Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

2/12

Kategori: Allmänt

Tisdagar är egentligen min lediga dag sedan jag hoppade av Matte C men både förra veckan och denna vecka har det dykt upp saker som förstört det. Förra veckan var det mössprovningen och denna vecka hade jag och Alex möte med vår PA-handledare. Vi fick iaf en hel del hjälp med hur vi ska lägga upp vårt arbete så nu får vi ta oss i kragen och sätta igång med vårt projekt.
Efter mötet gick jag och Alex och tränade. Blev vårt vanliga pass med 50/50 kondition och styrka. Cyklade hem i det äckliga regnet och när jag ska leda ner cykeln i källaren ser jag en stor och djup pöl precis vid grinden. Bara till att forsera den. Mina skor, som redan var ganska blöta, dränktes nu. Inte kul alls.
Kom upp och tog en varm dusch, klädde på mig varma mysiga kläder och sedan gjorde jag mig lite lunch. Har socialiserat lite med min bror som är hemma idag.
Nä nu får jag väl släpa ner tvätten. Idag ska min jacka tvättas. Mamma har köpt tennisbollar så att vi kan torktumla den.


Gympisar :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: