Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Jaa jag lever! Har verkligen inte tid för att sitta vid datorn, ska försöka bättra på mig. Nu kallar stan!

/ Sara

Underbart väder.

Kategori: Allmänt

Ja gud vad skönt väder det är nu! Jag mår så underbart bra när solen är framme. Idag fick jag sova ut, det känns så skönt att få göra det! Efter en shake stack jag till gymmet och körde ett pass, kände mig mycket starkare idag på något sätt haha orkade mer vikter, man är ju krampa :p
Vid ettiden träffade jag Kajsa för att ta en promenad med hennes hund, vi gick längs fältet ner mot Limhamn sen lunchade vi på ett mysigt ställe inne i Limhamn, eller på som man ska säga. Vi var ute i tre timmar och nu sitter jag med skoskav, sånt får man ta helt enkelt. Om drygt 10 minuter är det dags för mig att cykla till hallen, blir mycket motion idag :)


/ Sara

Lov!

Kategori: Allmänt

Ja då har man sitt sista lov någonsin, eller ja om jag någon gång i framtiden får för mig att bli lärare kommer jag ju att ha lov igen, men det är inte speciellt troligt. Läraryrket lämnar jag åt de som klarar av oförskämda snorungar dagarna i ända utan att kasta knivar på dem. Men tro nu inte att jag inte tycker om barn, för det gör jag, men i lagom dos vilket innebär någon timme i veckan.

Min helg, jaa den har bestått av 14 timmars arbete i fredags, träning på lördag morgon och slagt på kvällen med mina tjejer, lördagen avslutades med ett förbannat illamående som inte vill släppa, det sitter i halsen hela tiden. BLÄ! Aldrig mer säger jag, usch bara jag tänker på det mår jag ännu mer illa. Idag blev det också träning i morse och som den snälla tränare jag är körde jag hem en gymnast. I eftermiddag har jag hängt med Izzi, åt middag på Erikslust Pizzeria och nu sitter vi med varsin dator i knäet och nördar oss. BrunetBerra och Blondinthurelli?

Jag har inga planer inför imorgon förutom träning på kvällen och det känns så jävla bra. Eller ja några småsaker har jag ju tänkt göra typ ringa och boka ridning i gbg, ringa folktandvården (Dom har glömt bort mig ;(), maila runt lite och gymma men inget annat. Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på, en hejdundrans sovmorgon blir det iaf :D

Nu funderar jag på att sätta på en film, först kanske jag ska skicka ut Isabelli för hon lyssnar på bajsmusik!



/ Sara

Klar!

Kategori: Allmänt

Då var jag äntligen klar med min uppsats i psykologi, denna gång handlade det om medicinmissbruk. Det skulle dessutom vara en argumenterade uppsats och det är inte det lättaste kan jag berätta. Nu har jag bara specialidrotten och internationell ekonomi kvar, det ska jag försöka beta av imorgon. Sen får jag äntligen andas ut! Fast inte för någon längre stund, efter lovet ska jag vara klar med det argumenterande talet i svenska och även ha ett svenskprov. Det är för jävligt nu de sista tre månaderna i trean, inte en ledig sekund. Samtidigt ska man försöka få ihop det med träning, träna mina gymnaster och jobba. När man väl tagit studenten lär man  ju kollapsa av utmattning.

En kul sak att berätta är att jag köpte ett par nya jeans idag :) Ett par ljusa från Cubus för endast 299 kr, isn't lovely? Nu börjar jag bli ruinerad av min shopping haha. Dags att lugna ner mig med det om jag vill kunna göra något annat denna månaden :p

Nu är det iaf dags för sängen. God natt



/Sara

Rosengård.

Kategori: Allmänt

Gud vad det är diskussioner om detta Rosengård. Invånarna där säger att media framställer en dålig bild av stadsdelen och det inte alls är så som det framställs. Men ständigt händer det ju saker där, och det är inga små saker. Självklart är jag medveten om att inte varenda en liten rosengårdsbo medverkar i upploppen. Men de idioter som nu beter sig så fruktansvärt illa måste bli satta på plats ordentligt! Och frågan är var finns deras föräldrar?! De verkar inte ta något som helst ansvar för att deras ungar, som ibland kan vara drygt 10 år gamla!, förstör och skadar människor. Vilket land man än kommer från är våld aldrig rättfärdigat! Man kan inte skylla på att man har varit med om krig och elände för man vet för fan ändå skillnaden på rätt och fel! Jag är så fruktansvärt trött på denna jävla skit! När ska politkerna förstå att vi måste ha ett hårdare straffsystem, man ska inte kunna få någon månad för att ha stört brandkåren när de försöker släcka en brand, det är idioti! Förstår dom inte hur många som ahde kunnat bli skadade och kanske till och med dödade. Nä skärpning! Snart vill man för fan inte ens bo kvar i denna jävla upploppsstad som snart liknar Bagdad!

/ Sara