Billys och sitter och kollar på vänner. ikväll blir det bara chill hemma. måste ju ladda upp inför imorgon! :D
ikväll blir det Du är vad du äter, Criminal Minds och Tila Tequila :)

Nationellt prov.

Kategori: Allmänt

dagen inleddes med nationellt prov i svenska B. inte jätteroligt kan jag berätta. jag skrev om våldet idag. det gick väl sådär. eller är egentligen lite delad. på ett sätt kändes det bra men på ett sätt inte. hoppas iaf på VG. var klar redan efter två timmar så cyklade till jobb och skrev upp mig på schemat inför december. fick rycka in och jobba en halvtimme när chefen var tvungen att springa iväg till banken.
sen begav jag mig mot solariet och blev lite brun :) stack hem och duschade och snackade lite med bror som var hemma över lunch.
nu sitter jag här och funderar på om jag ska göra något skolarbete eller om jag ska ta det imorgon istället. lär ju bli imorgon. jag känner mig själv ganska bra haha.
halv tre ska jag cykla ner till Limhamn och hämta bilen. mamsen är snäll och lånar ut den till mig hihi :)
efter träningen med tjejerna ikväll blir det filmmys :) man är ju ledig imorgon ;)
schemat för imorgon blir soooova länge, plugga marknadsföring, träna, plugga matte och packa till horsewooda.

nä nu ska jag titta på Ellen Degeneres Show hihi

Bored!

Kategori: Allmänt

ja jag har varit något fruktansvärt uttråkad idag men samtidigt seg så har inte orkat göra något. det är faktiskt en ganska hemsk känsla. man vill göra något men samtidigt orkar man inte. haha I-landsproblem eller vad säger ni? haha
och nä jag har inte gjort svenskan idag heller. haha jag är ganska dålig :p får väl läsa det innan jag somnar. snacka om att jag är expert på att skjuta fram saker och ting. jag måste lära mig av med den ovanan.

okej, jag är inte alls nöjd med min frisyr :( det är kort och fult. just nu är jag så trött att jag kan börja gråta över det. har lust att gråta över en massa skit men orkar faktiskt inte. jag har ingen energi över till det. den energi jag väl har kommer jag att lägga på det som betyder något och som får mig att må bra, inget annat. så får det blir för ett tag fram över. sorry.  

nu försöker jag bara se fram mot klassresan. festa dygnet runt med dom bästa. det gillar vi :) tråkigt att vår älsklingsmås inte ska med :( 

nä får väl bädda ner mig i sängen ooch försöka sova bort denna jävliga huvudvärk.
  

Regn och rusk!

Kategori: Allmänt

jaa usch vilket tråkigt väder vi har! regn, blåst och kyla. BLÄ! om det ska vara kallt ska det vara sol och snö också. då är det faktiskt mysigt :)
hade en lektion idag, matte. hann inte få mycket gjort men får väl försöka ta igen lite i veckan. kan inte hamna efter nu igen. men jag har bestämt mig för att om inte nästa prov går bra så hoppar jag av. men ska försöka kämpa på fram till dess.
alex och jag gick och tränade efter skolan. jag var extremt otaggad men tackar alex för att hon inte lät mig gå hem haha. därför är det bra att gå två till gymmet, man kommer inte undan :p körde igenom kroppen ordentligt :)

har klipptid halv 3 så får väl ta och bege mig. ska titta förbi jobb och lämna nycklar och skriva upp mig på schemat. ikväll blir det svenskläsning. nu kan jag inte komma undan. har ju nationella imorgon hela dagen. :( men jag ska nog unna mig att en solning efter provet :) hihi

nä nu får jag nog cykla iväg. lär ju ta sin lilla tid med denna jävla blåst :p

Måndag kväll.

Kategori: Allmänt

ja då är första dagen på veckan snart över. träningen med tjejerna gick hyfsat bra förutom att nästan alla hade ont i foten, benet eller näsvingen. ja det är inte lätt haha. hade fått ett sms av Malin under träningen som frågade om jag ville titta förbi kiosken. självklart gjorde jag det :) snäll som jag är hihi. tog med mat hem till mamsen också.

jag är riktigt trött på att folk missuppfattar saker och ting och får för sig att man har gjort och sagt det ena och det andra. jag försöker hålla mig neutral men när jag får höra att jag blir indragen i saker jag inte ens har en aning om, inte ens det minsta så blir jag ganska irriterad och förbannat trött. jävligt tråkigt att man ska behöva mista vänner under sista året, det borde vara det år som binder oss samman. jag hoppas bara att detta kan få ett slut, eller iaf trappas ner för det blir så tråkig stämning och jag tror nog ingen vill ha det såhär längre...

aja nu blir det en snabbdusch och sen sängen och Tila Tequila :)

New week.

Kategori: Allmänt

dagen började med att jag och mamma firade min bror som  fyller 20 år. congrats! efter 10 minuter med uppvaktning, presentöppning och prat sprang jag in och somnade om. sen väcks man 20 gånger om innan klockan ringer. TACK!
jaja så jag började dagen lite lätt irriterad.
hade inga ansträngande lektioner direkt men fick reda på ännu ett prov. denna gång i internationell ekonomi. provdatum: 12 december.
vi fick i uppgift på marknadsföringen att skriva ett klagobrev till 3 för vilseledande reklam haha. ganska rolig uppgift :p
idag är det träning med tjejerna som gäller :) sen ska jag nanna tidigt! haha

jag förstår faktiskt inte. vad har jag gjort?! snälla kan någon berätta det för mig, är fruktansvärt nyfiken. 

 

Söndagkväll.

Kategori: Allmänt

dagen blev inte riktigt vad jag hade planerat haha. började läsa på svenskan men det var också allt jag försökte göra haha. var mer intresserad av att träffa folk så bestämde dejt med måsen. blev en kvällsfika med henne, alex, sandra, marika och carro. mysigt :) massa skitsnack! :) hihi nu vet man ännu mer! mohaha It's called payback BITCH! hahaha



imorgon fyller bror 20 år och självklart ska man fira honom men 6.45? jag som börjar 10.10 :(:( man han fyller ju trots allt bara år en gång om året så kan väl offra mig :) Nä nu kallar duschen!

Framtid.

Kategori: Allmänt

usch vad svårt det är att veta vad man vill göra i framtiden. har kollat lite på internet och sitter just nu och bläddrar i en katalog som vi fick i skolan i torsdags. just nu funderar jag på socionom, idrottsvetare/idrottspedagog, psykolog eller skolledare. aarh! får väl ta och boka ett möte med syon igen.

igår fick jag inte mycket gjort innan jobb. och inte på jobb för den delen heller. eller jo jag kom längre i min bok, Snabba Cash och sen hann jag med att snacka skit med Måsen och Therese. Sandra tittade förbi och hämtade sin väska. En gammal tränare kom och handlade så snackade lite med henne och sen var det dags för stängning. kvällen gick ändå ganska fort. duschade bort korvlukten när jag kom hem och sen kallade sängen.

idag får jag väl försöka göra några mattetal, läsa svenskan och skriva specialidrott.. om jag orkar haha.

Sköna lördag.

Kategori: Allmänt

kvällen igår slutade på gökboet. trevlig underhållning, en riktigt full kille som försöker sig på dans hahaha. han tyvärr inte fota eller filma :p
var hemma redan vid två igår. så idag mår jag faktiskt bra. lite seg bara. ikväll blir det jobb. hoppas på att tiden bara springer iväg :p lär väl inte orkar göra något efter det.
imorgon borde jag börja på marknadsföringen, läsa igenom svenskhäftet till provet och skriva på specialidrotten. vi får väl se vad det blir. kanske hittar på något roligt. det är fars dag imorgon om ni inte redan visste det. det är dock inget jag tänker fira. mooorr! haha

Helgen är här.

Kategori: Allmänt

idag är det fredag och det innebär en lång skoldag men avslutas med en rejäl utekväll med girlsen :)
engelskprovet eller mocktest som det egentligen var gick sådär, ett poäng under VG.. hoppas på bättre resultat nästa fredag. jag fick konstigt nog en hel del gjort på vår mattelektion :O och jag kunde nästan allt! något har hänt! haha
som avslutning på skoldagen hade vi nog den tråkigaste föreläsningen på länge. En man pratade om WTO. och det tog aldrig slut! minst tre personer somnade! säger inte det en hel del?!
tog mig en snabbis på gymmet, bara kondition idag. har ju lärt mig att man inte ska träna samma muskelgrupp två dagar i rad. stretchade ganska mycket. jag kommer nästan ner i spagat igen!! :D me = lycklig haha

självklart blev det jag som fick sätta igång tvätten idag igen.. hade kommit överens med min bror att han skulle göra det halv 4 men när klockan var kvart över 4 och jag tittade ut i hallen ser jag att all tvätt står kvar. blir man inte bara underbart förbannad då? joo det blir man. jag som hade tänkt att ha en nytvättad tröja idag men nä får väl skita i det om det inte inträffar ett mirakel och det är torrt till 7. man kan ju alltid hoppas.. snart ska jag ringa min bror och skälla lite hihi (A)

ikväll blir det middag med kajsa och sandra. fläskfilé, potatis och rödvinssås :) mumsigt. måsen gör oss sällskap senare och så sätter vi igång och dricker och dricker och sen lämnar vi huset och gör stan osäker haha :D lär bli kul! sen får man allt vila upp sig imorgon och veckan framöver för att orkar med klassresan! haha

nä får väl gå och handla mat nu.

BYE

Varm jacka och varm väst.

Kategori: Allmänt

fick ju en ny jacka av min moster och det tackar jag tusenfallt för. bra timing också. det har ju blivit svinkallt här nere i skåne över en natt. ångrar lite färgen, vit.. inte det att det inte är fint men det blir så smutsigt. jag köpte själv en skidväst i sthlm. den också vit :) matchar mina skidbyxor. min nästa inköp blir en väska till mina fin fina pjäxor :)


Varm varma jackan och fin fina västen :)

Alla dessa måsten.

Kategori: Allmänt

jaa varför finns så många måsen egentligen? just nu borde jag egentligen sitta med svenskan och internationell ekonomi men istället sitter jag vid datorn och skriver här. inte bra.. men svenska är jättetråkig och jag hade mer än gärna velat hoppa över skolan imorgon och ta en låång sovmorgon och en runda på stan. men vi har tyvärr ett stundande nationellt prov i svenska och ett megasvårt engelskprov. inte kul alls kan jag berätta. idag fick vi också veta att om två veckor ska vi ha ett gigantiskt marknadsföringsprov. 46 sidor.. lycka till säger jag bara. med tanke på att vi har två rader antecknade och han pratar med sig själv varenda lektion så känns detta provet ganska hopplöst. anusklåda! jaja just nu är det ett senare bekymmer.
har förresten redan fått mitt abonnemang. det gick fort får jag säga. så nu funkar min mobil igen. den dog bara en dag :)

efter skolan blev det lite gymning med alex. mycket snack och mycket verkstad :) känns alltid bra att gå ifrån gymmet och veta att man faktiskt tagit ut sig :) vi försöker stretcha lite efter varje träning också. jag hoppas på att kunna få tillbaka en del av min gamla vighet :p man kan ju alltid hoppas haha

imorgon blir det skola, stan, tvätt, middag, förfest och utgång :) kan inte bli bättre ju. har förresten betalt både studentflaket och klassresan nu :D

nä om jag ska försöka ta tag i svenskan nu då..

Onsdag morgon.

Kategori: Allmänt

väcktes av min bror som frågade om jag kunde köra honom.. mumlade nä men tydligen skulle han vittna och bla bla så jag drog mig upp ur sängen och gjorde mig redo för en bilfärd på morgonkvisten. nästan framme vid tingsrätten blir jag självklart stoppad av polisen...bara vanlig kontroll som tur va. körde hem och har precis ätit frukost. idag har jag en del saker på mitt lilla schema. ska ringa en mamma, ringa frisören, maila föräldrar, kolla upp abonnemang, prata med chefen på Mästerlivs, lämna nycklar, engelsklektion och träna mina tjejer.
har redan fått en sak avklarat. beställt ett abonnemang istället för kontantkort. såg ett erbjudande på CSN där det bara kostade 29 kr i månaden. lovely :)

måste bara säga att det känns bra att man hittar tillbaka till vissa människor. att man försöker pressa in en fika i bådas stressade och pressade scheman. det är värdefullt :)
sen finns det också de man glider ifrån och som man tappar förtroende för. jag vet inte riktigt var personerna står och vågar inte berätta känsliga grejer. tråkigt att det blir så men kanske bra det också för då ser man vilka som verkligen är ens nära vänner. man märker att en hel del försöker få en att tro att de är ens bästa vän och vill att man berättar allt för denne. men sen vet man att det går från mun till mun och det ställer jag inte upp på längre. jag orkar inte det. det har hänt allt för många gånger nu. jaja för varje dag som går lär man sig något nytt :)

nä nu ska jag ringa den där mamman och få det avklarat.

YAMATA

And now we're moving on to christmas.

Kategori: Allmänt

aa då va lovet slut. orkar inte skriva om allt. har som ni kanske redan vet varit i Stockholm och Budapest. Riktigt underbart båda två! skönt att lämna malmö bakom sig för ett tag också :) fick många roliga minnen från dessa båda resor.

närmast blir det jobb ikväll, partaj i helgen, jobb i helgen, en bror som fyller 20 (Y) det gillas av mig ;) haha, klassresa och mycket mer! Jag ser fram emot vår klassresa. Dom brukar alltid gå vilt till, tycker bara det är fruktansvärt tråkigt att alla inte följer med. BOORING! trots allt blir vår sista klassis :( jaja man gör som man vill. jag tänker då inte missa en partyhelg med de värsta partyanimalsen! har ju saknat mina favvopartygirls and boys. det finns nog ingen som kan få mig att dricka så mycket och hålla gång verkligen HELA natten och en bra bit in på morgonen som Miss Sandra Nielsen och Miss Marika Liljedahl haha.

dagen har bjudit på matte, fick tillbaka proven.. Ig. ICKE BRA! ska göra ett försök till med matten. funkar det inte hoppar jag eventuellt av. blä blä. jag och alex cyklade till träningsvärket efter lektionen och tränade en timme. det var riktigt skönt! har inte hunnit träna på tre veckor. PANIK! men nu är man igång igen iaf.
Köpte bullar på vägen hem och sen hoppad jag in i duschen. Åt tomatsoppa och mina bullar. Mumsigt. sen ahr jag bara tagit det luygnt och nu ska jag cykla till jobb. jobbar till halv elva.
Nä nu får jag allt sticka om jag ska komma i tid. BYE