Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

ett steg fram två steg bak

Kategori: Allmänt

igår blev det en trevlig kväll med matilda, malin, izzi och jessica i rönneholmsparken. satt där och snackade hur länge som helst. en bebis började kasta korvbröd på oss, men kanske inte så konstigt sen alla vi asgarvade åt dennes syster. han försökte kasnke försvara henne? vad vet jag?

idag påbörjades sista veckan på jobb. SJUKT SKÖNT! jobbade dessutom bara till ett idag. sen bar det av ner till bo01 för att möta izzi, jessica, malin, matilda och vickie. låg där till fem-tiden sen hem och fixa till sig sen möta upp kajsa på malmborgs. fixade lite mat inför kvällen och sen ner till bo01 igen för att picknicka med girlsen. och boysen som gjorde oss sällskap senare. tog ett kvällsbad också :) kom hem för typ en halvtimme sen och tänkte sätta mig framför tv:n en stund :)

imorgon blir det nog bo01 igen. pressa pressa pressa! haha

just det nu har jag, malin, jessica, kajsa och frall bokat vår resa till Budapest för 1562 kr. en supersnygg lägenhet och flyg ingår i priset. kan det bli bättre?! vi åker den 23 oktober till den 28 oktober. riktigt najs! just den tiden man bara vill lämna tråkmalmö :)

CIAO

Kommentarer


Kommentera inlägget här: