Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

as bright as the sun

Kategori: Allmänt

onödig skoldag må jag säga. hade tio minuter lektion imorse. william, måns, izzi, alex, jag och sandra hade bestämt oss för att åka ner till Bo01 och sola. innan vår avfärd begav jag mig till min italienskalärares rum för att fråga henne om mitt betyg. fick tydligen ett stark VG på provet så fick VG i betyg!!! blev överlycklig!!! :D efter en tur på hemköp cyklade vi ner mot Bo01. Låg där fram till halv 3 då jag skulle träffa min handledare på mitt sommarjobb. fick mina arbetstider och lite info om vad jag ska göra och så.
tiderna är följande:
Måndag 7.30-16.00
Tisdag 7.30-14.00
Onsdag 7.30-14.30
Torsdag 7.30-14.30
Fredag LEDIG
inte helt fel va?
cyklade hem i den förfärliga blåsten. höll på att trilla några gånger faktiskt haha. va ute och körde med mamsen en runda också. 
blev riktigt irriterad när vi skulle hem. fyfan säger jag bara. det kommer göra det hela värre från min sida sätt kan jag säga. tyvärr... jag har försökt men nu går det inte längre. jag ger inte mer. jag tänker inte ge upp mig själv för er skull. det gör jag bara inte.                                                                                                                                                                                                                                                                                             

nära

Kategori: Allmänt

igår regnade det. det regnade mycket! jag fick halvspringa till skolan för cykeln va det inte lönt att ta, om man nu inte vill vara blöt som en fisk. kommer till skolan och har svenska. vi hade redovisningar om språksociologi. Vår grupp skulle redovisa denna dag men gruppen blev ett par. dålig stil får jag säga. man skiter inte i ett grupparbete, okej att det är ett prov, det drabbar endast dig själv men nu drabbar det hela gruppen. lågt får jag säga. obefogat?

vidare ahde vi engelska där vi kollade på en film och sedan företag är vi fick tillbaka våra prov. jag fick IG?! det är inte möjligt!! jag hade pluggat bra ju! jävla töntlärare säger jag bara. jaja efter det gick jag och alex åp vårt projektarbetsmöte med Iaa och fick reda på allt om det. Sen gav jag mig ut i regnet igen för att bege mig till körskolan och teorikursen. dock klyddad datan så vi blev släppta redan 17. Ska istället gå till 19 idag och på torsdag.....

solen sken idag. skötn att den kom tillbaka så snabbt. idag började dagen med info och att jag skällde ut vår lärare. hon hade glömt att vi skulle ha betygssamtal så hon hade inte kollat på vårt material och kunde tydligen inte ge ut några betyg men vi pressade henne till att göra det ändå och det slutade i att jag fi´ck VG.
Va på en Don't Drink and Drive-föreläsning idag. jätteintressant! får ju inte en att längta till att sätta sig bakom ratten..
hade en superlång håla efter det. sista lektionen var historia, där fick vi våra betyg, blev abra ett G.... hata!!
jag vill inte ha fler G nu.
Än så länge se betygen ut såhär:
Idrott MVG
Specialidrott MVG
Rättskunskap MVG
Psykologi VG
Info & Layout VG
Historia G
Matte G

Har geografi, italienska, engelska och företag kvar.. hoppas iaf på minst 2 VG till..
har som sagt teorin även idag så ska bege mig dit om drygt en halvtimme.

herrrrregud

Kategori: Allmänt

hahahaha cpcpcpcpcpcpcpcp enda sättet att förklara det på. död åt allt seriöst. aja, nu ska jag inte lägga mer energi på det.

hade en sjukt trevlig fredagskväll med förfest hos mig, en öl på Golden och sen dancetime på kb. jhade riktigt kul!! tills min mobil blev stulen.. men den blev återfunnen av ALI. taaaaack aliboy! (jag känner inte ali men ali är supersnäll!) har hans nummer om någon är sugen på dejt?

jaa nu vann ju inte Sverige i år heller... denna låten va ju skitbra! vad händer med världen?! har iaf hittat en ny förfestshit "wolves in the sea" yeeah. har lärt mig dansen och allt ahha. jippi!

