Sara Cecilia Lovisa Thurell

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

The blind side

Kategori: Allmänt

Igår kväll kom mina kära flickor förbi med en film, The blind side. En underbart söt film, baserad på en verklig historia. Filmen handlar om en hemlös mörkhyad pojke som med hjälp av en man lyckas komma in på en kristen privatskola pga hans idrottskunskaper, som han egentligen inte har. Han är lyckas inte i skolan och har inget hem. En dag upptäcker en familj honom gåendes på gatan i regnet och plockar upp honom. De ger honom allt han behöver och hjälper honom. Han blir en i familjen. Man får sedan följa deras liv tillsammans, filmen slutar självklart lyckligt.
Men att det finns människor som vågar och faktiskt tar sig tiden att ta hand om en annan människa som om han vore en i familjen. Inte endast lämnar pengar till välgörenhet och tycker att man har gjort en insats, utan gör något på egen hand och trotsar alla normer. Det är fantastiska människor det, riktigt hjältar.

Jag kan verkligen rekommendera denna film!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: