Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Fröken Proper! Idag fick jag ställa in jo...

Kategori: Allmänt

20120424_152344 (MMS)

Fröken Proper! Idag fick jag ställa in jobb för att gå till skolan. Igår meddelades resultaten från grammatiktentan i engelska. Jag saknade sju poäng och måste omtenta. Idag var det genomgång av tenta och jag kände att jag var tvungen att komma för att kunna klara omtentan. Så igårkväll fick jag meddela jobb att jag inte kunde komma. Känns pinsamt och dåligt men jag måste prioritera skolan! Så är det bara :) Nu tänkte jag avverka lite föreningsjobb innan jag ska plugga :)

Friday, I'm in love! PN innan jag ska göra...

Kategori: Allmänt

20120413_165226 (MMS)

Friday, I'm in love! PN innan jag ska göra mig redo för kvällningen :)

Panerad sej satt otroligt gott! Receptet ä...

Kategori: Allmänt

20120410_181950 (MMS)

Panerad sej satt otroligt gott! Receptet är enkelt; *Använd sej, torsk eller spätta *Doppa fisken i mjölet, den ska bli täckt av mjöl *Därefter doppas fisken i ett vispat ägg *Till slut ska den doppas i ströbröd blandat med salt och peppar *Nu är den färdig för att hoppa ner i stekpannan. Ett par minuter per sida. Fisken ska få en gyllenbrun färg *Servera med kokt potatis och romsås MUMS!

Dagens inköp!

Kategori: Allmänt

20120410_180845 (MMS)

Dagens inköp!

Soffhäng

Kategori: Allmänt

Efter vår lunch tog vi oss ut på stan. Röjde ett par butiker och fick hem lite småsaker. Skulle gärna vilja handla mer men försöker hålla i pengarna.. SVÅRT! Konstigt nog är jag alltid som mest shoppingsugen när jag har som minst pengar. Blää! Väl hemma hamnade jag i soffan framför datorn och TVn. Har suttit och gjort föreningsjobb. Skickat mail till ett tiotal föräldrar om att deras barn har fått en plats hos oss. Har även ändrat i listor med ledare/träningstider och dylikt. Yes, boring men måste bli gjort.

Nu tänkte jag sätta mig med den sista examinationen i engelska. En uppsats om en lektionsplanering. Ska iaf få till inledningen idag. Och förhoppningsvis kommer Patrik hem snart. Min mage skriker efter mat. Ikväll serveras det panerad sej med potatis och romsås. GOTT!

Inlägget som jag kämpade ihop imorse ville...

Kategori: Allmänt

20120410_122049 (MMS)

Inlägget som jag kämpade ihop imorse ville inte skickas iväg tydligen.. Imorse var det dags för engelsk grammatiktenta. Mm.. Lika skoj som på högstadiet och gymnasiet. Förhoppningsvis gick det bra. Tiden får helt enkelt utvisa det. Omtenta ligger i maj så har gott om tid ;) Nu har vi precis avnjutit en lunch på TGI, välfötjänt indeed!

Annandag påsk

Kategori: Allmänt

Gud vad vädret påverkar mitt humör! Idag är det mulet och trist och då känner jag mig lättirriterad och trött medans igår när det var sol och mysigt var jag på gott humör. Varför är det inte alltid sol och varmt? Vad bra det hade varit då! Och vilket humör jag hade legat inne med.

Yesterday then. Satt som sagt och pluggade drygt två timmar innan Patrik vaknade till liv. Då blev det frukost i sängen. Duktig som jag var satte jag mig och pluggade lite till efteråt. Därefter åkte jag och handlade på Willys. Fyllde kyl och skafferi. Frysvaror såsom kött och kyckling handlar vi på en lagerfabrik ute i Fosie. Halva priset av det du får i butiker! Men då det var röd dag höll de stängt, så får bli någon dag i veckan. Kvällen spenderades först hos Patriks föräldrar som bjöd på middag och påskpresenter. Efter några om och men kom jag och Patrik slutligen iväg till Emma. Hon hade bjudit in till grillkväll. Vi skippade dock grillningen men hade för övrigt en mycket trevlig kväll!

Today is  the day before the D-day. Engelsk grammatiktenta imorgon. Idag blir det plugg hemma hos Sofia i Hjärup med basgruppen +1 ;) Har en övningsbok som jag måste ta mig igenom. Tråkigt nog känns det som i skolan när man satt och gjorde massa uppgifter men man förstod egentligen inte vad man gjorde. Jag har liksom inte förstått principen med uppgifterna och vet inte hur det är tänkt att jag ska göra :p Får se om någon kan lyckas hjälpa mig idag!

God morgon! Vaknade för drygt en halvtimm...

Kategori: Allmänt

20120408_093538 (MMS)

God morgon! Vaknade för drygt en halvtimme sedan och såg atr solen var framme. Heaven! Lika bra att gå upp och ta itu med plugget så att jag får det avklarat och kan hitta på något roligare i eftermiddag. Troligtvis blir det där roligare, handla och gå till gymmet haha. Två nödvändiga saker. Ikväll är jag och Patrik bortbjudna på middag till hans föräldrar. Påskmiddag även där. Igår var det nämligen påskmiddag med min släkt. Lika mysigt varje gång! Vi åt massor, skrapade tradiontsenligt lotter och hade frågesport. Allt detta i en otroligt hög ljudnivå. Men det är så det ska vara med släkten Thurell! Nej nu får jag återgå till plugget.

GLAD PÅSK!

Kategori: Allmänt

20120407_135626 (MMS)

GLAD PÅSK!

God morgon! Patrik ska upp till Götet med ...

Kategori: Allmänt

20120407_081101 (MMS)

God morgon! Patrik ska upp till Götet med ett par kompisar nu på morgonkvisten så jag åkte med för att få skjuts hem till mamma. Ska dock in om gymmet innan! Och på vägen hem tänkte jag köpa med mig frukost. Finns inget bättre än att äta frukost med mamma och bror :) Vid lunchtid ska vi åka till min moster och morbror i Lödde för traditionsenligt påskfirande :) Just det! Köpte påskpresent till mamma i form av en klänning som hon ska få idag. Håller tummarna för att den passar!

Är i full gång med att färga mina ögonbryn...

Kategori: Allmänt

20120406_170740 (MMS)

Är i full gång med att färga mina ögonbryn. Är tyvärr född med ljusa ljusa superljusa ögonbryn så de måste färgas då och då. Förra färgningen blev för ljus och gick ut alldeles för snabbt. Denna gång tänkte jag vänta i 15 min innan jag tvättar bort. Jag gillar att göra mina ögonbryn själv. Har gjort det en gång på salong och då blev jag inte särskilt nöjd. Billigare och bättre att göra det själv :) Har dessutom fått komplimanger av en make-upartist för mina ögonbryn som jag har gjort själv ;) Skryt!

Guten tag! Sitter i sängen och försöker pl...

Kategori: Allmänt

20120406_124127 (MMS)

Guten tag! Sitter i sängen och försöker plugga in lite engelsk grammatik. Går sisådär. Jag hade gärna gjort något roligare idag men ack nej. Har tenta på tisdag så måste tyvärr ta tag i detta nu. Tråkigt att lärarna ständigt lägger tentorna efter storhelgerna. Det var likadant vid jul.. Synd att vi inte får möjligheten att åtminstone över högtiderna få pusta ut. Nej det vore väl hemskt om vi skulle få göra det! Men bara tre år kvar...

Ska försöka komma igång nu igen! Sitter oc...

Kategori: Allmänt

20120405_193249 (MMS)

Ska försöka komma igång nu igen! Sitter och väntar på att ett par vänner ska komma över för lite film! Like in the good old days på gymnasiet. Då var det standard med film i veckorna. Nu har vi i princip aldrig tid för det längre. Eller rättare sagt jag har aldrig tid. Sad but true! Så ja vad har jag gjort tidigare idag? Körde imorse hem till Charlotte för att plugga med henne och Anna. Tog med lite kläder som jag ville bli av med. Det uppskattades :) Vid två körde jag därifrån och hit the gym i Oxie. Kondition och överkroppsstyrka. Asskönt att komma igång igen! Tänkte gå till gymmet imorgon igen. Behövs efter denna veckans skräpätande! Mer lär det ju bli med tre dagars middagar hos släktingar. Men på måndag får det bli allvar igen!