I can't take it back

Kategori: Allmänt

torsdag kväll är det nu. igår kändes det som torsdag och idag som fredag men jag sitter fortfarande fast på torsdagen. jaja idag har jag inte gjort något jättevettigt. hittade en väska i stan som jag diggade mycket. den köpte jag självklart. blev en fika med izziboo på Bagericaféet. vi begav oss hem till mig och satte oss på balkongen där izzi vaxade benen. så jävla farligt är det ju inte. visst lite smärta men fan inte så som alla snackar om det. trodde ju att man skulle avlida men nädå inte alls. dock fick man fula röda plitor så jag rakade istället. mamsen va snäll och lagade mat åt oss. mycket gott! izzi och jag bestämde oss för att ta en promenix ner till Bo01 där vi tog en dricka på EH. bror min var snäll att hämta upp oss sen.
nu sitter jag här och väntar på att izziboo ska komma hit så att vi kan ta ett glas rödtjut och snacka natten lång.

imorgonbitti har jag körlektion, eller ja kl 10 :p dubbel så missar tyvärr rk och italienska. alltid italienska..... GUGLI! jaja på kvällen blir det stor GUGLIreunion. kan inte bli annat än bra ju.

nä nu ska jag ta och kolla lite tv. BYE!

"if we all give a little...

Kategori: Allmänt

...we can dry a million tears"

sista skolarbete avklarat för denna terminen!!! känns sjukt skönt men också ofattbart. nu har man varit inne i denna ruljansen i ett år och blivit van vid att alltid göra något men nu är det slut med det för 10 veckor!!! :D kommer dock ha lite att göra i sommar också. blir ju jobb till större delen av sommaren, ska ta körkort, trixa ihop ett fristående hade jag tänkt men även gå en liten kurs. dock bara på en dag. ska ha vår psykologilärare som utbildare. borde egentligen ge ett plus haha. 

idag slutade jag 11.05. begav mig då upp i stan tillsammans med måsen, alex och therese för att äta på No.1. blev gyrostallrik. ÄLSKA GYROS. fast den på kreta slår dock allt. blev en runda på stan efter det. köpte ett par shorts från vero moda. nu är det bara kofta och skor som ska strykas på min inköpslista. studiebidraget kommer ju om 10 dagar och då plusas det på lite extra på kontot. känns bra får jag faktiskt säga.

har precis ätit en god middag med familjen min + 1. varma mackor serverades idag. nä nu ska jag cykla iväg med familjen till morfar och hjälpa honom med datorn. helt ofattbart vad snäll jag är (A)

As we say it

Kategori: Allmänt

idag va jag självklart tvungen att shoppa upp en del av mina pengar. blev en klänning, leggings och ett linne. Köpte också ett Grattis Till Körkortet-kort till min bror som satte det idag!!!! :D GRATTIS! :D sara är stolt över sin bror.
fick även reda på att jag fick G i matte B, helt fantastiskt!! sara är superglad.
idag besökte klassen, eller ja dom 14 stycken som var kvar, museumet. alltid trevligt. som de barn vi fortfarande är sprang vi lyckliga runt på ovanvåningen och lekte.
cyklade hem med izzi för att plugga företag. blev väl inte jättemycket. vi gick över till att rita på min kropp :p massa fina framtida tatueringar haha.

Imorgon slutar jag 11.05. TOPPEN! blir nog ännu en runda på stan sen hem och skriva klart psykologin. får nog ta och träna en stund också.

"there's nothing better than to see you trying to break me down, you'll never succeed 'cause I'm stronger than you"

måndag förmiddag

Kategori: Allmänt

jaa idag har man sovmorgon till 11.40. skadar aldrig. har egentligen idrott men jag behöver inte gå för jag tränar på träningsvärket :p jag hade faktiskt tänkt träna nu på morgonkvisten men kom påb att mitt kort har gått ut. så får ta och fixa nytt. klarar mig inte utan mitt älskade gym.

jag måste bara säga att det riktigt kokar inom mig. usch usch usch säger jag bara. jag förstår det bara inte. helt sjukt! fast på ett sätt kan jag inte mer än att skratta. hur man kan tänka så. hur man kan tro att man är så jävla bättre än andra. patetiskt patetiskt. jaja glad att det inte är min närmaste. haha skratt skratt och åter skratt. tur iaf att jag kan vända det till något positivt, jag förlänger mitt liv med alla dessa skratt :)

idag blir det en tre-lektionersdag. aldrig fel. svenska, engelska och företag. svenska blir det nog bara att jobba vidare, engelska redovisningar och företag gå igenom inför provet. ganska härlig dag. om bara solen kunde skina också så skulle allt känns toppen.

Tog en liten runda med loppan igår :) alltid trevligt. vi besökte Hemmakväll haha. det ser ju ut som värsta köpcentrat. satsare. råkad såra killen i kassan haha, vi kan kalla honom fylloman.

I want it all

Kategori: Allmänt

well don't we all? jo jag tror nog det. hade känts skönt med lite extra cash i la mia portofoglia som det så fint heter på italienska. lönen borde nog komma i veckan och då ska det allt ut och shoppas! skor, linnen, koftor och kanske lite underkläder :p är sjukt sugen! har inte varit ute på stan på superlänge! man kanske får en liten slant av sin moster också? om man är jättesnäll! :D
på tal om moster ska jag maila en av mina tre. nu när dom har tagit det stora steget ut mot mailvärlden får man ju ombesörja det hela.

auf widersehen

It's been a while

Kategori: Allmänt

hade en riktigt trevlig fredag med min malin :) we brought back some memories. alltid trevligt.
Igår låg jag däckad i soffan med min engelskbok. läst 50 sidor igår. bra gjort av mig. läste resterande 50 idag så nu är den avklarad. har skrivit min lilla sammanfattning på den precis. 
har 'även läst företaget idag, skrivit stolpmanus i svenska och är nästan klar med geografin. känns ganska bra kan jag säga :)  nu är det bara psykologin och geografin klar. måste också läsa företaget fler gånger. 

det jag inte förstår är hur folk kan tycka så fruktansvärt synd om sig själva. hur orkar man? okej att man gör det någon gång ibland men inte alltid. allt kan ju inte vara alla andras fel. man måste forgive and forget. man kan göra det på många olika sätt men bara man går vidare och släpper det som varit. jag är fruktansvärt trött på det. att höra samma gnäll dagarna i ända. att höra rykten om att den har sagt det om dig. ja okej! vill dom så får dom. men en sak ska dom veta att en hel del får jag faktiskt reda på. det är inte lönt. jag vet om att det finns så fruktansvärt falska människor i min närhet. dom som leker så glada och trevliga i skolan men så fort jag vänder ryggen till börjar snacket. det roliga är att det kommer fram till mig och jag vet att ganska många börjar gå emot denna person. det ger mig faktiskt ett leende på läpparna. hämndlysten? jaa en del faktiskt.  kan itne hjälpa det.

CIAO

Lingvallen 2008

Kategori: Allmänt

Helgen spenderade på Lingvallen. Det va nog en av de bästa helgerna på länge! Sol, härligt sällskap och underbar atmosfär. Något som fick mig att slappna av var att komma ifrån Malmö. det va så förbannat skönt kan jag säga :) mina gymnaster var emellanåt ganska jobbiga men dom är mina tjejer och det kommer dom alltid att vara :)
nu är man tillbaka i skolan som bara känns för jävlig. nu är både pluggandet och själva skolan jobbig. innan har jag ändå tyckt att det är okej att vara i skolan. men allt och alla känns jobbiga och jag bara stör mig på alla. jag vill bara komma ifrån och träffa nytt folk...

har skickat in mitt arvode nu så kommer inom en snar tid ha ca 4000 kr på kontot. känns bra kan jag säga :)

sex shots just beginning

Kategori: Allmänt

hade en mycket trevlig dag igår. började med träning på gymmet. har ju slackat lite nu den senaste veckan men försöker ta mig i kragen och köra igång igen. efter att ha duschat och fixat mig stack jag upp till stan och mötte måns. vi gick till eh och träffade steffi och hennes kompis. åt lunch med dessa människor. kyckling bacon och frapino :)
jag och måns begav oss sedan på jakt efter en present till hans kompis vilket visade sig vara ganska svårt :p blev till slut ett armband från guldfynd :) själv hittade jag tre bikiniunderdelar på hm :) har ju köpt en superfin överdel men underdelen till den va inte speciellt fin så har fått leta efter en annan och hittade nu på hm. 40 kr för tre stycken va väl ändå ett bra pris? ;)
stack hem och sov en stund sen. började tänka på vad jag skulle göra denna kväll, blev filmmys med therese och alex. det behövdes en liten tjejkväll :)
idag vaknade jag som vanligt vid nio och fick direkt börja röja upp i köket som såg förjävligt ut. när det va klart tog jag mig an tvätten. vek allt och försökte para ihop strumpor, vilket inte är det lättaste när man har hundra svarta strumpor som alla skiljer sig från varandra på något sätt men den tillhörande har alltid på något sätt försvunnit. jag slängde helt enkelt de flesta.
stack sedan iväg och tränade. kom hem, duschade och började sen läsa min engelskbok för att sedan somna in ganska skönt :p sov till tre :p och nu sitter jag här.
blir nog några öl på möllan ikväll :)
nä nu ska jag springa iväg och handla lite inför min middag :)

I don't wanna do this anymore

Kategori: Allmänt

mycket lyckad kväll igår får jag säga :) tackar och bugar.

jag har börjat inse att jag nog inte mår så bra som jag länge trott. jag har intalat mig att jag är lycklig, men jag är det inte. jag tror att jag försökt intala mig det för att jag inte vill få en stämpel som tjejen som alltid är nere och bara är allmänt tråkig. för vem vill vara henne? men nu kan jag inte längre trycka undan det. det kommer fram allt oftare. tårarna är aldrig långt borta. det är jobbigt att känna såhär hela tiden men det finns inget jag kan göra åt det. jag försöker hela tiden att vara den glada person som jag vill vara och jag tror jag lyckas ganska bra in public men hemma så funkar det inte. snart tror jag inte att jag orkar mer. jag kommer ge upp till slut. man orkar inte kämpa varje dag för att se att man ändå sitter kvar i samma skit. hårt slit lönar sig inte alltid.
denna ständiga huvudvärk och ryggvärk tär också en hel del. allt blir tyngre att göra. allt blir jobbigare att ta itu med. det jag älskar mest av allt, att träna mina gymnaster blir bara tyngre. ryggen säger ifrån, vilket gör mig ännu mer ledsen. ska jag inte kunna göra det heller? jag har redan lagt av med min egen gymnastik på grund av min fot som aldrig vill läka. att lägga av med något som är din passion är jävligt tungt.

varför beter du dig såhär mot mig? du gör mig bara mer och mer sårbar. du säger att jag kan prata med dig men vafan jag kan lika gärna prata med en vägg och få bättre respons när jag väl öppnar mig gentemot dig. snälla sluta leka vän eller vad du själv kallar det, du är inte en. en vän ställer alltid upp, lyssnar och tröstar, kommer när du behöver det men du gör inget av det här. vi har gått igenom en hel del, sånt som borde fört oss närmare, men jag får inte ut något ur det här. bara att jag känner mig sårad ganska ofta. du kan inte ens vara ärlig mot mig det tycker jag säger en hel del. nu är det slut. det känns som en kniv i hjärtat men det går förhoppningvis över snart. inga fler tårar för dig.

There's never a right time to say goodbye
But I gotta make the first move
Cause if I don't I'm gonna start hating me