Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

ung och dum

Kategori: Allmänt

jaa det är en ursäkt som är lätt att ta till men det börjar kännas lite patetiskt att dra till med den nu. visst ung är man ju men man ses ändå som vuxen och då ska man kunna ta ansvar för sina handlingar. ju. men jaa ibland går det ju inte som man tänkt sig haha. kan ju handla om allt möjligt, behöver inte vara någon big deal men ändå. ja usch vad gör man egentligen? :p

igår hade jag en superlyckad dag. blev nova med jessica och kajsa. köpte två par skor och en klänning :) vid tre tiden kom vi ner till bo01 och mötte upp malin. låg där till fem sen körde vi hem igen. på kvällen blev det utgång. bar av till retro med sandra, izzi, måns och william. mötte kajsa lite senare på kvällen. mycket kul :)
idag blir det tvätt och sen bo01. måste köra ner bilen till mamma också :/ blä orkar inte. men ska försöka få ihop det så att min bror kör ner samtidigt så att jag kan åka med honom hem.
ikväll blir det 18-årsfest för sandra. lär blir kul! :D

CIAO

Kommentarer


Kommentera inlägget här: