Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

20 januari

Kategori: Allmänt

baskurs idag igen ja. kul idag också hehe. bilade upp och fick se SNÖ för första gången detta året woohoo! hilla fick panik och visste inte vad hon skulle ta sig till. sara och Sanna blev överlyckliga och ville ut och leka. cathrine sov så hon hade ingen talan. väl framme tänkte vi ta en liten genväg. jag gick först, det va lite halt och blött men det gick ändå okej. sen börja jag skrika. det blev jätteblött! alla vi fyra skrek som fan och försökte skynda oss allt vi kunde, men det gick inte så snabbt med snön och gegan. tillslut kom vi iaf in i hallen och lägger våra blöta skor på ett element. sen skuttar vi glatt in i hallen. först har vi en jätterolig lek som uppvärmning och sen svingövningar, stafett och mjuka. sen är det dags för matta. får mest titta på hur man ska göra och sånt, inget sådär jättekul. sen va det hopp, då fick vi vara aktiva och passa och ha oss likadant på trampetten. men du där slutar inte spänningen. en kvinna, sisådär 40-45, som också är på kursen vill hoppa trampett och hoppar och gör något med sitt knä och börjar gråta och ha sig. det va ganska allvarligt för hon kunde inte stå och kunde inte köra hem. stackare, eller nää som jag konstaterad efteråt, en 40-årig tant som inte har värmt upp, strechat och vanligtvis hoppar trampett  BORDE VERKLIGEN INTE vara på trampetten. vi fick vänta en timme på att trampettkursen skulle sluta så att vi kunde åka hem. då beger vi oss till kiosken, hilla vill inte blöta ner sina fötter igen så hon får två påsar på sina skor, även kallade Russia stövel. det såg riktigt kul ut! HAHAHHHAHAH fyfan vad jag garavde haha. hon fick inte lika mycket vatten ändå så russia stövel är inget att rekommendera.  hemfärden blev till allsång i bilen. wooohoo! sen tar vi bussen hem. trevlig dag för att sammanfatta. :)

ikväll händer ingenting, jeej. alla ska leka med sina pojkvänner och min pojkvän kajsa är inte hemma. SAKNAR HENNE JÄTTEMYCKET! jag tror faktiskt att kajsa är min andra hälft. det är tråkigt utan henne ju   :( kajsa du får aldrig mer lämna mej ensam en HEL helg. usch usch usch. inte kul att vara ensam när alla leker med sina pojkvänner och co. ;( KOM HEM DIN BUSE!

prov på fredag så det blir nog en del pluggande imorgon, är dock ledig på tisdag så då får man väl ligga i extra mycket.

nä ska väl duscha nu, sen blir det väl en film by myself, woohoo. jublar av glädje inombords.

Puss (L)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: