Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Stan

Kategori: Allmänt

Då jag inte hade mina skolböcker hemma begav jag mig istället upp till stan. Tog en promenad dit, kollade lite i affärer. Hittade en present till pojkvännen som han förhoppningsvis kommer att uppskatta (HÅLLER TUMMARNA!). Köpte även en present till honom från min mamma, är så snäll av avlastar hennes stressiga liv lite grann ;) Gick in på Tiger innan jag skulle åka hem och hittade Musfällan, ett spel som jag kommer ihåg att vi hade på dagis! Jag blev helt exalterad och kände mig som ett barn på julafton. Ville hem med spelet fort som fan och ringa en kompis som kunde spela det med mig haha. Om inget annat ska jag tvinga mamma på en runda ikväll.


Present till pojkvän från mamma, CD-skivor till gymnastiken, musfällan :D och min present till älsklingen :)

Mamma kom förbi precis efter att jag hade kommit hem och lämnade mina böcker. THANK GOD! Hade ju planerat plugghjälp av Emma och hade varit lite snopet att komma dit utan böcker haha.
Måste ju bara berätta om min lilla händelse i trappan, skulle gå upp med soporna, en halv trappa upp, och självklart fastnar min kära morgonsko i kanten och jag flyger ner i trappan. Tacka vet jag soppåsen, hade jag inte haft den i handen hade jag troligtvis trillat och slagit mig :(

Dags att bege mig mot Emma!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: