Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Bra början.

Kategori: Allmänt

Gårdagen var minst sagt lyckad! Dock började den med att jag försov mig, vaknade 23 minuter innan skolan skulle börja men snabb som jag är hann jag ändå. Jag, Måns, Måsen och Izzi lunchade på Yamato, alltid lika gott får jag säga. Vi fick en känsla av sommar när vi satt på uteserveringen. De hade igång värmelamporna och sol tittade fram en kortis. Det va mysigt att sitta där och snacka, skratta och bete oss :p



Vid två-tiden tog jag bussen hem och började städa och laga mat. Höll på i nästan två timmar med att fixa och dona och sedan blev det en tur in i duschen och sen började jag fixa mig. Vid sju började middagsgästerna droppa in och vi åt oss nästan mätta på snacksen :p Maten gick hem och vi alla blev mätta och belåtna. Senare kom även resten av packet och vi hade en väldigt högljudd och rolig förfest. Sen bar det va mot Yamato och senare Hipp. Kvällen var riktigt roligt, vi dansade hela natten lång.



Idag var det träning 9 imorse och direkt efter det årsmöte där jag blev invald i styrelsen. Lite otippat det där med tanke på att jag bara varit aktiv i denna föreningen i tre år. Men det ska bli kul att prova på detta också. När jag kom hem däckade jag direkt och sov ett bra tag. Jag behövde samla nya krafter inför denna kväll då jag och Hilla ska till en ledare på 20-årsfest. Nu ska jag ta något att äta och sen fortsätta fixa mig :)

/ Sara

Kommentarer


Kommentera inlägget här: