Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Nu jävlar!

Kategori: Allmänt

Jag har sagt detta många gånger men nu känner jag att det är dags, på riktigt! Med svetten rinnandes i pannan (har precis kommit in från en löptur, och ja jag ska duscha! men var tvungen att skriva detta först) bestämmer jag mig för att till beach -09 gå ner minst 5 kg. Nu blir det fruktsallad istället för godis, potatisklyftor istället för pommes och mineralvatten istället för läsk. Nu sätter friskislivet igång, ska försöka hålla jämn takt med mamma, eller nä förresten den jävla hurtbullen kommer man aldrig kunna komma ifatt haha.
Nu kallar duschen och sen psykologiuppsatsen.



/ Sara

Sovmorgon.

Kategori: Allmänt

Då lingonveckan är på intåg kände jag att jag inte orkade gå upp tidigt för att träna, behöver sova om jag inte ska förvandlas till ett PMS-monster. Jag orkade inte heller gå upp när klockan ringde vid 7 utan tog mig en sovmorgon och kom till skolan först vid religionen. Vi fortsatte att se The Passion of The Christ, och jag må säga att den filmen inte är nådig. Jag fick rysningar och illamående av att se den filmen, den är för detaljerande. Nu förstår jag varför så många lämnade salongen när den visades på bio. Jag rekommenderar ingen att se filmen!
Efter skolan blev det lunch på Entre med Therese. Självklart blev det lite shopping också, hittade ytterliggare ett par jeans som jag ska be mamma köpa (A) Resten av dagen är det tänkt att jag ska skriva specialidrott och psykologi och om jag får någon energi senare blir det en tur på gymmet. Just det, köpte hem frukter så att jag kan göra en fruktsallad senare :D



/ Sara

Digital bild.

Kategori: Allmänt

Ja då sitter man här ännu en gång, digital bild, varje måndag 8.10. Det är inget jag längtar efter om jag ska vara helt ärlig. Men jag är förbannat duktig som tar mig hit varje måndag och kämpar mig igenom tiden och gör mitt bästa för att förstå Photoshop och det är verkligen inte lätt! Inte ens vår lärare hänger med på alla finesser. Men jag är här i alla fall, bättre än de flesta och jag gör mina EGNA bilder. POOOW! Känn på den era mesar! haha. Ikväll ska jag ta min andra bild, en svart och vit bild där en bit ska vara färglagd.
Gissa om det inte går att öppna min jävla fittkukeribild! Jag är förbannat irriterad och hatar allt och alla just nu! HATAR DIGITAL BILD! Fittämne!

Nu lyckades jag dock övervinna min ilska och gjorde klart bilden, men digital bild är fortfarande inte ämne jag tycker om! BLÄ!

/ Sara

Trevlig kväll.

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev väldigt lyckad trots min nykterhet ;) Runt halv två kände jag att det fick vara nog, dessutom blev det en del tjafs och det stod jag inte ut med så jag tryckte in Måns, Egg och Sofia i bilen (Sleep Tight UF) och körde hemåt. Självklart skulle Måns stanna på Statoil och äta korv. Väl hemma lyckades jag inte somna.. Och klockan ställdes ju även fram så vid fyratiden la jag mitt huvud på kudden. Och tio i åtta ringde klockan igen.. Underbart! Träningen idag var iaf riktigt rolig :) Nu sitter jag och försöker arrangera lite papper men vill egentligen bara sova. Får nog bli så istället.



/ Sara

Irriterad!

Kategori: Allmänt

Jag var minst sagt irriterad igår när jag skulle försöka sova. Klockan var elva och kände att det var dags för mig att sova om jag skulle överleva mitt jobbpass idag. Men självklart har min bror förfest på sitt rum, vi har rum vägg i vägg...Fyfan vad jag var förbannand. Han sänkte visserligen musiken men killar i 20-årsåldern har svårt med det där att tala lågt tonläge. På något konstigt sätt lyckades jag iaf att somna men inte ska jag få sova ifred hela natten, nej det vore väl för mycket begärt. Någon gång i natt ringde min brors mobil två gånger och han svarade inte.. Of course. Lite smått irriterad försökte jag somna om igen men då kommer min katt och krafsar på dörren. Vilken underbar natt jag har haft!?
Dagen på jobb masade sig fram men till slut blev klockan 13.45 och då va det dags för mig att lämna butiken. Cyklade hem och slängde mig på soffan och där sitter jag kvar. Sov en liten stund men sen blev jag väckt av min bror och hans högljudda kompisar. Nu väntar jag på att Sandra ska trilla in så att vi kan fixa lite mat och sen börja fixa oss inför ikväll.



/ Sara

Fredag.

Kategori: Allmänt

dagen började med ett träningspass, som varje fredag. Kämpigt att gå upp tidigare än vad man egentligen behöver men väldigt skönt när man är klar. Idag hade vi bara svenska och då gick bara igenom hur vi ska göra med våra tal. Efteråt blev det dock en hetskt diskussion med vår lärare om invandringspolitiken. Alltid lika kul att diskutera, det kommer förmodligen bli mitt ämne till mitt argumenterande tal, eller egentligen integrationen i Sverige. Lär bli intressant ;)

Efter skolan stack jag och Therese till Entré och åt lunch, vi sa bara äta lunch men om man känner mig så blir det aldrig så.. Jag och Therese provade minst 10 plagg var inne på Newyorker och det slutade med att jag köpte ett linne och ett par jeans. Therese köpte samma linne och ett par shorts. Vi spatserade vidare och kom in i Sisters point där jag hittade min balklänning! Underbar är den!



Ikväll är det min tur att ta hand om tvätten, ensam. Mor och bror är ute och roar sig. Jaja börjar ändå jobba 6.45 imorgon...
Nu kallar tvätten!

/ Sara

Ledig.

Kategori: Allmänt

Jag har en ledig torsdag! Det gillas fruktansvärt mycket av mig, jag håller nästan på att hoppa från min balkong av trötthet för skolan. Så idag fick jag sova ut, det är så underbart att vakna av sig själv och slippa höra någon tradig melodi på mobilen vid ditt öra. Åt lite frukost och sen begav jag mig till gymmet. Just denna veckan har träningspassen känts väldigt jobbiga.. Förhoppningsvis går detta snart över. Efter gymmet cyklade jag till solariet för att få lite färg på min bleka kropp. Det är så skönt att ligga i solsängen och känna värmen på sin kropp, får en känsla av sommar :) 
   Nu sitter jag hemma och väntar på att färgen går in i huden och sen ska jag hoppa in i duschen. Om jag orkar städar jag rummet idag men vi får se hur det blir med det. Ikväll är det iaf jobb för min del, i kiosken... Då har jag iaf tid över till att plugga till svenskprovet. 



/ Sara 

Heldag.

Kategori: Allmänt

Idag hade vi bara religion i skolan, trodde vi.. engelskan sades vara inställd med var det tydligen inte så den missade jag. Efter religionen gick jag Alexandra och Jenny till Entré, varken jag eller Alex har hunnit titta förbi där. Först blev det en supergod lunch, lammspett :D Efter lunchen blev det en hel del shopping, Jenny hittade sin balklänning :) Jag hittade ett par pumps, flip-flop, trosor, strumpor, örhänge, smink och hårspray :) En hel del hel enkelt :) Dock lyckades jag inte hitta någon klänning, provade några fina men nää.. Tjockminatior är i farten. Usch sånt där framkallar ångest som bara den. Man får sån lust att bara vilja sluta äta och träna som ett freak men vilket liv är det? Nu känner jag att jag måste hitta motivationen att ändra min livsstil...
Nu ska jag ta en banan och kolla på film :)



/ Sara

090324.

Kategori: Allmänt

Som vanligt blev det träning imorse innan skolan, dock inte lika tidigt som vanligt då min psykologi var inställd vilket var ganska skönt. Slapp ställa klockan på 5.40 och det är alltid välkommet. Efter skolan idag stack jag och Måns till vår gamla körskola för att hälsa på vår körlärare, vi hade samma, dock blev vårt besök väldigt kort och abrupt hahaha Istället gick vi hem till mig och tuggade i oss kakorna vi hade köpt. Sen försökte Måns döda mig med en sladd :( 
   Tidigare under dagen hade Tin försökt nå mig och när jag senare ringde upp frågade hon om jag kunde ta hennes gymnastikgrupp på Nydalaskolan 18-20. Självklart kunde jag det, man är ju snäll. Efter lite trixande hittade jag till slut rätt och kom in i hallen som förmodligen var den minsta gymnastiksal jag någonsin skådat. Den var kanske 20-30  meter på längden, förstår ni hur litet det är?! Jaja mina kunskaper och fiffiga idéer gick hem iaf och gymnasterna gillade mig ;) Jag måste faktiskt säga att det är kul att träna någon annans grupp ibland, några som man normalt sätt inte träffar eller ser träna.
   Nu tänkte jag slänga mig i soffan med en lite macka och bara ta det lugnt.



/ Sara

Halsbränna.

Kategori: Allmänt

Ja gud vad halsbrännan har gjort sig påmind idag, det är riktigt irriterande. Träningen idag gick faktiskt bra, mina gympisar kör hyfsade volter nu, eller ja vissa av dem kör ju svinbra men långt ifrån alla. Men de kämpar på och det är huvudsaken. Vi tränare har nu kommit fram till att göra två grupper utav de tre som finns just nu, detta kommer att ske redan på måndag så då kommer jag att få drygt 10 gymnaster till. När jag berättade detta för våra gymnaster gick inte detta hem, en började till och med gråta. Men vi får väl hoppas att dom överlever det hela.
   Nu har jag varit duktig och skrivit på min specialidrott, vill inte hamna back som sist :p Tänkte gå och tvätta bort mitt smink nu och sen bädda ner mig. Planerna inför imorgon är följande:
- Träna
- Religion
- Skriva psykologiuppsats
- Städa rummet



God Natt
/ Sara

Måndag.

Kategori: Allmänt

usch vad trött jag var när klockan ringde imorse, men lyckades släpa mig upp och hoppa in i duschen. Väl i skolan skulle jag och Therese ta bilder till Digital Bild, lär ju inte bli MVG på det haha. Sen kom det svåra, vi skulle redigera dom i photoshop, inte min grej det där kan jag ju säga haha.
   Idag fick vi äntligen hämta ut våra studentmössor och kläder! Nu närmar sig studenten på allvar :D Dock var mina mjukisbyxor något korta, eller jättekorta. Dom slutar över ankeln, liksom vem har så korta ben?! Jaja ska ringa och försöka byta dom senare. 
  Jag smet från vårt prov idag (A) har inte pluggat alls mycket då jag satt med specialidrotten hur länge som helst igår. Det får jag för övrigt MVG i. Lovely! Nu ska jag sätta mig med psykologin, ska lämna in ett arbete imorgon.


 
Sara Thurell - SpEk3b - Borgar - 2009

/ Sara

Klar.

Kategori: Allmänt

Då var jag äntligen klar med min specialidrottsdagbok, ännu en sten har lyfts från mina axlar! Nu återstår det bara att plugga till svenskprovet vi har imorgon, det härliga är att jag har lyckats göra mig av med ett av papperna som tydligen var ganska viktigt.. Inte bra alls. Vi får se hur jag gör imorgon, i värsta fall får jag väl skippa provet och göra det en annan dag. Nu ska jag bädda ner mig med min CHIC-tidning och ta det lite lungt innan jag ska släcka lampan.



/ Sara

Helgen.

Kategori: Allmänt

I fredags spenderade jag min eftermiddag och kväll på Mästerlivs, först på Engelbrekt och sedan på Tessinsväg. När jag kom hem runt halv tio somnade jag direkt. Sen var det bara till att kliva upp 5.40 igen för att jobba. Slutade kl 13.00 och sen bar det av till Lund för CAE, tog sin lilla tid att hitta parkeringsplats men till slut körde vi in på Lindex och ställde oss där. Provet i sig gick väl helt okej men gud vad trött jag var. När vi körde hem ville självklart småbarnen ha mat så det blev en drive-in på donkan och sen fick jag äntligen komma hem och sova.
   På kvällen bar det hem till Kajsas brors lägenhet för förfest och sen blev det Deep. Hade en superrolig kväll med mina partypinglor. Idag mår jag faktiskt bra och om en stund ska jag hämta upp Sandra för att äta lite och sen ska vi kolla på en gymnastiktävling i Höllviken. Ikväll blir det väl till att plugga röven av sig... Har svenskprov imorgon. Underbart.

Inte min grej det där med stora glasögon...

/ Sara

Jobb.

Kategori: Allmänt

Innan jobb idag tog jag mig en snabb tur på stan, var tvungen att köpa skade-tejp och kylpåsar till gymnastikföreningen. Lite ansvar får man allt ta ju :p Halv sex började jobb för min del, idag var det inga kassor som krånglade! Första gången! haha Kvart över nio kom jag därifrån och när jag ska ställa ner min fina röda cykel i källaren så får jag självklart inte upp den jävla grinden, min nyckel ville inte fungera! Så försökte ringa hem för att mamma skulle komma ner och öppna men nänä det är upptaget när jag ringer och hon svarar inte på sin mobil! Helt fucking underbart! Till slut svarade hon iaf och jag fick komma in och ställa min cykel. Varför har jag alltid sån otur med allt som har med källaren att göra?
   Nu sitter jag med datorn i knäet och borde egentlligen skriva på mina specialidrott men det kommer inte bli något med det ikväll heller. Nej det får jag fixa imrogon när jag ska jobba i kiosken hela kvällen. Nu kallar sängen och tv:n.

Natti!

/ Sara

Blå himmel.

Kategori: Allmänt

Ja idag var det sol på vår skånska himmel och det gjorde mig mycket glad! Så idag blev det kjol, dock med leggings under, för att välkomna solen. Även solglasögonen åkte på. Religionsprovet imorse kände väldigt bra så förhoppningsvis resulterar det i ett bra betyg. När provet var klart slutade jag för dagen men tror inte jag kunde lämna skolan för det, nej nej, jag, Alex, Jenny och Måsen satt och gjorde vårt arbete i marknadsföring. Det blev i det stora hela klart men krävs finslipning. När vi var klara blev det en fika på Barista med Sandra, Izzi och andra människor som tittade förbi. Kl 14.00 hade jag klipptid så cyklade dit och blev fin i håret, har klippt upp det lite grann så nu är det mer volym i håret :) Bokade en ny tid redan nu, någon gång i maj blev det :p Lika bra att ha det fixat för jag har så fruktansvärt seg på att ta tag i sådant.
Nu ska jag cykla iväg mot stan och köpa lite grejer till hallen innan jag tar mig till jobb. Jobbar till stängning ikväll sen blir det specialidrott för hela slanten



/ Sara

090317.

Kategori: Allmänt

Jag och Alex blev klara med vårt projektarbete idag! Eller vi har innehållsförteckningen kvar men för övrigt är allt klart. Förstår ni vilken stor sten som har lyfts från mina axlar?!  Jag och Alex kände oss så otroligt lättade när vi kom ut från skolan. När jag kom hem från skolan var det tänkt att jag skulle plugga religion men jag hann abra med 14 sidor sen somnade jag och vaknade inte förrän halv 7. Så jag borde sätta mig och plugga nu faktiskt, men vill inte. Sen har jag ju bara 17 träningar att komma ifatt i specialidrottsdagboken som ska in på torsdag. Jublar man inte? Varför är jag så kass på planering!? haha 



Nu skriker bajsböckerna på mig. 
/ Sara 

Ulla Red.

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev minst sagt lyckad. Jag, Marika, Therese, Alex och Sandra satte oss i min röda volvo 440 och körde upp mot Ullared. Det blev mycket snack om min körning och att jag körde för mesigt så för att göra dem glada brände jag på i 130-140 hela vägen. Men tror ni jag körde in någon tid?! NEJ! Jag tror gpsen räknar med att man ska köra för fort. Eller nu ljög jag, jag körde in två minuter men då blev ju Marika kissig och så fick vi stanna.
Väl framme brände vi alla en hel del pengar, jag lyckades nog göra av med mest, 1170 kr.. Känns lite men allting var behövligt :D
Vägen hem blev lite jobbigare för jag var fruktansvärt trött och man ska ju faktsikt inte köra när man är trött men efter ett kort kissestopp gick det bättre. Lämnade av alla ungdomar och sen bar det direkt av till hallen och träning med mina gymnaster. Efter träning var jag supersnäll och höll Malin sällskap i kiosken i drygt en halvtimme. Alltid trevligt att träffa henne och lusen :)

Nu har jag håltimme som varje tisdag, de andra har matte C och då får jag sitta och uggla. Men idag har jag något att göra, måste skriva på vårt projektarbete som ska lämnas in idag. Det ska i princip vara klart idag och sen ska vi abra finslipa det. Jag känner att magen börjar kurra lite, var uppe 5.40 idag för att hinna träna innan skolan så det är väl inte så konstigt att man är lite hungrig. Till lunch idag blir det måltidsersättning. Får hoppas att Nutrillet är godare än den andra jag köpte.

/ Sara

Söndag.

Kategori: Allmänt

Imorse var det dags för dagläger, halv nio blev jag hämtad av Caroline och Malena och så körde vi till donken. Jag fick en toast som satt bra sådär efter en hård festkväll. Sen blev det träning för hela slanten i fyra timmar, får faktiskt säga att det var kul att träna så många tillsammans, vi var nog 25-30 stycken gymnaster och 8 tränare. När jag kom hem åt jag lite lunch och sen var det dags för mig att sova. När jag vaknade till liv igen skrev jag lite på projektarbetet och sen tog jag mig upp till stan för att möta Marika, Izzi och Sandra på Barista. Sandra och jag bytte fik till EH och då fick jag äntligen äta en Chicken Sambal men jag måste faktiskt säga att jag blev besviken. Den smakar inte alls som den gjorde förut :( Efter att jag gråtit en skvätt gick jag och Sandra hem till mig så att hon kunde hämta sina grejer som hon lämnade här igår.
Nu ska jag väl skriva lite på projektarbetet och sen ska jag banemej kolla på film! Imorgon bär det av till Ullared med mina flickor, woho! :D

/ Sara

Prov en lördag.

Kategori: Allmänt

Idag var jag uppe med tuppen, och nej inte för att jobba som jag brukar göra varannan lördag, nej jag skulle göra prov i engelska C. 8.30 började det roliga och slutade inte förrän 15.40, hade en toppen dag! haha Nä provet gick inte alls bra och det tror jag nog alla som gjorde det håller med om, eller iaf en stor del av dem. Ikväll blir det förfest och sen utgång. Ska försöka hålla det hela lugnt idag men det är inte det lättaste när man har Sandra med sig :p Men jag ska göra mitt bästa, blir hämtade halv nio imorgon.. iiiih! Varför har jag alltid så långa sovmorgonar?


Hahahahah älskar denna bilden! Jag ser så underbart idiotisk ut.

Nu ska jag fixa mig och förhoppningsvis trillar Therese in om ett tag så att vi kan äta middag.

/ Sara

Äntligen fredag.

Kategori: Allmänt

Då var det äntligen fredag, den dagen man brukar andas ut och känna sig lättad över att man inte behöver tänka på skolan. Så är det dock inte i mitt fall.. Ikväll ska jag och alex sitta med vårt projektarbete, det ska in på tisdag och då ska i princip allt vara klart och vi är långt ifrån klara. Imorgon är det CAE-prov hela dagen, inget jag längtar efter direkt. Det startar 8.30 och håller på till 14.50.. På kvällen blir det utgång, kommer förmodligen att behöva dränka mina sorger. Får dock inte dränka dem allt för mycket då alarmet kommer att ringa runt åtta-tiden på söndag. Vi ska ha dagläger med tre gymnastikgrupper från 9-13 och då går det inte att vara bakfull.


Tränade imorse också, 6.20 var jag på gymmet. Faktiskt lite stolt över mig själv (A)

Ska väl försöka jobba lite med projektarbetet nu.. kill me!
/ Sara

Varför snöar det?!

Kategori: Allmänt

Imorse när jag cyklade till gymmet var det strålande sol, jag hade till och med mina solglasögon på mig, men när jag lämnar skolan vid tretiden då snöar det?! Är det växthuseffekten som spökar eller vad händer? Ingen kan väl vilja ha snö nu? Nu längtar man bara till våren, sol och fina kläder. Jaja vi får hålla tummarna att tidningarna har rätt och att det blir sol på söndag istället.
Min psykologiuppsats som jag kände gick åt helvete gick tydligen inte så dåligt ändå. Jag lyckades till och med skrapa ihop till ett stabilt VG. Ibland lyckas man trots att det känns som om det inte alls gick bra.
Planerna för resten av dagen ser ut som följande:
- Skriva på specialidrottsdagboken som jag missat i x antal månader
- Skicka iväg några mail
- Sola med Jessica
Och om tid finns över, unna mig en film.

Lika bra att sätta igång direkt, så att jag får min film. Imorgon är det fredag och det gillar vi!


Denna bilden bjuder jag så mycket på hahaha. Cimme fyller trots allt år idag. (Vi hade precis lärt oss korsa fingrarna utan hjälp med andra handen, vi var mäkta stolta hahaha)


/ Sara

Stolt.

Kategori: Allmänt

Idag tog jag bussen till träningen och för en gångs skull lyckades jag plugga på bussen. Jag hann med två avsnitt i filosofiboken, kände mig väldigt duktig. Träningen idag gick väldigt bra! Gymnasterna börjar komma igång på allvar med sina flickisar och rondater. En del kör helt själva, kanske inga toppen flickisar men dom vågar iaf köra själva. En del kom även igång med handvolt och salto. Vi hann även med att strömma några trampettvarv och gud vad bra de flesta körde! Sannas volt blev riktigt hög!

Sanna superhöga volt. Finns en del att finslipa men höjden går inte att klaga på.


Ja vid sådana träningar känner man sig som en toppentränare! Nu är det åter dags för mig att läsa filosofin.. Går inte provet bra imorgon kommer jag gråta!

/ Sara

Busigt.

Kategori: Allmänt

Min dag började inte speciellt bra idag.. Jag lyckades nämligen glömma mina nycklar när jag skulle cykla iväg till skolan men som "tur" var va min bror hemma så jag springer upp igen och ringer på, och ringer på, och ringer på. Mellan ringningarna lägger jag på knackningar men inget svar.. Så jag får springa ner till min cykel där jag hade lämnat min väska och hämta mobilen och istället ringa honom. Jag ringer till hans mobil två gånger och hem två gånger. Tror ni jag får något svar?! Inte förrän tredje gånger jag ringer hör jag att han kommer och öppnar.. Där har jag stått i minst fem minuter och försökt få hans uppmärksamhet. Gud vad förbannad jag var! Och för att göra det hela ännu mer underbart började det självklart regna när jag cyklade... Vilken toppenmorgon!

Väl i skolan bokade vi in ytterliggare ett prov.. Så de kommande veckorna kommer SpEk3b inte att ha något liv. Det hemska är att jag och Alex ska sitta och skriva på vårt projektarbete på fredagkväll... Hur ledsamt är inte det?! Och hela lördagen ska jag spendera på skolan för att göra CAE-prov. Låter inte min helg väldigt rolig?

Idag tog jag mig friheten att strunta i engelskan. Jag har varken gjort läxan eller har någon ork att sitta och uggla på skolan till klockan fyra. Nej tack säger jag. Jag hade tänkt läsa igenom filosofin nu men vi får se om det blir så eller ej, annars får det bli ikväll.


Längtar tillbaka till Sthlm..
/ Sara

We can all be okay.

Kategori: Allmänt

Jag lyckades inte med att sätta mig och plugga efter jag hade skrivit sist. Eller jag läste två sidor sen kände jag hur tröttheten kom springades mot mig, det var lika bra att sova en stund annars hade jag nog inte fått in så mycket i mitt lilla huvud. Sagt och gjort, somnade runt tre och vaknade kvart i sex igen! Så länge hade jag inte tänkt sova.. Satte mig direkt och läste igen och gjorde det tills mamma skrek att maten var klar. Sen var det bara att fortsätta. Runt åtta kände jag att det fick vara nog, då hade jag läst texten två gånger och strukit under viktiga bitar. Jag belönade mig själv med att gå och sola. Therese konstaterade glatt idag att jag var väldigt blek och det fick mig att ta tag i solningen igen. Nu har jag förhoppningvis fått en liten bränna och min plan är att bygga på den fram tills solen bestämmer sig för att komma fram på riktigt här i Skåneland.

Nu har det blivit dags för att skriva några engelskuppsatsgrejer. Jag känner en stor olust inför CAE-provet på lördag..


Under lunchen på Jensen


/ Sara

Dag två i vecka 11.

Kategori: Allmänt

5.45 tjöt alarmet på mobilen imorse. Jag och mamma hade bestämt att vi skulle sticka iväg till gymmet innan skola respektive jobb. Halv sju imorse stod vi på våra crosstrainers och körde ett träningspass. Det har nog inte känts så tungt att köra på crosstrainern på väldigt väldigt länge. Det blev inte så mycket styrka idag faktiskt, får ta igen det nästa gång vi tränar, vilket lär bli på fredag innan skola/jobb. På håltimmen idag hann jag få lite psykologi gjort, vi ska göra ett arbete och intervjua två personer och för att klara av det måste vi läsa massvis.. Så jag lyckades ta mig igenom en del av det. Faktiskt lite stolt över mig att jag lyckades utnyttja håltimmen till något vettigt.
Jag måste bara berätta om mina, något blonda, små misstag idag på vår religions lektion.
Misstag 1: När vi diskuterade kosher och var judar får och inte får äta kom ål på tal, jag förstod inte riktigt sammanhanget då jag endast hört att judar inte fick äta fläskkött och skaldjur, så jag frågade Therese "Är ål skaldjur?" Dock insåg jag mitt fel ganska snabbt..
Misstag 2: Jag vet inte riktigt hur vi kom in på kycklingar och höns men i min något tankespridda hjärna fick jag för mig att fråga Therese om det är möjligt att använda sig av hönors mjölk i mat. Therese brast ut i skratt och även där insåg jag att jag hade sagt något galet.. Det går visst inte ens att mjölka höns.. Ooops. Så kan det gå ibland när man heter Sara.

Efter skolan blev det iaf lunch på Jensens med Therese, Jenny och Alex. Nu borde det vara dags att sätta sig med filosofion.. Kill me!


Efter träningen imorse.


Min studentklänning :)

/ Sara

Here we go.

Kategori: Allmänt

Isabella, Blondinbella, Löwengrip, what's up with that? Jo låt mig berätta för er. När jag först fick höra talas om denna flicka, Blondinbella och alla hennes skriverier och bravader tänkte jag som många gör, "Vilken jävla fjortis-fjant". Hon får pengar för att skriva om hennes bimboliv med shopping, skönhet och annat skit. Jag förstod inte hur just hon kunde bli en sån stor bloggare tills den dag jag tog mig tid och läste hennes blogg. Jag fastnade direkt och idag läser jag den minst två gånger om dagen. Isabella må skriva en del om shopping och träning men hon drar även upp ämnen som berör och engagerar och till viss del provocerar. Nu förstår jag varför hon har så många läsare och en stor blogg. Hon lyckas skriva personligt men håller enda en viss distans och lägger inte ut hela sitt liv i detalj för alla som vill läsa. Hon uppmuntrar yngre, och för den delen även äldre, människor på olika sätt. Hon fokuserar mycket på självkänsla och hälsa och delar mer än gärna med sig av sina egna erfarenheter. Hon är verkligen en förebild för många, inklusive mig. Där var det sagt, Blondinbella är min förebild. Hon är en 18-årig tjej som går sista året på gymnasiet, har som avsikt att studera juridik efteråt, äger och driver tre företag och är en av Sveriges största bloggorska. Hur kan man inte se upp till henne? Hade jag bara haft hälften av hennes ambition hade jag varit supernöjd. Jag måste även erkänna att jag är smått avundsjuk på hennes liv också och det tror jag många fler är men få vågar stå för det, men det kan jag. JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ BLONDINBELLA, there. I said it!
Så nu vet ni min åsikt om Isabella Löwengrip.

/ Sara

Hemma igen.

Kategori: Allmänt

Tåget var självklart försenat idag när jag skulle hem, hela 25 minuter försent kom jag hem. Inget att gråta över men när man har suttit sedan kl 17.00 och försökt sysselsätta sig på alla möjligavis är varje minut en pina. När jag sedan får huvudvärk och sedan sätter sig en kille bredvid mig som för det första tittar på film och har ljudet så högt att det hörs ut genom hans hörlurar och för det andra biter han på sina naglar! JAG FULLKOMLIGT HATAR DET LJUDET! Jag trodde jag skulle slänga datorn i hans huvud vilken sekund som helst. Lyckligtvis hann tåget rulla in mot Malmö och han tog sitt pick och pack och gick ifrån platsen. Tacka gudarna för det.
Min Stockholmsfärd må jag säga blev lyckad. Jag hittade min studentklänning, inte balklänning som jag skrev i det andra inlägget. Och jag har shoppat massa mer. Det blev något nytt varje dag :) Me like.
Nu väntar jag bara på att bilderna ska läggas upp på facebook och sedan blir det sängdags eller först ska jag faktsikt bädda rent, sen sova. Imorgon inledds dagen med digital bild... Inget att jubla över.

Okej bildskitet är inte på min sida idag heller!

/ Sara

Stockholm.

Kategori: Allmänt

Gud vad jag älskar Stockholm! Etta att jag någon gång i framtiden kommer att bosätta mig här. När jag kom fram i torsdags gick jag på upptäcktsfärd ensam och jag må faktiskt säga att det gick bra. Jag lyckades ta mig till Drottninggatan och PUB, jag tror det är mina shoppingsensorer som fick mig att gå dit. Innan jag mötte upp min moster hann jag köpa en bok och ett block. Moster och jag trippade in på Åhlens och gissa om jag hittade min balklänning! Den är helt underbar! Min moster tyckte att den liknade en bröllopsklänning men jag tycker den är perfekt till studentdagen. Jag fick även ett par skor, ett par blommiga, somriga ballerinaskor. Den kvällen blev det bara till att vara hemma, båda två var trötta och orkade inte göra något.
I fredags tog vi oss ut på stan igen. Jag hittade ett par leggings, ett par ballerina till, strumpor, sulor till mina skor, linne, jacka och en kofta. MIn moster lurade med mig till en smedaffär med massa tråkiga grejer men sen började hon titta på ringar och då visade det sig att det var åt mig. Av mina två mostrar har jag önskat mig en fin ring i studentpresent så det var det vi var och tittade på. Efter en stunds letande hittade jag den perfekta färgen på stenen och en jättefin ringskena till. När vi efter detta besökte gick in i en annan smyckesaffär hittade jag den ringen jag alltid har velat ha, en silverring med en stor sten från Tomas Sabo (Potentiella studentspresentsköpare, HINT HINT!)
Denna kväll blev det en teater som hette Monsterkabinettet, en lite skum teater om kvinnans roll i samhället men det var riktigt rolig faktiskt. Jag tänker inte förklara handlingen och poängen för den fattade jag knappt själv :p Vi avslutade dagen med en middag på Restaurangen.
Idag har jag fått sova ut ordentligt, vaknade dock med smärtor i ryggen men det får man väl leva med. Planerna för idag är att vi ska se Slumdog Millionere halv ett och efter det ska vi handla till middagen ikväll som vi ska hålla i min andras mosters ära, hon fyller nämligen år i nästa vecka.
Nu blir det en dusch och sen ska vi pinna ner på stan.

/ Sara

Nu bär det av.

Kategori: Allmänt

Om drygt en halvtimme ska jag ta bussen till centralen för att sätta mig på ett tåg mot Stockholm. Jag har med mig mp3, bok och skolböcker så jag kommer nog kunna fördriva tiden på ett bra sätt. Man kan ju alltid hålla tummarna för att det kommer en snygging i stolen bredvid ;) haha Det är tänkt att tåget ska rulla in i Stockholm 16.39 och då är det meningen att jag ska vandra runt ensam ett tag för min moster kunde inte komma ifrån ett möte. VI får se hur det går, jag är fortfarande inte helt haj på att hitta där uppe.
  Idag gjorde jag ett misslyckat försök till att måla naglar i en rosa färg men det slutade med att jag ville ta bort det och då blir huden runt omkring rosa färgad också, så nu ser mina naglar helt miffade ut... Rackarns.
Nej nu måste jag packa ihop det sista och borsta mina tänder innan jag beger mig iväg.



Ha en trevlig helg folk!
/ Sara

It's a new day tomorrow.

Kategori: Allmänt

Denna dag har gått otroligt snabbt. Imorse var jag otroligt snäll och hämtade upp Therese på körskolan och sen körde vi till skolan, man måste faktiskt utnyttja att mamma inte är hemma hihi. På vår giganthåltimme var jag och Alex duktiga nog och arbetade med vårt projektarbete. Vi hann även med en fika med Therese innan vår nästa lektion.



Efter skolan var jag supersnäll och körde handikappade Benji hem och sen åkte jag och Måsen och åt på Satang. Maten där är alltid lika god! Idag blev det nudlar med räkor :) Mellan 17.00 - 20.15 satt jag i möte, först styrelsemöte och sedan ledarmöte. Jag måste fakitiskt säga att den nya styrelsen än så länge verkar väldigt bra :) Får vi hoppas att det håller i sig. Nu är jag så fruktansvärt trött så det får bli sängen. Imorgon bär det av mot Stockholm :)

/ Sara

Stress at work.

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och tittar på klipp av stressade människor som dampar loss på sin arbetsplats på youtube. Det är helt fantastiskt hur folk kan bete sig, älskar det. Att slänga sin dator till kollegas bås för att denne kastar ett pappersflygplan på en, det är inte normalt men jävligt kul. På tal om stress på jobb, idag, som alltid när jag jobbar, började kassorna klydda. Idag handlade det om kortläsaren i den ena kassan så den fick vi stänga mitt i rusningstid, helt underbart. Den andre kortläsaren är dessutom överdryg så det gjorde inte situationen mycket bättre. Tiden gick i alla fall väldigt fort idag och helt plötsligt var det dags för mig att sluta. Efter jobb tittade jag förbi kiosken och gjorde Malin sällskap en stund, efter ett tag kände jag att jag luktade för jävligt och var i stort behov av en dusch och körde hem. Nu sitter jag här nyduschad i min handduk och har, de senaste 15 minutrarna tänkt gå in och lägga mig. Jag borde nog slå slag i saken och faktistk gå och bädda ner mig.
Planeringen inför morgondagen ser ut som följande:
- Religion 9.40 - 10.45
- PA med Alex
- Engelska 14.15 - 15.40
- Köra in om Mormor och morfar
- Styrelsemöte 17.00
- Ledaremöte 19.00
- Eventuellt träna om jag orkar
- Packa
En hel del ser det ut som.. För att orka behövs sömn och nu kallar sängen. God Natt

/ Sara

Ändrade planer.

Kategori: Allmänt

Inger från Mästerlivs ringde precis och frågade om jag kunde jobba 18-21 ikväll och självklart kan jag det. Jag behöver jobba mycket denna månaden känner jag och ska tacka ja till så mycket som möjligt. I februari blev det inte alls mycket så det blir nog inte mycket i lön i mars.. :( Jag vill shoppa! Har sett en hel del grejer jag vill beställa från H&M men tänkte vänta till slutet av månaden så att jag inte slösar allting nu. Men gud vad svårt det är att hålla i sina pengar! Men på torsdag åker jag till Sthlm och då måste jag faktiskt få slösa lite. Jag ska även försöka leta efter en studentklänning, känner att det börjar bli dags. Håller tummarna för att jag hittar något fint :)

/ Sara

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Idag har jag syndat.. Jag tränade inte.. Jag har ingen ork eller energi till det och bara tanken på gymmet får mig att vilja springa och gömma mig. Får se om jag får tillbaka energin senare, gymmet är ju trots allt öppet dygnet runt, så får jag ett infall i natt är det bara till att springa dit. Istället för att träna lunchade jag med Izzi, Therese och Alex på Grafitti, det blev bakad potatis med skagen röra. Supergott! Solen hann också titta fram en stund idag och det gillas av mig, nu är den dock borta igen..
   Mina planer för idag är väl bara att börja packa lite, hälsa på Malin i kiosken för att kolla mina tider, åka in om mormor och morfar och kanske se en film. Ganska lungt för en gångs skull :) Nä nu får jag väl ta tag i saker och ting också.



/ Sara

God morgon.

Kategori: Allmänt

Måndagmorgon 8.20, digital bild. Jag borde göra uppgifterna vi har ska göra men jag vill inte, har ingen lust till det men jag måste ta mig i kragen och försöka lite annars kommer väl Pauliboy och skäller på mig. Inte för att jag tror att han någonsin skulle våga det. Han verkar vara den fega typen som låter eleverna styra lektioner och det gillar jag haha. Jag måste bara kommentera hans grymt fula potfrilla, det är inte okej! Eller det ser snarare ut som ett misslyckat försök till en Hitler-frisyr. 
   Planerna för idag är skola till 14-tiden, man vet aldrig när lille Kjelle släpper oss, förhoppningsvis tidigt. Efter skolan blir det en tur till gymmet och ikväll är det träning med tjejerna. Håller tummarna för att även denna träningen ska gå lika bra som sist.
   Nej nu får jag återgå till uppgifterna för Paul står och sniffar mig i nacken.

/ Sara

Då var denna helgen över.

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev minst sagt lyckad. Vi började med förfest hos Izzi där jag, Marika, Sandra, Sandra, Cindy och Izzi hade bestämt oss för att dricka drinkar. Marika stod för blandningarna och hon gjorde supergoda drinkar med piggelin, PK, jordgubbar och ja en hel del annat :p Man kan nog säga att det blev en drink för mycket för alla oss haha. Runt ett tog vi taxi mot Deep. Jag, Marika, Therese, Charlie och Malin åkte tillsammans och Marika försökte åka gratis och flashade sig för taxichaffisen hahaha. Hade en riktigt kul där inne men vid halv fyra kände jag att det fick vara nog och tog en taxi hemåt.
   Imorse ringde klockan 7.30 och jag kan inte påstå att jag var pigg men jag lyckades ta mig upp och tog bussen mot Kirseberg. Träningen med tjejerna gick bra idag men jag längtade extremt efter min säng. På vägen hem köpte jag bakismat och sen däckade jag totalt. Nu har bakfyllan släppt men jag har ingen energi till någonting :p Kommer fortsätta hänga i sängen resten av kvällen tror jag.
Imorgon får det bli nya friska tag!

Deep

/ Sara