Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

I will never forget

Kategori: Allmänt

dagen har bjudit på en lektion mellan 9.50-10.30. vi välkomnade nya medlemmar till cpgruppen :D haha fick inte mycket gjort men ska försöka mig på lite hemma. Funkar inte det får jag väl be om hjälp på nästa lektion. Missade ju vår en-timmes lektion i fredags. icke bra. det är väl där man hinner få hjälp OCH plugga lite. blir lite kärvt på 40 minuters-lektionerna. satt och väntade på hjälp i en kvart, bara för att någon är så fruktansvärt trög! (nämner inga namn) haha. efter lektionen cyklade jag hem och la mig i sängen med min kissekatt och läste. har ju fått ännu en svenskbok att läsa. rolig va den inte iaf. somnade bort från den och sov i tre timmar. det va fruktansvärt skönt ska jag säga!
gick upp vid två och började laga mat. pyttipanna sitter aldrig fel. medans jag åt skrev jag min specialidrott och skrev även lite i loggboken.
fick svara på en del mail och annat också. blir ju nästintill bombad varje dag. POPPIS!
jaja hoppade in i duschen och la en ansiktsmask och fixade naglarna. nu är man redo för fest på fredag ;) då fyller ju vår allas måsen 18 år :D CONGRATS! :D
just nu sitter jag och hoppas på att engelska ska vara inställd imorgon. det hade varit toppen! då blir det inte en enda lektion för min del. underbart ju :) morgondagen bjuder även på träning med mina småtjejer. de har faktiskt börjat ta sig. känns skönt. ett tag kändes det som om de stod stilla i en evighet. men vi alla kommer ju in i svackor.
jag har en gigantisk nu känns det som. är så fruktansvärt trött på skolan. orkar inte ta tag i läxor och skit. det är något oerhört tråkigt! blä på skolan men nu är det faktiskt bara 9 månader kvar. boka in 3 juni i era kalendrar ;)
nä ska försöka socialisera med moder min nu.

CIAO

Kommentarer

  • Alexandra säger:

    Tackar så hemskt mycket för välkommandet!

    2008-09-09 | 21:24:46
    Bloggadress: http://saraalexandramalm.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Tackar så hemskt mycket för välkomnandet!

    2008-09-09 | 21:25:05
  • Therese säger:

    Förlåt mig att jag behövde hjälp på en liten uppgift (A)

    2008-09-09 | 21:25:35
    Bloggadress: http://widerberg.blogg.se/
  • Natalie säger:

    Tack babe (a) <3 Yeahyeahyeah, FREDAAAAG ;p

    2008-09-09 | 22:54:05
    Bloggadress: http://dirtylittledetails.blogg.se/

Kommentera inlägget här: