Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Ångest

Kategori: Allmänt

Sitter här i soffan med världens ågren. Why? Jo vår tvättmaskin är sönder så Patriks mamma tvättar våra kläder. Och nu ligger alla mina träningskläder i tvättkorgen, ALLA! Helt sjukt! Jag har inte ens ett par fula shorts kvar. Nackdelen med att träna sex gånger på en vecka. Så nu kan jag inte träna idag.. Och nej jag tänker inte återanvända smutsiga kläder. Buhu!

Nyår 2012

Kategori: Allmänt

God Morgon!
Idag är sista dagen på år 2012. Och hur har då året varit? Jo det har varit förnämligt. I våras kämpade jag på med skolan. Läste engelska vilket inte var det roligaste, klarade alla examinationer utom salstentan som jag fick tenta om och klarade med nöd och näppe. Hade jag inte klarat omtentan skulle jag fått tenta om hela kursen i augusti. Enorm lättnad när jag insåg att jag slapp det! Sista kursen i skolan som var sociala relationer kunde jag tyvärr inte närvara så mycket på då jag jobbade större delen av tiden. I maj får man endast halva CSN och i juni inget alls så jag fick sätta igång och arbeta redan i april vilket tyvärr resulterade i frånvaro i skolan. Tråkigt!
 
 
I juni åkte jag till Stockholm för att tävla i Riksmästerskapen med mina gymnaster. Vår första rikstävling! Tyvärr placerade vi oss inte så bra men vi blev en erfarenhet rikare och hade en kul helg tillsammans.
 
Sommaren 2012 spenderade jag hemma. Arbetade en del, tyvärr inte så pass mycket som jag hade velat. Var en hel del i Ljunghusen med familjen men umgicks även med mina vänner. Jag hade, trots utebliven resa, en väldigt bra sommar! Fast ett stort minus med sommaren var när min mamma ringde mig alldeles förtvivlad, vår älskade lille Zorro skulle avlivas. Min älskade katt som har varit med oss sedan 2002. Ännu idag tycker jag att det är jobbigt att se bilder på min älskling.
 
Hösten kom och skolan satte igång. Jag hade valt fördjupningsämne, SO, som inledde terminen. En otroligt intensiv kurs då vi läste fyra ämnen på 10 veckor men intressant! Under hösten tog jag över motionsgympa för våra äldre herrar och damer. Detta innebar att jag hade gympa på schemat fyra gånger i veckan. Jag kunde stundtals känna att jag inte hann med allt som jag ville men jag visste heller inte vad jag skulle välja bort.
När SO-kursen var slut och vi påbörjade svenskan fick jag möjlighet att arbeta mer och jag fick inte många lediga dagar men när man trivs så bra på sitt jobb så pusslar man ihop sin vardag så gott man bara kan.
 
Mina gymnaster tävlade två gånger och vårt mixlag lyckades ta ett guld och ett silver i trampett och tumbling. Good job! Vi påbörjade i slutet av terminen ett nytt fristående som vi hoppas att domarna uppskattar mer än det förra!
 
Under oktober satte jag igång att träna tre-fyra gånger i veckan som med tiden blev fyra-fem gånger i veckan. Jag skötte maten betydligt bättre än tidigare och på tre månader har jag gått ner 8 kg. Inte helt fel! Jag inleder 2013 lättare, sundare och starkare.
 
 
 

Round two

Kategori: Allmänt

Igårkväll körde jag ett pass till på gymmet. Blev kondition och mage. Jag hetsar inte med träning men ibland kan jag känna att om jag ändå har tid över kan jag lika gärna gå ner till gymmet. Aldrig fel att träna liksom ;) Dessutom känns det okej att få äta lite gotte på kvällen då! Sen kan jag väl känna att efter julhelgen har jag inte riktigt kommit in i mina vanliga matrutiner vilket stör mig lite. Men den 2/1 kör jag igång med maten igen. Träningen har jag dock inte slarvat med. Är uppe i sex träningspass denna vecka :) Och blir ett till idag!

Året lider mot sitt slut

Kategori:

Ja nu är det bara tre dagar kvar av 2012 och självklart ska alla dessa tre dagar innehålla träning! :) Har precis avslutat ett pass med kondition, armar, axlar och bröst :)

Dec. 29, 2012

Kategori: